ANNONS

Hoppas ni hjälper mig ikväll!

/

Mina vänner, ikväll gäller det. På riktigt!!

Jag är väldigt taggad och tycker detta ska bli så roligt… jag vill att ni ska för höra hela låten nu och se vårt nummer som vi jobbat så hårt med. Ljuset är magiskt. Dessa människor som skapat detta är helt fantastiska. En stor eloge!

Nu är dagen här då alla månaders slit med frisyrer, kläder, skor, danssteg, ljus och ljudbilder sätts på prov. Räcker det? Gillar ni detta lika mycket som vi?

OM…

Hoppas ni kan hjälpa mig vidare ikväll och snälla – glöm inte att faktiskt rösta! För det är enda sättet att ta mig vidare och ni måste rösta två ggr. Första till de första fem och sedan igen. Annars tar jag mig inte vidare..

Tack på förhand alla ni fina trogna läsare som lyfter mig så ofta. Tänk att jag bloggat i 13 år nu? Jag började samband med Mellon 2008 när jag tävlade med Hero.

Time flies…. but we’re all… STILL YOUNG.

Röstpuff-kvadrat-Perreli
54

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00