ANNONS

Höstgryta

/

Ikväll gjorde jag en höstgryta på Högrev. Den stod o puttrade i flera timmar och jag äter ju inte kött själv, men smaken på såsen smakade jag ( och fick direkt ont inlagring eftersom jag är känslig när det legat kött i såsen)

Den blev i alla fall supergod!! Barnen åt rejält vilket kan vara lite si och så när det är nya, starka smaker.

600 g Högrev

1 gul lök

3 vitlöksklyftor

Vatten efter behov

5 dl matlagningsgrädde

2 msk sambal oelek

3 dl grönsaksbuljong

Persilja, salt o peppar

En skvätt soja

Mumma:))

15

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00