ANNONS
PersonuppgifterCookies

Final:))

/

Gammalt inlägg som jag gissar aldrig blev publicerat??

Stora dagen i går! Finaldag och det var såå roligt att se alla taggade artister, managers och produktionsfolk.

Sådan nagelbitare det blev av en sådan omröstning och lite taskigt upplägg mot stackars John.

Extremt jobbigt att tro att man KAN vinna och sedan inte ens bli 2:a… utan 6:a. Bra tv upplägg men fruktansvärt för artisterna.

Blev lite hes första dagen i vårt lilla bås som sprutade in aircondition. Lite påverkad av det under gårdagens sändning men annars kändes det bra!

Otroligt fina mellanakter och sedan Madonna?! Kuuuul!

Tyvärr var hon inte så bra just igår… ingen superhit alla. Hon var sur i pick flera gånger men så kan det va ibland. Vad vet vi?

Hon kan varit dålig i halsen el haft dålig medhörning….( lyssning)

Däremot höll Holland, Nederländerna för det otroliga försprånget och det blev en promenadseger i mål!! Grattis Duncan o Holland som inte vunnit på 44 år.

Jag har haft en ljuvlig vecka… långa promenader till o från Expo Arena p som jag har njutit av värmen, ljuset och solen.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00