ANNONS

Sneakpeak!!

/

Japp!!! Mello igen…. fast inte som tävlande…..

Guess what?!? Det är 20 år sedan jag vann Eurovision SongContest i Jerusalem. I Israel:) Detta makalöst häftiga land och gissa om vilken upplevelse jag fick vara med om. På alla plan!

Ni anar inte hur tacksam jag är.. jag är glad att jag vann då? Och inte nu… i början av min karriär. Det har gett mig allt och lite till.

I år hag kag mellanakten med Dana Internationell som vann för Israel -98. Det var tack vara henne mitt möte för första gången med Israel blev av.

Nu möts vi igen!

I en nyskriven duett av bla Fredrik Kempe som skrev Hero till mig.

Den här heter. “Diva to Diva”

Vi ville göra en lite blinkning mot min cerise look -99 och valde då att samarbeta med Wihlja.

Vi har tittat på vår/ sommar -19 alla haute couture visningar. Det trendigaste nu är överdimensionerade klänningar som är asymmetriska. Mycket tyll!!

Jag älskar den här!!

Igår provade jag den på scenen första gången, Dick utan korrekt hår och makeup.

Nu snart är det dags igen. Ikväll kör vi för ett fullsatt Friends. Sååå roligt!

22

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00