ANNONS

Turne’ flyttad…

/

På grund av komplikationer kring Charlottes graviditet har konserthusturnén Flickan från Småland flyttats fram till Januari – Mars 2019.

Köpta biljetter flyttas till nya datumet, om du inte har möjlighet att gå betalas pengar tillbaka. Du som biljettköpare får ett mail från Ticketmaster med mer information. Tyvärr har vi inte haft möjlighet att hitta nya datum i Bollnäs och Örnsköldsvik, köpt biljett återbetalas.

”Jag har sett fram emot turnén enormt mycket men inser efter möte med läkare att det inte kommer gå att genomföra den som planerat.  Är glad att vi snabbt har kunnat hitta en ny fungerande turnéplan med mer eller mindre alla planerade orter och jag hoppas se er alla i början av 2019 istället.” – Charlotte.

www.charlotteperrelli.com/biljetter

24

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00