ANNONS
PersonuppgifterCookies

Så Mycket Bättre!

/

Tänk att jag äntligen får berätta! Vilket hysch hysch det varit några månader….

Jag har fått förfrågan några gånger tidigare. Första året för 9 år sedan, första året det skulle spelas in, då tackade jag Nej… ( smart drag va?) men man vet aldrig innan hur det ska bli. Det kommer alltid en massa nya produktioner och ibland är det svårt att veta om det är Flip el Flop. Jag var inte ensam om att tacka nej det året…. vi var många som blev tillfrågade men avböjde. Tankens var då att det skulle spelas in på Gran Canaria….. kuriosa vid detta laget.

Sedan har det varit på tapet ett par gånger till men NU föll alla bitar på plats och det känns väldigt roligt.

Är dessutom väldigt glad över resten av gänget som har tackat JA. Det känns som vi kommer få en rolig tid tillsammans.

Som ni förstår så har mitt arbete redan pågått i månader…. det ska väljas låtar och det arbetet är faktiskt så gott som klart. Nu ska vi in i studion och bearbeta och jobba m materialet. Ska bli så kul!! Ser väldigt mycket fram emot detta.

Men minst lika roligt och spännande ska det bli att se vilka låtar de andra väljer ur min repertoar. Jag har gjort 9 soloalbum, ca 110 låtar …utöver det3 album med band… så ca 40 låtar till. Det finns en hel del att välja mellan och det är inte alltid hittarna som lockar när man ska välja en låt.

Åh vad jag är nyfiken på deras arbete……;))

Nu vet ni hur min närmsta framtid ser ut och det betyder även att det kommer mera….❤️😍

19

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00