ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop – Vecka 31

/
Collage,Illustration,Of,Three,Imaginary,Planet,In,Space

Shutterstock

Läs detta först innan du läser om ditt tecken:

Denna måndag möts Mars, Uranus och Norra Noden i en exakt konjunktion. Detta skapar enorma, oåterkalleliga förändringar som sker på alla upptänkliga nivåer. Det sker personligt, politiskt, ekonomiskt, i samhället och ute i världen.

Det betyder nödvändigtvis inte vara dåligt. Se det som sker nu som ett kosmiskt erbjudande till utveckling och se potentialen och storheten i detta. Ta chansen att göra det bästa av din situation.

Detta är den största astrologiska händelsen på mycket lång tid. Det kan vara att du känner dig förvånad och tänker; Vad det här allt? Inget hände just dagarna runt transiten. Men detta är så stort att du inte kan se den fulla konsekvensen av dessa enorma skeenden för än vi kommit vidare in i tiden.

Detta hänger samman med Saturnus/Pluto konjunktionen 2020 och även Saturnus/Uranus kvadraturen som färgade händelserna 2021 och även kommer att ge stark påverkan under hösten.  

️ Väduren

Wow.. Denna dag är början på ditt nya liv! Fniss, det kan låta dramatiskt men det är faktiskt helt sant!

Att en planet möter Norra Noden är alltid signifikant, en såningstid som markerar att en ny cykel i din utveckling tar vid. Nu är det både din glödheta styrare Mars och Uranus och som möter sitt öde med den karmiska noden och träder in i en ny cykel.

Vissa vet redan vilket det nya temat är – för andra är det nu de nya insikterna och planerna tar fart. Om du inte vet vad du ska ta dig till är rådet förstås att följa ditt hjärta.

Solen är i ditt 5:e hus vilket ger en rolig, generös, glad och välkomnande grundkänsla. På många sätt kan livet leka med dig nu och det är en motiverande och igångsättande period du har framför dig.

På torsdag går Merkurius in i Jungfrun och förvandlar ditt sinne till en evighetsmaskin för idéer. Så fram till den 25/8 kickar blixtsnabba Merkurius upp den del av horoskopet som styr arbete, välbefinnande och organisation. Här får hjärnan stimulans och det hjälper dig att komma igång och kanske sätta upp nya inspirerande mål inför hösten.

⭐️ Oxen

Vem säger att en envis Oxe inte kan ändra sig? Det är ju hos dig Oxen som den extremt sällsynta trippelkonjunktionen mellan Mars, Uranus och Norra Noden äger rum under måndagen. Vad tycker du om dig själv och din utveckling hitintills? Trippelkonjunktionen erbjuder en ny spännande, plötslig, innovativ och intressant energi som skakar om oss, som ger oss nya villkor, insikter och kontakter.  Det som sker nu så stort att detta som sker nu kommer att färga inriktningen av ditt liv under lång tid framöver – så det är inte bara den här veckan det gäller.

Ända sedan Uranus gick in i ditt tecken i maj 2018, har du utvecklats och ditt liv kan ha innehållit oförutsägbara händelser. Ta inte detta som dåliga nyheter eller ett hot utan försök se de möjligheterna som finns i detta.

Nya kreativa tankar kan inkomma ifrån torsdag och framåt när mentala Merkurius sveper in i Jungfruns tecken och öppnar slussarna till din kreativitet och skaparlust. Låt dina tankar flöda fritt!

⭐️ Tvillingarna  

Trippelkonjunktionen infaller i ditt 12:e hus vilket ofta omnämns som det drömska, det dolda och det omedvetna huset. Hm.. hur ska vi tolka det? Som att du inte vet om att hela världen förändras i en rasande takt. Självklart gör du det och snabb som du är till födsel och ohejdade vana ligger du troligen redan steget före.

Solen rör sig igenom ditt kommunikativa 3:e hus vilket sätter stark fokus möten med andra, i synnerhet folk i din närmiljö. Det dock vara viktigt för dig att vara uppmärksam på dina känslor och reaktioner. Mars, Uranus och Norra Noden erbjuder ingen myspys energi utan detta är hett, rått och innovativt.  Det skulle inte förvåna om du upplever att starka, möjligen ostoppbara känslor väller upp ifrån ditt innersta. Detta kan komma att ta sig olika uttryck lite beroende på hur du hanterar känslor. Detta kan ge upphov till briljanta idéer och tankar eller få dig att tappa fattningen och låta ilska och avgrundskänslor ta över ditt annars så milda sinne.  Det kan bli så att du råkar släppa några svidande sanningsbomber som sätter hus i helvete. Goda nyheter är dock att Merkurius anländer till Jungfrun på torsdag vilket är en väldigt högpresterande och optimal placering för dig. Detta kan verkligen göra skillnad.

⭐️ Kräftan  

Vad sägs att ändra dina rutiner och byta vanor? För en gångs skull vill jag uppmana dig att sätta dig själv i första rummet och faktiskt använda dig av det extrema planetläget. Måndagens trippelkonjunktion mellan Mars, Uranus och Norra Noden erbjuder en enorm potential och den äger rum i ditt futuristiska 11:e hus som handlar om samarbeten och nätverkande.

 Kanske ska du inte såsa bort din tid och av pur vänlighet ödsla tid på andra? Typ, svara på alla mail och telefonsamtal?

Du behöver tänka på när, var och hur du vill verka i framtiden. Vem du lägger din tid på. Låt Uranus ta fram det unika i dig och uttryck dig. En transit som denna infaller inte ens en gång per livstid så missa inte möjligheterna.

Här börjar en ny cykel i ditt liv och från 1/8 är gör du klokt i att medvetet välja Du har inte tid med människor som inte delar din vision och dina värderingar. Låt oss se dina medfödda ledaregenskaper

På torsdag glider Merkurius in i ditt kommunikativa 3:e hus i Jungfruns tecken dessutom. Wow.. det här är verkligen en placering som stärker dig. Våga visa färg nu, ta för dig och säg vad du vill och tycker.

⭐️ Lejonet  

För väldigt många innebär denna måndag att det är dags att återvända till yrkeslivet efter vad som förhoppningsvis varit en härlig och vilsam sommar. Veckan inleds med ett astrologiskt extremtillstånd genom att glödheta Mars, explosiva Uranus och den karmiska Norra Noden möts nu – i ditt karriärshus! Den här passagen är som jag också berättat i tidigare horoskop ytterst ovanlig och ingen kan riktigt veta vart denna utveckling leder.  Ja, jag vet att du är Lejon och egentligen inte gillar att utsätta dig för risker, ovisshet och hellre blir upptäckt, ombedd och tillfrågad än att själv söka.  Under dessa stjärnor kan det dock blixtra till och oväntade och kanske helt fantastiska ting ske.

Men, wow! Låt oss hoppas att det nu regnar in nya stimulerande möjligheter i ditt liv. Om ingenting intressant händer bör du hjälpa ödet på traven.

Ifrån torsdag kommer pratsamma Merkurius med sin skarpa hjärna att glida in i Jungfrun och ditt ekonomiska 2:a hus. Denna jordenergi är verklighetsnära och praktisk och till god hjälp när du planerar dina nästa drag.

️  Jungfrun  

Det gäller att vara alert, uppmärksam på notiser och förslag och snabb på att respondera. Under dessa extrema stjärnor kan vad som helst hända och troligtvis är det en spännande utveckling som tar fart här. Tänk om du tillhör dem så får ett riktigt intressant förslag nu som ändrar din livsväg.  Idag 1/8 befinner vi, mänskligheten vid en astrologisk höjdpunkt som är extremt sällsynt. Detta är ett av många tecken på att vi närmar oss en helt ny tidsålder – det är förstås den berömda trippelkonjunktionen mellan drivna Mars, förändringbenägna Uranus och den karmiska, ödesmättade Norra Noden som markerar att här börjar en ny cykel för människorna. De befinner sig alla på den 18° i Oxens tecken och befinner sig därmed i ditt internationella, nyfikna och öppna nionde hus. Dessa del av horoskopet visar att du är förberedd, nyfiken och öppen för utveckling, kan tända på en ny start och inte är främmande för att testa nytt. Det kan inkludera nya länder, branscher eller arbetsuppgifter – men kvar på samma fläck är inte troligt att du kommer att vara.

Vad som blir till god hjälp för dig det är att din styrande planet Merkurius under torsdagen kommer in till Jungfrun! Tjoho! Detta är ju den allra bästa positionen för dig och det är såkär din superhjärna fungerar som bäst. .

️ Vågen

Välkommen till en ny och extremt utmanade vecka kära Vågen! Om du tillhör dem som kommer direkt till jobbet ifrån en lång ledighet får vi hoppas att du har lätt att anpassa dig till ett högt tempo. Denna måndag står mänskligheten inför en oerhört ovanlig trippelkonjunktion mellan pådrivande Mars som absolut vill få saker och hända, superreaktiva och explosiva Uranus vars uppgift är att väcka och utveckla samt den karmiska Norra Noden som visar oss den högre meningen bakom det som sker.

Detta kan visa sig på en rad områden i ditt liv Vågen – och troligen ändrar du riktning på någonting under den här tiden – troligen yrkesmässigt. Det kan vara att du vill studera, förkovra dig och finna nya betesmarker. Men om vi följer soltecken astrologins tanketråd kommer superkonjunktionen att äga rum i ditt åttonde hus rör ju allt som du har gemensamt med din partner. Det kan betyda att ni behöver förändra dynamiken i det liv ni delar – för 8:e huset handlar om sexualitet och psykologi. Det kan komma förändringar inom ekonomi och alla tillgångar som ni delar på. Det ska bli spännande att se hur detta utfaller i ditt liv.

⭐️ Skorpionen  

Efter en lång och förhoppningsvis vilsam och skön sommar är det nya influenser på ingång. För många är det dags att återvända till arbetet efter semestern. Detta är ju sannerligen inte en vanlig måndag för detta är dagen som en astrologisk ytterst ovanlig, extremhändelse äger rum. Det ska bli spännande att se hur dagens trippelkonjunktion utspelar sig i ditt liv.

Solen och Merkurius befinner sig båda i ditt karriärshus det 10:e så de markerar tydligt att det är dags att stiga upp och utföra storverk. Tänk om det är så att du ska ta nya steg i karriären? Du bör i alla fall kolla in vad det finns för intressanta chanser för dig därute. Det är en ny intressant cykel som startar här för dig.

Det är ju din styrande planet stridsvilliga och igångsättande Mars som tar ledningen ihop med futuristiska explosiva Uranus och den ödesmättade Norra Noden som får de karmiska kvarnarna att mala.

Om vi följer solteckenastrologin kommer en superspännande trippelkonjunktionen att infalla i ditt relationshus vilket kan indikera att kärlekens arena är det område du behöver lägga lite extra fokus på.

 Skytten  

Käraste Skytten, nu vill det till att du plockar fram dina mest positiva sidor och är vaken, flexibel, lyssnar in och är beredd på allt.

Det gäller att ha ett öppet sinne och vara blixtsnabb och kunna hantera det som kommer till dig. Ja, denna måndag är dagen som årets, ja – för att inte säga dekadens viktigaste transit äger rum. Det är förstås den superviktiga trippelkonjunktionen mellan motiverande och igångsättande Mars, Uranus vars närvaro står för överraskning, chock och maxad utveckling samt det ödesmättade mötet med Norra Noden. Någonting kommer att hända här. Om vi ser till solteckenastrologin kommer detta dramatiska och för evigt förändrande möte äga rum i ditt arbetshus. Wow! Om du tillhör dem som längtar efter förändringar på arbetet, kanske en helt ny tjänst eller bransch så är detta en superfin utveckling.  Bästa sättet att ta sig igenom veckan är att dag för dag lista upp vad som ska göras. Det är alltså snudd på en omöjlig uppgift att sia om det exakta skeendet. Men nu är du varnad. På torsdag träder budbäraren Merkurius in i Jungfrun och ditt 10:e hus vilket välsignar dig och ger dig tillgång till verbal smidighet och en högpresterande tankeförmåga fram till den 25/8.

⭐️ Stenbocken  

Även om inte vädret riktigt ser ut att möta hettan i dessa stjärnor bör du ända förbereda dig på vad som absolut kan vara årets hetaste dag. Va? Hur tänker jag nu? Nu dundrar kaxiga, pådrivande Mars samman med den innovativa och befriande Uranus och de möts på den 18° i Oxen där ödets markör, den karmiska Norra Noden möter upp. Detta är en oerhört ovanlig transit som äger rum kanske vart tvåtusende år. Detta är ett av flera tecken på att mänskligheten faktiskt går emot en ny tidsålder. I ditt fall kommer detta supermöte att äga rum i ditt kreativa och förhoppningsvis passionerade femte hus. Wow! Nu är frågan om du kommer att vilja skapa nånting nytt? Det finns så mycket kreativitet, skaparlust och nytänkande i dessa stjärnor.

Men för en annan person kan kärlekens väg vara det sätt du vill utvecklas på. Det femte huset handlar om passion och glädje genom barn så det kanske är där din uppmärksamhet landar.

Så mycket är säkert Stenis, och det är att vackra Venus befinner sig i ditt relationshus nu och du har det där lilla extra med dig som gör att du lätt kan träffa någon som är en passande match. Det magiska ögonblick som många väntar ett helt liv på skulle mycket väl kunna infalla nu.

⭐️ Vattumannen  

Ja, för de allra flesta innebär denna måndag att det är dags att återvända till arbetet. För vissa är det tungt och för en annan människa är kan det kännas skönt. Äntligen får jag lite intellektuella stimuli och går inte bara hemma och skrotar.  Nå, såhär i början av terminen kan det vara viktigt att fundera på hur man finner den perfekta balansen mellan arbete och privatliv? Denna måndag är utgör dock inte ett genomsnittligt astrologiskt tillfälle. Denna dag kommer din styrande planet Uranus vars funktion är  att väcka, upplysa och utveckla mänskligheten att mötas med pådrivade, actionorienterade Mars och den karmiska Norra Noden. Oh, här börjar en helt ny cykel för dig Vattenbärare. Trippelkonjunktionen kommer att äga rum i ditt hemkära 4:e hus vilket förstås handlar om roten i ditt varande men samtidigt påverkas även din karriär av detta. Denna del av ditt horoskop som aktiveras nu kallas för livslinjen efter som den skär rakt över horoskopet och från den högsta till den lägsta punkten. Dvs från din högsta karriärpunkt till den innersta hemliga beståndsdelen i ditt privata jag och hemmet. Detta kan vara en vändpunkt i ditt liv, ett uppbrott, en helt ny riktning. Om du väljer att renovera, sälja ditt hem eller storsatsa på karriären återstår att se. Men detta är en ytterst viktig transit för alla.

⭐️ Fiskarna

Nu riktas uppmärksamheten till Lejonets tecken och ditt flitiga sjätte hus där detta med arbete, dina dagliga rutiner, försörjning är aktuella. För väldigt många människor är denna måndag den 1/8 den viktigaste dagen på länge. Idag startar Sverige upp igen efter semestrana och många återvänder till sin arbetsplats. Men rent astrologiskt är detta den viktigaste dagen på mycket lång tid eftersom denna beryktade trippelkonjunktionen infaller i dag. Det är drivna, igångsättande Mars, som aktiverar Uranus som vars uppgift är att utveckla, skaka om och förnya världen och dessa båda möter nu den karmiska Norra Noden i en exakt konjunktion! Så extremt ovanligt! Detta är oerhört aktiverande av karma och visar att mänskligheten går in i en helt ny tid. Omskakande, innovativt och oerhört utvecklande. Som transiten är exakt idag är det lätt att tänka att detta bara rör just idag men så är det inte. Detta påverkar tiden vi lever i och är en delförklaring i de stora förändringar som planeten genomgår. Vi är alltså i processen sedan länge men här kulminerar skeendet i det exakta mötet. Det är så häftigt!

Trippelkonjunktionen kommer att infalla i ditt kommunikativa tredje hus. Så ta bladet ifrån munnen och uttryck dig! Du kommer att få god hjälp med det eftersom snacksaliga och smarta Merkurius glider in i Jungfrun på torsdag. Med den positionen är Merkurius högpresterande fram till den 25/8 och står mitt emot allt som är du. Detta ger dig god hjälp i alla förhandlingar.

9

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00