ANNONS
PersonuppgifterCookies

Horoskop – Vecka 26

/

🌙 Väduren

Käraste Vädur! Solen befinner sig nu i sitt allra högsta läge på himlavalvet och det är helt fantastiska dagar som väntar. Du har en supervecka framför dig nu när allt kan hända. Under dessa lyckliga stjärnor har du förmåga att dra till dig precis allt vad du drömmer om.

Det är bråda tider nu för de flesta Vädurar. Det finns massor som ska hinnas med och fixas nu i sista stund innan semestrarna är här. Fortfarande har vi samma lyckosamma läge med både Jupiter och Mars som rör sig igenom Vädren. Mars befinner sig nu på de allra sista graderna i tecknet, med andra ord är det sista veckan du har tillgång till dessa superkrafter.

Den största astrologiska nyheten denna vecka är nymånen som äger rum på onsdag. Detta är årets starkaste nymåne. Då möts Solen och Månen på den 7° 22 i Kräftans tecken. Den som gör den så är stark är flera orsaker. Den befinner sig i det tecken som den styr, Kräftan. Extra speciellt här är den underbara exakta kvadratur som uppstår mellan nymånen och Jupiter.

Jupiter älskar ju att vara i Kräftan, så trots att han är i Väduren och räcker ut handen till Månen ger detta en stor fördel.  Detta är årets mest lyckosamma och glädjerika nymåne och den håller så mycket potential. Här finns löften om tillväxt, om nytänkande och en ny start. Kräftmånen handlar förstås om trygghet, familj – vilka det nu är för dig. Biologisk eller själsfamilj.

I ditt fall blir det extra mycket så eftersom nymåne lyser upp ditt hemkära 4:e hus som rör grunden i ditt liv, om hemmets sköna vrå, familjen och även allt som har med våra rötter att göra. Under den kommande månaden väntas positiv tillväxt på dessa områden och förhoppningsvis mycket mys också.

🌙 Oxen

Käraste Oxen, det är en härlig vecka du har framför dig. Det skulle vara välgörande för din själ att uppsöka en lugn plats där du får möjlighet att vila ut efter den en lång tid av aktivitet och stress. Du är väl förunnad lite vila och en plats i Solen vore underbart!

Att ha Norra Noden i sitt stjärntecken är utmanande på många sätt eftersom den ser till att du får att möta din framtid och många intressanta, förändrande och nya ting är på väg in i ditt liv.

Nu gör Venus och Merkurius gör gemensam sak när de rör sig igenom sociala Tvillingarnas glammiga tecken. De skapar en rolig, utåtriktad energi som oerhört underhållande men, Venus i Tvillingarna ger dig inte den känslomässiga stabilitet som du är van vid. Jag vill ha detta, men samtidigt vill jag också ha den där säger Venus nu och pekar på något annat. Okay, det kan bli lite väl flirtigt och i värsta fall lite känslomässigt splittrat men en sak är säker och det är att du inte får en långtråkig minut.

Den stora astrologiska händelsen denna vecka är tveklöst nymånen som äger rum på onsdag.

Detta är årets starkaste, gladaste och mest positiva nymåne. Solen och Månen möts på den 7° 22 i Kräftans tecken. Den som gör den så speciell och härlig har flera orsaker. Den infaller i det tecken som den styr Månen. Det skapas en exakt kvadratur mellan nymånen och Jupiter. Jupiter är exalterad i Kräftan, så trots att han befinner sig i Väduren och räcker ut till Månen skapar detta ett underbart flöde.  Detta är årets mest lyckosamma och glädjerika nymåne och den håller så mycket potential. Här finns löften om tillväxt, om nytänkande och en ny start. Kräftmånen handlar förstås om trygghet, familj – vilka det nu är för dig. Biologisk eller själsfamilj. Här framöver ska du se att mycket faktiskt kommer att ändras och lösa sig till det bättre. Onsdagens nymåne kommer att lysa upp ditt sociala 3:e hus och se till att ditt sociala liv blomstrar. Massor med glädje och prat mellan nära och kära, syskon och grannar och folk du har runt kring dig.

🌙 Tvillingarna

Det är en så gynnsam tid för dig nu Tvillingana! Tänk att få uppleva glädjen att ha både kärleksgudinna Venus i ditt tecken och samtidigt också din styrande planet Merkurius vid din sida. Det där låter förstås som ett framgångskoncept.  Snygg, karismatisk och dessutom med huvudet på skaft och öppen för nya intryck. Det är nog så du får se dig själv den kommande tiden. Venus gör dig förtrollande vacker, charmig och kul att vara med. Du kommer att dra till dig positiv uppmärksamhet ifrån allt och alla nu. Nu får fantasin, kreativiteten en puff framåt. Nu kan även tursamma och roliga händelser dugga över dig. Om du vill att någonting ska hända – jobba med ”attraktionslagen”. Det är så underbar energi runt dig nu!

Den stora astrologiska händelsen denna vecka är tveklöst nymånen som äger rum på onsdag.

Detta är årets starkaste, gladaste och mest positiva nymåne. Solen och Månen möts på den 7° 22 i Kräftans tecken. Den som gör den så speciell och härlig har flera orsaker. Den infaller i det tecken som den styr Månen. Det skapas en exakt kvadratur mellan nymånen och Jupiter. Jupiter är exalterad i Kräftan, så trots att han befinner sig i Väduren och räcker ut till Månen skapar detta ett underbart flöde. Extra härligt för dig Tvillingarna är att Venus också befinner sig i den 7° av tecknet och blir på så vis i allra högsta grad ”upphottad” under nymånen. Kan det vara så väl att du välsignad med kärlek? Det är vad horoskopet antyder. Detta är årets mest lyckosamma och glädjerika nymåne och den håller så mycket potential. Här finns löften om tillväxt, om nytänkande och en ny start. Kräftmånen handlar förstås om trygghet, familj – vilka det nu är för dig. Biologisk eller själsfamilj. För dig kommer nymånen att infalla i ditt 2:a hus som handlar om ekonomi och personliga värderingar.

🌙 Kräftan

Oj, vad det händer mycket i ditt horoskop Kräftan nu när Solen är i ditt tecken. Sommarsolståndet inföll den 21/6 men Solen befinner sig fortfarande väldigt nära den högsta punkten på himlen och den välsignar allt som är du. Denna vecka är om möjligt snäppet ännu mer intressant än den förra för under onsdagen kommer Solen och Månen att mötas i ditt tecken och där bildades en fantastisk nymåne.

För dig är detta utan tvekan årets viktigaste händelse. Här börjar en ny årslång cykel av utveckling och man kan beskriva det som att du laddar om dina batterier och startar ett nytt kapitel. De skeenden och händelser som äger rum nu primärt, under de kommande två veckorna visar vart du är på väg. Du har möjlighet att förändra en eller flera aspekter av din tillvaro lite som du önskar.

Detta är årets starkaste, gladaste och mest positiva nymåne. Solen och Månen möts på den 7° 22 i Kräftans tecken. Den som gör den så speciell och härlig har flera orsaker. Nymånen infaller i ditt tecken och Månen är ju din styrande planet. Det skapas en exakt kvadratur mellan nymånen och Jupiter. Jupiter är exalterad i Kräftan, så trots att planeten befinner sig i Väduren så gör kvadraturen att energin når Månen skapar detta ett underbart flöde. Det är vad horoskopet antyder. Detta är årets mest lyckosamma och glädjerika nymåne och den håller så mycket potential. Här finns löften om tillväxt, om nytänkande och en ny start. Kräftmånen handlar förstås om trygghet, familj – vilka det nu är för dig. Biologisk eller själsfamilj. För dig kommer nymånen att infalla i ditt 1:a hus så personligare än så går det inte att bli. Det är du som utvecklas och kommer i blickfånget nu. Njut, lev och lek.

🌙 Lejonet

Solen rör sig igenom ditt drömska 12:e hus så det är möjligt att din vecka börjar lite svagt, planlöst och förvirrat. Neptunus energier är väldigt starka nu eftersom planeten vänder retrograd i dagarna. Som alltid är planeter som mest kraftfulla precis i den stunden dess bana vänder. Detta kan vara en indikation på att världen inte är helt lätt att förstå sig på. Onsdagens nymåne infaller i ditt andliga 12:e hus (som också är styrt av Fiskarna/Neptunus). Denna nymåne är superstark, glad och positiv. Solen och Månen möts på den 7° 22 i Kräftans tecken. Den som gör den så speciell och härlig har flera orsaker. Det skapas en exakt kvadratur mellan nymånen och expansiva, gränslösa Jupiter och detta skapar detta ett underbart flöde. Tänk stort och våga gå utanför dina vanliga gränser – det är vad horoskopet antyder. Detta är årets mest lyckosamma och glädjerika nymåne och den håller så mycket andlig potential.

Här finns löften om tillväxt, om nytänkande och en ny start. De processer som sätts igång nu inte uppenbara utan av en mer andlig karaktär. Det är ett inre arbete som görs och det kan komma att ta upp till två veckor innan du känner av att du utvecklats.

Om det är såväl att du redan kunnat börja din semester så följer du kroppens biorytmkurva och astrologin perfekt. Det bästa för dig är att finna en lugn plats i solen och faktiskt bara mysa och ta igen dig.

På fredag bildas en het aspekt mellan Mars och Pluto, båda två är intensiva och stridslystna planeter och spänningen kan skapa irritation, konflikter och tillhör du den mer eldfängda personligheten kan ilska bubbla upp inom dig.

🌙 Jungfrun

Det är en intressant vecka för dig kära Jungfrun – för den bjuder på en mixad pott. Du upplever troligtvis jättefina flöden från både Venus och Merkurius som båda glider fram igenom Tvillingarnas tecken. Du har lätt att bli sedd i det offentliga livet nu.  Du har huvudet på skaft, din attraktionsförmåga är på topp och du drar till dig positiva människor och situationer. Om det är så att du ännu inte har gått på semester har du goda möjligheter att få visa dig på styva linan, för allt du tar i blir bra nu.

Men så har vi Neptunus i ditt sjunde hus, vars bana vänder retrograd på tisdag vilket kan få dig att mista skärpan en aning, göra dig ofokuserad, omotiverad och kanske är det helt enkelt så att du hellre skulle vilja göra något helt annat än att vara produktiv och duktig?

Bäst nu vecka är tveklöst onsdagens nymåne. Den kommer med en glad och positiva nystart för dig.  Solen och Månen möts på den 7° 22 i Kräftans tecken. Den som gör den så speciell och härlig har flera orsaker.

Den infaller i det tecken som den styr Månen. Det skapas en exakt kvadratur mellan nymånen och Jupiter. Extra härligt för dig är att Venus också befinner sig i den 7° av Tvillingarna. Oh, det skulle kunna ge tur i kärlek! Underbara influenser kommer med denna nymåne och den kommer att falla i ditt 11:e hus som är utåtriktat och socialt, men kan också handla om samarbeten, sociala grupperingar och teknik. Det är ett superbra tillfälle att dra igång samarbeten med andra.  Känsliga Kräftan fördjupar dina känslomässiga kopplingar till andra. Romantiska drömmar kan förverkligas när den rätta personen träder in i ditt liv. Det är vad horoskopet antyder och detta är den mest lyckosamma och glädjerika nymånen i år. Här finns löften om tillväxt, om nytänkande och en ny start.

🌙 Vågen

För en vecka sedan inföll sommarsolståndet vilket är en enorm energiväxling. I den stunden kommer Solen att nå sin högsta punkt på himlavalvet och detta är den ljusaste tiden på året. Solen är sedan dess i Kräftans tecken vilket gör oss lite extra kärleksfulla och omtänksamma. Det är en stor astrologisk vecka vi har framför oss när massor med motsägelsefulla händelser äger rum. Å ena sidan har vi Neptunus, som under tisdagen vänder retrograd och därmed befinner sig i sitt allra starkaste uttryck. Oh, känsligt värre med andra ord. Onsdagens nymåne infaller på den 7° i Kräftan och för dig kära Vågen så möts Solen och Månen i ditt 10:e hus. Wow! Maxad synlighet kan man säga. Detta är årets starkaste nymåne av flera orsaker. Den befinner sig i det tecken som den styr, Kräftan. Extra speciellt här är den underbara exakta kvadratur som uppstår mellan nymånen och Jupiter. Jupiter älskar ju att vara i Kräftan, så trots att han är i Väduren når energin Månen vilket ger en stor fördel.

 Detta är årets mest lyckosamma och glädjerika nymåne och den håller så mycket potential. Här finns löften om tillväxt, om nytänkande och en ny start. I ditt fall är det ditt anseende som kommer i fokus och för många av er innebär detta en ny chans, yrkesmässigt eller på andra sätt. Du kommer helt enkelt i ropet!

Du har ju haft kaxiga Mars i ditt sjunde hus nu de senaste fem veckorna. Förhoppningsvis har det inte orsakat bråk eller sociala katastrofer i ditt liv. Denna fredag möter Mars upp Pluto i kvadratur på vägen ut ur tecknet. Oh! Det där kan vara en jobbig passage när det gäller att hålla tungan rätt i munnen. Det kan vara så lätt att tappa humöret. Morr!

🌙 Skorpionen

Vi befinner oss i mörkermånens tid och kan känna oss lite lätt off och det är inte säkert att den rätta motivationen att vara aktiv och jobba riktigt infinner sig. På tisdagen vänder själfulla Neptunus bana retrograd i emotionella Fiskarnas tecken vilket kan färga av sig ditt liv. Nu är de Neptuniska strömningarna maxade just därför planeten är stillastående och så nära jordytan den kan komma. Det är början av fem månader lång process där du kan få uppleva både ökad känslighet och en viss känslomässig förvirring.

Solen och Månen möts på den 7° 22 i Kräftans tecken. Den som gör just denna den så speciell och härlig har flera orsaker. Den infaller i det tecken som den styr Månen. Det skapas en exakt kvadratur mellan nymånen och Jupiter. Jupiter är exalterad i Kräftan, så trots att han befinner sig i Väduren kan Jupiter knyta an till Månen. Vilket skapar denna jättefina energi.  Detta är årets mest lyckosamma och glädjerika nymåne. Här finns löften om tillväxt, om nytänkande och en ny start. Kräftmånen handlar förstås om omtanke, trygghet och familj – vilka det nu är för dig.

Biologisk eller själsfamilj. Här framöver ska du se att mycket faktiskt kommer att ändras och lösa sig till det bättre. Onsdagens nymåne kommer att lysa upp ditt expansiva 9:e hus, vilket väcker din lust att resa, uppleva och upptäcka. Roligt!

På fredag har vi ett intressant möte på gång när dina båda styrande planeter aggressiva Mars och provocerande Pluto möts i en kvadratur. Oh, detta kan få din stressnivå kan öka och ilskan att puttra i dina ådror. Det kan vara bra att hitta ett utlopp för den här energin. Kanske finns det någon tuff sport du gillar att praktisera?

🌙 Skytten

Ditt rykte som den vilda, fria och obundna kan faktiskt komma att blekna en aning när Neptunus bana vänder retrograd under tisdagen. Det här är inte ett tillstånd som går över fort – tvärt om, retrograden pågår i 5 månader, samma process varje år förresten. Den kan föra med sig en förändrad och mer introspektiv sinnesstämning. Det är också möjligt att du förändrar din syn på närhet och relationer. Va? Det här kanske inte vad du hade förväntat dig att höra! Ensam är inte alltid stark och det är en känsligare sida av dig som kommer till ytan nu. Du är mer villig än annars att tumma på dina regler och får det lättare att låta en annan person komma dig nära.

Visst! Sensuella Venus och sociala Merkurius rör sig just nu igenom ditt starkt relationsintresserade 7:e hus. Det gör ju förstås sitt till också. Lättpratad är du ju av naturen men påhittiga Merkuriska influenser piggar alltid upp och gör den sociala arenan mer tillgänglig. Att du samtidigt råkar vara osedvanligt snygg, karismatisk och härlig gör ju inte saken sämre.

Det största på stjärnhimlen denna vecka är förstås nymånen som infaller på onsdag – i ditt känslomässiga 8:e hus dessutom som avhandlar delikata frågor som delade tillgångar, närhet och sexualitet mm.

Tack vare din styrande planet Jupiter är detta är årets starkaste, gladaste och mest positiva nymåne. Solen och Månen möts på den 7° 22 i Kräftans tecken. Den som gör den så speciell och härlig har flera orsaker. Den infaller i det tecken som den styr Månen. Det skapas en exakt kvadratur mellan nymånen och Jupiter.  Extra härligt för dig är att Venus också befinner sig i den 7° av tecknet och även den välgörande energin dras med i skeendet. Love is in the air! Det är vad horoskopet antyder.

🌙  Stenbocken

Det är så mycket på gång i ditt liv nu, kära Stenbock. Förra tisdagen gick Solen in i Kräftans tecken och i samma ögonblick ägde också sommarsolståndet rum. I det ögonblicket når Solen sin högsta punkt på himmelen väl där uppe blir den stående ett tag innan den sakta börjar dala. Det är därför Solen känns så omnipotent, extra närvarande och påtaglig i våra liv. Därmed är det superstark fokus på dig som person och hur du agerar i dina nära relationer en månad framöver.

Neptunus bana vänder retro på tisdag och i den stunden är planeten väldigt nära jorden och din intuition är knivskarp nu så lita på ditt eget omdöme.

På onsdag infaller en särdeles intressant nymåne som lyser upp ditt 7:e hus som står för relationer och naturligtvis är det ju kärleksrelationen man tänker främst på – men också dig i förhållande till alla människor. Detta är årets starkaste, gladaste och mest positiva nymåne. Solen och Månen möts på den 7° 22 i Kräftans tecken – mitt emot allt som är du, Stenis. Det som gör denna så speciell och härlig har flera orsaker. Nymånen infaller i det tecken den styr.  Det skapas en exakt kvadratur mellan nymånen och Jupiter. Så alla de kardinala tecknen får sig en enorm skjuts. Glöm inte att sjunde huset också handlar om öppna fiender så här gives du möjlighet att se saker för vad de är.

Heta Mars och provokativa Pluto som befinner sig i Stenbocken kommer under fredagen att möta i en synnerligen konfronterande kvadratur.

Positiv är att detta ger dig kraften och förmåga att förändra saker, uttala din vilja och se till att saker blir som du önskar att de ska vara. Negativt att det kan komma för mycket känslor och kanske kan även undertryckt ilska bubbla upp. Inte kul för en person som dig som gillar att ha läget under kontroll.

🌙 Vattumannen

Det här är inte den mest motiverade veckan för dig kära Vattuman. Vi är i mörkermånens tid och dimmiga Neptunus bana vänder retrograd i början av veckan. Hm, med andra ord är det en introvert energi som inleder. Som tur är inte hela veckan lika seg.

På onsdag infaller en superpositiv nymåne på den 7° i Kräftans tecken, vilket göra att ditt strävsamma 6:e hus lyses upp. Det intressanta med denna nymåne är att den infaller i en väldigt exakt kvadratur till Jupiter. Expansivt och modigt. Ett vinnande koncept med denna nymåne helt enkelt. Detta är ett superbra tillfälle att fatta beslut och bestämma sig för saker. Följer du solteckenastrologin är detta en supertydlig indikation på att du bör/ska eller kommer att genomföra förändringar i ditt yrkesliv eller dagliga vanor under det kommande halvåret. För dig som är född i ett fast tecken är ändrade vanor inte något som kommer till dig lättvindigt. Men även du kan ändra dig om du lyckas övertyga dig själv om att det är rätt sak att göra. Då är du ärligt talat riktigt bra på det men det är den mentala inställningen som gör hela skillnaden.  Många av er vet redan nu vad den ändringen kan vara – andra behöver kanske känna in och känna efter.

Under fredag/lördag uppstår ett spänt läge mellan aggressiva Mars och provokativa Pluto som båda två räknas till den farliga sortens planetenergier. Den här kombinationen är ingen lek. Energin kan bidra till att minnen väcks till liv och känslorna som stiger upp kan vara överväldigande. Varning för gräl och meningsutbyten.

🌙 Fiskarna

Din styrare Neptunus bana vänder retrograd under tisdagen vilket gör att planeten i detta nu befinner sig så nära jordytan det bara går, och dess energi är intensiv och väldigt närvarande. Den som jobbar andligt får mycket gratishjälp på vägen av Neptunus. Men man kan också tänka sig att jobbiga känslor som sorg och saknad kan komma över dig. Men som alltid med Neptunus så finns risken att man blir lite vilse i pannkakan. Förledd eller kanske tillåtit sig själv att svika de överenskommelser man har gjort upp med sig själv. Suck! Det är bara nu i början som Neptunus är såhär stark. Resten av den fem månader långa retrograden kommer att gå betydligt lättare.

Bäst nu vecka är tveklöst onsdagens nymåne. Den kommer med en glad och positiva nystart för dig när Solen och Månen möts på den 7° 22 i Kräftans tecken. Den som gör den så speciell och härlig har flera orsaker. Den infaller i det tecken som den styr Månen. Det skapas en exakt kvadratur mellan nymånen och Jupiter. Extra härligt för dig är att Venus också befinner sig i den 7° av Tvillingarna. Denna nymåne infaller i det stora öppna hjärtats hus, i glädjen och kreativitetens hus – det 5:e. Häftigt va? Här blir det nytändning på längden och på tvären och ni har så mycket kul att se fram emot! Det är intressanta grejer på gång nu Fiskarna.

En annan grej som är intressant för dig att veta är att Mars nu rör sig igenom slutet av Väduren där han är så extra kraftfull bildar en hisnande kvadratur till Pluto under fredagen.  Ta det lite extra lugnt och tänk dig för innan du tar i vassa saker, kör bil eller annat som kan vara farligt. Sett ur den positiva vinkeln så är det här en pigg puff framåt. Här finns krut, vilja och – det kan till och med bli så att det finns sex, attraktion och grejer med i bilden.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00