ANNONS

Merkurius backar in i Stenbocken..

/
Margareta Hedin, Astrolog

I början av veckan befinner sig retrograda Merkurius i Vattumannen och går nu stadigt baklänges tills han under natten till onsdag, kl 01 backar in i Stenbockens tecken igen.

Ja, här kan vi återkommer till tankar, teman och sådant som var aktuellt precis i dagarna före och efter nyår. Var på gång då inom dig?

Det här är ett sådant magiskt skifte och under den kommande tiden kan vi verkligen få se Stenbocken leverera och visa sin enorma kapacitet med hela fyra planeter i tecknet. På lördag backar Merkurius in i Pluto och därmed börjar inbromsningen till stationär. Det är officiellt först den 4/2 kl 05:13 som Merkurius vänder direkt. Men som ni vet.. I vändpunkten är energin som starkast. Det som sägs och bestäms nu är kraftfullt, betydelsefullt och ger återklang. 

Nu vänder vi tankarna emot det solida, stabila och trygga. Många kanske känner att det är dags att rycka tag i sig och göra något åt  karriären, framtiden och hur vi ska utvecklas och uppnå våra mål – för oss själva och våra familjer.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00