ANNONS

Mars i Stenbocken

/
Margareta Hedin, Astrolog

Nu på måndagen den 24/1, kl 13.53 skiftar Mars, vår eldige krigare stjärntecken och dundrar nu in i Stenbockens tecken. Wow!

Det sägs att Mars är exalterad i Stenbocken och det innebär att hans energi kommer ut på allra bästa sätt. I detta jordnära tecken blir Mars grundad, metodisk och målinriktad. Här håller Mars blicken riktad emot framtiden och framgången.  Han kommer inte att visa sin vanliga impulsiva ”galenpannapersonlighet” utan de strider han utkämpar är genomtänkta och har ett syfte.  Det finns en tanke bakom varje handling för i Stenbocken är det bara resultat som räknas. Ihärdig, seg, tuff, logisk och konsekvent.

Bäst med Mars i Stenbocken är att Marsenergin oss stärka vår vilja, finna motivationen. Vi kan hitta vårt kall eller riktning och kan skissa upp nya mål inför framtiden.

Bocken är business minded, en naturlig ledare som är slug och vet precis hur och när han ska använda sin makt. Han omvandlar vrede till konstruktiv energi och är i princip aldrig aggressiv.

I kärlek är han dock trögstartad för han vill inte välja fel och göra bort sig.

Den han väljer – det ska vara den rätta. Sexuellt är han till att börja med återhållen och tveksam. Med den rätta partnern är han intensivt passionerad och har väldigt hög attraktionskraft.

TIPS: Om du vill stärka din Marsenergi, rikta din vilja och uppnå påtagliga resultat kan du med fördel använda oljorna: Shutran,  Magnify your purpose  och Highest Potential från Young Living. Vill du ha hjälp med att finna oljorna som hjälper just dig rätt? Tveka inte att kontakta: beautybyludmila.bokadirekt.se

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00