ANNONS

Sophia & Margareta går live 2022

/

🌟 💫 Kära Astrovänner & Stjärnbarn💫 🌟

Sophia

På söndag 16/1 kl 17.00 – kommer jag själv Margareta Hedin och gulliga astrologen Sophia Nilsson från YouTube kanalen ”Sophias Astrologi” – att göra en live sändning på YouTube som kommer  handla om 2022 och allt fantastiskt som kommer att ske under året.

Jag anar att många redan har lyssnat på massor av olika podcast/filmer om året men vi vill bjuda på en på svenska där ni hör två olika astrologers röster. Men jag lovar att detta kommer att var både intressant och roligt att lyssna på.

Margareta1

Det här är första gången vi gör ett live event tillsammans. Färskingar som vi är tar vi inte betalt för eventet den här gången utan hälsar alla är välkomna! Jag återkommer lite närmare med mer exakt information/länkar om hur man tar sig in på eventet. Glöm inte!!

Hoppas vi ses därute.. Kram från Margareta

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00