ANNONS

Horoskop – Vecka. 50

/
Margareta Hedin, Astrolog

️ Väduren

Den här veckan rolig, utåtriktad och glad. Den går igånt ganska omedelbart genom att månen rör sig igenom Väduren och du är väldigt nära dina känslor. Vi närmar oss verkligen slutet av året och mången Vädur får nu lust att hoppa upp ge det här året en sista skjuts innan det är över. En sak tycks dock vara tydlig och uppenbar i vart Vädurshjärta: Vi ställer inte upp på ett sådant här år som 2021 igen.

Det finns massor av het eldsenergi i omlopp nu. Till stor del orsakad av att din styrande planet Mars denna måndag dundrar in i glada Skytten där redan Solen väntade. Detta gör att livslusten och motivationen återvänder till dig och många Vädurar får lysande idéer nu, smider coola planer som rör framtiden och 2022. Solen i  9:e huset i skytten får dig att önska dig möjlighet att  börja om på ny kula, kanske möta vänner, lära nytt, resa, leva och vidga kontaktnätet. Denna måndag byter Merkurius tecken och träder in i Stenbocken. Hepp! Det är en mycket kargare och mer ordningsam miljö än vad han gillar.

Tidigt på söndag den 19/12, kl 05.34 infaller en väldigt glad och härlig fullmåne på den 27° i  Tvillingarnas tecken. Den kommer med hopp och glädje till oss människor. Enligt Soltecken astrologin bli full i ditt 3:e hus.

Oxen

Solen är fortfarande kvar i Skytten och ditt 8:e hus där själen söker sanningen och djupet i samvaron med andra. Det skapas ett känslosamt tema här med lite skorpionska undertoner. När Mars träder in i tecknet på måndagen adderas ytterligare hetta till bilden. Spännande! Det 8:e huset handlar både om djupa känslor, passion och sanning. Men också sådant som rör det materiella – som pengar och delade tillgångar.

Senare, måndag eftermiddag skiftar Merkurius över till Stenbocken och väl där – i detta svala, ordningsamma jordtecken känner sig nog Merkurius en aning kallduschad. Här är går det inte att glatt småprata. Det är logiken, normaliteten och sanning som gäller. Hepp! Det viktigaste under den här veckan är förstås Venus öde och äventyr! Gudinnan har befunnit sig i Stenbocken allt sedan den 17 november. Nu är hon dock i exakt konjunktion till heta Pluto kan inte  trixa sig ur hans grepp för än den långt senare.  Jepp! Här kommer samma tema igen. Heta Pluto söker ju här involvera Venus i sina starka känslor. Hm.. Vad är viktigt för dig Oxen? Under dessa stjärnor ställs dina personliga värderingar och din själs sanning på spel. Ja, starka känslor som ställs på sin spets, en härlig och glad fullmåne det är vad veckan bjuder. Gör det bästa av dessa förutsättningar. Det kan vara viktigt att våga uttrycka vad du vill och känner på före jul. Tidigt på söndag den 19/12, kl 05.34 infaller en väldigt glad och härlig fullmåne på den 27° i Tvillingarnas tecken. Den kommer med hopp och glädje till oss människor. Enligt Soltecken astrologin bli full i ditt 2:e hus

Tvillingarna

Vi har ett utåtriktat, roligt och eldigt Skyttemata som blir starkare, gladare och ännu innehållsrikt när heta Mars också ansluter sig till tecknet under måndagen. Alla eldiga befinnr sig i ditt relationshus – det 7:e och du vill umgås. Mars riktar ju energin utåt, han vill att det ska hända massor och är inte nöjd med att bara sitta hemma i stugan och mysa.  Under dessa stjärnor kan du förvänta dig att ditt liv blir lite mer äventyrligt och roligt.  Se till att komma ut och promenera om inte annat. Härliga möten, kul människor väntar på dig. Hoppas att du kommer ut på julmarknader, glöggfester och annat kul.

Din styrande planet Merkurius skiftar lite senare under måndagen över till Stenbockens sfär det förstås inte är lika lekfullt och bäddat för mingel och småprat. Här gäller det snarare att snarare att kamma till dig och tänka kalla, strukturerade och målinriktade tankar. Var i verkligheten är Stenbockens meddelande till Merkurius.

Dt allra mest intressanta den här veckan är förstås att den här underbara, glada fullmånen i Tvillingarna infaller i ditt stjärntecken och i ditt 1:a hus. Det som skänker glädje här, ger dig massor med bonus och expansion och lycka är trigonen till Jupiter.  Andra viktiga händelser i samband med fullmånen är att Venus och Pluto är konjunkta och att Venus snart efter fullmånen kommer att vända retrograd. Detta skapar väldigt stark, intensiv energi och det kan absolut hända grejer på relationsfronten nu. Tidigt på söndag den 19/12, kl 05.34 infaller en väldigt glad och härlig fullmåne på den 27° i  Tvillingarnas tecken. Den kommer med hopp och glädje till oss människor. Enligt Soltecken astrologin bli full i ditt 1:e hus

Kräftan

Solen befinner sig i Skytten lyser nu upp ditt arbetsamma 6:e hus och under måndagen ansluter sig även Mars till tecknet.

Det känns rätt skönt nu att vi närmar oss slutet av detta prövande arbetsår 2021. Flitiga Kräftan strävar på med sina projekt och kan inte riktigt släppa greppet om vare sig jobb eller de skyhöga krav du ställer på dig själv och dina prestationer på hemmafronten. Många av er Kräftor är superkreativa, händiga och duktiga på matlagning och pyssel. Du kan och bör med gott samvete delegera arbetsuppgifter, be dina nära om hjälp och tona ner allt det personliga ansvaret.

Vi har en väldigt aktiv himmel nu och hela universum laddar om.  Hela veckan domineras av fullmånen i Tvillingarna som äger rum i ditt 12:e hus. När planeter befinner sig i de sista fem graderna av Skytten så anses de aktivera processer inom oss människor som leder oss framåt i utvecklingen mot framtiden och de evolutionära krafterna.  Det galaktiska centret finns nära 27° i Skytten så därför är det synnerligen signifikant när planeter passerar över dessa grader. Det har Venus nyligen gjort, och under måndagen kommer även Merkurius. Solen gör det ju också under nästa vecka. Men innan det händer kommer en fantastisk, glad och inspirerande fullmåne att infalla i på den 27° i Tvillingarnas tecken och då är ju förstås Solen just invid galaktiska centret. Häftigt va!

Tidigt på söndag den 19/12, kl 05.34 infaller en väldigt glad och härlig fullmåne på den 27° i  Tvillingarnas tecken. Den kommer med hopp och glädje till oss människor. Enligt Soltecken astrologin bli full i ditt 12:e hus

⭐️ Lejonet

Solen är ju din styrande planet och som alltid är Solens läge, den plats i horoskopet där all action äger rum. Nu står vi snart inför ett av dessa spännande tillfällen när flera planeter byter tecken och universum får ett nytt astrologiskt tema.

Det är en härlig vecka som ligger framför dig.

Solen befinner sig nu i ditt generösa 5:e hus, det lackar emot jul och detta är tiden när vi ska vara lite extra kärleksfulla och öppna våra hjärtan. På måndag träder också heta Mars in i 5:e huset och Skytten. Märkligt nog sker det nästan samtidigt som Merkurius passar på att pipa in till grannen, Stenbocken. Du befinner dig i ett kreativt flöde och dras till det vackra och goda i livet.

Venus och Pluto möts i konjunktion under veckan samtidigt som Venus vänder retrograd. Det är synnerligen kraftfull Venus energi i omlopp därför. För många är detta en vändpunkt i kärleksrelationen. Satsa allt eller lägga ner är frågan?

Det som dominerar hela veckan är förstås skeendena runt fullmånen i Tvillingarna. Den är så social, kommunikativ och mycket underhållande. Du drar till dig uppmärksamhet så var inställd och förberedd på att bli uppskattad, granskad och synliggjord. Om jag vore du skulle jag tänka lite extra på lämpliga outfits. Enligt solteckenastrologin faller månen i ditt utåtriktade, publika 11:e hus som bland annat kan handla om samarbete, sociala media och teknik.Jobba med attraktionslagen och önska in händelser, människor och saker i ditt liv. Tidigt på söndag den 19/12, kl 05.34 infaller en väldigt glad och härlig fullmåne på den 27° i Tvillingarnas tecken. Den kommer med hopp och glädje till oss människor. Enligt Soltecken astrologin bli full i ditt 11:e hus

⭐️ Jungfrun

Det är spännande att vara född i ett rörligt tecken nu för det är massor som händer redan från veckans start. Solen rör sig nu igenom de sista graderna av Skytten och passerar här väldigt nära det galaktiska centret. Det sägs ju att planeter som passerar Skyttens sista grader aktiverar evolutionen och utvecklingen på jorden. Venus gjorde det nyligen, Merkurius följer efter nu och inom kort även Solen. Häftigt!

På måndag kommer heta Mars att träda in i Skyttens tecken vilket förstås adderar till den redan så eldiga, glada och utåtriktade energin. Kul! Merkurius skiftar tecken på måndag och går nu in i Stenbockens tecken.

Kiron är synnerligen kraftfull den här veckan eftersom han är stationär och vänder direkt den 19/12. Det samma kan man säga om Venus. Trots att hon nu är i kraftfull konjunktion till Pluto är hon stationär och vänder direkt den 19/12. Kärlek och relationer är ett starkt tema nu. Vi har en tilltagande måne som blir full i Tvillingarnas tecken på söndagmorgon den 19/12 och den landar då i ditt 10:e hus enligt soltecken astrologin. När de övriga stjärntecknen rundar av jobbet och tänker mer på julen och ledigheterna indikerar horoskopet att du alldeles lägger i en extra växel och laddar upp?

Ja, du är effektiv som få Jungfrun men ta inte på dig ansvaret för allt som händer runt dig. Det är också viktigt att du inte blir besviken på andra människor på arbetsplatser som inte håller samma fantastiska ånga uppe. Det är inte många som klarar av det du kan och gör. Bäst nu är förstås den underbara trigon som uppstår mellan Uranus och Jupiter! Idel möjligheter är vad den ger.Tidigt på söndag den 19/12, kl 05.34 infaller en väldigt glad och härlig fullmåne på den 27° i  Tvillingarnas tecken. Den kommer med hopp och glädje till oss människor. Enligt Soltecken astrologin bli full i ditt 10:e hus

⭐️ Vågen

Det är en glad och öppen vecka som väntar dig Vågen. Det här är en synnerligen betydelsefullt period för din emotionella utveckling Vågen. Din styrande planet Venus befinner sig är på vidunderliga äventyr och i skrivande stund är hon sig i konjunktion med Pluto – underjordens härskare. Det här skapar starka känslor, kanske nytändning, nya relationer eller tänder passionens flamma i din relation.

Som Pluto är med och spetsar till saker kan vi i värsta fall kan vi få uppleva baksidan av kärleken dvs svartsjuka, kontrollbehov och makt.. Lite längre fram vänder Venus retrograd och en intressant och utvecklande fas tar vid vad det gäller kärlek och relationer, pengar och personliga värderingar. Vad som sker med Venus är oerhört kraftfullt och intressant nu för hon är stationär och vänder retrograd den 19/12.

Solen befinner sig i ditt sociala 3:e hus dit kommer även Mars att träda in under måndagen. Nästan samtidigt byter Merkurius stjärtecken så det är stora grejer på gång nu på stjärnhimlen. Wow.. det är en garanti för roliga möten och fin kommunikation under helgerna! Det är inte utan att man förstås tänker sig dig i en central roll nu och att du gnistrar som en stjärna på den sociala arenan.

Vi har en tilltagande måne på gång som växer sig större och blir allt mer närvarande fram till den 19/12 när den tidigt på söndags morgon blir helt full och lyser upp äventyrliga 9:e hus. Bäst nu är att den bildar en exakt trigon till Jupiter, samtidigt som en sextil bidlas mellan Solen och Jupiter. Det är en glad, optimistisk  fullmåne för dig. Den sprider just sådan energi att det bildas glädje och hopp till mänskorna.  Tidigt på söndag den 19/12, kl 05.34 infaller en väldigt glad och härlig fullmåne på den 27° i  Tvillingarnas tecken. Den kommer med hopp och glädje till oss människor. Enligt Soltecken astrologin bli full i ditt 9:e hus

⭐️ Skorpionen

Solen rör sig nu igenom Skyttens sista dekan och när planeter befinner sig där, i Skyttens fem sista grader anses de aktivera processer inom oss människor som leder mänskligheten framåt i utvecklingen och här sätts de evolutionära krafterna igång och för oss mot framtiden.

Det galaktiska centret är i närheten av 27° i Skytten så därför är det som händer den här veckan synnerligen signifikant. Venus har nyligen passerat över här och under måndagen följer även Merkurius efter vilket Solen också kommer att göra under nästa vecka. Hur livet än känns går vi emot en utveckling. Det känns ändå tryggt att veta. Intressant nu Skorpionen är att din styrande planet Pluto blir något av en huvudrollsinnehavare den här veckan. Dels genom hans konjunktion med Venus men också vid fullmånen när han bildar inkonjunkt aspekt till Månen. Det är väldigt starka krafter i rörelses nu.

Din klassiska styrare Mars lämnar nu efter sex veckor på hemmaplan Skorpionen och piper in till grannen. Detta sker under måndagen nästan samtidigt som Merkurius lämnar Skytten och glider in i Stenbocken.  Solen och Mars rör sig igenom ditt ekonomiska 2:a hus och påminner om just att allt jordiskt kostar. Hm.. så om du vill utnyttja det flödet till max lägger du på ett extra kol såhär före jul och drar in lite extra kulor. Under dessa stjärnor klarar du det med lätthet. Plutos konjunktion med Venus tangerar samma tema så det är definitivt något med ekonomi du behöver kolla närmare på Skorpionen.

Söndagens fullmåne i Tvillingarna faller i ditt intensiva, förföriska åttonde hus som också är förknippat med ditt tecken. Hm.. Venus är konjunkt Pluto och är så kraftfullnu. Sammantaget gör det mig övertygad om att du får precis som du vill – även i kärlekslivet.

Tidigt på söndag den 19/12, kl 05.34 infaller en väldigt glad och härlig fullmåne på den 27° i  Tvillingarnas tecken. Den kommer med hopp och glädje till oss människor. Enligt Soltecken astrologin bli full i ditt 8:e hus

⭐️ Skytten

Skyttsäsongen pågår för fullt och ska man tro stjärnorna så höjs stämningen ytterligare denna vecka nu på måndag när Mars går in i ditt tecken.

I samma stund nästan lämnar dock Merkurius Skytten och går in till grannen. När planeter befinner sig i Skyttens fem sista grader, som Solen snart kommer att göra anses de aktivera processer inom oss människor som leder mänskligheten framåt i utvecklingen och här sätts de evolutionära krafterna igång och för oss mot framtiden. Det sker på grund av närheten till det galaktiska centret på 27° i Skytten  Venus har nyligen passerat över här och under måndagen följer även Merkurius efter vilket Solen också kommer att göra under nästa vecka. Hur livet än känns går vi emot en utveckling.

Det är massor av glädje, vilka och passion i dessa stjärnor och du kan vara mer öppen, spontan än annars vilket inte vill säga lite. Universum laddar också upp emot en härlig fullmåne i Tvillingarna som gör att du känner dig levande. Fullmånen landar enligt solteckenastrologin i ditt 7:e hus som handlar om kärlek och nära relationer. Det vilket gör att så mycket intressanta saker sker runt dig, människor och energier som dras till dig.

Den 19/12 är ett viktigt datum på många sätt i år. Förutom fullmånen så vänder Venus retrograd samtidigt som Kiron vänder direkt. Båda kommer att vara oerhört kraftfulla och aktiva vid den här tiden.

Tidigt på söndag den 19/12, kl 05.34 infaller en väldigt glad och härlig fullmåne på den 27° i  Tvillingarnas tecken. Den kommer med hopp och glädje till oss människor. Enligt Soltecken astrologin bli full i ditt 7:e hus

️ Stenbocken

Solen kommer snart att passera över det galaktiska centret vilket förstås är spännande som detta tros aktivera själva evolutionen och mänsklighetens utveckling och kort därpå har vi vintersolståndet och Solens entré i ditt tecken att äga rum den 21/12. OK – nu går jag händelserna i förväg.

Tiden när Solen rör sig igenom det 12:e huset brukar ju inte vara så himla spänannde precis men det kanske den ändå har varit för dig i år?

Ja, med frågan är jag lite ute och fiskar efter att höra efter om du har känt av Venus vandring igenom ditt tecken? Nu sedan den 12/12 befinner sig Venus i klorna på Pluto. I myten så blev Venus neddragen till dödsriket av honom och det spekuleras om att hon där och då föll för hans djävulska charm. Kanske var det här fascinationen av att dejta ”bad boys” startade? Astrologiskt anses detta vara en väldigt passionerade och het tid när det är lätt att attrahera till sig kärlek och passion. Det sägs också vara ovanligt lätt att snubbla över Plutoaktiga, manipulativa, kontrollerande personligheter så var lite försiktig om du dejtar.

Den 19/12 är en superintressant dag av många skäl. Kiron kommer att vända direkt den dagen och är oerhört kraftfull därför. Det samma kan man säga om Venus. Trots att hon är kvar i konjunktionen med Pluto vänder hon retrograd den 19/12 och är väldigt intensiv och stark i sin energi just därför.

Vi har en tilltagande måne på gång som växer sig allt större och starkare här under vecken och det är först den 19/12 som den blir helt full. Detta kommer att ske tidigt på söndag den 19/12, kl 05.34 infaller en väldigt glad och härlig fullmåne på den 27° i  Tvillingarnas tecken. Den kommer med hopp och glädje till oss människor. Enligt Soltecken astrologin bli full i ditt 6:e hus

Vattumannen

Vi har en väldigt aktiv himmel nu med stora förändringar på gång och Saturnus och Uranus är på väg att backa tillbaka till den sista exakta kvadraturen mellan de två under 2021. Vi har lite kvar av samma tema också nästa år men de två kvadraturerna är inte riktigt lika exakta som dessa. På julaftonen 24/12 vi har det exakta mötet på gång.

Solen rör sig nu igenom Skyttens sista dekan och planeter som befinner sig i Skyttens fem sista grader anses de aktivera evolutionära krafterna och starta processer inom oss människor som leder mänskligheten framåt. Det galaktiska centret är i närheten av 27° i Skytten så därför det som händer nu väldigt signifikant. Venus har nyligen passerat över här och under måndagen följer även Merkurius efter. Det gör även Solen inom kort.

Under måndagen skiftar Merkurius över till Stenbocken samtidigt som Mars skiftar över till Skytten sfär.

Vi har en tilltagande måne på gång som kommer att växa sig allt större och kraftfullare fram till på söndag när månen blir helt full. Andra intressanta och oerhört betydelsefulla grejer som sker just vid denna fullmåne är att Venus som är konjunkt Pluto vänder retrograd. Hon anses vara oerhört intensiv och kraftfull nu. Det samma kan man säga om Kiron som nu är stationär och gör sig redo att vända direkt 19/12. Båda dessa planeter är väldigt nära jordytan nu och båda manifesterar sin maximala kraft nu.

Tidigt på söndag den 19/12, kl 05.34 infaller en väldigt glad och härlig fullmåne på den 27° i  Tvillingarnas tecken och den faller i ditt supermysiga femte hus som handlar om glädje, generositet och samvaro vilket passar perfekt såhär års. Roligt! Passa på att ta dig ut och mingla och träffa folk. Dina aktier står högt i kurs under dessa stjärnor så se till att rikta charmen utåt. Bäst av allt med fullmånen är ändå trigonen till Jupiter. Det är så lyckosam tid som väntar.   Den kommer med hopp och glädje till oss människor. Enligt Soltecken astrologin bli full i ditt 5:e hus.

⭐️ Fiskarna

Åh, kära Fiskarna! Jag vill att du ska fundera riktigt starkt på vad det är du önskar dig av livet och förbereda dig på bästa sätt så att du inte missar en sekund av det positiva flödet som Jupiter kommer att erbjuda ditt stjärntecken 1/1 – 11/5 -2022. Fixa din CV, smid dina ränker, lägg ut krokar och garn så att det finns något att nappa på! Och förstås – jobba med Law of Attraction och likande tekniker. Vi har oerhört intressanta skiften på gång här på himlavalvet som förändrar och påverkar din situation positivt. Nu blir du efterfrågad och att det finns en massa förväntningar på dig från alla håll – inte minst yrkesmässigt. Det gäller att inte tappa fokus och hålla kvar i sinnet vad som är bra för dig och vad som betyder mest så att du inte din vana trogen leds in på en annan parallell tanke.

Under måndagen skiftar Merkurius över till Stenbocken och samma dag får Mars en ny position inne i Skytten. Intressant. Det som kommer att påverka dig allra mest är faktiskt Kiron som nu är stationär, stillastående, oerhört kraftfull och vänder direkt på söndag den 19/12.

Samma dag 19/12 kommer Venus som nu är i konjunktion med Pluto att vända retrograd. I den stunden är hon oerhört kraftfull och potent. Närheten till Pluto ställer ju saker på sin spets. Dessa båda kommer att spela en avgörande roll i fullmånen som infaller tidigt på söndag den 19/12, kl 05.34 infaller en väldigt glad och härlig fullmåne på den 27° i  Tvillingarnas tecken. Den kommer med hopp och glädje till oss människor. Enligt Soltecken astrologin bli full i ditt 4:e hus som symboliserar ditt hem och din privata sfär. Underbart! Du behöver kanske grunda dig, vila och mysa.

7

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@astrobloggen
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00