ANNONS

Ett nytt sätt att jobba!

/

✨🌟Stjärnbarn och Astrologivänner!✨🌟

Jag vill berätta om en ny tjänst som jag har börjat arbeta med under hösten. Det är ett samarbete med appen Kebitz, (Du kan ladda ner den ifrån AppStore). Det är en lättanvänd applikation som sätter dig i kontakt med duktiga människor, var och en expert på sitt område.

Många av mina återkommande kunder har saknat att jag har tagit bort tjänsten ”halvtimmen”. För mig blev dagen så hackad. Jobba 30 min, paus 30 min. Mina dagar blev ineffektiva helt enkelt.

Här genom Kebitz kan både nya och återkommande kunder ställa sin fråga till mig och snabbt få svar – till en mycket billigare kostnad. Suveränt faktist! Välkommen att prova vad du tycker om tjänsten.Ni andra, som vill träffa mig i Gamla Stan eller kanske ute på Zoom kan förstås boka tid som vanligt. Du hittar mig på www.margaretahedin.se  och all bokning till mig sker via BokaDirekt.se  Hjärtligt välkommen!

Knasigt som inte kom med i filmen är det viktigaste – nämligen min specialitet – Förutsägelserna, transiterna och vad som ska hända framöver.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@astrobloggen
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00