ANNONS

Horoskop – vecka 47

/

⭐️ Väduren

Det har varit en intensiv höst för dig Väduren. Du har fått uppleva lite väl mycket Mars, Pluto och skorpionenergi på sistone. Visst, Mars är din planet så visst kan du hantera den men det har pågått så länge och transiterna har inte varit nådiga. Så medan energin ifrån fredagens kraftfulla fullmåneförmörkelse klingar av gör universum ett tvärt kast.  Vi träder in i Skyttens sfär vilket förstås är jättemycket roligare.  I stället för att vara nere på djupet och rota runt bland känslor, minnen och besvikelser vänds energin utåt och uppåt!

Det är tidigt på måndag morgon som Solen glider in i Skyttens tecken och hack i häl följer Merkurius efter under onsdagen.  Åh, vad roligt! Att dessa två går in i ditt 9:e hus öppnar ju ditt sinne för intellektuell stimulans, du vill leva, lära, resa, uppleva och leka. Hurra! Här väntas en utåtriktad tid med människor och fart.

⭐️ Oxen

Fredagen bjöd på en fullmåne med förmörkelse i ditt tecken Oxen. Jag misstänker att du inte kunnat missa den. Även om fullmånen nu klingar av så är vi mitt uppe i brinnande eklipssäsong.

 Eklipsen är den första gnistan, det första steget i den 18 månader långa förvandlingsprocessen som kommer att förvandla ditt liv och hjälpa dig framåt. Venus har nu gått in i skuggzonen som föregår själva retrograden och du bör vara uppmärksam på vad som händer inom dig känslomässigt. Tidigt på måndag morgon gick Solen och kort därpå, onsdag följer även Merkurius efter in i Skytten och ditt åttonde hus. Det blir lite allvarligare i kärlekslivet. Ingen lek nu utan nu är det de sanna känslorna som ska diskuteras. Samma sak kan vi säga om affärslivet – det är nu det är på riktigt. Avtal ska slutas och saker avgöras. Mars och Venus befiner sig i en harmonisk sextil och kärlekslivet känns harmoniskt.

⭐️ Tvillingarna

Hitintills har november varit lite rörig månad och det är inte säkert att du är helt nöjd med hur saker utvecklas.  Flera motiverande planeter har drivit på utvecklingen. Stressigt?  Mars är ju en av dem och den närvaron har ju tendens att skava och kanske finns det någon eller något som irriterat på jobbfronten? Härifrån kommer saker att lugna ner sig och bli bra mycket trevligare.

Natten till måndag går Solen in i Skytten och under onsdagen följer Merkurius efter. Oh, en helt annan stämning uppstår nu. Det blir öppnare, roligare, lättsammare och det sociala livet blir lockande igen. Mars och Venus bildar sextil då det ser mysigt ut för din del med kärlek och relationer. Folk vill samarbeta och blir mer öppna för att samarbeta och stödja dig.

⭐️ Kräftan

Från fredagens fullmåne/eklips vänder nu energierna tvärt och Solen träder in i eldiga Skyttens sfär. Merkurius går också in i Skytten under onsdagen så under dessa stjärnor ska du se att saker och ting lossnar, framförallt runt ditt yrkesliv. Venus fortsätter sin resa igenom ditt relationshus men nytt sedan den 17/11 är att hon gått in i skuggfasen som föregår den retrograda fasen.

Det innebär att Venus kommer att påverka dig starkt ända fram till i början av mars 2022. Detta kommer att ha oerhörd betydelse för dig och dina nära relationer. För vissa kan det innebära en relation ifrågasätts och kanske tar slut. För en annan person kan det vara precis tvärt om – att det här är tiden du möter en partner eller planerar framtiden med någon du har kär. Tilläggas bör att Venus också kan röra dina personliga värderingar och ekonomi.

⭐️ Lejonet

För månget Lejon har senaste månaden varit stressig och svår att hanka sig igenom. Hoppas att du klarat av fredagens fullmåne/eklips utan att det har uppstod något drama runt dig? Tidigt under måndagen går Solen in i Skytten vilket förstås ger gladare, ljusare och mer positiva influenser. Att Merkurius också går in i Skytten dagen därpå ökar ju på det sociala flödet och det blir en pratsam och pigg känsla här. Här finns kreativitet,  viljan att skapa tänds. Energin riktas utåt emot människor kan och du längtar efter att ha roligt, prata och möta upp med dem som du håller av. Bra energi och intressanta konversationer utlovas. Mars och Venus möts i sextil och en liten stilla flirt kan utveckla sig till någonting riktigt fint nu.

⭐️ Jungfrun

Det har varit en skakig höst och man anar att de senaste månaderna inneburit en hel del hårt arbete.  Fredagens fullmåne & eklips i Oxen var kraftfull urladdning som aktiverar processer inom oss alla. För dig sker detta en intellektuell nivå som öppnar ditt sinne för nya intressen och in. Vi befinner oss mitt i eklipssäsongen så den förhöjda energin fortsätter fram till den 4/12 då nästa nymåne/eklips infaller i Skytten och ditt 4:e hus. Denna måndag sker ett positivt energiskifte som påverkar dig rejält. Solen glider in i glada Skytten och i och med det lättar stämningen upp och nu blir det rörligare, roligare och lite lagom äventyrligt. Dagen därpå följer din styrare Merkurius efter. Det här är en dynamisk och skapande period som väntar och dina stjärnor inger hopp och glädje nu.

⭐️ Vågen

Nu har Solen skiftat tecken och som i ett nafs släpper eventuella jobbiga influenser greppet om dig. Det är en så mysig tid som väntar dig nu Vågen! Merkurius träder också in i Skytten och med dessa båda pigga, glada och inspirerande planeter i ditt tecken öppnar sig det sociala livet för dig. Vad sägs om att mötas upp med dina vänner, en utekväll eller kanske du till och med ska drista dig till att kolla lite i en dating app? Du kopplar lätt på stora charmen nu och det kan var bra att hålla sig framme. När jag säger så tänker jag främst på att Venus är i fin vinkel till allt som är du men.. Venus har redan gått in i skuggfasen och den 19/12 vänder hon retrograd så det kan vara bra att använda den här gynnsamma energin när den fungerar som bäst.

⭐️ Skorpionen

Det är inte utan att man blir nyfiken på hur du upplevde fredagens fullmåne & förmörkelse. Den aktiverade ditt relationshus och även om fullmånen klingar av nu är vi mitt uppe i eklipssäsongen så energin är fortsatt kraftfull runt dig.  Under dessa stjärnor kan du attrahera till dig precis vad som helst.  Tidigt i morse avslutades Solens vistelse i ditt tecken men Mars är kvar fram till Lucia 13/12 och håller din fana högt. Lita på din intuition, dig själv och vad du känner och handla därefter. När det gäller flirt har du härliga Merkurius på din sida ända fram till på lördag när han loggar ut. När Solen skiftar tecken till Skytten hamnar fokus på det materiella, dina värderingar, din ekonomi och de saker som får dig att känna dig trygg och uppskattad.

⭐️ Skytten

Helgens fullmåne & förmörkelse kan ses som att universum sköt skarpt, ett sista skorpioniskt salut innan Solen nu tidigt i morse gled in i ditt tecken Skytten och din säsong börjar. Minns nu att vi befinner oss mitt i eklipssäsongen och att tiden fram till den 4/12 och nästa förmörkelse infaller är minerad. Viktiga händelser kan inträffa nu. Detta är den sista skytteklipsen och snart lämnar även södra noden ditt tecken och den karmiska epoken med månknutarna i Skytten/Tvillingarna avslutas. (Sedan juni 2020). Solen går in i Skytten och startar om ditt självförtroende, livslust och optimism, och visar oss att din tid är här.  Hurra. Nu kan livet börja rulla igen så lev och ta för dig.

⭐️ Stenbocken

Denna måndag skiftar Solen in i Skyttens tecken och den intensitet och eventuella stress som funnits i luften under de senaste månaderna mattas av. På onsdagen följer även Merkurius efter och med de båda i ditt 12:e hus. Kul! Under dessa pigga, eldiga energier blir livet lite mer lättsamt och lekande.

Det viktigaste som sker i ditt liv är av känslomässig art och det är Venus som leder den utvecklingen.  Venus kommer att spendera mycket längre tid än vanligt i ditt tecken – äda fram till i början av mars 2022 – vilket förstås är helt fantastiskt underbar information. Tänka sig att vara i kärleksgudinnans härliga skimmer i flera månader! En del av den perioden kommer Venus att vara i retrograd rörelse och det handlar om en djuplodad känslomässig utveckling som leder till mognad och kan ställa dig inför viktiga val. De kommer att ha med kärlek, personliga värderingar och pengar att göra.

⭐️ Vattumannen

Denna måndag går Solen in i Skytten och det är nya roliga influenser på ingång och stämningen blir bra mycket öppnare och gladare. På onsdag följer Merkurius efter in i Skytten han med.

Det den privata sfären som ska vattnas nu. Låt vänner, din familj och ditt eget välbefinnande måste få ta större plats i ditt liv än det har fått göra under de senaste månaderna.

Fullmånen & förmörkelsen har nu avklingat men som vi befinner oss mitt i eklipssäsongen har vi ytterligare en förmörkelse kvar innan dammet kan lägga sig 4/12. Nu kan sådant som suttit fast lossna för det är jordskedsliknande energier som satts i rörelse. Det finns ingen anledning till oro men av erfarenhet vet man att detta markerar en händelserik tid. Det kan faktiskt rassla till och bli jättebra! Väntar du på avgöranden och besked så är det troligt att det är under denna period du får svar. Yrkesmässigt utvecklas du så fint nu!

⭐️ Fiskarna

För dig kära Fiskarna, som är född i ett rörligt tecken finns bara goda nyheter i dessa stjärnor. Solen lyser nu upp toppen av ditt horoskop, det 10:e huset och därmed kan dina ambitioner och önskningar bli uppfyllda. Detta påverkar förstås även din karriär och det är lätt för dig att bli sedd ute i världen.

Att Solen gått in i Skytten tidigt på måndag morgon indikerar att det är en öppnare, gladare och mer spontan och rolig tid som kommer. Härliga möten, underbara diskussioner väntar nu. Merkurius kommer för övrigt efter under onsdagen och kort sagt är situationen perfekt. Visserligen är fredagens eklips redan bakom oss – men vi befinner oss mitt uppe i eklipssäsongen och det är en spännande tid när viktiga grejer kan hända. Om du vill hålla dig steget före ansöker du om nya tjänster och låter folk veta att du finns, nu.

11

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00