ANNONS

Att tolka horoskop som en astrolog

/
Astro+bok

Kära Astrologivänner..

Än är det inte för sent att anmäla sig till vår superkurs ”ATT TOLKA HOROSKOP SOM EN ASTROLOG.”  Klicka på röda länken så kan du läsa mer. OBS – framflyttat datum.

Det är en jättebra astrologikurs som alla kan hänga med på. Kanske riktar vi oss mest till dem som kan lite astrologi men behöver knyta ihop sina spetiga kunskaper, bredda förståelsen av allt det du redan kan. Att få uppleva glädjen och kicken som uppstår när ”polletten trillar ner” är obetalbart! Så tolkning tills dess att  du behärskar horoskopet och kan läsa det ett rinnande vatten är kursens mål.

Detta är en förberedande kurs inför vårens efterlängtade kurs i ”Predictive Astrology”. Där får eleverna lära sig olika tekniker och trick i hur man ser framtida tendenser och händelser.

Unikt med vår kurs är att vi tre lärare som var och en bidrar med sitt synsätt och kompetens.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00