ANNONS

Horoskop – Vecka 34

/

⭐️ Väduren

Söndagens fullmåne i Vattumannen var spektakulär. Den lyste upp ditt publika 11:e hus men i den sista graden av tecknet. Någon timme senare, vid midnatt söndagskväll skiftade Solen över till Jungfrun och Månen hade redan hunnit in i Fiskarna så, fullmånen fortgår men i andra tecken.

Nu är det bråda tider som väntar och universum anmanar alla att nu återvända till sina arbetsplatser, studier eller hur än nu ditt vardagsliv ser ut. Det är det dagliga arbetet, de dagliga rutinerna runt hälsa, diet och motion? Allt detta och mycket därtill är vad som kommer upp nu.Din styrare Mars, ligger redan steget före eftersom han befunnit sig i Jungfruns sfär ett bra tag redan. Där kommer han inte till sitt bästa uttryck. Han får inte strida med sin cape och sitt svärd alls utan känner mer att han får mer ta rollen av servicetekniker eller personlig tränare. Men nu när Mars bildar trigon med Uranus är han vass och i det mötet kan det verkligen blixtra till. Smarta lösningar, snilleblixtar kan komma nu och du kära Vädur har goda möjligheter att tillgodogöra dig potentialen i dessa oerhört kraftfulla stjärnor. Lite senare i veckan bildas aspekter mellan Merkurius och Jupiter men även mellan Mars och Neptunus.

⭐️ Oxen

Söndagens fullmåne lyste upp ditt 10:e karriärshus och välsgnade din väg med mirakelgörande Jupiterenergi. Wow! Du tycks vara situationens herre ett tag framöver kära Oxe.  Universum har stora planer för dig den här veckan och horoskopet utlovar snabba professionella framsteg. Lilla lyckan, alias Venus, din styrande planet befinner sig nu i ditt 6:e hus och där bildar hon under måndagen en väldigt gynnsam vinkel till målinriktade Saturnus i ditt 10:e hus som du kan mycket god fördel av i karriären.

Frågan du bör ställa dig är dock åt vilket håll du kära Oxe vill att livet ska föra dig? Det finns olika möjligheter och när det är såhär spretigt är det viktigt att du håller fokus på vart du vill och hur du ska navigera. Vill du söka dig uppåt och framåt i en anställningsform? Eller tror du att  lyckan för dig att finnas i dina studier? Är det kanske hellre så att du vill satsa på att bygga upp ett eget företagande och du vill använda den här superenergin till dig själv? Mars har nu spännande kontakt till Uranus, som är oerhört potent nu som den nyligen vänt retro och alstrat massor av energi.

⭐️ Tvillingarna

Söndagens fullmåne lyste upp ditt vetgiriga 9:one hus för expansion och utbildning och gav dig en välkommen energiboost som kommer att vara till god hjälp för dig under det kommande månvarvet. Hela ditt väsen söker utveckling och nya utmaningar och kanske även ett helt nytt yrkesmässigt spår att följa. Men hur?

Måndagens horoskop ger dig lärorik handledning eftersom kärleksfulla Venus här bildar en fin trigon till torrisen Saturnus son skänker dig styrka och uthållighet. Två kvalitéer som du vanligen inte har så gott om själv.  Det stärker dig, din självkänsla och kan hjälpa dig dina positiva ansträngningar.

Natten till måndag har Solen skiftat tecken och befinner sig nu i ditt parallella syskonteken Jungfrun är naturligtvis superbra för dig. Din styrande planet Merkurius är i Jungfrun, tätt följd av actionhjälten Mars och det som är det mest intressanta här denna period är de aspekter som dessa planeter har med Jupiter, Uranus och Neptunus.

Det ser ut att vara en jätterolig vecka, men ta det lugnt med nya bekanta, vänner och flirtar. Undersök vilka de är innan du tar dem till ditt hjärta.

⭐️ Kräftan

Astrologiskt har världen gått igenom ett totalt energiskift som inleddes av gårdagens fullmåne i Vattumannen. Den som lyste upp ditt 8:e hus och berör själen och din innersta psykologiska utveckling. Trots att vi nu får så många andra parallell processer som pågår samtidigt gör du klokt i att jobba vidare med det egna jaget och vad du behöver. Natten till måndag genomgick universum ett kraftfullt skifte när både Solen och månen bytte tecken.

Du träder nu in i en hektisk period Kräftan med mycket inlärning och det ställs större krav på dig och dina prestationer än vad det har gjort under sommaren. Om du inte känner att du orkar är det viktigt att sätta ner foten så att du inte, din vana trogen tar på dig för mycket arbete.

Solen bytte tecken och gled in i Jungfrun bara nio timmar efter fullmånen och all fokus ligger nu på de rörliga tecken och ditt 3:e och 9:e hus blir oerhört påverkade. Hepp! Ingen rast eller ro för din del Kräftan. Många dras till dig, vill ställa frågor och söka stöd och troligtvis kommer du din vana trogen att kärleksfullt ge dem av din omsorg, kunskap och energi. Du kan förvänta dig ett ökat flöde av personer som söker dig.

⭐️ Lejonet

Kära Lejon, hoppas att du varit nöjd med den heta sommaren och de härliga transiter som ägt rum i ditt tecken.

Under söndagen inföll en fullmåne i Vattumannens tecken och ditt 7:e hus och bara timmar därefter skiftar fullmånen tecken! Både Månen och Solen glider då in i Fiskarna respektive Jungfruns tecken – och fortsätter fyllan inne hos grannen! Man kan inte säga annat än att Solen lämnar ditt tecken på ett storstilat sätt. Det är mäktigt att se.

Under Jungfruns nya flagg kommer du att att framstå balanserad, fokuserad och målmedveten. Du får du massor gjort på kort tid och kan snabbt och elegant avancera i yrkeslivet, bättra på ditt rykte och få folk att tycka att vara en riktig klippa på jobbet. Solen, Merkurius och Mars finns nu på rad i ditt andra hus som rör personliga tillgångar och pengar. Det är ett gyllene tillfälle för att fixa till din ekonomi om det är något som du kan göra annorlunda och förbättra där. Att begära löneförhöjning, få in ett fett kontrakt eller liknande. Det intressanta här är de aspekter som de kommer att ha till Neptunus i veckan och de fetstilade varningar både i vänskap, kärlek och business som utfärdas här. Tro inte på något för än du har sett det.

⭐️ Jungfrun

Hokus Pokus Jungfrun, så laddar universum om och plötsligen är du i hetluften och det är hos dig allting är på väg att hända! Nyss (under söndagen) var månen full i Vattumannen men bara timmar senare skiftade både Månen och Solen tecken och vid midnatt söndag är månen fortfarande knallfull – men i Fiskarnas tecken och ditt 7:e hus! Va? Plötsligen är det du, dina relationer och kärleksliv som kommer i fokus.Solen träder in i ditt tecken och kort sagt! Det är din tid på året som startar här. Ditt självförtroende är på topp och det händer en massa kul nu när du själv vågar bjuda till lite extra.

Singeln bör ge sig ut och mingla om kvällarna för ett möte men en person som kan få komma nära ditt hjärta är inom räckhåll. Fundera över hur du vill att din perfekta version av livet ska se ut. Det är du som väljer nu. Kör så det ryker Jungfrun!

Merkurius och Mars har redan varit hos dig en god stund och skapat kommunikation, händelser och action. Det som är intressant nu det är de aspekter som bildas mellan dem och Neptunus.  Hm, det ger en känslig vibb till bilden och du bör ta det lite försiktigt så att du inte blir sårad känslomässigt.

⭐️Vågen

Bäst nu är förstås att din styrande planet Venus fortsätter sin färd igenom Vågen och ser till att du är ditt charmigaste jag. Med den positiva inställningen drar du till dig bra människor, chanser och möjligheter. Fullmånen i Vattumannen inföll i ditt kreativa 5:e hus, ihop med generösa Jupiter dessutom. Det där bäddar för en riktigt härlig, expansiv tid när du kan se positiv tillväxt och utveckling på många sätt. Men skapande, romantik, glädje, barn, lek och fest är sådant som är tillhörigt det 5:e huset.

Söndag, strax före midnatt skiftar Solen tecken och och tar sig in i ditt andliga 12:e hus där fantasierna och drömmarna bor. Det här är toppen för alla former av andligt arbete, men även för det skrivande personen, musan, konstnärinnan eller hon som bara gillar att njuta av Venus för sin egen skull. Du som har en andlig eller konstnärlig strävan, samla dina kristaller, paletten, kritorna eller vad än det är du använder för att uttrycka ditt innersta. Här kan du finna inspirationen och glädje och kanske även få lite gudomlig hjälp på vägen. Det här är en viktig tid för dig Vågen, för här återställs din inre balans och du behöver få ta del av det stilla lugnet.

⭐️Skorpionen

Söndagens måne blev full i ditt hemkära 4:e hus, där dina tidiga minnen och programmeringar sitter. För vissa av er kan minnen pinsamma/plågsamma minnen från förr åter blossa upp.

Du kära Skorpion borde veta bättre än att låta det förflutna komma till dig igen. Det finns ingenting att vinna på att älta dessa saker igen.

Du vet att du kanske aldrig får upprättelsen, ursäkten eller den förståelse som du söker. Det är en mäktig tid för alla de fasta tecknen här och nu som fullmånen blev full på den 29° av Vattumannen. Den sista graden anses vara extra laddad eftersom den sammanfattar hela tecknet och ställer saker på sin spets.

Ett gigantiskt enerigskifte är på gång vid midnatt när Solen flyttar över till Jungfrun där redan Merkurius och Mars väntar. Intressant nu under måndag och tisdag att känsliga månen befinner sig i Fiskarna. Jupiter och Neptunus får ovanligt stora roller nu i ditt liv och det är främst deras positioner som får mig att tänka att du tappar fokus lite på nuet och hellre låter tanken vandra till det förflutna.

De roliga, heta Lejonvibbarna ersätts med jordnära, praktiska Jungfrun och här är det arbete, effektivitet och koncentration som gäller. Men handen på hjärtat – det är ganska skönt att få komma igång med vardagen, sina rutiner och komma iordning.

⭐️ Skytten

Söndagens fullmåne inföll i ditt kommunikativa tredje hus viket förstås sätter fart på folket runt dig. Det är på lokal nivå det mesta händer nu. Här finns glädje, roligt umgänge och friska idéer att hämta.

Det är ett kraftfullt enerigskifte på gång i universum och ambitiösa Skyttar får massor av hjälp i sina karriärer nu. Här ska jobbas, saker ska fixas, verkställas och bli klara. Men, både Jupiter och Neptunus kommer att få stort inflytande i veckans händelser så det gäller att fokusera på rätt sak och inte lockas iväg ifrån det du hade tänkt dig.

Det här är en sjukt rolig vecka – men du bör färdas med försiktighet för detta är även opportunisternas och galningarnas vecka. Extra mycket varning för falska Tinderdejter, försäljare och andra okända personer som vill in i ditt liv för att festa på din energi. Ja, vissa kallar dem för energitjuvar och så kan det vara.

Att du under denna vecka får in hela tre planeter i din karriärshörna är verkligen toppen! Nu kommer ditt yrkesliv att gå som på räls. Vi rör oss bort ifrån den hetsiga, roliga eldens energi till Jungfruns välordnade, effektiva miljö. I det rörliga Jungfrun blir vi jordnära, praktiska, kritiska och snabba.

⭐️ Stenbocken

Söndagens magnifika fullmåne satte fokus på dina jordiska tillgångar, din ekonomi och arbete. Att den här månen blev full i konjunktion med Jupiter är ett mycket gott tecken. Merkurius och Mars har redan befunnit sig en god stund i Jungfrun. Stenbocken tillhör dem som verkligen kan dra nytta av det stora energiskiftet som äger rum vid midnatt. Den jordiska energin passar ju din profil perfekt. Att självaste Solen lämnar Lejonet och skiftar över till Jungfrun sent på söndagskvällen ändrar ju fokus här på jorden.

Nu lyses ditt nyfikna, utåtriktade 9:onde hus på fredag som både främjar medvetandehöjning, studier och internationella kontakter och vips så har vi hela tre planeter på plats där i Jungfrun. För den som ska börja plugga nu är detta ett väldigt gynnsamt tecken. Din vetgirighet och förmåga att dra till dig information, kontakter med rätt personer. Detta skapar stabilitet och du kära Stenbock tillhör ju dem som kan ta energin tillvara och göra något bra av det. Här erbjuds du en god hjälp och kan förverkliga dina långsiktiga planer, drömmar och mål.

⭐️Vattumannen

Du bortskämda varelse hunnit vänja dig vid att ha Solen mitt emot dig under en hel månad vilket förstås ger dig positiv påfyllning och glädje.

Söndagens underbara fullmåne i Vattumannen kom med kärleksbudskapet till människorna. Det är den andra Vattumansfullmånen på raken i år och dess budskap är att låta kärleken fylla ditt hjärta och dela med dig av din glädje och ditt inre ljus. Lev ut ditt eget unika jag till fullo. Speciellt är att fullmånen ägde rum på den 29° som också kallas för den kritiska graden. Här är energin extra stark, den sammanfattar hela tecknet och ger ett väldigt tydligt avstamp.

Du måste vara sann i dina känslor, sann i vem du är och vad du vill och våga öppna ditt hjärta.
Stjärnorna bjuder på  stora visioner, drömmar, glädje, generositet och bus. Just denna fullmåne kommer tillsammans med generösa, mirakelplaneten Jupiter vilket förstås kommer att öppna vägarna för oss. De oss möjligheter, glädje och kärlek. En annan intressant detalj är att Vattumannens styrande planet Uranus nu bildar trigon till Mars. Bang! Här kan det gnistra till. Förvänta dig snilleblixtar.

⭐️ Fiskarna

Söndagens fullmåne i Vattumannen lyste upp ditt andliga 12 hus och bara timmar därefter skiftade både Månen och Solen tecken. Så, måndag/tisdag är månen fortfarande full men nu i ditt tecken Fiskarna! Det är extremt när detta händer, men det kan inträffa när fullmånen äger rum precis i slutet av tecknet före ditt. En riktigt spännande tid stundar och detta kan ge dig ny motivation, glädje och fullt ös på alla fronter i livet.Merkurius och Mars har redan befunnit sig Jungfrun och ditt 7:e hus en god tid. Nu när Solen gör entré rullas den sociala röda mattan ut och allt som har med kärlek, relationer och sociala möten kommer i fokus. Att Mars nu befinner sig i en trigon till Uranus ökar spänningen markant. Man kan inte säga om det är på jobbfronten eller något annan område av ditt liv stimuleras.

Ibland kan det vara yttre händelser som beslut som fattas lite högre upp. Därför är skeendet svårtippat, men alldeles troligtvis utvecklande och kul.

Nu till kärlekslivet! Tydligt uppsving väntas. Nya intressenter kommer in i livet. Vissa av er kommer att ställas inför känslomässiga val och du kära Fiskarna har allt att vinna på att vara tydlig och ärlig främst emot dig själv. Naturligtvis är detta inte dåligt – men det är bra med tydliggöranden.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00