ANNONS

Den perfekta bröllopsdagen

/
IMG_7233

Här är jag idag med Jacqueline ifrån Allt om Bröllop.

Att hitta det perfekta datumet för bröllop var vad jag och gulliga Jacqueline från ”Allt om Bröllop” talade om idag.  I USA, England och för att inte tala om Indien och många andra länder är detta STORT! Det här är förstås en del av vad jag sysslar med redan. Det var inte förrän än Jacqueline ställde frågan idag som det slog mig. För mig är det så självklart att jag inte ens tänkt på det.  Möjligen kan det vara så att många inte vet att den här servicen finns.

Det är ganska invecklat att hitta den perfekta dagen, men det går med lite tålamod. Det är minst horoskop som ska fram.. Dels ha vi de lyckliga unga tu, vars personliga horoskop vart och ett noga måste skärskådas och analyseras. Sedan gäller det att ta fram det lyckligaste datumet så att festen blir just sådär underbar, glad och minnesvärd som de drömmer om. Viktigt är också att kolla in tiden kort efter som de flesta ger sig iväg på bröllopsresa efter. Man vill ju att alla delar ska bli perfekta.

IMG_7234

Ja, såhär har jag det på jobbet om dagarna. Fotografen är gulliga Jacqueline som kom förbi idag. Detta var ett mycket spontant och roligt möte.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00