ANNONS

Horoskop – Vecka 21

/
blue-moon-supermoon-eclipse

🌕 Väduren

Den gångna helgen har dominerats av Saturnus retrograda vändning som mer eller mindre paralyserade världen och fick skeenden att bromsa in. Men, inte ens Saturnus krafter kan hålla tillbaka det tryck som bildas nu. Vi befinner oss i en brinnande eklipssäsong och extremt starka krafter i rörelse nu. Den frigörande energin uppförstoras dag för dag fram till på onsdag den 26/5 som utgör kulmen.

Då vi väntar en superfullmåne som kommer med en total månförmörkelse i som ditt 9:e hus som står för tillväxt, äventyr och expansion. Wow..

Förmörkelsen är här för att höja ditt medvetande, hjälpa dig se dina möjligheter och att förverkliga dina drömmar. En härlig medvind som hjälper dig uppåt och framåt nu. Ta fullmånens kraft till hjälp, meditera eller fokusera på ditt inre och sök svaret på vilken väg är den rätta för dig? Resultatet av processen kanske inte är fullt synlig för än i höst – men det är härligt att veta att universum är på din sida. Smid medan järnet är varmt Väduren. På söndag vänder Merkurius retrograd och då är möjligheterna redan sämre.

🌕 Oxen

Vi har en tilltagande måne som under måndag/tisdag är mitt emot allt som är du och gör dig lite extra känslig. Som Uranus befinner sig i ditt tecken kan du kära Oxe känt av spänningen mellan Uranus och Saturnus mer än vi andra gjort. Den här veckan innehåller dock botemedlet från den tunga energin. Att Saturnus nu från söndag vände retrograd, lättar på trycket så den kommande veckan kan kännas som en befrielse.

På onsdag inväntar vi superfullmåne/ total månförmörkelse infaller i ditt i högsta grad känslomässiga och även erotiskt laddade 8:e hus. Den här veckan är optimal för kärlek och för att komma nära din partner själsligt.

Din styrande planet Venus bildar en skarp vinkel till Neptunus under veckan. Vanligen är den känd som en förvirrande och kanske inte så god transit. Ge den en chans! Tillsammans med fullmånens starka igångsättande kraft tänker jag att det blir perfekt!

🌕 Tvillingarna

Solen, Venus och Merkurius rör sig nu igenom ditt tecken vilket naturligtvis riktar uppmärksamheten emot dig. Hur du än gör, kära Tvillingarna, innehar ju huvudrollen i veckans dramatiska stjärnhimmel.  Hur du än gör blir du i högsta grad inblandad i allt. För dem av er som upplevt den sista tiden stressfylld kommer onsdagens superfullmåne/total månförmörkelse att kännas som en kulmen. Troligtvis är dagarna runt själva fullmånen inte lugna – men en fullmåne är ändå en kulmen, det lättar på trycket. Härifrån sätts enorma krafter igång.En totalmånförmörkelse är en ”gamechanger”, den brukar beskrivas som en katalysator eller en energiportal som du leds igenom. Denna eklips infaller i ditt relationshus, vilket förstås får dina nära relationer att komma i fokus. Kanske finns det saker som behöver förändras i ditt liv. Det kan vara i kärleken men faktiskt också i på alla områden. Du befinner dig i en karmisk tid, en förändringarnas tid. Tala ifrån ditt hjärta och uttryck din sanning. Merkurius vänder retrograd på söndag då är det inte lika lätt att göra sig förstådd.

🌕 Kräftan

Nu lyser Solen, Venus och Merkurius upp ditt andliga 12:e hus som understryker ditt behov av egen tid. Det är tillåtet att vara trött Kräftan, kanske dra sig undan lite från andras önskningar och behov. Du gör klokt att vara lyhörd emot dig själv och lyssna till kroppens och själens signaler.

Det har varit stora förändringar på himlavalvet under de senaste dagarna med planeter som skiftat tecken eller vänt retrograd och processen är långt ifrån över ännu. Vi befinner i en brinnande eklipssäsong, en tid som är ökänd för att sätta igång utmaningar eller utlösa viktiga händelser. Den första av de två eklipserna kommer på onsdag 26 maj när superfullmånen i Skytten också innehåller en total månförmörkelse. Det här kan ses som en katalysator.

Fullmånen infaller i motiverande Skytten, i ditt sjätte hus som förutom ditt dagliga arbete också handlar om hälsa, välmående och dagliga rutiner. Denna superladdade fullmåne är här för att påminna dig om att din kropp är ditt tempel. Kanske vill du ära den med en nyttig diet eller träning?

På söndag vänder Merkurius retrograd och du kanske bör dra i nödbromsen lite, observera vad som händer så du inte dras med i någon annan människas spel.

🌕 Lejonet

Den gångna helgen kan ha varit kännbar för dig Leo, men ganska tunga känslor. Det är Saturnus vars bana vände direkt i söndags! Just i den vändpunkten är energin övermäktig. Pust! Det är i alla fall över nu för ingenting kan hålla tillbaka den sprudlande kraften som kommer ur fullmånen på onsdag. Förvänta dig ett totalt enerigskifte! Onsdagens superfullmåne och totala måneförmörkelse i Skyttens tecken faller härligt nog i ditt eget passionerade femte hus.

Wow. Känslorna blir stora, kanske till och med enorma här och vem om du och din partner har en underbar tid eller om du springer in en person som får dina känslor att svalla?

Tre underbara planeter + Norra noden plöjer i skrivande stund igenom Tvillingarnas tecken och ditt utåtriktade 11:e hus som är fyllt av åsikter och tankar. Det här är publikationens hus, vilket kan vara ord, film eller text som når ut till grupper kanske genom internet. I de bästa av världar (covid finns inte) är det nätverkande och möten med många. Förmörkelsen kan göra dig sedd och hörd. Det här kan leda dig till ett jättebra jobb. Håll ögonen öppna och var alert!

🌕 Jungfrun

Underbara Jupiter har nu hunnit manifestera sin närvaro i Fiskarna en aning och förmodligen kan saker och ting kännas bättre än på länge. Hjärtat öppnar sig, det som känns svårt kan ha visat sig vara en prövning som du bemästrat och ur detta kan nya möjligheter finnas.

Samtidigt är det fullt pådrag i ditt syskontecken Tvillingarna där allt tycks hända. Solen, Venus, Merkurius och Norra Noden står uppradade där viket förstås påverkar dig kära Jungfru oerhört. Det är action, attraktion och väldigt mycket ord i farten. Härligt! Du är populär och efterfrågad nu med alla dessa planeter i ditt 10:e hus, karriärshuset, är det lätt att bli sedd och bli inte förvånad om du får ett eller flera jobberbjudanden!Vi har en tilltagande måne på gång som kommer att brisera i Skyttens tecken på onsdag. Det är är inte vilken fullmåne som helst för detta är en superfullmåne som kommer med en total månförmörkelse. Hepp! Förmörkelsen infaller i ditt 4:e hus och sätter därmed fokus på hemmet. Om du plötsligen får för dig att måste flytta/ renovera hela ditt hem bör du nog ta dig i akt. Din styrande planet Merkurius vänder retrograd på söndag och det är inte läge för stora beslut.

🌕 Vågen

Saturnus vars bana vände retrograd i söndags kan ha gett en ganska tung känsla under helgen. Som tur är har vi nu lämnat den bakom oss redan och du gör klokt i att höja blicken emot framtiden som bjuder på en superintressant vecka som faktiskt kan ändra mycket i ditt liv.

Ett kluster av underbara planeter har samlats i ditt äventyrliga 9:e hus signalerar flirt, lek och kommunikation. Du vill uppleva grejer nu och kan känna att livet här och nu inte är så lockande. Le vackert Vågen. Dessa dagar kan komma med karmiska överraskningar och glädje.

Vi befinner oss i eklipssäsong vilket gör att universum verkligen inte håller tillbaka någonting. Tvärt om faktiskt! Det är en superfullmåne/total månförmörkelse som väntar på onsdag i ditt tredje hus som står för kommunikation, syskon, vänner och korta resor. Känslorna blir stora, kanske övermäktiga. Venus möter Neptunus här viket kan få dig att stjärnögd flirta med en främling eller kanske smälta för ett ex?

Merkurius vänder retrograd på söndag så de gamla vanliga varningarna runt plötsliga beslut och hastigt bokade biljetter ligger kvar.

🌕 Skorpionen

Du som är född i ett fast tecken kan ha känt tyngden ifrån Saturnus när den igår, söndag vände direkt och fick människor att tänka onödigt mörka tankar. Det är dock extrem energi i luften och ingenting kan hålla tillbaka de enorma krafter som kommer till oss alla nu.

Nu rör sig tre härliga planeter Solen, Venus och Merkurius + den ödesmättade, karmiska Norra Noden igenom ditt 8:e hus. Oh, Skorpionen.. det här låter som att starka känslor, passion. Du söker sanningen och djupet i dina relationer. Om du har tid att slita dig ifrån erotiken händer en massa annat spännande i horoskopet samtidigt som kan ge rik utdelning.

Vi befinner oss mitt uppe i en brinnande eklipssäsong och under onsdagen väntar vi en magnifik superfullmåne och total månförmörkelse som infaller ekonomiska 2:a hus. Wow! Detta är möjligheternas eklips! Här kan du finna allt från investeringsmöjligheter till fantastiska jobbchanser. Det är dock väldigt viktigt vad du väljer att fokusera på.

🌕 Skytten

Vi befinner oss mitt uppe i en brinnande eklipssäsong och det är full rulle nu i ditt 7:e hus som rör dina valda vänner och kanske tänker vi allra mest på detta hus som äktenskapet/hjärtevännens hus. Där lyser nu Solen som en lanterna och sätter sanningens ljus på skeendena. Där finns också flirtiga Venus och pratglada Merkurius och vi får heller inte glömma den karmiska norra noden som ser till att ditt öde uppfylls. Härliga Venus drar nu in Neptunus i leken så det kan finnas en del känslomässig förvirring med i bilden. Jupiter är också med på ett hörn och uppförstorar känslor och tankar.

Vi inväntar en fantastisk, vibrerande superfullmåne och total månförmörkelse som kommer att infalla i ditt första hus Skytten! Ja, du läser rätt! Det är du, ditt liv, din person som kommer i fokus. Förmörkelsen får dig att bli sedd av allmänheten! Detta är banbrytande och du blir huvudrollsinnehavaren i denna oerhört betydelsefulla månförmörkelse som kan komma att ändra ditt liv. Det händer grejer nu. Du kanske finner ett nytt uppdrag, byter jobb eller kliver upp på en scen och sliter till dig mikrofonen? Vad vet vi? Universum talar om en ny roll.

🌕 Stenbocken

Din styrande planet Saturnus bytte i söndags riktning och färdas nu retrograd. Han är oerhört kraftfull och viljestark nu och får dig kära Stenbock att inte vika ifrån dina mål. Bra där.. Se det som sker här som ett sista betydande ryck innan semestern. Under dessa stjärnor kan du fantastiska ting hända yrkesmässigt.

Men, jag vill ändå anmana dig att höja blicken ifrån arbetet en stund och sök hitta sättet att förena nytta med nöje? Solen, Venus och Merkurius tillsammans med den karmiska norra noden rör sig igenom ditt arbetsamma 6:e hus. Härligt! Du drar till dig blickar, flirt och det är en kul stämning runt dig på jobbet nu.

Vi inväntar en kaxig superfullmåne som kommer med en totalmånförmörkelse som kommer att landa i ditt 12:e hus som vanligen förknippas med undandragande från allmänheten. Det kan vara så att du har kört lite väl hårt med dig själv och faktiskt behöver släppa något som tyngt dig. Det skulle vara underbart om du kan delegera över lite ansvar på någon annan och själv ägna dig åt healing och välförtjänt vila.

🌕 Vattumannen

Det har varit stora förändringar på himlavalvet på sistone och vips,  så dukades det fram en helt ny verklighet.

Saturnus som befinner sig i ditt tecken vände retrograd igår, söndag, vilket förstås kan ha varit kännbart och kanske även tungt för dig att uppleva?  Planeten är snudd på övermäktig, oerhört kraftfull precis när den vänder – och som sagt inte kul alls. Den stränge fadern vill ju alltid att du ska vara medveten om sanningen och högprestera.

Det är luftens element som råder nu så du kommer inte att kunna hänga kvar i dessa tunga tankar för vi befinner oss mitt i en eklipssäsong vars krafter spränger igenom vad som helst.

Det är en spännande vecka som bjuder på massor av luftig, tänkande och nydanade energi. Solen, Venus, Merkurius och Norra Noden befinner sig alla i Tvillingarna och ditt kreativa 5:e hus vilket ger en social, glad och sällskaplig stämning.  De skapar ett härligt kreativt flöde, skapande och romantik. Du har en massa positiv drivkraft i dig och dagarna är som gjorda att sätta sig och planera inför framtiden. Dock inte för att sätta igång ett nytt stort projekt.

Här inväntar vi också en superfullmåne och en total månförmörkelse på onsdag som kommer att lysa upp ditt 11:e hus. Hm, det du är på väg att göra kanske inbegriper flera personer? Verkar spännande!

🌕 Fiskarna

Det har hänt massor på stjärnhimlen bara under de sista dagarna. Att Solen gick in i Tvillingarna och att Saturnus vände retro i söndag är det största. Luftelementet styr och nu är det kommunikation, utveckling, nya tankar och lösningar som gäller.

Det är så häftiga krafter i rörelse Fiskarna och du kommer att vara ett av de tecken som blir mest påverkad av allt som sker här i de röriga tecknen! Grattis! Det är på tiden att lyckan vänder och att den i kommer till dig i den version som du vill ha den. Affirmera, meditera och önska.

Solen, Venus och Merkurius färdas nu igenom det 4:e huset som förstås sätter fokus på hemmet, trygghet och din själsliga inre utveckling.

Den tröga atmosfären som främst Saturnus bidragit med förvandlas nu i ett trollslag till en rolig, bubblande energi som bryter igenom alla hinder.  Onsdagen den 26/5 kommer en superfullmåne/ total  månförmörkelse i Skytten att ladda upp  ditt 10:e hus, som står får ditt anseende, din ambition och förmåga till framgång. Wow! Detta kommer att utlösa en flod av möjligheter för dig. Håll dig framme, ansök, gör dig sedd och hörd Fiskarna. Här skulle äntligen belöningen för hårt och idogt arbete kunna ge frukt. Kärlek? Ja, det finns också med i bilden men det här med jobb känns viktigare nu.

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00