ANNONS

Horoskop- Vecka 19

/
58f799bf-0e26-42f2-ae8c-c9cc90f9bdb9

⭐️ Väduren

Det kan vara att du denna måndag undrar hur du ska räcka till? Hur du ska orka med alla dina åtaganden och måsten. Gulle dig Väduren. Så kan det kännas när månen befinner sig slutfasen, det vi kallar mörkermånens tid. Vitaliteten är lite lägre då. Det är i stunder som denna du behöver vara extrasnäll emot dig själv och belöna dig för ditt slit.Men redan på tisdagskväll blir månen ny i Oxens tecken! Wow! Enligt solteckenastrologin infaller den i ditt ekonomiska 2:a hus. Dina värderingar, tillgångar och pengar kommer i fokus nu.  Även om du inte känner av energin lika kraftfullt och omedelbart som man känner av en fullmåne så är detta ändå startskottet till något nytt. Om du vill veta när du ska ta tag i saker, kontakta folk eller slutföra det du har för händer är bästa tiden nu! Det är helt rätt tid att sätta igång dina projekt, förverkliga dina drömmar och ta nya kliv. Alla sorters tillväxt gynnas nu och det är en superbra vecka som väntar dig Väduren.

Mars som befinner sig i Kräftan är i bra vinkel till dig och du kan tillgodogöra dig hans eldiga kraft. Jupiter byter tecken på torsdag och träder in i Fiskarna. Det här är ett superstort steg för oss alla som Jupiter nu kommer till sitt klassiska hemmatecken där han kan göra storverk.

⭐️ Oxen

Vad sägs om att ge dig själv, kanske din karriär eller annan del av ditt liv en make over?  På tisdagskväll blir månen ny i ditt stjärntecken och som alltid betyder en ny måne ett löfte om en ny start. Ni Oxar är inte kända för att fatta snabba beslut men i år gör du klokt i öva dig i att låta handlingen följa ganska omedelbart efter känslan annars finns det risk att du kommer att få ångra dig. Snabba puckar med andra ord.

Under denna nymånes sken är det du, din person och dina önskningar kom kommer i fokus. Kärleken då? Oxens ständiga fråga.. Visst, det kommer, det kommer. Men först är det  Nr 1 – dvs du själv och din personliga utveckling som räknas. Du behöver kliva några pinnhål upp i din utveckling innan det är dags för dig att gå in i en relation. (Om du redan har en partner är det ju förstås samma som gäller. Du måste ta itu med det som gagnar dig, ditt yrkesliv och din person innan du lägger tid på din darling). Det är underbart att vara du nu Oxen för universum är på din sida.

⭐️ Tvillingarna

Här kommer den där berömda ketchupeffekten att göra sig gällande. Först händer ingenting du vet, sedan skakar du flaskan och då kommer istället allt.Din styrande planet Merkurius gled in i Tvillingarna redan förra tisdagen vilket förstås är toppen eftersom han är hemma där han fungerar som allra bäst.

I söndags kom även Venus in i tecknet och kombinationen av dessa båda ger förstås dig de allra bästa förutsättningar til allt som är kul. Prata, flirta, leka och kanske kan du även få god respons i kärlekslivet. Under dessa stjärnor kan allt möjligt ske. Genialiska idéer, plötsliga infall och riktigt smarta tankar kan dyka upp. Det här inspirerar dig till att komma på nya lösningar och tänka lite utanför boxen. Saker som har gått trögt kan plötsligen lossna och gå väldigt fort och det gäller såväl i business som privatliv. Nu rör det på sig i horoskopet, Tvillingarna!

Merkurius kommer att gå in i sin skugga, dvs tiden före en retrograd period. Se det som en liten ”heads up” bara. Den norra noden låses nu i Tvillingarna och därmed är vi inne i vad som kallas ”eklipssäsongen”. Det är en två månader lång period när ödet är mer aktivt än annars och ytterst intressanta saker kan äga rum. Nymånen infaller enligt solteckenastrologin i ditt 12:e hus.

⭐️ Kräftan

Vid det här laget kanske du har vant dig vid Mars närvaro i ditt horoskop? Det är en hel månad kvar så det är bäst för dig att bli sams med energin och lära dig att nyttja elden till din fördel. Visst, energin kan varit lite tuff eftersom han ställer saker på din spets och tvingar dig till att agera.

Tisdagens nymåne infaller i ditt 11:e hus som gör dig öppen för sociala kontakter och inspirerar till nya idéer, kanske samarbete eller nytt jobb?Underbart som också händer den här veckan det är att Jupiter byter tecken och tar steget över till Fiskarna och kommer därmed i trigon (mycket gynnsam vinkel) till allt som är du. Härifrån och ett år framåt är lyckan och självförverkligandet inom räckhåll. Här börjar en ny och löftesrik period som viskar antyder att utveckling, nya chanser och helt oanade möjligheter kan segla upp på din horisont.

Det är så viktigt att du släpper taget smärtsamma minnen och besvikelser. Tag hjälp om du tycker att det är svårt. Det är ett helt nytt liv som väntar dig därute. Våga satsa på dig själv!

⭐️ Lejonet

Vid årets början utlovades förändringar i ditt liv via det unika samspelet mellan Jupiter, Uranus och Saturnus som pågått under fram till nu. Jupiter skiftar tecken nu så passa på att göra en avstämning och se vad som har hänt i ditt liv under 2021.  Både vad du är nöjd med och vad som återstår att fixa till.

Det händer massor på din sociala arena nu och du gör klokt i att välkomna inbjudningar och inviter. Det som vid första ögonkastet verkar ointressant kan visa sig vara en positiv överraskning som förgyller ditt liv,

På tisdagskväll infaller nymånen i Oxens tecken, i karriärhus – det 10:e och den kommer tveklöst att sätta fokus på dina livsmål. Det här är ett utmärkt tillfälle att utvärdera din utveckling och se vad i livet som gått bra och sanningsenligt också känna sig själv på pulsen och se om det finns uppdrag eller situationer som inte tar dig någon vart alls. En stor förändring som inträder nu är att lyckans planet Jupiter skiftar tecken nu och gör en tre månader lång avstickare in till Fiskarna.

Fundera, för i höst när Jupiter åter skiner över dig bör du åtminstone i tanken kommit in på ett nytt spår. Se att livet innehåller idel möjligheter för dig.

⭐️ Jungfrun

Åh, Jungfrun! Universum har bara goda nyheter till dig denna gång. Båda dina utåtriktade 9:e och 10:e hus är kommer i fokus och hela horoskopet andas positivietet och ny utveckling. Om du vänder blicken till ditt parallella tecken Tvillingrna så händer verkligen allt där nu. Din styrande planet Merkurius och sedan söndagen även Venus befinner sig där och skapar på så vis väldigt gynnsam miljö för dig.

Här vidgas dina vyer och ditt sinne öppnas och välkomnar främmande influenser.  Härligt! Det är tydligt att du vill leva livet glatt och uppleva saker nu.

Men, det finns också ett stänk av allvar med i bilden för vi närmar oss vårens eklipsssong och nu kan ödet komma att knacka på din dörr. Det skulle inte förvåna om riktigt spännande saker kan hända i ditt yrkesliv under det kommande halvåret. Erbjudanden, möjligheter och chanser ser inte ut att vara långt borta. Det största nu är dock att Jupiter under torsdagen tar steget in i Fiskarna! Wow! Det här är början på ett års fantastisk utveckling.

⭐️ Vågen

Du kära Våg kan ha känt av förändringarna i stämningsläget när Merkurius och Venus lämnade Oxen och gled in i Tvillingarna. De befinner sig i en gynnsam trigon till allt som är du och det är verkligen inte fy skam, tvärt om. När dessa glada planeter samverkar mår du riktigt gott och känner dig balanserad och glad. Det där märks förstås även på ytan och ditt sällskapsliv, kärleken och din känslomässiga utveckling tar ju stora steg framåt. Nu finner du glädjen i att småprata, leka, flirta och lära känna människor som är bra för dig.Tisdagens nymåne i Oxen infaller i ditt djupt kännande 8:e hus. Oh! Det här kan skruva upp den känslomässiga temperaturen och det blir mer tydligt för dig vad det är du verkligen vill ha i livet och i kärleken. Det skadar inte att sätta ner foten om det behövs och gör dig själv tjänsten att säga till din vän vad du verkligen vill ha. Håll inte inne på saker för att bespara andra från sanningen. Säg vad du känner! Den här löftesrika, nystartande energin gör klokt i att bara följa och ge dig hän till. Massor med mys är på väg åt ditt håll.

Solen fortsätter sin färd igenom Oxens tecken och det finns ett tydligt Venustema i ditt liv. Gudinnan styr ju förutom kärleken, sinnen och njutningen även pengar och personliga värderingar. Störst nu är att Jupiter byter tecken och träder in i Fiskarna.

⭐️ Skorpionen

Tisdagens nymåne infaller i ditt 7:e Det är en toppvecka som väntar dig när framgången kommer till dig utan någon större ansträngning alls. Kärlek, vänskap och alla sociala kontakter flyter lätt. Du kan också få lyckas bra med affärer och yrkesliv så låt ingenting hålla dig tillbaka nu. Du hittar de rätta orden och den perfekta ingången i en konversation bör lita mer dig på dig själv. Kombinationen intelligens, intuition och rika mängder av karisma och personlig charm är vad som gör dig lycklig nu.

Du har ju blivit lovad ett välsignat år och de allra flesta av er har ju mycket riktigt tagit viktiga steg i utvecklingen redan. Det största som sker den här veckan är förstås att Jupiter, lyckans planet byter tecken till Fiskarna där han stortrivs att vara. Detta är inte fy skam för dig heller eftersom han befinner sig i ett annat vattentecken och i trigon till dig. Du kommer fortsatt att utvecklas på ett superbra sätt under de tre sommarmånaderna som Jupiter är där – men möjligen är det som sker under sommaren mer av en känslomässig, själslig och andlig karaktär.

⭐️ Skytten

Tisdagens nymåne infaller i ditt arbetsamma 6:e hus som handlar om ditt arbete, dina dagliga vanor och även din träning och hälsa. Hepp! Allt detta är sådant som du vet är viktiga bitar för dig att ha ordning på. Du mår ju inte bra annars.Du har all anledning att känna dig lätt om hjärtat och välkomna de chanser och möjligheter som kommer in i ditt liv vid denna tid Skytten.

Det bör vara fokus på arbete och framtid nu Skytten. Det är dags för dig att ta stegen du så länge väntat på. Om det är att göra ett nytt yrkesmässigt avtal eller att se till att få sätta din signatur på ett kontrakt återstår att se. Universum är med dig, vinkar, hejar på och ger dig sitt bifall i allt. Att din styrande planet Jupiter byter tecken som den gör på torsdag ändrar förutsättningarna helt. Här kommer han att verka i ett tecken där han är klassisk styrare och fungerar optimalt.  Det är stora förändringar på gång och ditt horoskop är löftesrikt och det är i tider som dessa som oanade chanser kan dyka upp.

⭐️ Stenbocken

Det är en kreativ, skapande och kanske även dynamisk tid som väntar nu. Du befinner dig i händelsernas centrum och positiva människor samlas runt dig nu.

Att tisdagens nymåne infaller i ditt 5:e hus är förstås roligt eftersom detta hus även kallas glädjens hus. Här kan våra hjärtan sättas i brand, vi kan tända till både på partners, idéer och få visioner och roliga idéer som för dig framåt. Kaxiga Mars håller till i Kräftan nu vilket skänker dig rikligt av vilja, livslust och passion. Härligt!Den största förändringen som inträder nu är det faktum att Jupiter skiftar tecken och träder in i Fiskarna för en tre veckors vistelse där. Det här ändar spelplanen för alla – för det blir en ny enerigi. Jupiter är ju klassisk styrare av Fiskarna så du kan räkna med att han är stark i sitt uttryck. Det här öppnar dörren för nya kontakter, glädje och bra människor kommer in i ditt liv. Merkurius och Venus som nu rör sig igenom Tvillingarna ökar på den känslan. Härligt nog ökar din karisma och charm och du drar till dig gynnsamma omständigheter och härliga människor. Attraktion, kommunikation och en stor dos av det okända och överraskande skulle jag kunna sammanfatta det som.

⭐️ Vattumannen

Saturnus kommer under veckan att bilda en gynnsam trigon till Merkurius som faktiskt är till stor hjälp för den önskar ta ett kliv framåt. Här mixas det förståndiga och verklighetsnära från Saturnus till Merkurius genialitet. Ja, planeten kan ju högprestera nu när han är hemma i sitt eget tecken och i ditt skapande femte hus dessutom. Vackra Venus skiftade också tecken under helgen och även hennes ljuva charm kan komma att skina över dig och ditt liv. Det blir en glad och trevlig vecka som väntar. Tisdagens nymåne infaller i ditt hemkära 4:e hus så det är möjligt att dina tankar nu kommer att kretsa runt ditt hem, din familj och kanske även din bakgrund.

En stor förändring som inträder nu på torsdag det är att Jupiter lämna Vattumannen till förmån för Fiskarna. Han gör en tremånaders visit där innan han i slutet av juli återvänder till dig för att uppfylla alla de underbara löften han utlovade och slutföra de processer som påbörjats. Om du inte tycker att ditt liv har lyft och tagit fart som du önskade så kommer Jupiter att erbjuda ytterligare en chans under hösten.

⭐️ Fiskarna

Det är så spännande att vara du Fiskarna! Vi inväntar en alldeles ovanligt pigg nymåne som infaller i ditt tredje hus och den nydanande och härliga energin följer med dig igenom hela veckan. Prat, flirt och roliga kontakter blir resultatet. Både Merkurius och Venus befinner sig nu i kvadratur till allt som är du. Jätteroligt! Det är en supertid för att skapa eller för att göra pengar.I den klassiska astrologin är Jupiter härskare i Fiskanas tecken. Att han under torsdagen tar klivet in i ditt tecken är en stor händelse som öppnar upp för helt nya möjligheter,  skapar nya chanser, bjuder in nya människor och en helt ny energi i ditt liv.

Ring, maila och se till att snacka med folk och låt världen veta att du finns Fiskarna. Du har hör och häpna ingenting för att tassa runt och hoppas på att världen ska komma ihåg dig. Folk blir så glada att höra ifrån dig och vänliga hjälpsamma händer sträcks ut. Tillhör du dem som tycker att saker och ting har fastnat i sina gamla hjulspår så blir du glad över skiftet för härifrån blir fokus i livet ett annat. Det är extralätt att möta kärlek, passion eller kanske om du heller vill chilla – bara mysa på med dina vänner. Världen är en kärleksfull plats att vara på.

6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00