ANNONS

Horoskop – Vecka 16

/
8F6DB872-C0EA-4A99-B445-81B67CA255FE_1_201_a

Såhär ser det ut nu men ju längre in i Oxen vi når kommer rosa havet i Kungsträdgården att vara ett faktum

⭐️ Väduren

Du har åter igen en supervecka framför dig, när massor av kul saker händer och lägger du manken till kan här ske underverk. Den 29° graden i astrologin kallas för ”den kritiska graden” och det här är Vädurens sista dag. Det är just där som Solen och Merkurius befinner sig under måndagen. Som de båda är så nära varandra löper tankarna fort, kommunikationen är hög. Du uttrycka dig väl, fatta snabba beslut. Lite längre fram mot natten skiftar Solen över till Oxens tecken och ditt 2:a hus. Intressant! Här rör sig energin ifrån det personliga till det praktiska. Det blir en intensiv vecka med business, jobb och förverkligande. Härligast nu är förstås allt mötena mellan Venus, Uranus och Merkurius under torsdag- lördag som får dig att må toppen! Oändligt med möjligheter. Din styrande planet Mars får en ny position i Kräftan på lördag vilket även det bidrar till ett annat klimat.

⭐️ Oxen

Sent på måndag kväll har både Merkurius och Solen hunnit glida in i ditt tecken Oxen där redan din styrare Venus redan väntar.

Det här är din tid på året att glittra, njuta och skina. Varje dag bär med sig nya planethändelser vilket förstås kan översättas till nya chanser.  Som du har väntat på detta underbara Oxen! Nu möter du ett nytt universum som skänker dig ny energi och glädje. Astrologiskt är detta en superspännande tid med en enorm potential. Scenen är din och här har du möjlighet att få allt du vill och lite till. Särskilt spännande nu är att Uranus kommer till uttryck på så starkt sätt. Här kan genombrottet komma, ekonomiskt, i självkärlek men förstås kan det ju även vara den romantiska kärleken. Vad du gör nu; se till att hålla dig framme. Yrkesmässiga chanser, oväntad utveckling på arbetsfronten kan ge dig plötsliga fördelar du inte anat.

⭐️ Tvillingarna 

Nu utför universum ett av sina totala transformationstrick igen och trollar fram en helt ny värld än den som var din verklighet förra veckan. Solen, Venus, Merkurius och Uranus möts nu i Oxens tecken och ditt 12:e hus. Grabba tag i din kreativa lust, skrivbok eller laptop. Kalla på din musa och sätt på allvar igång med det projekt du har inom dig. Här är knuffen som du behöver för att komma igång. Men ändå troligare är att förändringarna kommer till dig genom erbjudanden som bara dyker upp. Tiden är som gjord för dig för det krävs en föränderlig människa med huvudet på skaft för att upptäcka och hänga i det som sker här och nu.  Att vara flexibel och snabb i vändningarna är en stor fördel och alla dessa egenskaper finns ju hos dig .  Det kan vara kombinationen våren, hopp och glädjen och det fantastiska utbytet mellan planeterna som ger dig alla dessa nya chanser, idéer och möjligheter.

⭐️ Kräftan 

Håll i hatten nu Kräftis! Det är inga små subtila förändringar på gång utan det som sker här är övertydligt.

Solen och Merkurius gör sig nu och på måndagskvällen  glider de över till ditt utåtriktade 11:e hus där möten med andra människor och samröre med grupper gynnas. Intressant ni det är att Uranus och hans märkliga krafter får en mer framträdande roll. Han får oss att vakna till, serverar oss utan att blinka både chocker och nyheter. Venus, Merkurius och Solen kommer alla att bilda konjunktion med honom.

Gillar du att visa framfötterna, representera dig själv eller ditt företag?  Den här veckan utgör ett supertillfälle som gör nätverkande är både roligt och belönande. Du har ytterligare 10 dagar på dig av den här superenergin när alla planeter rör sig åt framåt före  Pluto och påbörjar en 5 månader lång retrograd period. Mars träder in i Kräftan på fredag. Hårde bud där plötsligen.

⭐️  Lejonet 

Det rasslar till nu i ditt 10:e karriärshus den här veckan och redan från tisdag kan du se att din stjärna och ambition i höjden. Du har bra flyt och går du in i en period när tydligt kan se dina mål förverkligas. Välkomna nya människor och influenser in i ditt liv. Solen glider in i Oxen och enar sina krafter med Uranus, Venus och Merkurius. Uranus jobb är ju att vara den stora väckarklockan, som ger oss nya tankar, får oss att se saker på ett annat sätt och kanske till och med tända till och få dig att intressera dig för sådant du tidigare inte hunnit ge så mycket uppmärksamhet. Det kan vara politik, en åsikt eller ett sammanhang eller grupp du bara inte sett tidigare. Häftigt är att saker och ting kan ändras snabbt nu. Under dessa stjärnor kan du utvecklas och ta positiva steg framåt med idéer, projekt eller kanske även relationer.

⭐️  Jungfrun 

Ditt horoskop skriker äventyr och upplevelser Jungfrun och lägger du två strån i kors ut får du riktigt roligt.

Solen skiftar över till Oxens tecken nu sent på måndagskväll och därmed får vi väl förkunna att årets vackraste tid är här. Nu öppnar sig blommor och blad och återigen får vi uppleva Venus storhet. I år ska vi se att ett vackert radband av planeter Solen, Merkurius, Venus ställt sig i rad var och en väntar de på att i turordning få mötas med Uranus och ta till sig av energi. Först ut är Venus vilket förstås kan ge dig en annorlunda och förhoppningsvis mer realistisk syn på dig själv och vad du kan åstadkomma. De befinner sig i ditt 9:e hus vilket för tankarna till resor, medvetandehöjning och utbildning. och därigenom vidgar du dina horisonter. Själen skriker högt för och vill att du ska uppmärksamma det uppdämda behovet av äventyr och omväxling för både sinne, kropp och själ.

⭐️  Vågen 

Vackra Venus har vid det här lagt hunnit hela sex grader in i Oxens tecken vilket förstås får dig att må bra. (Ja, det fungerar så när din styrare är i de två tecken som hon styr). Det är en så mysigt och en underbar tid börjar här. Intressant nu är att Merkurius och Solen befinner sig i en härlig konjunktion och de båda skiftar under dagen tecken och träder in i Oxens sfär och går in ditt passionerade 8:e hus där känslor fördjupas och intensifieras. Det kommer att handla en hel del om känslor framöver och du kanske kommer att behöva visa var du står i en känslomässig fråga. Aj, ja det är ju inte din stil Vågen men du växer nu genom att våga visa vad du vill och var du står i detta. Mycket intressant nu den här veckan är Venus möte med excentriska Uranus som infaller torsdag till lördag. Han sägs ju vara både väckarklocka och rebell och för oss människor in på nya tankar. Att Mars skiftar tecken och träder in i Kräftan på lördag är även det något som skapar och sätta ner foten.

⭐️  Skorpionen 

Det är en händelserik och spännande vecka du har att se fram emot Skorpionen för nu det rasslar till nu redan ikväll när Solen skiftar över till sensuella Oxen och med det läget har du nu inte mindre än fyra planeter i ditt relationsorienterade 7:e hus. Wow! Planter i opposition till allt som är du ger en oerhörd effekt, härifrån och en hel månad framåt dessutom.

Solen hjälper till att hetta upp dina kärleksrelationer och detta kan mycket väl vara upptakten till en ny romans eller så hettar det till mellan dig och din nuvarande partner. Härligt! Nu kan du förvänta dig att din karisma är på topp! Extra intressant nu är förstås Venus konjunktion med Uranus. Excentriskt, innovativt och lite ”stygg” energi kan det innebära. Det är möjligt att du blir provocerad om du känner att du har fastnat eller stagnerat.

⭐️  Skytten 

Positiva, visionära Skytten är ju känd för att måla med stora svepande rörelser, se till helheten snarare ände små detaljerna. Denna måndag befinner sig hela fyra viktiga planeter Solen, Merkurius, Uranus och Venus i ditt 6:e hus (för arbete, hälsa och dagliga vanor). Du kommer inte att kunna snedda i hörnen och göra saker lite halvdant nu.. Noggrannhet är framgång för dig nu så passa på att organisera, systematisera och hitta sätt att underlätta din vardag. Det är viktigt att du läser det finstilta och lägger märke till detaljerna nu

Det mest intressanta i allt detta är att Uranus kommer att spela huvudrollen under ett par veckor framöver och han är ju som bekant den som för in nya tankar, nya idéer och får oss att ta till oss ett nytt och bättre tänkande. Det kan vara som att du får en uppenbarelse och plötsligen ser allting klart – i relationer och i arbetsliv.

⭐️  Stenbocken 

Vi befinner oss nu vid ett sådant tillfälle när universum dukar upp en helt ny verklighet framför oss. Detta kommer passa dig som handen i handsken för det är en härlig period som stundar Stenis. På måndag träder Solen in att träda in i sensuella Oxens tecken och ditt 5:e hus (kreativitet, passion och sex). Hela fyra planeter är jordtecknet Oxen nu och Uranus koppling till Venus torsdag – lördag är oerhört intressant.  Den kan bjuda på överraskningar och förvånande vändor när du kanske inte förstår dig själv till fullo. Vad sägs om du plötsligen bara ändrar uppfattning, gör en känslomässig kovändning och vill något helt annat?

Våga tänka nytt och prova saker som kanske inte tillhör din vardag för det genom att göra så som du kommer i kontakt med din egen kreativitet och kan landa den ”snilleblixt” som horoskopet antyder att du har på gång. Mars träder in i Kräftan på lördag. Du blir lite tuffare nu.

⭐️  Vattumannen 

Det är ett megastort energiskifte på gång i Oxens tecken vilket naturligtvis påverkar dig i allra högsta grad. Dina båda styrande planeter Uranus och Saturnus kommer att vara ha ett finger med i spelet den här veckan, var och en på sitt sätt. Nu, denna måndag glider Solen och Merkurius in i Oxen samtidigt och där väntar ju redan härliga Venus och som bekant också din revolutionära och kanske chockerande Uranus, din egen planet. Med alla dessa fyra i ditt hemkära 4:e hus kan det vara så att du kommer att stöta på överraskande händelser på hemmafronten. Det kan vara en familjemedlem exempelvis som behöver lite extra kärlek och hjälp. Men det kan precis lika gärna vara att du känner att du vill flytta eller renovera om hela huset. Det är väldigt härlig känsla i dessa stjärnor och du är precis den som kommer att göra det allra bästa av situationen.

⭐️ Fiskarna 

Det börjar dra ihop sig till en riktigt rolig tid Fiskarna. Du kanske vet att lyckans planet kommer att befinna sig i ditt tecken maj – juli? Ack! Tänk en underbar sommar i sus och dus när du får som du vill! Inte för att Jupiter hunnit framme ännu, men han är tillräcklig nära för att du ska kunna ana den och lite svagt förstå att det är på gång. Den här veckan sker ett massivt enerigskifte som drabbar alla. Men du kära Fiskarna kommer att få in hela fyra planeter i ditt trivsamma tredje hus. Det står ju som alltid för kommunikation, vänner och nära kontakter. Det ser ut att vara underbart! Men.. Uranus, rebellen, finns också mitt i allt detta och han kan ställa till det. Han kan ge underbara idéer och nytänkande, men han kan i värsta fall vara fräck, sprida rykten och vara chockerande. Ta det som sägs med en nypa salt och dubbelchecka all information.

12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00