ANNONS

Horoskop – Vecka 15

/
sunset-with-moon-and-stars-chechi-peinado

⭐️ Väduren

I vargtimmen, när vi sover som bäst i våra sängar möts Solen och Månen i Väduren och årets enda Vädursnymåne infaller. Naturligtvis, kära Vädur är det här bästa nyheten för dig, som det adderas till det redan så motiverande flödet allt sedan Solen gick in ditt tecken för 22 dagar sedan. Denna nymåne och skeendena som drar igång påverkar dig härifrån och fram till månen blir full i Väduren i höst. Där kulminerar skeendet och du får se det slutliga resultatet av din strävan.Vad befinner du dig i just nu? Ligger du i startgroparna inför något nytt – i livet, i kärleken eller riktar du dina tankar mot framtiden? Om inte är det mer än dags att ta sig själv i nackskinnet och se till att vara öppen för alla eventualiteter. Hela universum ropar entydigt till dig att aktivera dig. Bättre läge än vad vi nu har kommer du inte att få på ett helt år så upp och hoppa. Solen rör sig nu igenom ditt teckens sista dekan och den är ni som är födda på slutet som fyller år och hamnar i händelsernas centrum. Veckan bjuder också på magiska ögonblick, sällhet och tur.

⭐️ Oxen

Under måndagen blir månen ny i Vädurens tecken och denna gång har vi en ovanligt intensiv, positiv och motiverande måne som faktiskt är bra för alla människor. Du, kära Oxen kanske inte tror att den kommer att vara så påtaglig eftersom den infaller i ditt 12:e hus. Men det stämmer inte riktigt här.. Hela fyra planeter finns i Väduren; Merkurius, Solen, Månen och Venus (räknar vi även in Ceres och Kiron så är det hela sex himlakroppar). Som de rör sig framåt bär de med sig den här underbara energin i till dig Oxen. Massivt pådrag med andra ord. Nymånen bidar nu kvadratur till intensiva, transformerande Pluto och sextil till Jupiter och Mars. Den första att gå in i Oxen är förstås Månen som träder in redan på tisdag. På onsdag följer underbara Venus efter och fram till den 20:e är processen fullbordad och hela kvartetten är inne hos dig. Underbart! Som du säkert vet Oxen står Venus för njutning, för det sköna, det goda och det härliga i livet. Hennes närvaro i tecknet visar att din tid Oxen att njuta, glittra och må bra. Venus ger ju tur också. Och kärlek och välmående.

 ⭐️ Tvillingarna

Veckan börjar med en väldigt intensiv och igångsättande nymåne i Väduren tecken där hela fyra planeter möts. Oh, det här leder till handling, beslutsfattande och förändringar. Lyckosamt nog aktiveras riktigt kaxiga planeter nu under nymånen; Pluto som skänker intensitet, Jupiter som alltid ger utveckling och tur och även motiverande får sin del av härligheten och vips;  så drogs även du in i det här skeendet Tvillingarna! Mars befinner ju sig i ditt tecken sedan en god tid tillbaka och håller dig alert och riktigt upptagen. Det kommer inte att gå och dra benen efter sig under dessa stjärnor och du kommer att få se påtagliga resultat av det som sker nu.

Om det är någonting du vill ha gjort, gör det nu. Smid medan järnet är varmt. Ett bättre tillfälle än nu kommer inte att dyka upp på länge. Din nymåne infaller i ditt utåtriktade 11:e hus som kan handla om åsikter, tänkande och om att byta åsikter. Det kan handla om att nätverka, mötas upp med människor IRL eller kanske ändå troligare ute på nätet i olika forum.

⭐️ Kräftan

Vi har fortfarande den där luckan jag beskrivit i tidigare horoskop öppen, dvs tiden när alla planeter rör sig framåt, inte en endaste en är retrograd. Det här är som att dammluckorna öppnas och att utvecklingen bara rinner på.

Du Kräftan har ju Månen som din styrande planet därför det förstås alltid viktigt att se var den befinner sig. Att Månen tidigt på måndag morgon möter upp med Solen är förstås signifikant för detta är en synnerligen betydelsefull nymåne som infaller i ditt 10:e hus. Allt det som startar upp nu har universums får lite extra magisk växtkraft och kan ge goda resultat. Det är en produktiv och lönsam period. Passa på att ta för dig nu när himlen är generös och bra saker verkligen kan hända.

Nå, vad är det då som är så märkvärdigt? Förutom Sol och Måne så finns Merkurius och Venus med här i Väduren. Denna kraftfulla kvartett bildar i sin tur kvadratur till mäktiga Pluto som minsann kommer att skapa förändring och transformation och sextil till eldiga turplaneten Jupiter och den lika heta och igångsättande Mars. Såhär det kan se ut när universum manifesterar makt och visar upp sina krafter. Mäktigt!  Det område som ser ut att vara mest belönande är karriären.

 Lejonet     

Det är så härlig energi på din himmel nu när hela fyra planeter samlats i Väduren och ditt eldiga 9:e hus. Måndagens nymåne infaller här och denna positiva, varma energi triggar allt dig.

Du vill ut, leva livet, uppleva grejer, utvecklas. Inte en endaste planet rör sig baklänges dvs i retrograd riktning nu vilket är underbart eftersom det inte finns ett enda hinder. Man kan likna det vid att universums slussar är vidöppna och härifrån kan vi ryckas med i händelserna på alla möjliga sätt.

Vad som är väldigt intressant nu både under själva nymånen men också fortsatt under hela veckan var och en av planeterna i Väduren, en i taget bildar kvadratur till transformativa Pluto. Där skapa en pockande energi som skapar stark spänning, och den leder till förändring, förvandling och beslutsfattande. Här skapas också en önskan att söka lite djupare efter svaren.

Tillhör du dem som väntar på besked, kanske angående ett nytt jobb eller uppdrag så ser denna vecka ovanligt lovande ut.  Yrkesmässigt och rent praktiskt går lossnar det och härifrån någonstans härifrån och fram till månadsskiftet bör det ha hänt massor..

⭐️ Jungfrun

När du vaknar på måndag morgon har månen nyss blivit ny i ditt 8:e hus, (Sol och Månmöte) och i detta möte ingick även din styrare Merkurius och Venus. Denna härliga kvartett länkar i sin tur upp till Pluto, till Jupiter och till Mars. Wow! Med andra ord en enorm kraft och maktdemonstration som får massor att hända. Har du beslut som du behöver fatta, saker som du bör förändra eller vill få igenom. Se till att få det gjort nu! Det här är utan tvekan bästa tillfället på mycket länge att få saker ur händerna.

En annan intressant grej nu är att alla planeter fortfarande rör sig i direkt riktning, dvs framåt, riktade mot framtiden och här kan allt hända.Många av er kan ha upplevt att relationerna varit en aning påfrestande på sistone? Är du en av dem? Det beror främst på att Venus befunnit sig i kvadratur till Pluto + att Mars position i Tvillingarna inte heller underlättat.

På onsdag kommer du att känna en stor lättnad för då skiftar Venus tecken och smyger in i Oxens tecken där hon älskar att vara. Mycket smidigare och njutbarare relationer utlovas.

 ⭐️ Vågen

För dig kära Vågen är relationerna och kärleken det viktigaste i ditt liv. Du söker balans och harmoni i ditt liv och vill helst ha möjlighet att få dela det tillsammans med andra. Vad som kan ha ställt saker på sin spets här under helgen är att din styrande planet Venus precis mött upp med Pluto. Ja, behöver jag ens säga att det kan skapa tvära kanter i relationerna, en intensitet och ett sökande efter sanning som kan vara påfrestande att vara med om.

Tidigt nu, denna måndag har nymånen infallit i ditt 7:e hus för relationer och kärlek. Du har hela fyra, och ska vi räkna med asteroiderna också sex planeter samtidigt mitt emot allt som är du vilket förstås aktiverar och motiverar dig. Om du har tyckt att det varit tufft kommer livet att vara lättare nu härifrån.

Alla planeter är på väg framåt nu, inte en endaste en är retrograd. Jättebra! Ska vi se till det rent praktiska och påtagliga är den här veckan superbra och du gör klokt i att haka på chanserna som erbjuds. Det är en efterlängtad och mjuk känsla runt dig nu som lockar dig att öppna hjärtat och släppa in kärleken i ditt liv igen. Venus kommer under onsdagen att träda in i Oxens tecken där hon trivs att vara. Ja, du kommer känna att liver bara blir bättre härifrån.

⭐️ Skorpionen

Denna måndagsmorgon ägde en motiverande nymåne rum i ditt strävsamma 6:e hus. Jobb och jobb för din del nu med andra ord.  Solen kommer att befinna sig i ditt kvar där och visar att processen är aktiv ända fram till 20/4.

Det kan röra ditt dagliga arbete, hälsan och rutiner och vanor och kanske är det bäst att se över hur ditt livspussel ser ut. Om du inte redan har gjort det kanske du ska genomföra någon liten förändring, kanske hitta någon ny rutin, kanske byta arbetsplats eller liknande. Det handlar om att optimera ditt välmående. Men förutom det stora, som är jätteviktigt att fixa, har du på kort sikt en gyllene vecka att se fram emot.

En nymåne är ju alltid en nystart och om du går och funderar på vilket steg som är det rätta att ta är det mer än troligt att du hittar svaret här.  Tänk inte bara på sakerna Skorpionen. Se till att agera istället. Ett bättre tillfälle än nu för att få saker ur händerna kommer inte att infalla på närmaste året så det gäller att smida medan järnet är varmt. Venus skiftar tecken och glider in i Oxen under onsdagen vilket förstås är väldigt goda nyheter för dig. Livet blir lite lättare, lite mer inbjudande och sensuellt nu och det är möjligt att kärlekslivet kan få sig en positiv puff nu.

⭐️ Skytten

Oh, det är en superspännnade, lekfull och viktig vecka som ligger framför dig. Det händer så mycket runt dig nu som kommer att placera dig i hetluften – både emotionellt och i vardagen. Ja, då tänker jag på kontakter med andra människor i jobb eller det privata.

Tidigt på måndag morgon blev månen ny Vädurens tecken där hela fyra planeter samlats. Eld, vilja och motivation skulle man kunna sammanfatta det hela som. Alla dessa fyra bildar aspekter till transformativa Pluto, drar med din styrande planet Jupiter så det blir lite lycka med i mixen, samt förstås Mars som både är aspekterad till nymånen men samtidigt befinner han sig mitt emot dig och skapar action och den ena händelsen avlöser den andra.

Det är lite nu eller aldrig Skytten. Det är nu du fattar dina slutgiltiga beslut och står för dem. När det är gjort är tärningarna kastade och det finns liksom ingen återvändo. Detta må låta dramatiskt men det är inte så illa som det låter. Det är skönt att utvecklas, och rentutav härligt att ta nya steg.

Solen i ditt lekfulla 5:e hus visar att du befinner dig i skapande processer och att kärleken flamma brinner het. Mars närvaro i relationshuset kan både vara störande eller pådrivande. I värsta fall kan gräl uppstå – men chansen för en nytändning finns också där så det ska bli spännande att se hur det utfaller för dig.

⭐️ Stenbocken

Våren är ju Vädurens och nystartens tid och såhär års lockas vi ut att andas morgonluft. Att vi idag denna måndag dessutom får en nymåne i Vädurens tecken blir ju lite kaka på kaka. Extra tydlig nystart alltså. Nymånen lyser upp ditt 4:e hus som handlar om ditt hem och grunden i ditt liv och det här du kommer att söka din förnyelse. OK – om det inte är förändringar runt ditt boende, vilket förstås är första tanken så kan det vara förnyelse på alla möjliga andra plan.

Vi alla befinner oss i ett häftigt skeende, när varenda planet rör sig i direkt riktning framåt, vilket innebär att händelserna ramlar på, det finns ingen hejd, inga hinder. Nu bildas aspekter till även Pluto, Jupiter och Mars så transformation, tur och utveckling och lite aktion är att vänta – hela veckan igenom. Nu knackar verkligheten på din axel och visar vägen in i framtiden. Det kan vara dags att ta nya kliv och det är troligt att nya vägar öppnas för dig. Tiden väcker den slumrande individen till liv, manar till beslut.

⭐️ Vattumannen

Håll i minnet den här veckan att den bästa tiden är nu. Bäst för allt faktiskt och önskar du förändra saker så har du kosmisk medvind.

En superhäftig, motiverande och extra igångsättande nymåne infaller i Vädurens tecken denna måndagsmorgon. Det är en extrahäftig nymåne som den består av hela fyra planeter, om vi även räknar Ceres och Kiron så är det sex. De i sin tur skapar vinklar till Pluto, Jupiter och Mars så räkna med dynamik, förändring och många positiva händelser.

Solen lyser upp ditt 3:e hus är en glittrande och social vecka du har framför dig med många möten och livet tenderar att vara småputtrigt och en mysig plats att befinna sig på. Men mitt i detta finns det ett driv i dig att vilja mer, att ta för sig och att verkligen komma någon vart. Mars närvaro i det skapande 5:e huset driver på dina processer och det syns att du – envisa människa kommer att se till att dina planer materialiseras. Det är dynamiskt, det är innovativt och det är roligt. Allt ifrån genialiska nyskapande idéer till ett muntert fika med grannen kan äga rum nu. Kärlek, vänskap och kontakter främjas när Venus ifrån onsdagen träder in i Oxens tecken.

⭐️ Fiskarna

Denna måndag infaller en fantastiskt uppiggande nymåne i Vädurens tecken som involverar väldigt många planeter – vilket innebär att vi alla kommer att få oss en rejäl skjuts uppåt och framåt. Det finns passion, mycket vilja och en del motsträvighet i dessa stjärnor men vad den verkligen kommer att göra är att hjälpa dig att se klart och att få upp dina ögon för vad som är verkligen är viktigt. Men som du vet med nya månar..  är det kanske först på onsdag, när månljuset brutit igenom på natthimlen och den nya månen verkligen fötts som du märker av kraften till fullo. Nymånen infaller i ditt ekonomiska 2:a hus som oftast beskrivs som det ekonomiska huset. Kanske är det nu din ekonomi får en positiv utveckling?

Allt med jobb och pengar kommer att funka bra nu och jag rekommenderar dig verkligen att smida medan järnet är varmt, fixa, ansök och håll dig framme Fiskarna. Det 2:a huset handlar också om dina personliga värderingar och om hur du värderar dig själv. Intressant område, visst? Sätter du verkligen rätt prislapp på dig själv? Fundera på saken.

Venus, skönhetens och njutningarnas gudinna går in i Oxens tecken på onsdag och därifrån återknyter du kontakten med ditt sociala flöde och blir mer sugen på att umgås och ha folk runt dig än på länge. Det blir roligare än du trodde!

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00