ANNONS

Horoskop – Vecka 9

/
S4X6hdY

⭐️ Väduren

Mången Vädur kan uppleva att det är tvärstopp i energierna nu. Helgens fullmåne fick igång känslorna men verkligheten tycks inte riktigt svara upp till förväntningarna. Suck, ja så kan det kännas när glädjens planeter, Solen och Venus gömmer sig i Fiskarnas tecken, i vad solteckenastrologin beskriver som ditt omedvetna 12:e hus. Det är lite smådeppigt faktiskt för därifrån är det näst intill omöjligt att förnimma deras livgivande krafter.

Att din styrande planet Mars träder in i Tvillingarna på torsdag är i alla fall ett steg i rätt riktning som du ska se som ett positivt tecken. Det här kommer att sätta saker i rullning, kommunikation, nya tankar och idéer kan komma till dig nu. Detta understrykes ytterligare av det tursamma flödet mellan Merkurius och Jupiter på fredag. Det skulle inte förvåna om det du får goda nyheter inom kort.

⭐️ Oxen

För din del kära Oxen kommer den här veckan att kunna erbjuda lättnad och kanske även en och annan trevlig surpris? Det var den 6/1 som hetsiga Mars gick in i ditt tecken.

I samma veva möttes även Merkurius och Jupiter i sin första konjunktion. Där såddes ett frö, som mycket troligt eller förhoppningsvis grott och ger ett positivt resultat nu när de bägge planeterna möts igen för sista gången på fredag. Ta dig en funderare på vad det var som hände vid den tiden – för skeendena den här veckan kan ledas tillbaka till den tiden.

Nu skiftar Mars tecken igen på torsdag, till Tvillingarna nu och lämnar dig i fred. Du kanske inte förstått hur pass mycket spänning han lagt på dig förrän han är borta och du kan komma ner på jorden igen. Det blir en djupare vila du får på nätterna nu och mysigare dagar väntar.

⭐️ Tvillingarna

I lördags inföll en fullmåne i Jungfrun och jag anar att det skeendet kickade igång de Merkuriska krafterna inom dig.Tveklöst sattes saker i rörelse och härifrån kan allt möjligt spännande ske. Idéer och tankar som tar form, människor som korsar din väg.  Vi går in i en spännande epok nu Tvillingarna, när förändringarnas vindar blåser på dig lite från alla håll och kanter. Det är minsann inte bara en källa att ösa ur.

Solen rör sig nu igenom ditt 10:e hus och det handlar om din karriär, ditt rykte och din yrkesroll. På torsdag anländer hetsiga krigaren Mars till ditt tecken vilket förstås sätter en viss press på dig eller kanske bollarna i rullning. Nu är det påtagliga resultat som räknas. No rest for the wicked! Bäst nu är förstås det underbara, tursamma och härliga mötet mellan Merkurius och Jupiter som äger rum på fredag. Där finner du lösningarna!

⭐️ Kräftan

Helgens fullmåne fick garanterat fart på skeendena och härifrån ska du se att det bubblar av aktivitet i din närmiljö. Mars byter tecken och glider in i Tvillingarna på torsdag. Hm, det är en intressant twist som även den puffar ut dig i det sociala livet.

Du kanske får en förfrågan eller inbjudan att delta i något samarbete eller gemenskap? Tacka ja Kräftan! Det är en motiverande tid som väntar nu och din själ tycks vakna till liv efter vinterdvalan. Det är en nyfiken, öppen, inkluderande och motiverad Kräfta som går livet till mötes nu. Vissa av er kanske funderar över utbildningar, en kurs eller på annat sätt uppleva eller lära nytt. Förutsättningarna nu är de allra bästa för dig. Om det är något du önskar dig så tveka inte att ställa frågan till rätt person på fredag. Merkurius och Jupiter möts i vad som kan visa sig vara en tursam kombination. Tur och rätt tajming i kombination gör susen!

⭐️ Lejonet

Helgens fullmåne som lyste upp ditt ekonomiska 2:a har ännu inte hunnit avta till fullo och månget Lejon funderar på vilket som steg som är det bästa att ta. Stanna eller gå? Att köpa eller inte? Dessa och många andra frågor kommer att få svar lite längre fram i veckan när det troligt att lösningarna kommer till dig utan ansträngning alls.

Mars tar en ny position i Tvillingarnas tecken på torsdag vilket förstås ändrar massor. Spänningarna som funnits med i bilden sedan i januari ger nu äntligen med sig. Bäst av allt är förstås det underbara möte som sker mellan Merkurius och Jupiter på fredag. Sådant som har hängt i luften kan under de senaste sex-sju veckorna kan nu konkretiseras och ge ett beslut eller ett påtagligt resultat. Den här veckan är synnerligen tursam för pengar, arbete och affärer. Låt det känslomässiga vara för nu.

⭐️  Jungfrun

Nyss var månen full i ditt tecken vilket bör ha kickat igång dig rejält. Sanna mina ord Jungfrun, härifrån kommer mängder av bra grejer att hända i ditt liv! Naturligtvis påverkar skeendena alla de rörliga tecknen. Det är så bra energi runt dig nu så jag hoppas verkligen att du ska kunna förvalta eller tillvara ta det gynnsamma flöde som frigörs här.

Livgivande Solen och sensuella Venus befinner sig nu i ditt relationshus och din karisma och attraktion är på topp.  Mars glider under torsdagen in i ditt karriärshus vilket förstås inte bara är behagligt eftersom det kan ge en del stress men det igångsättande och positiva tar ändå överhanden. på det hela taget är det en välkommen nyhet för vecka som innehåller massor med positiv energi. Överlag kommer du att uppleva en ljusare, soligare känsla än på länge. Det är utmärkt att vara väl förberedd inför dessa stjärnor – ända inifrån och ut. Det är möten, kanske kärlek och löften om en ny fräsch start som ligger i luften. Bäst nu är det underbara mötet mellan Merkurius och Jupiter på fredag.

 ⭐️ Vågen

Det här är en mysig vecka vars energi passar dig perfekt. Inga tvära girar, inga plötsliga överraskningar alls – balans, harmoni och gemyt är vad som erbjuds. Det är så bra att man kunde trott att du fått skriva manus själv så mycket finstämd känsla finns det i dessa stjärnor. Livgivande Solen och din styrande planet Venus rör sig nu igenom ditt 6:e hus om rör hälsa, arbete. När dessa underbara energier kommer i samspråk tänds en låga inom dig. Här hittar du ambitionen och motivationen både vad gäller din träning och hälsa och även inom arbetet. Det finns de ibland er Vågar som behöver byta miljö. Kanske är inte ditt jobb rätt för dig längre, eller är det något annat som du känner att du behöver ändra på? Bäst nu är förstås det magiska mötet som skapas mellan Merkurius och Jupiter på fredag. Merkurius klär dina tankar med ord men Jupiter ger dig en lyckosam puff. Det finns tur i dess stjärnor. Våga uttala din önskan. Det kan vara dags för dig att öppna hjärtat och berätta vad du vill ska hända framöver.

⭐️ Skorpionen

Det är en riktigt spännande vecka och för dig kära Skorpion kommer förändringarna att vara extra påtagliga. Nu släpper den spänning som uppstod i början av januari taget om dig. Pust! Ja, det var en pers – men nu är du snart på andra sidan. Den röda planeten rör sig nu igenom Oxens sista grader och Mars är extra kraftfull i sin energi precis nu innan han byter tecken. Samla din kraft Skorpio och fokusera. May the force be with you.

Solen och mysiga Venus rör sig igenom din kreativitetshörna och nu stundar tider när du verkligen kan göra skillnad – för dig själv och andra. Varma känslor, kanske även av romantiskt slag kan uppstå nu. Du är magnetisk nu, din attraktionskraft är enorm och du kan dra till dig precis vad du önskar. Är det kontakter, vänner, business eller en romans du suktar efter. Du kan dra till dig allt detta och mer. Så låt inspirationen och magkänslan leda dig.

⭐️ Skytten

Lördagens fullmåne i Jungfrun bör ha satt skeenden i rörelse i ditt liv vilket liksom ringar på vattnet skapat tankeprocesser inom dig. Gör ingenting förhastat Skytten! I tider som dessa är det viktigt att veta när man ska gasa och när man ska bromsa. I början av denna vecka rekommenderas varken göra det ena eller det andra. Håll bara fast i ratten och styr, inget annat!  När Mars ändrar tecken på torsdag kan du ta nytt grepp. Inspirationen och glädjen kommer till dig när Merkurius och din styrande planet Jupiter möts i en underbar omfamning under fredagen. Detta är det sista mötet i en serie av tre som pågått under de sista sju veckorna. Här förväntas svaren, lösningarna och glädjen komma till dig. Natten till lördag bildar månen sitt sista kvarter i ditt stjärntecken är det möjligt att du upplever ett ögonblick av klarhet.

Det kan vara ett sådant tillfälle när du minns vem du själv är och tydligt ser din roll, dina möjligheter och förstås även dina egna tillkortakommanden. Som alltid kan det vara bittert och ljuvt på en och samma gång och som i all utveckling finns där flera sidor att ta hänsyn till.

⭐️ Stenbocken

Solen och Venus glider fram igenom ditt kommunikativa 3:e hus och skapar god stämning och mys. Livet är belönande och visar sin vänliga sida emot dig. Det kan vara vårkänslor som spirar eller så är du helt enkelt bara lycklig? Eller? Kan det vara så att lördagens fullmåne i kritiska Jungfrun belyste sådant hos dig själv som du kanske inte ville se? Ja, det är i ditt ekonomiska 2:a hus som bland annat handlar om din självkänsla och egenvärde som där optimistiska Jupiter kämpar sida vid sida med pessimistiska Saturnus.

När hetsiga Mars under torsdagen skiftar tecken till Tvillingarna kan självkritiska missnöjda tankar ta överhanden och kanske är det nu du inför nya levnadsregler, skaffar gymkort och satsar helhjärtat på hälsa och egenvård? Det 6:e huset pekar på arbete, hälsa och dagliga vanor nämligen och Mars närvaro pumpar in en järnvilja i det hela. Det kan lika gärna vara så att du på vanligt Stenbocksmaner nappar tag i arbetslivet och gör något enastående imponerande av ditt jobb nu under de kommande sex veckorna.

⭐️ Vattumannen

Lördagens fullmåne i Jungfrun var kraftfull och mången Vattuman kan ha känt en naggande känsla av oro. Visst, det är ett energiskifte på gång nu när Mars byter tecken på torsdag men dra inte för stora växlar av det. Ingen ko på isen alltså!

Det är så fin utveckling och förnyelse på gång i ditt horoskop nu att det gäller att vara smidig om du ska hinna hänga med i dina egna svängar.

Solen och Venus rör sig igenom ditt ekonomiska andra hus vilket aktualiserar just pekuniära frågor. Många av er funderar över trygghet, pengar och framtid och visst! Horoskopet ser väldigt lovande ut så det är med andra ord en utmärkt tid att ordna med allt sådant. På fredag möts Merkurius och Jupiter i en konjunktion som brukar beskrivas som uppmuntrande, inspirerande och tursam. Det skadar alltså inte att säga något snällt, köpa en lott eller tänka vackra tankar om sig själv och framtiden. Det är i stunder som den här som attraktionslagen fungerar extra bra.

⭐️ Fiskarna

Det är så otroligt bra energi runt dig nu sedan skönhetens gudinna Venus trädde in i Fiskarna i torsdags. att självförverkligandet inte kan vara långt undan. Tillåt dig att drömma stora drömmar och glöm för all del inte att dela med dig av dina inspirerande visioner. Under torsdagen glider Mars in i Tvillingarna vilket förstås skapar en helt ny verklighet för dig och de andra rörliga tecken. Det är en ny puls, en kraft och en vilja som träder in här, som förändrar allt! Det kan kännas som att uppvaknande! Det sätter dig och din framtid på världskartan igen.

Håll ditt sociala ljus brinnande och passa på att träffa vänner, flirta, lek och glamma. Din karisma och charm är på topp och människor dras till dig nu. Den som vill kan lätt attrahera till sig kärlek så våga och vinn! Under fredagen möts Merkurius och Jupiter! Magiskt! Det gör fredagen till ett gyllene tillfälle att dela dina tankar med annan person.

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00