ANNONS

Horoskop – vecka 8

/
2a2ebf14bb5b9ad88b5d

🌝 På lördag förmiddag den 27 februari, klockan 09:19 blir månen full på den 8°57 i Jungfruns tecken. Denna fullmåne är kraftfull och kommer att färga alla händelser hela helgen.

⭐️ Väduren

Förra veckans energiförändring var så påtaglig att jag tror att alla kände av den och blev glada. Nu är livet ett annat; Solen befinner sig i Fiskarna, Merkurius är inte längre retrograd och ovanligt nog är samtliga planeter på väg framåt, i direkt riktning mot framtiden. Det är en superintensiv och spännande vecka som väntar. Fullt ös med andra ord, vilket jag anar passar dig och din vilda Vädurssjäl utmärkt. Under tisdag/onsdag är din styrande planet Mars i kommunikation med Pluto vilket ger dig en känsla av att vara oövervinnerlig. Vi har en tilltagande måne på gång som på lördag förmiddag blir full i Jungfruns tecken.

Enligt ”Solteckenhoroskopet” infaller lördagens fullmåne i ditt hårt arbetande 6:e hus och entreprenören i dig vaknar till liv. Det här är en av de lysande stunder när riktigt briljanta idéer föds. Jag vill varna lite också. Det här är också hälsans hus så du bör inte negligera om din kropp signalerar att den behöver vila eller underhåll.

⭐️ Oxen

Det är en starkt motiverande vecka som väntar när mycket kan stå på spel, vissa problem finner en lösning medan andra saker måste bli klara. Kaxiga krigaren Mars har funnits vid din sida sedan 6/1 och sett till att saker hänt och att du förmodligen knappt haft en lugn stund. Han kommer att bilda en fin vinkel till Pluto tisdag/onsdag som driver upp tempot ytterligare och han är motiverande och igångsättande. Pust.. Det är sista veckan kvar och någon dag innan han lämnar Oxen. Din styrande planet Venus flyttar in i Fiskarna på torsdag där hon mår som allra bäst och den mysiga känslan förmedlas även till dig. Vi har en tilltagande måne på gång som även den är motiverande och får dig att känna mer. Enligt ”Solteckenhoroskopet” infaller lördagens fullmåne i ditt kreativa, glada och livsbejakande 5:e hus. Härligt! Den lättsinniga energin dominerar hela veckan. Du behöver pausa från vardagslivet, ha lite kul. Det 5:e innehåller ju även passion vilket kan få kärlekens flamma att brinna het eller sätter fart på din skapandekraft. Underbart flöde nu.

⭐️ Tvillingarna

Känner du dig redo för lite positiva förändringar? Det är dags att skala av sig vinterskruden, komma ut och se sig om. Solen och Venus befinner lyser upp den högsta punkten i horoskopet vilket gör att du blir uppmärksammad, sedd och får som du vill. Karriärmässigt är detta en belönande tid. Universum en supervecka och mitt råd till dig kära Tvilling det är att hänga på och smida medan järnet är varmt. Håll dig framme nu. Det är tid att ansöka, flirta, charma och smida sina planer. Sedan Merkurius bana vände rätt natten till söndag har ett av dessa ovanliga men superbra tillfällen uppstått, när alla planeter rör sig åt samma håll. Wow.. under de kommande veckorna finns det inga hinder alls för utveckling.

Saker rullar på och du kära Tvillingarna har verkligen alla chanser att påverka utvecklingen.

. Enligt ”Solteckenhoroskopet” infaller en lördagens härliga fullmåne i ditt fjärde hus och det sätter fokus på två platser i horoskopet: ditt hem och din karriär. Fullmånens fina vinkel till Uranus kan addera positiva överraskningar och plötsliga förändringar.

⭐️ Kräftan

Solen lyser nu upp ditt härligt nyfikna, medvetandehöjande och äventyrliga 9:e hus. Härligt! Från torsdag ansluter sig Venus hit och som alltid symboliserar hon tur och attraktion. Nu vill själen uppleva, träffa människor och leva livet. Som det kanske är lite svårt nu rekommenderar jag att du vidgar ditt sinne på annat sätt. Kanske finns det någon intressant utbildning du kan delta i? Det börjar hända massor i din sociala sfär och du själv kan mogna i en beslutsfattande process. Mest intressant denna vecka är tveklöst dina kärleksrelationer för Mars möter Pluto och det kan leda till att heta känslor flammar upp med förälskelse eller passion som resultat inte helt sällan. Ja, det minsta jag kan utlova det är att din dragningskraft och attraktionsförmåga stiger. Härligt! Vi har en tilltagande måne på gång som ser till att skeenden kulminerar, att saker slutförs och att dina känslor växer sig stora. Månen blir full på lördag förmiddag. Enligt ”Solteckenhoroskopet” infaller fullmånen i ditt Jungfrun i ditt sällskapliga, kommunikativa 3:e hus vilket gör att ditt sociala väsen vaknar och du längtar efter att få umgås, snacka och ha kul med släktingar och vänner. Se nu till att verkligen ta dig tid att ringa de där samtalen till vännerna du tänkt på men inte hunnit med. Det blir så roligt att återses!

⭐️ Lejonet

Det är en stjärnspäckad vecka du går till mötes kära Lejon. Nu går Merkurius och faktiskt alla planeter framåt! Härligt att allt utvecklas till det positiva för det inspiration, en snilleblixt kanske som är bra för dig.

Att Solen trädde in i Fiskarnas tecken och ditt 8:e hus förändrar förstås förutsättningarna. Det ser ut att bli en känslosam och kanske även passionerad vecka för dig Lejonet! Sexiga Mars bildar en juste vinkel till Pluto som sätter såväl känslor som händelser i rörelse. Nu kan du kan få upp känslan i kärleken och uppleva stunder av sällhet. Härligt! På torsdag kommer även Venus att träda in ditt intima 8:e hus, välsigna med sin närvaro och sprida lycka. Du når lite djupare in i dig själv, i relationer kan saker ställas på sin spets. För den som har en speciell person i sitt liv finns förutsättningarna att komma varandra riktigt nära. Det är sanning och ett öppet hjärta du möter här. Mars och Pluto möts i en fin vinkel under tisdag/onsdag vilket ger dig kraften tillbaka.

Universum laddar upp en hejdundrande fullmåne upp på lördag förmiddag. Enligt med solteckenhoroskopet infaller i ditt ekonomiska 2:a hus. Jobb och pengar alltså! På andra sida zodiaken lyser Solen upp ditt 8:e hus. Hm.. sammantaget känns det som att du har beslut att fatta angående ekonomi, framtid och kanske rör dessa beslut även gemensamma tillgångar som du har med en partner? Du vet vad du måste göra får att nå dina mål!!

 ⭐️ Jungfrun

Ingen kan ha missat den uppenbara skillnaden som inträdde här på jorden när Solen gled in i Fiskarnas tecken 18/2. Nu lyser Solen och från och med torsdag även Venus upp ditt 7:e hus som står för relationer. Härligt Jungfrun. Det är en ytterst gynnsam utveckling du har att vänta och det är en ”stor” vecka framför dig när allt som är du blir synliggjord och uppmärksammad. Det här är en stimulerande, uppiggande och rolig tid som väntar eftersom månen blir full i ditt tecken denna gång. Härligt!Du tillhör ju jordens element och anses vara en praktisk och handlingskraftig människa som efter bästa förmåga strävar efter att allt blir rätt och riktigt.

Natten till söndag vände din styrande planet Merkurius sin bana rätt igen. Oh, från den stunden rör sig alla planeter i direkt riktning framåt igen vilket är snudd på fantastiskt. Detta är här en möjligheternas tid. Nu kan det ske en bra öppning och jättebra chanser kan uppstå faktiskt nästan oavsett vad du väntar på. Ansök, flirta på och håll dig framme.

Enligt ”Solteckenhoroskopet” infaller en härlig fullmåne i ditt 1:a hus under lördagen och det sätter dig, ditt varande och dig som person i första rummet. Det är faktiskt runt din ödmjuka person som allt kommer att kretsa nu. Samtidigt befinner sig Solen, som nyss trädde in i Fiskarna och ditt relationsorienterade 7:e hus och det är ju förstås pangläge för romantik under veckan.

⭐️Vågen

Det är oerhört intressant period som ligger framför dig. Natten till söndag vände Merkurius bana direkt igen och därifrån trädde vi alla in i en tid när alla planeter färdas i direkt riktning. Wow! Det här för oss emot en månad av strålande utveckling.  För dig kära Vågen kan tiden vara intressant på ett personligt plan. Under tisdag/onsdag kan Mars fina trigon till Pluto höja temperaturen mellan dig och din speciella person. Ibland kan du framstå som en aning sval i dina känslor. Det här är ett fint tillfälle att visa din kärlek och uppskattning. Under torsdagen kommer din styrande planet Venus att flytta in i Fiskarnas tecken där hon älskar att vara. Underbart!

Med både Solen och Venus i det 6:e huset som rör hälsa och dagliga vanor kanske du känner dig manad att fundera över dina vanor? Träning, hälsa och skönhet kommer i fokus nu. Om du inte hinner klämma in något av detta kan en daglig promenad göra underverk.Enligt solteckenastrologin blir Månen full i Jungfruns tecken och ditt andliga 12:e som kan komma att uppförstora dina känslor ordentligt.

Andliga genombrott, intuitiva känningar och starka, lucida drömmar kan förekomma nu och du kan komma i kontakt med det stoff som dina drömmar är vävda av.

⭐️ Skorpionen

Oh Skorpionen, Solen har trätt in i ditt generösa 5:e hus i Fiskarna där vi finner ett värme, glädje och ett öppet hjärta. Ditt känslo/kärleksliv blir utmanat, stimulerat och alldeles troligtvis leder detta till underbara stunder när du kan uppleva sann närhet och glädje tillsammans med en annan person. Båda dina styrande planeter motiverade Mars och heta Pluto aktiveras nu genom en fin trigon mellan dem. Som alltid är dessa två förknippade med både chanser, passion och ett visst risktagande. Utvecklingen nu kan vara riktigt spännande. Det är sista veckan nu som Mars rör sig igenom ditt relationshus. Var försiktig så att du inte retar upp folk. I och för sig behöver det nödvändigtvis inte vara dåligt heller. Irritation kan faktiskt slå över till attraktion och passion. Ja, med denna varning om hur illa det kan gå hoppas jag att du kan ska göra det bästa av dessa härliga transiter och njuta! Venus träder in i Fiskarna på torsdag vilket är oerhört välkommet.

Bäst nu är dock att vi går emot en härlig fullmåne som gör våra känslor stora. Enligt soltecken astrologin kommer fullmånen lördagens fullmåne att sätta fokus på folkrika 11:e hus som handlar om öppenhet, om grupparbeten och att samverka med olika personer eller organisationer.  Samarbete är nyckelordet och vill du komma långt går du med i grupper och nätverk.

⭐️Skytten

Ställ in siktet mot framtiden Skytten! Tiden är som gjord för en ny start, att sätta nya mål, för ekonomin, karriären och kanske ser du lite tydligare nu vem det är du vill vara. Motiverande Mars och transformationens mästare Pluto möts i en fin trigon tisdag/onsdag vilket ger dig såväl viljan som orken att genomföra dina planer. Coolt!

Bäst nu är förstås att vi befinner oss i en tid när alla planeter rör sig i direkt riktning samtidigt!. (Merkurius vände direkt i söndags). Det finns alltså inga hinder för hur högt du kan nå, hur långt du kan gå. Planlägg, se vilka arbetsuppgifter du kan delegera, kanske är det klokare att be om hjälp med vissa saker som går att leja bort och fokusera på de delar där din expertis inte går att undvara.

När Solen och från torsdag kommer att lysa upp ditt hemkära 4:e hus kan vårljuset tydliggöra behovet av städning, styling och förbättringar på i hemmet.

Enligt solteckenastrologin kommer lördagens formidabla superfullmåne i Jungfrun att lysa upp ditt 10:e karriärshus. Juste! Då får du en välkommen puff i rätt riktning från universum. Det här öppnar ett fönster till nytt uppdrag, jobb eller befordran. Det kan också i all enkelhet vara så att du blir uppmärksammad i din roll där du är eller bara lever på i detta superflöde med din gamla vanliga inkomstkälla.

⭐️ Stenbocken

Dramatiska Pluto har som ingen annan planet en unik förmåga att locka ut våra själar på banan och få oss att se oss själva. Inte sällan skapar hans närvaro djuplodad förändring i våra liv. Han har befunnit sig i ditt tecken allt sedan 2008 och sakta men säkert har han betat av person efter person. Nu befinner han sig på den 26° som är i slutet av tecknet. Under tisdag/onsdag bildar Pluto en vinkel till hetsiga Mars som får upp din puls och din vilja att bli tydlig. Det här är spännande Stenis, eftersom kraften vidrör såväl din skapande lust och kreativitet som förmågan att förälska dig och öppna ditt hjärta för en annan person.Dessutom har vi en tilltagande måne på gång nu som får saker att hända, beslut att fattas och dina känslor att bli stora!

Spännande! Enligt solteckenastrologin kommer fullmånen att infalla i ditt 9:onde hus och det är ju lätt att tanken går till resor, medevetandehöjning, utveckling och kanske även lusten att förkovra sig och lära sig något nytt. Se till att du får uppleva saker. Om det inte går att trolla fram en utflykt kan en bra film, eller en god bok hjälpa dig att resa i tanken. 9:onde huset handlar också om utveckling, utbildning och internationella kontakter.

⭐️ Vattumannen

Förra veckan dominerades av Uranus/Saturnus kvadraturen som var exakt då men detta var inte en isolerad transit utan energin kommer att påverka utvecklingen under hela 2021. Det handlar om att släppa gamla föreställningar och rikta siktet emot framtiden. Nu kära Vattuman, befinner du dig i ett oerhört viktigt år när du klipper trygghetsbanden och tillåter dig själv att växa och utvecklas.

Om vi zoomar in här och kollar in händelserna den här veckan så ser vi att Solen och från torsdag även Venus har glidit in i ditt 2:a hus där Venus dessutom är styrande planet och har förmågan att hjälpa dig i alla ekonomiska angelägenheter. Det är riktigt bra nu att göra affärer, köpa sälja, starta projekt eller vad än du vill förverkliga. Mars och Pluto möts i en fin trigon nu under veckan vilket kommer att ge dig gnistan, lusten och orken att genomföra.

Enligt solteckenastrologin infaller denna starka fullmåne  på lördag i ditt passionerade och samtidigt märkliga 8:onde hus. Det hus rymmer en rad intressanta betydelser, allt från psykologi och astrologi till andras pengar, delade resurser eller djup kärlek och passion. Välj själv vilket av områdena som står dig närmast. Det är ju i alla fall roligt att veta att veta att kärleksgudinnan finns på din sida om du själv väljer den vägen.

⭐️ Fiskarna

I torsdags förra veckan gick Solen in i Fiskarna och naturligtvis är det underbart att den är hemma hos dig i ditt tecken eftersom det aktiverar allt som är du!

På torsdag kommer även underbara Venus in i ditt tecken och sprida lite av sin charm, magnetism, tur, och kärlek i ditt liv. Underbart såklart! Det här är den tid på året då du kommer i fokus, attraherar till dig uppmärksamhet och beundran och människor dras till dig. Fokusera och önska in – stjärnorna lovar att du får allt du vill!

Under tisdag/onsdag bildas en het vinkel mellan Mars/Pluto som kan vara till god hjälp för den som har svårt att bestämma sig eller svårt att säga nej. Mars hjälper egots röst och Pluto bistår med förmågan att se igenom andras syften. Bra där Fiskarna! Var sann emot dig själv och håll inte tillbaka dian tankar.

På lördag blir månen att bli full i Jungfruns tecken. Enligt solteckenastrologin infaller denna vibrerande fullmånen i i kärlekens hus – det 7:e. Med den positionen dras hela du med i ett intressant händelseförlopp. Tona in och fråga dig vad du behöver. Det kan hända positiva grejer på kärleksfronten nu.

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@astrobloggen
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00