ANNONS

Horoskop -Vecka 6

/
cute-cat-in-snow-2560x1440-1030x579

🌚 VÄDUREN

Under måndagen möter retrograda Merkurius upp med självaste Solen vilket ger oss klarhet i tanken. Många kan tro att kommunikationen inte fungerar alls när planeten backar, men så är det inte. Tvärt om.. Vi befinner oss i mörkermånens tid nu och här passar det att tänka till lite extra över vad du vill att det nya månvarvet ska skänka dig. En mycket spännande men visst, det kan även vara en utmanande tid möter dig nu när alla planeter i Vattumannen bildar en skarp vinkel till din styrande planet Mars om är i Oxen. Den typen av friktion få dig att komma i gång, tända till och känna dig levande. Torsdagen är en fantastisk dag fylld av mirakler, skönhet och expansion. Härliga Venus möter upp med expansiva Jupiter. Det två välgörarna möts! Detta kan betraktas som en nådens dag.

I kvällningen samma dag blir månen ny i ditt samarbetsvilliga 11:e hus. Det här är ett av de tillfällen som du faktiskt vinner på att räcka ut en hand emot andra. Så.. välj dina samarbetspartners och vänner med omsorg. Härifrån går du in i en tid fylld av idel sprudlande och igångsättande energier.

🌚 OXEN

Solen och Merkurius möter varandra under måndagen vilket kan ge dig insikt och klarhet. Det är främst den yrkesmässiga arenan som det kommer att hända massor för dig nu Oxen. Har du några tankar på förändringar? En högre tjänst? Eller kanske byta jobb helt och hållet? Ett helt radband av underbara planeter står alla på givakt i ditt 10:e karriärhus och hjälper dig att nu precis hur långt du vill.  Under torsdagen möts din styrande planet Venus med mirakelgöraren Jupiter! Det här sägs vara den mest romantiska dagen på hela året. Ja, kanske det? Nu erbjuds idel möjligheter som kan användas till precis vad än det är du vill åstadkomma. Tänk på attraktionslagen och tro det verkligen kan ske underverk nu. På torsdagkväll blir månen ny i ditt 10:e hus och ett nytt månvarv börjar. Underbart att dessa båda infaller samma dag. Låt det vara en lösningarnas tid. På söndag möter Merkurius Jupiter och även det handlar förstås om expansion och utveckling.

🌚 TVILLINGARNA

Din styrande planet Merkurius är i hetluften nu när han under måndagen möter upp med Solen! Det här ger dig förstås sprudlande energi och livslust!  Vilken rolig vecka som väntar dig Tvillingarna! Vi har hela fem underbara planeter, Saturnus, Jupiter, Venus, Solen och retrograda som rör sig igenom ditt äventyrliga, glittriga 9:onde hus vilket riktar din energi utåt och det blir en nyfiken, glad och positiv stämning runt dig. Superbra position för den som vill förkovra sig, lära nytt och utvecklas. Det här kan vara bästa tillfället att ansöka till utbildningar. Men den här glada energi får dig också att vilja träffa vänner och umgås och helt enkelt ha kul bara. Man kan säga att universum ger dig grönt ljus för allt så är roligt, flirtigt skoj och underhållande. På torsdag har vi två fantastiska saker som sker.

De båda mirakelgörarna, lilla och stora lyckan, Venus och Jupiter möts, viket förstås öppnar slussarna och fantastisk energi kommer till dig nu. Årets mest romantiska dag, sägs det! Senare på kvällen blir månen ny i ditt 9:e hus. Veckan slutar lika fint som den började med ett upplysande möte mellan Merkurius och Jupiter! Uttryck dig, ta dina idéer och tankar på allvar nu.

🌚 KRÄFTAN

Vi befinner oss i mörkermånens tid den här veckan vilket många tycker är skönt eftersom känslorna ligger lite i träda, vilar, och dagarna sin gilla lunk. Många uppskattar just att få vara i sin egen rytm och inte blir ”störd” av stretiga energier. Det här är dock ingen genomsnittsvecka, Kräftis! Det är en 59 år sedan sist vi hade ett lång radda av planeter i ditt intima åttonde hus, där känslorna bor. Det åttonde huset kan handla om passion och kärlek, om djuplodad psykologi men faktiskt också pengar och finans. Tänk om du verkligen skulle våga lite mer – kanske satsa på ett aktieköp eller varför inte tippa eller delta i ett lotteri? De båda turplanterna Venus och Jupiter, båda kända för att vara generösa, tursamma möts här under torsdagen. Senare samma dag blir månen ny i Vattumannen, även den i det 8:e huset! Det är en ny tid som stundar här.

Detta är också det kinesiska nyåret och vi träder nu in i ”metalloxens år”. Härligt! Vi är nog många som känner att det är dags att byta energi.

🌚 LEJONET

För dig som är född i ett fast tecken bjuder denna vecka på oerhört mycket gynnsamma energier att jag rent av känner mig förlägen. Hur mycket superlativ kan man fläska på med under en och samma vecka? Det känns liksom slösaktigt, med allt detta på en och samma gång. Men det är väl så du gillar att ha det Lejonet?

Storvulet, generöst och med det stora hjärtat varma hjärtat vidöppet. Merkurius och Solen mjukar upp stämningen, öppnar för samtal och nya tankar när de under måndagen när de möts i konjunktion. Under torsdagen har vi maxat nog hela sex planeter som raddat upp sig i ditt relationshus, det 7:e. Denna dag möts de båda välgörarna, kärleksgudinnan och mirakelmästaren. Wow! Detta sker samma dag som månen blir ny i Vattumannen och ditt 7:e hus.

Du ger så mycket till andra Lejonet och för dig är det enklare att ge än att få.  Nu vill universum att även du ska få känna dig uppskattad. Om du tillåter dig att ta emot tillgivenhet och kärlek får du stöd och värme från de som är runt dig. Allt som har med mänskliga relationer främjas nu. Folk gillar dig nu och det är en varm känsla runt dig. Det här skulle också kunna vara början till en ny relation.

🌚 JUNGFRUN

Oh, nu händer det grejer Jungfrun! Merkurius möts Solen under måndagen vilket ger dig en mental klarhet och energin tillbaka och så kommer hela veckan att vara. Den ena intressanta transiten avlöser den andra och du kan känna dig förväntansfull, glad och sprudlande. Hela fem, under onsd/torsd är det sex planeter som befinner sig i Vattumannens tecken och ditt flitiga 6:e hus som handlar om arbete och dagliga vanor. Det är 59 år sedan detta sist hände så det tillhör inte vanligheterna. Under torsdagen möts Venus och Jupiter vilket förstås är ett mirakel i sig.  Det här är nådens tid och kan ge superbra chanser, möjligheter till allt – kärlek, förälskelse och ren och skär tur är inte heller uteslutet. Under torsdagskvällen blir månen ny i ditt 6:e hus så vem vet vad detta kan leda till. Både arbetslivet och ditt personliga välbefinnande kommer i fokus nu.

Här kan det vankas synnerligen goda nyheter. Möjligen är de kopplade till arbetslivet. Ett gott tips till dig nu är att inte vänta passivt utan att själv söka dig utåt. Merkurius och Jupiter möts till helgen och även detta är ett gott tecken för utvecklingen.

🌚 VÅGEN

Denna vecka innebär en stor vändning för dig, men i en större aspekt faktiskt för hela mänskligheten. Det är idel fina transiter hela tiden här. Redan under måndagen möter Solen upp Merkurius vilket skänker en pigg energi och klarhet. Det är en jättefin vecka du har framför dig. Med hela 5 underbara planeter kommer nu att ställa sig som på ett radband i ditt passionerade, kreativa 5:e hus man börja fundera på om det kan vara så underbart att ditt romantiska lilla hjärta vaknar till liv nu och börjar slå för en alldeles speciell person nu? Störst av allt är skeendena under torsdagen för då kommer kärleken gudinna Venus att möta med expansiva Jupiter som bara vill skänka lycka och välgång. Det här är en riktigt lovande aspekt för både flirt och kärleksliv. Under torsdagskvällen blir månen också ny här i ditt 5:e hus och här börjar ett nytt månvarv. För kineserna börjar här även ett nytt år. Det minsta du kan förvänta dig nå är att din kreativitet och livslust höjs markant och du får lust att skapa och uttrycka dig. Kanske är det din inre designer som vaknar till liv eller kan det vara någon annan kreativ sida som står ditt hjärta närmare?

🌚 SKORPIONEN

Kära Skorpion! Universum slår på stort – fem, under onsd/torsd även sex planeter har nu samlats i ditt 4:e hus därifrån pumpas nu ymnigt flöde av positiv energi ut i ditt liv. Åh, vad härligt! De gör dig uppmärksam på ditt hem, din familj och dina egna inre behov.

Ja, fjärde huset är ju hemmet men också roten och grunden i ditt varande. Det minsta man kan säga om detta är det ger dig stabilitet och en oerhört stark grund att stå på. Störst av allt nu är att Venus och Jupiter – de båda välgörarna möts samma dag som månen blir ny i Vattumannens tecken. Dessutom är alla dessa i vinkel till Uranus och Mars i Oxen vilket skapar en stark friktion, en lust att ta sig vidare i livet. Kreativitet, ny projekt och ny idéer kan födas under dessa stjärnor. Det kanske är dags att rycka tag i renoveringsprojekt eller andra förbättringsåtgärder? Om inte annat är det ett superstarkt tillfälle att göra slag i sak, fatta beslut i kärlek, vänskap, ekonomi eller jobb. Ärligt talat så kan allt hända nu. Det här är ett historiskt ögonblick och något likande har världen inte upplevt sedan 1962.

🌚 SKYTTEN

Det astrologiska klimatet är ovanligt och väldigt kraftfullt nu. Saturnus och Uranus nått en kvadratur och årets tema spelas nu upp för fullt. När dessa planeter ställs emot varandra, kommer vi få se extrema åsikter, för eller emot, att debatterats. Det rör samhället, politiken och förstås hur epidemin ska hanteras. Suck.. detta maler på, som en bakgrundsmusik som inte går att stänga av.

I ditt personliga liv är klimatet och väldigt behagligt. Det är en härlig energi kring dig nu hela veckan. Hela fem planeter har samlats i Vattumannen och de befinner sig så tätt ihop att de ständigt aktiverar varandra och under dessa stjärnor kan vad som helst som är positivt äga rum.Expansiva turplaneten Jupiter möter nu upp med kärlekens gudinna under torsdagen. Du kan uppleva att ditt hjärta expanderar, att ett gudomligt ingripande sker och att kommunikationen, samtalen och dina tankar är nyckeln i allt. Uttryck dig och tala ifrån hjärtat.

Synnerligen viktigt är det om du känner att ämnet är utmanande, svårt och berör djupet i dig. Förälskelser kan uppstå nu, roliga sammanträffanden och spännande samband lika så.

🌚 STENBOCKEN

Under måndagen rör sig den avtagande månen igenom Stenbocken och du känner dig till freds och nära dig själv och dina känslor. Hela fem planeter befinner sig nu i ditt 2:a hus som förutom ekonomi även rör dina värderingar och hur du känner för dig själv, dina talanger och förmågor. När Venus och Jupiters möte under torsdagen kallas årets mest romantiska dag uppstår en gudomlig energi. Möjligen är det så att du får uppleva sälla stunder med din själs älskade. Man kan också tolka horoskopet på det sättet att du känner att din självkänsla stiger i höjden och att du känner dig riktigt nöjd med dig själv, den du är och det du står för i livet. Det skulle vara underbart om du blir lite kär i dig själv som omväxling. Samma dag blir månen ny i Vattumannen och ditt 2:a hus. Som alltid är en nymåne, en början på en ny tillväxtcykel och den handlar om att känna in vad det är du verkligen gillar, vill ha och önskar dig och när du känner att du vet vad det är; att du satsar på att nå det målet.

🌚 VATTUMANNEN

Astrologiskt är detta den mest intressanta veckan under din levnad. Nu avlöser den ena fantastiska planethändelsen den andra och som mest är hela sex planeter inne i Vattumannen samtidigt!   Allas blickar vänds emot dig nu så tag för dig nu när livets smörgåsbord dukas upp. Ansök, flirta, prata och håll dig framme! Det här är en supervecka.Det är mycket troligt att du kommer att ta stora kliv i livet och ditt liv får ny kraft och att du från den här punkten kommer att blomstra.

Bli inte besviken om inte allt händer på rödaste rappet. Vissa av dessa skeenden måste gro och växa sig starka innan du verkligen kan se resultatet. Störst av allt är förstås torsdagen då Venus och Jupiter möts. Detta gudomliga möte infaller endast vart 12 år, men att det infaller just under en nymåne i Vattumannen är osannolikt tursamt, märkligt och stort! Jobba aktivt med positiva affirmationer och attraktionslagen. Ta dina tankar och idéer på allvar och tro på dig själv. Nymånen infaller i ditt 1:a hus som handlar om dig, din personlighet och din utveckling.

🌚 FISKARNA

Mars och Uranus huserar fortfarande i ditt kommunikativa 3:e hus. Många av er har tagit bladet ifrån munnen, uttryckt sig och sin sanning redan. Sagt ifrån rent utav! Om du inte hunnit göra det ännu kanske det beror på att dina planeter inte triggats än. Hur som helst är det en fantastisk utveckling. Fiskarna sätter gräns och ryter till! När hörde vi det någonsin hända tidigare? Om du känner att du drabbas av inspiration, skriv, sjung eller måla – vad än som är din grej. Allt börjar med en tanke som därifrån utvecklas till verklighet, så det som kommer till dig som inspiration, idéer och tankar kan vara början på stora saker. Ditt andliga/artistiska skapande jag jobbar på högvarv nu.

Vi har ett vackert radband av planeter som alla befinner sig Vattumannen, i ditt undermedvetna och rätt väl dolda 12:e hus. En hel tsunami av positiv energi sköljer över världen och du Fiskarna? Hm, det stämmer dessvärre att du inte är en direkt mottagare av all sötma som bildas nu. Det innebär dock inte att du kommer att missa den goda energin. I sinom tid når den dig också. I nuläget registrens den i ditt undermedvetna, där den gror och växer sig starkare och manifesteras i Fiskarna om 10 dagar när Solen anländer till ditt tecken.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00