ANNONS

Horoskop – Vecka 2

/
newmoongoat

 ⭐️ Väduren

Käraste Vädur! Det är en så intressant period som ligger framför dig nu! Förra veckan lämnade din styrare Mars Vädurens tecken med buller och bång. Vi kan notera att skiftet till Oxen sammanföll exakt med i upploppet i Washington USA. Om det hade med saken att göra lämnas till dig kära läsare att avgöra.

Nu tar Mars sig ett snäpp närmare Uranus, dag för dag vilket gör att precis vad som helst kan hända! Undvik risker Väduren! Det är en ytterst kraftfull och superdynamisk vecka ligger framför dig. Uranus vänder direkt den14/1.

Onsdagens nymåne 13/1 infaller i ditt 10:e hus (karriär och anseende) och i Stenbockens tecken vars kraft kommer att fylla ditt väsen i minst två veckor framöver. Det är din karriär, dina pengar och framtid som gäller. BÄSTA tiden att fatta beslut och ta yrkesmässiga initiativ infaller någon gång mellan den 13-18 januari. Du kan inte få en bättre skjuts framåt än under dessa dagar än just när Jupiter och Uranus bildar aspekt. Se till att hålla dig framme! Det är viktiga, avgörande dagar när mycket kan hända. Bra tid att få saker gjorda, beslut fattade osv.

Vädurens årshoroskop 

⭐️ Oxen

Välkommen till ytterligare en superspännande vecka som bjuder på fullt pådrag på himlavalvet. Du som nyligen har fått in Mars i horoskopet kanske känner av det ökade trycket och vill att det ska hända grejer. Vissa Oxar blir ilskna, andra kanske känner sig motiverade av Mars. Det allra värsta kan dock vara om energin inte får uttryckas för då kan rastlöshet och frustration bli resultatet.

Onsdagen bjuder på en nymåne i Stenbocken som är oerhört kraftfull och motiverande som infaller i Stenbocken och i ditt 9:e hus som handlar om att höja sitt medvetande, kanske förkovra sig, studera eller uppleva. Solen, Månen, Venus och Pluto befinner sig alla i ditt vetgiriga, reslystna, nyfikna och kanske även flirtiga 9:e hus. Skaffa dig nya drömmar, nya planer och mål så du har en ”morot” dinglande framför mulen. Vetskapen om att det finns ett hopp gör underverk för det din själ går igenom nu. De kommande två veckorna fram till fullmånen är fantastiska och innehåller oändligt stora möjligheter. Jupiter bildar kvadratur Uranus nu! Wow! Alla planeter rör sig framåt, i direkt riktning. Inget stoppar dig nu Oxen.

Oxens årshoroskop

⭐️ Tvillingarna

Din styrande planet Merkurius gled in till Vattumannen i fredags där han trivs och kan göra ett toppjobb. Tidigt på onsdagsmorgon infaller en superintensiv, motiverade nymåne i Stenbockens tecken och ditt 8:e hus. Intressant! I detta hus, som rör våra gemensamma tillgångar och förehavande fördjupas känslor och sanningen får en annan roll. Det blir viktigare än någonsin att veta om dina känslor är besvarade, om din chef menar allvar med sitt löfte, om pappret blir underskrivet osv. I personliga relationer kan ett genombrott, kanske en ökad närhet i mötet komma. Merkurius, Jupiter och Saturnus i Vattumannen aktiverar nu Mars och Uranus Oxen och här klickar det stora temat för 2021 igång på allvar.

Uranus vänder direkt den 14/1 och därmed rör sig alla planeter framlänges. Tjoho Tvillingarna! Fri lejd nu och precis vad som helst kan hända. Våga och vinn – du kan ha tur i allt nu. Väldigt bra tid väntas.

Tvillingarnas årshoroskop

⭐️ Kräftan

Det är en superspännande vecka på gång och jag hoppas verkligen du inte ligger på latsidan nu. Rätt använt kan den här energin ge dig rejäl framgång. Bäst är förstås att mysiga Venus gått in i Stenbockens tecken och förgyller ditt 7:e hus nu. Men det är inte bara hon som är där  för tidigt på onsdagsmorgon infaller nymåne i ditt sjunde hus (och då har du hela 4 planeter där) som sammantaget lär göra dig till en väldigt uppmärksammad person. Din attraktionskraft är på topp nu så det kan vara ett bra tillfälle att möta någon eller fördjupa en pågående relation. Den här nymånen är ytterst kraftfull eftersom den infaller bara en grad ifrån dramatiska Pluto. Samtidigt pågår flera andra aspekter som är roliga, motiverande och igångsättande. Bäst av allt nu är Jupiters och Uranus kvadratur (så lyckosamt) + att Uranus vänder direkt + att universum nu lämnar fri lejd. Detta är ett av de få tillfällen när allt bara rullar på. Lekfullt, känsloladdat och underhållande skeendet som. Det är så häftig energi runt dig nu Kräftan!  Du befinner dig i ett väldigt gynnsamt flöde och du kan räkna med att allt går smidigt en tid.

Kräftans årshoroskop

⭐️ Lejonet

Du kära Lejon, brukar gillar att mysa på vid hemmets lugna härd och ger dig helst inte ut. Det sker ett otvetydigt enerigskifte nu och här kära Leo går det inte an att inte närvara. Jag hoppas att du känner dig redo för nya utmaningar under dessa extraordinära stjärnor och är sugen på lite action och positiva händelser.

Onsdagen 13/1 bjuder dock på en oerhört kraftfull nymåne Stenbocken som infaller endast 1° ifrån tranformativa Pluto. Nymånen samt Pluto och Venus lyser nu upp ditt arbetsamma 6:e hus och manar dig till att ta tag i arbete, hälsa och dina dagliga vanor. En ny termin stundar och du befinner sig i de häftigaste energier på mannaminne.

14/1 vänder Uranus bana rätt igen! Tjoho! Nu har vi inte en endaste planet som krånglar och det för oss rakt in framtiden. Ett oerhört kraftfullt energiutbyte sker nu när Merkurius, Jupiter och Saturnus i Vattumannen bildar kvadratur till Mars och Uranus. Detta är det berömda temat som astrologin utlovat för dig 2021. Det är omtalat eftersom det påverkar dig och din utveckling på ett väldigt gynnsamt sätt. Bäst av allt nu är Jupiter kvadratur till Uranus. Passa på att använda flödet på bästa sätt 13-18 januari.

Lejonets årshoroskop

⭐️ Jungfrun

Onsdagen bjuder på en superintressant nymåne som infaller samma dag och bara en grad ifrån där förra årets dramatiska trio Pluto, Saturnus, Sol möttes och som kom att definiera hela 2020. Den här gången är energin en helt annan, den är kraftfull – visst, som Pluto har ett finger med i spelet även här. Men här finns ett helt nytt tema som är löftesrikt och roligt. Det är framtiden, nytänkande och innovationer som drar dig med i helt nya flöden. Det är främst Jupiter och Uranus som står för den energin. Minns att det är aldrig för sent att börja om. Från 13-18 januari kommer de två att befinna sig i kvadratur till varandra vilket anses vara den härligaste och mest utvecklande energin av alla!  Din påhittighet och kreativitet kan komma till uttryck nu som nymånen infaller i ditt skapande 5:e hus. Det är kreativiteten, glädjen, leklusten och allt det spontana, barnet i dig som aktiveras nu.

I synnerhet den som arbetar kreativt, konstnärer, uppfinnare, ni som skriver eller skapar på andra sätt kan finna ett gudomligt flöde nu. Kärlek, och glädje, att vara tillsammans med andra är ju också femtehus relaterat så det kan bli hur kul som helst nu.

Jungfruns årshoroskop

⭐️ Vågen

En riktigt kaxig nymåne kommer att infalla 13/1 Stenbockens tecken och ditt 4:e hus som ju belyser grunden i ditt liv, ditt hem, din bas å ena sidan men samtidigt påverkas ju ditt 10:e hus för karriär likväl i processen.

Den här nymånen är väldigt viktig av flera anledningar. Samma dag 13/1 förra året inföll Sol/Saturnus/Pluto konjunktion här vilket skapade en tung astrologisk aspekt som kom att definiera hela 2020. Man kan säga att det som sker här och nu är att universum nu bryter den dåliga energin genom att ge oss en denna kraftfulla nymåne vars meddelande är otvetydigt. Nytt liv, ny energi. Det är luft, nytänkande och framtiden som hägrar. Härligt!

Det här betyder utan tvekan MASSOR för dig Vågen. Jupiter och Uranus kvadraturen gör detta till den bästa tiden för att agera. Dessutom är inte en enda planet som är retrograd från den 14/1 – fritt fram alltså! Att nymånen lyser upp det 4:e huset gör att samtalen bli förtroliga och intima. Vem är det som står ditt hjärta närmast nu? Det kan vara ett behov att prata allvar bubblar upp men också ett bra tillfälle att knyta starka band med någon som betyder något för dig. Mysiga Venus är också på plats och gör ditt liv mysigt och vackert.

Vågens årshoroskop 

⭐️ Skorpionen

Båda dina styrande planeter kommer att vara synnerligen aktiva under den kommande veckan vilket förstås får dig att kvickna till och känna att livsandarna och glädjen återvänder till dig. Mars gick redan i fredags in i Oxen och ditt 7:e hus och kommer där farligt nära Uranus. Det här är en explosiv transit så ta inga onödiga risker.

Pluto utgör en aktiv del i onsdagens nymåne i Stenbocken och nästa dag möter Pluto Solen. Torsdagen den 14/1 är en fantastisk dag! Då vänder Uranus direkt, bildar kvadratur till Jupiter samtidigt. Universum ger fritt fram nu i några veckor som inte en enda planet är retrograd. Tjoho vad kul!

Nymånen infaller i ditt sällskapliga, samarbetsvilliga tredje hus och här öppnas en dörr till partnerskap, vänskap och nya kontakter. Var uppmärksam på de personer som dyker upp den här veckan – även de du inte hade förväntat dig. Venus trigon Uranus kan göra att udda personer fattar tycke för dig. Det är viktigt nu att du uttrycker dig, visar vem du är och talar om för din vän hur du vill ha det. Men det kan förstås också vara om din själs längtan som du vill tala. Det här är en viktig nystart för dig.

Skorpionens årshoroskop

⭐️ Skytten

Det ser ut som du har en hel del praktiskt att styra med den kommande tiden. Onsdagens nymåne infaller enligt solteckenastrologin, i ditt ekonomiska andra hus. Det kan handla om pengar nu men också röra dina personliga värderingar och intressant nog, dina personliga tillgångar. Med det sista menar jag den kunskap och de förmågor som du har som du kan använda dig av för att tjäna pengar. Samtidigt befinner sig Mars och Uranus i ditt hårt arbetande 6:e hus så horoskopet är rätt entydigt. Hm.. har du funnit jobbet i ditt liv? Hittat det där som känns rätt för dig i hjärtat? Det ser ut som att mången Skytt kommer att ta stora kliv framåt den här terminen.

Din styrare Jupiter kommer den här veckan att vara i kvadratur med Uranus. Hurra! Det här är bästa transiten för dessa två; Jupiter med sin önskan till expansion och Uranus innovativa nytänkande blandar sig perfekt!

Från den 14/1 är inte en enda planet retrograd längre och allt är som upplagt för nya tag och en gynnsam utveckling. Ett nytt arbete kan vara inom räckhåll förr än du anar.  Mitt råd till dig är fokusera på jobbet och räkna med att underverk kan komma att ske. Veckan innehåller jättehäftiga chanser att ha roligt! Flirt, charm, nöjen och rikligt med glädje finns där. Den ambitiösa Skytten har idel strålande chanser att finna nya möjligheter och framgång här.

Skyttens årshoroskop 

⭐️ Stenbocken

Vackra Venus anlände under fredagen till ditt tecken där hon skapar mys och sätter guldkant på din tillvaro. Du har lätt att attrahera till dig bra personer och situationer under dessa stjärnor. Nu på onsdag infaller årets första nymåne som lyckosamt nog infaller i ditt tecken.

13/1 förra året inföll Sol/Saturnus/Pluto konjunktion här vilket skapade en tung astrologisk aspekt som kom att definiera hela 2020. Man kan säga att det som sker här och nu är att universum nu bryter den dåliga energin genom att ge oss en denna kraftfulla nymåne i ditt tecken Stenis. Meddelandet är otvetydigt; nytt liv, ny energi. Nymånen lyser upp ditt första hus vilket förstås betyder att det är du, din personlighet och dina förutsättningar som får en energiboost och omstart. Nymånen infaller i konjunktion med Pluto och ingen kan undvika att bli starkt påverkad av dessa potenta, igångsättande och motiverande krafter.

Det är enorma processer på gång 2021. Bäst nu är att Jupiter bildar kvadratur Uranus under några underbara dagar.  Har du tänkt på vem och var du vill vara om säg ett eller kanske fem år härifrån. Det är vid tider som dessa som du kan fundera över din självbild. Vad vill du ha in i ditt liv Stenis? Det ser ut som att du kan välja, att nya dörrar öppnas för den som knackar. Så, med andra ord kan du styra ditt öde –  du kan det du vill ha nu.

Stenbockens årshoroskop

⭐️ Vattumannen 

Tidigt på onsdag morgon väntas en extremt igångsättande nymåne i Stenbockens tecken, den infaller jättenära Pluto och i ditt drömska 12:e hus där energin fortfarande. Eh, hur ska man tolka det? Det är möjligt att du får vetskap om, en förfrågan eller idéer som inte omedelbart vinner gehör hos dig. Troligen tar det nya inte form för än Månen träder in i Vattumannen vilket den faktiskt gör redan senare samma dag. Ännu mer ös väntas när Solen träder in i Vattumannen den 20/1.

Mitt bästa råd till dig? Var öppen, tillåtande och nyfiken. Det är helt fantastiska energier på gång i hela övriga horoskopet. Merkurius, Jupiter och Saturnus befinner sig nu i ditt 1:a hus och bäst av allt i vinkel nu till Uranus. Va? Jupiter/Uranus samlade krafter är kan ta oss bortom det vi trodde var möjligt! Detta är en av de absolut mest produktiva och givande energier som existerar.

Uranus, din styrande planet har nu fått förstärkning av hetsiga Mars. Dessa två tillsammans hetsar är ytterst dynamiska och i värsta fall explosiva. En nymåne i 1:a för ju tankarna till en nystart, ett bättre jag, en ny stil, personlighet och identitet? Har du lust att byta ut något i ditt liv finns det inte bättre tillfälle än detta.

Vattumannens årshoroskop 

⭐️ Fiskarna

Enligt solteckenastrologin kommer onsdagens nymåne att aktivera ditt utåtriktade 11:e hus. Intressant! Då blir man ju genast nyfiken på hur det ser ut i dina sociala nätverk och frågan som osökt kommer upp är; umgås du med stimulerande intressanta personer som ger dig tillräckligt med utrymme att få vara dig själv? Är givandet och tagandet balanserat? Det är en väldigt gynnsam tid för att utvecklas och ta till sig nya människor, kunskaper och kanske även arbetsuppgifter.Nu andas hela universum att det är dags för omstart och det skapas nytändning och hopp under dessa stjärnor.

Jupiter möter Uranus 13 – 18 januari är en fantastisk kombination och här erbjuds knappt inget motstånd alls och under dessa stjärnor kan mycket intressanta saker hända.

Uranus vänder direkt på torsdag och i och med det har vi inte en enda retrograd planet i mer än två veckor. Se till att utnyttja det här fönstret, det är maxad energi igång nu. Det är så stora förändringsprocesser igång och det är i stunder som dessa verkliga chanser kan dyka upp och det är väldigt gynnsamma energier runt dig nu.

Fiskarnas årshoroskop
8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00