ANNONS

Horoskop – Vecka 1

/
magicalchristmas-1024x768 (1)

⭐️ Väduren

Det är så spännande saker som sker i dessa dagar. Det nya året ligger framför dig och man anar att du som alla är fylld av planer och inspiration.

Idag, måndag kliver Mars ut ur skuggzoonen (den tid efter en retrogradperiod som pågår till dess planeten återkommer till den punkt den började backa). Sedan är det bara 4 dagar kvar innan han lämnar hemmaplanen. Nästa gång han stannar så här länge kommer att ara är Sorgligt eller inte? Ja, efter dryga sex månader i tecknet kan det vara dags för en förändring, visst? Mars är ju lusten, drivet och motivationen och visst gillar vi honom men, under rådande epidemi har mången Vädur känt sig förhindrad att leva ut sin fulla marskraft. Rastlöshet, frustration och i värsta fall ilska kan ha uppstått till följd av detta.

Venus och Mars möts i en vacker trigon under fredagen. Happy Day! Tänka att vi för en stund får uppleva en alltigenom lycklig dag.

Vädurens årshoroskop 2021

⭐️ Oxen

Det är en mist sagt intressant period som väntar dig och du kära Oxe kommer att vara i hetluften framöver och universum kommer att ge dig ömsom ris, ömsom ros, stora utmaningar, utveckling och en stor dos med tur, lycka och kärlek på det.

Sent på onsdag kväll glider Mars in i Oxens tecken och där kommer han att stanna i sex veckor. Han kommer att möta Uranus som sedan något år befinner sig i Oxen och jobbar på med att optimera dig, ditt sinne och ditt liv. 8/1 tar din styrande planet Venus steget in i Stenbocken! Venus kommer då att bilda en underbart vacker trigon till Mars som tar fram din kreativa sida och din sensualism. Härligt! Det talar för en underbar kärleksfull dag i harmoni. Samma dag tar sig pigga Merkurius in i Vattumannen.. och härifrån är det igång – det superintressanta temat som hela året kommer att handla om. Mötet mellan luft och jord. Jupiter, Saturnus och Merkurius i Vattumannen talar med Mars och Uranus i Oxen och där, i den hetluften kommer du att vara nu.. länge!

Oxens årshoroskop 2021

⭐️  Tvillingarna

Det är så otroligt intressant och spännande vecka du har framför dig. Din styrande planet Merkurius tar huvudrollen här och kommer att vara den gnistan som får saker att hända. Under månd-tisdag möter Merkurius upp med självaste Pluto vilket är spännande för han tar till sig energin från Pluto, som kan innehålla dramatik, på sin färd nu. Merkurius anländer till Vattumannen på fredagen 8/1. Här i fritänkande Vattumannen gillar han att vara och snart nog kommer han i kontakt med Saturnus och Jupiter. De mest intressanta konversationer kan komma igång här. (Många astrologer anser att hemligheter kommer att avslöjas under de kommande två veckorna). Är så nyfiken på vad som händer i ditt liv nu.

Samma fredag skiftar Venus tecken och går in i Stenbocken och möter Mars i trigon. Happy Day! Den här fredagen ger oss människor tillfällig respit. Mars trädde in i Oxen på onsdagsnatten. Intressant alla dessa tre i nytt tecken och på Noll grader. Det här ser ut som ett startskott. Klara, färdiga, GÅ!

Se till att ha nytagna profilfoton och din Linkedin uppdaterad för nu kan det röra på sig snabbt. utvecklingen rassla till och vi har fri lejd in till framtiden som vänligt öppnar sig med nya möjligheter.

Tvillingarnas årshoroskop 2021

⭐️  Kräftan

Jag hoppas att du hunnit vila ut ordentligt och att fullmånen i kräftan 30/12 verkligen satte punkt för 2020 som horoskopet utlovade. Ett skinande blankt nytt år ligger framför dig nu och månen är avtagande. Med andra ord så gör det ingenting om du fortsätter lite vilsamt, på halvfart som mest under årets första vecka. Passa på att meditera och önska in vad du vill att det nya året ska ge dig. Startskottet, när du uttalar dina önskningar, kommer vid nymånen i Stenbocken att bjuda på den 13/1 så du har tid på dig att fundera.

Vi kan ha lockats att tro att bara vi är på andra sidan årsskiftet så är allt perfekt. Nja, sanningen är den att Pluto faktiskt fortfarande lurar i vassen ännu och denna mörka kraft bör aldrig underskattas. Under månd/tisd möts Merkurius med Pluto vilket gör att det är viktigt att vara uppmärksam på ord – både det skrivna och det sagda. Allt ifrån manipulationer, påtryckningar som lögner kan förekomma.

Bäst nu är att tre planeter byter tecken under veckan. Merkurius till Vattumannen, Mars till Oxen och Venus träder in i Stenbocken. Hurra! Venus trigon Mars och Venus i ditt 7:e hus! Kärlek och relationer utvecklar sig fint, för att inte säga helt underbart nu och du har tillfälle att vara riktigt lycklig en stund.

Kräftans årshoroskop 2021

⭐️  Lejonet 

Ja, det är några få lata dagar kvar innan det rasslar till och ditt 2021 kommer igång på allvar. Merkurius möter Pluto i nu månd/tisdag och där överförs en rejäl dos Plutoenergi som han bär med sig in i Vattumannen dit han anländer på fredag..

Det gäller att hålla koll på Merkurius och vad han tar sig för. Vid månadsskiftet vänder han retrograd dessutom. Varning för skitsnack, lögn och manipulation under de kommande veckorna. Det gäller att vara sann i sitt hjärta, veta var gränserna går och sätta ner foten om så skulle vara nödvändigt.

Mars tar sig in i Oxen på onsdag och Venus går in i Stenbocken under fredagen. En härlig trigon mellan Venus och Mars äger rum på fredag. Lite kärleksfull välsignelse över mänskligheten väntas.

Och, nu aktiveras de fasta tecknen – och här börjar temat 2021 att spelas upp. På fredag tar sig pigga Merkurius in i Vattumannen. Mötet mellan luft och jord. Jupiter, Saturnus och Merkurius i Vattumannen talar med Mars och Uranus i Oxen och där, i den hetluften kommer du att vara nu.. länge!

Lejonets årshoroskop 2021

⭐️ Jungfrun

Nu rullar ditt nya år igång och din styrande planet Merkurius är i hetluften. Under månd/tisd möter han upp med Pluto och under den stunden de är tillsammans överförs information till vår kommunikationsplanet och det är i stunder som dessa man får full förståelse hur det kom sig att han fick epitetet ”budbärare”. Det han får till sig nu bär han med sig in i Vattumannen längre fram i veckan. Hm.. Var objektiv/kritisk till information du får till dig nu. Merkurius tankades ju just på med en massa jävulskap från Pluto. Astrologin varnar för ”fake news”.

Solen behåller sin position i ditt kreativa 5:e hus vilket sprider en massa värme och glädje till dig. Att även Venus träder in där på fredag är verkligen till din fördel.Förra veckans fullmåne aktiverade ju ditt nätverkande 11:e hus och sociala kontakter och troligtvis är du mitt uppe i att hantera denna energi. En massa människor i omlopp och hejdlös aktivitet inom grupper.

Alla vill ha dig med nu. Lova inte bort dig på mer än vad du orkar med. Du behöver ha lite krafter kvar för ditt eget personliga liv också och på det området ser det ut som att du är efterfrågad och poppis.

Jungfruns årshoroskop 2021

⭐️ Vågen

Mysiga du söker ständigt harmoni och perfektion men har kanske inte lyckats uppnå det där sköna, kravlösa tillståndet på länge. Boven i dramat är planeten Mars som levt rövare i Vädurens tecken sedan i juni! Att ha krigets planet mitt emot sig i ett drygt halvår är naturligtvis stressfyllt och jobbigt. Mången Våg har berättat för mig att de upplevt en inre stress.

Den här veckan kommer hela tre planeter att byta stjärntecken och vips, uppstår en helt annan stämning. Merkurius skiftar över till Vattumannen där han stortrivis att vara på fredag. Under natten till torsdag går Mars in i Oxen! Pust! Vilken lättnad för dig nu Vågen att vara av med honom.

Men det bästa för dig är att din styrande planet Venus träder in Stenbocken där hon faktiskt högpresterar och kan göra mycket gott för dig och ditt kärleksliv. Venus och Mars bildar en mysig trigon under fredagen som höjer mysfaktorn och sprider just goda vibrationer.

Vågens årshoroskop 2021

⭐️ Skorpionen

Det blir en intressant vecka som stundar för det finns inte en chans att du kan förhålla dig neutral eller opåverkad nu när båda dina styrande planeter aktiveras. Redan under månd/tisdag får Pluto besök av budbäraren Merkurius . Intressant! Det som sägs här i detta möte förs vidare in i Vattumannen där Saturnus och Jupiter väntar på fredag. Under 8/1 på natten mot torsdag skiftar din klassiska styrare Mars över till Oxen! Det här här saker och ting verkligen blir högintressant! Nu aktiveras alla de fyra fasta tecknen och du Skorpionen jättemycket såklart.

Mars är nu farligt nära Uranus också.  Här kommer temat för 2021 igång på riktigt: Mötet mellan jordens element och luften. Himmel möter Jord. Positivt är detta befriande, nydanande energier som frigörs som ger dig möjlighet att ”reboota” ditt liv, ta nya utvecklande kliv i livet, finna din sanna potential och din väg kantas med idel möjligheter. Hurra! Passa på att må bra och ha kul här och nu! Tre planeter i Vattumannen och två i Oxen gör hela skillnaden. Uranus öppnar upp för nya möjligheter och du får chans att bygga upp ditt imperium inför framtiden.

Skorpionens årshoroskop 2021

⭐️ Skytten

Det är förändringar i känsloläget på ingång. Du kära Skytten har ju fått leva med att ha heta och inte helt konfliktfria Mars i ditt skapande 5:hus i dryga sex månader. Som det 5:e huset handlar om romantik och hjärtats behov av att uttryck sig kan det stundom ha varit prövande och skapat oro. Ska jag stanna eller gå kan ha varit stor fråga för Skytten under hösten. Det kan ha rört såväl kärlekslivet som yrket för horoskopet antyder att det kliat i fingrarna av kreativitet men Pluto/Saturnus (covidpandemin) tillät inte dig att få uttrycka dig? Kan det vara så?

Det som sker nu är att Merkurius, Venus och Mars skiftar tecken och nu snart drar ditt 2021 igång på riktigt. Att Mars träder in i ditt flitiga 6:e hus på fredag handlar ju om att arbetslivet kickar igång. Nåväl, det kan mycket väl handla om dagliga vanor, hälsan och träning också. Närheten till Uranus att det kan bli mycket mer inspirerat, innovativt och nydanande än du föreställt dig. Låt nymånen nästa vecka den 13/1 vara startskottet till ditt nya liv.

Skyttens årshoroskop för 2021

⭐️ Stenbocken 

Det är en fin och stabil period du befinner dig i nu när Solen plöjer sig igenom ditt tecken Stenbocken.

Det blir ännu härligare och njutbarare från fredag när vackra Venus träder in i ditt tecken med sin sötma och gudomliga glitter. Venus i ditt tecken ökar din charm och tjusarkraft och gör att människor dras till dig. Det här boostar din självkänsla och du har en underbar period framför dig! Men låt oss inte gå händelserna i förväg.

Det finns lite drama med här i bilden också som kan uppstå när Pluto aktiveras. Det gör han nu via Merkurius möte med Pluto månd/tisd och den energin återaktiveras med råge nästa vecka när 13/1 när månen blir ny endast en grad från Pluto och dagen därpå 14/1 är Solen konjunktion Pluto. OK – jobbig text kanske här – men vad jag vill ha sagt är att trots att det på det yttre verkar underbart, finns en underliggande kraft där och bubblar, som en aktiv vulkan ungefär.

Mars skiftar på fredag tecken och går in i Oxen! Utmärkt position för dig Stenis, men.. Han är väldigt nära Uranus och här triggas årets tema igång: Luft möter Jord. Spännande!

Stenbockens årshoroskop 2021

⭐️ Vattumannen 

Solen rör sig igenom ditt en aning undangömda, drömska och andliga 12:e hus där healing och rekreation är målet. Kanske känns det som en stilla lunk och vinterslummer ännu. Men ifrån onsdagskväll kommer ett annat ljud med i skällan. Det är krigsguden Mars som dundrar in i Oxen efter dryga sex månader i Väduren.  Att han nu byter blir ett tvärt avbrott! Här bildar Mars en skarp vinkel till Saturnus, Jupiter och från fredag även Merkurius i Vattumannen + att han även aktiverar din styrande planet Uranus som är i Oxen. Bang! Där rasslar ditt 2021 igång på allvar.Mars är motiverande, pådrivande och pockande. Nu kan saker ställas på sin spets och kanske även provocera fram konflikter.

Nu kommer Mars att tillbringa sex veckor i ditt fjärde hus som symboliserar hemmet, din grund och även familjen. Om du har saker du behöver få gjorda på hemmafronten är det här en utmärkt tid.

Under fredagen träder Venus in i Stenbocken och bildar en vacker trigon till Mars. Härligt! Det kan finnas en kosmisk kärlekshälsning där.

Vattumannens årshoroskop 2021

⭐️ Fiskarna

Solen lyser upp ditt utåtriktade 11:e hus även denna vecka och din själ längtar efter lite action, människor och glädje. Under denna vecka kommer Merkurius, Venus och Mars skifta tecken och när inre planeter rör sig kan känslor, händelser och stämningar ändras tvärt och ge omedelbart resultat. Intressantast nu är Merkurius som passerar över Pluto måndag/tisdag och skapar lite villervalla här under de kommande två veckorna.

Mars och Venus möts i en vacker trigon under fredagen som sprider hoppets ljus och kärlek. Kortvarig transit dock.

Mars blir kvar i Oxen och ditt kommunikativa 3:e hus i hela se veckor framöver. Den positionen är väldigt intressant, den signalerar för den aktiverar i nästan varenda planet och sätter igång en serie intressanta händelser. Nu öppnar du upp för nya influenser , det kan vara både yrkesmässigt som privat. Kanske du återupptar du kontakten med vänner du inte har sett till på länge, inleder samarbeten eller likande. Kul fas och pigga idéer väntas.

Fiskarnas årshoroskop 2021

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00