ANNONS

Årshoroskop 2021 – Väduren

/
aries-horoscope-2015

Väduren

20/3 – 19/4

Ditt tecken har varit väldigt prövat på ont och på gott under väldigt många år. När vi har kommit en bit in i det nya året blir det allt mera tydligt för dig att en förändring har skett! Det riktigt härliga flödet kommer igång runt 21/3 när Solen träder in i Vädurens tecken och håller i sig någorlunda jämt sedan över året.

2021 är året när motståndet släppte, larmet tystnade och kan komma att gå till historien som tiden när du återupptäckte glädjen, balansen och harmonin.

Du kan alltså leva ditt liv så som det var tänkt utan att släcka bränder, lösa katastrofer och ständigt vara på språng. Arbetet är utvecklande och lagom mycket, tid över att umgås med sina vänner, nära och kära måste prioriteras samt att ta hand om dig själv.

Årets sol och månförmörkelser infaller:

26 maj: Fullmåne och månförmörkelse i Skytten
10 juni: Nymåne och solförmörkelse i Tvillingarna
19 nov: Fullmåne och månförmörkelse i Oxen
4 dec: Nymåne och solförmörkelse i Skytten

Kärlek & Relationer

Med expansiva Jupiter och sedelärande Saturnus i ditt 11:e hus gäller det att välja sitt sällskap.

Det där ”Visa mig dina vänner och jag ska säga dig vem du är” kan visa sig ha stor betydelse. Här kan en ny värld öppnas och troligtvis kommer du in i nya sociala cirklar, möter nytt folk och i dessa kretsar kanske även kärleken väntar på dig. När våren kommer öppnas ditt hjärta och mars och april är årets finaste kärleksmånader. När Venus gör sitt årliga besök i ditt tecken och blir livet njutbart och roligt och här får kärleken sig ett uppsving. Tiden mellan eklipserna 26/5 -10/6 och 19/11- 4/12 tiden kan vara skakig, erbjuda överraskningar och öppna upp för nya möjligheter. Sommaren och hösten går även de i kärlekens tecken. Var spontan och följ ditt hjärta. Det är genom att ditt underbara, autentiska, spontana Vädurs jag som du når ut och hittar rätt.

Arbete & Karriär

Driftiga du har ett superstarkt arbetsår framför dig med massor av nyttig utveckling och framgång yrkesmässigt, ekonomiskt och personligt. Jan – maj är oerhört effektiv tid.

Pionjären och entreprenören i dig söker nya sätt att arbeta på. Ensam är inte alltid starkast! Jupiter och Saturnus i ditt 11:e hus visar att den gynnsammaste tillväxten får du genom att flitigt använda dig av ny teknologi, internetlösningar och sociala media. Bygg nätverk, prata, charma och var generös med dig själv.

Kunskaper är aldrig tunga att bära. En ny utbildning eller kurs kan lyfta dig och ge dig den utveckling och förnyelse du behöver för att nå den höjd du vill befinna dig på.Uranus befinner sig i ditt ekonomiska 2:a hus vilket också betyder att det är viktigt att hålla ett vaksamt öga på ekonomin. Att Jupiter bildar kvadratur Uranus erbjuder en enorm potential den 17-18 januari. Underbart tillfälle att sätta igång med nya verksamheter mm. Men bara dagarna därpå 19-21 januari kommer Mars att möta Uranus.

Det där är en klassisk orostransit som ofta sammankopplad med plötsliga kursfall och ekonomiska förluster. Mars möter Uranus igen den 17 november och även här utfärdas samma varning. Vinna eller försvinna? Du har möjlighet att syra din skuta åt båda håll så färdas med öppna ögon och följ din känsla.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00