ANNONS

Årshoroskop 2021 – Oxen

/
taurus-horoscope-2015

Oxen

20/4 – 20/5

Oxen räknas inte till de föränderliga tecknen men här står du nu på tröskeln till ett oerhört spännande, nydanande och omvälvande år när tempot och utvecklingen är går oerhört fort. Det kan vara så att du själv blir förvånad över dina val och allt det nya du upptäcker i dig själv. Det är härligt med förnyelse men det kan också komma dagar när du tvivlar och önskar att du hade visshet och en säker riktning att följa. Det är ett helt nytt liv som träder fram nu och du lockas av det okända, din tillit prövas och du utvecklas oerhört. Detta är möjligheternas år och idel nya influenser korsar din väg. Att hålla sig till sina dagliga rutiner, jordar dig och gör processen enklare. Det finns en oerhörd tillväxtpotential i dessa stjärnor som kommer att kännas på alla nivåer av ditt liv.Den mest intressanta processen som pågår under hela 2021 är spänningen mellan Saturnus – som står ansvar och begränsning och rebelliska Uranus som handlar om nya tankar, förändring och frihet.

Saturnus står för tradition – Uranus är nydanande och vill öppna mot en bättre värld. De exakta datumen är 8-24 feb, 13-19 juni, 23 -30 dec.

Men här finns också Jupiter ständigt närvarande som uppmuntrar dig att expandera, våga välkomna det nya och här finns också ren och skär tur! Du kommer att ha flyt under året.

Årets sol och månförmörkelser infaller:

26 maj: Fullmåne och månförmörkelse i Skytten
10 juni: Nymåne och solförmörkelse i Tvillingarna
19 nov: Fullmåne och månförmörkelse i Oxen
4 dec: Nymåne och solförmörkelse i Skytten

Kärlek & Relationer

Du har medvind i ryggen och den här snabba energin kan medföra livsstilsförändringar och om din partner inte är följsam och alert är det lätt hänt att du sneglar efter andra möjligheter. Du är inte den där trygga, tröga Oxen längre utan är en framtidens människa. Mars befinner sig i Oxens tecken i jan/feb vilket ger tydlig start och allt händer på en gång. Att du vet vem du är och vad du vill ha underlättar dina processer. Den här våren är magisk. Ju tydligare din önskning är gör det lättare för universum att leverera. Det är så attraktionslagen fungerar. När det kommer till kärlek, attraktion och mysig samvaro är april, maj, juli och september den tid som din planet Venus extra gynnsamt placerad, du mår som en prinsessa och drar till dig positiv energi och kärlek.

Arbete & Karriär

Uranus befinner sig i ditt 1:a hus vilket betyder att du växer så det knakar och är mer förändringsbenägen än någonsin.Att Jupiter bildar kvadratur Uranus erbjuder en enorm potential den 17-18 januari. Underbart tillfälle att sätta igång med nya verksamheter mm. Men bara dagarna därpå 19-21 januari kommer Mars att möta Uranus. Det där är en klassisk orostransit som ofta sammankopplad med plötsliga kursfall och ekonomiska förluster. Mars möter Uranus igen den 17 november och även här utfärdas samma varning.

2021 befinner sig mirakulöst nog både Jupiter och Saturnus i ditt 10:e hus och en ny epok, 20-årsfas med fantastiska möjligheter startar här.

Vem vill du vara i framtiden? Din personliga utveckling fortgår, påhejad av Uranus ständiga närvaro i ditt tecken. Drömmarna om frihet och självförverkligande växer sig starka. Att fritt få utrycka sin individualitet och kreativitet känns som ett måste.

Lyssnar du till din inre röst släpper du trygghetstänkandet, byter jobb eller startar eget.. Hårt arbete visst, men gränslösa framgångar utlovas. Många av er har en framgångssaga att berätta innan året är över. Jan/feb är motivationen på topp och så även hela okt/nov.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00