ANNONS

Årshoroskop 2021 – Vattumannen

/

Vatttumannen

20/1 – 20/2

Vad kan vi säga Vattumannen? Det är ett galet lyckosamt år som väntar dig och du kära Vattuman är den absoluta vinnaren i alla kategorier. I år kan vi förvänta oss att du får dina drömmar uppfyllda – yrkesmässigt, ekonomiskt, emotionellt och mycket troligt också i kärlek! Det är med andra ord ett möjligheternas år som väntar.

Under detta magiska 2021 utvecklas du enormt och tar stora steg uppåt och framåt. Nyss ägde ”Stora Konjunktionen” ett ovanligt gynnsamt möte mellan expansiva, generösa Jupiter och strukturerade Saturnus rum i ditt tecken och detta kommer att påverka dig men också hela mänskligheten i 200 år framöver. Vi har nu trätt in i Luftens Element och många säger att detta är Vattumannens tidsålder. Hm, sanningen är att denna 200 åriga process leder oss in i Vattumannens tidsålder. Det är mycket som samstämmer här så visst! Det är din tid!2020 mötte Redan i januari ser vi viktiga astrologiska aspekter som sätter tonen utvecklingen under det kommande året. Det är Merkurius som är stark här 4/1 möter Merkurius den mäktiga Pluto, 8/1 träder han in i Vattumannen och 9 -13/1 bildar kvadratur till Mars, en länk till Saturnus och Jupiter och en kvadratur till Uranus.

Spännande! Hemligheter, skandaler och sådant som man försökt gömma undan kan nu avslöjas och spridas till allmän kännedom.

Den mest intressanta processen som pågår under hela 2021 är spänningen mellan Saturnus – som står ansvar och begränsning och rebelliska Uranus som handlar om nya tankar, förändring och frihet. Saturnus står för tradition – Uranus är nydanande och vill öppna mot en bättre värld. De exakta datumen är 8-24 feb, 13-19 juni, 23 -30 dec.

Årets Sol & Månförmörkelser kommer att infalla i ditt 3:e och 9:onde hus vilket innebär massor för ditt sociala liv med människor nära dig, men också för härliga upplevelser, ny kunskap och intellektuell utveckling.

Årets sol och månförmörkelser infaller:

26 maj: Fullmåne och månförmörkelse i Skytten
10 juni: Nymåne och solförmörkelse i Tvillingarna
19 nov: Fullmåne och månförmörkelse i Oxen
4 dec: Nymåne och solförmörkelse i Skytten

Kärlek & Relationer

Horoskopet andas glädje och självförverkligande. Det här skulle mycket väl kunna vara tiden när dina drömmar blir uppfyllda. Jupiter- mirakelgöraren är (med undantag för ett kort avbrott maj – juni) kvar hela året. Saturnus närvaro är tvåårig. Den här utvecklingen/turen påverkar alla områden i ditt liv – även kärleken. Under dessa stjärnor kan allt funka så varje tanke, ord eller steg du tar har betydelse. Tänk på attraktionslagen.

Du är efterfrågad nu. Du kan vara mer öppen och motiverad till relationer än annars. I februari plockar Venus fram dina mjukaste sidor och du öppnar hjärtat. Om du är singel bör du kanske hålla dina alternativ öppna och inte nappa för fort.

Juni är sämsta tiden för kärlek; Merkurius retrograd, Jupiter inte är med dig, en dramatisk förmörkelse som faller i din relationshörna 10/6 gör sammantaget att du bör vara försiktig just här. Resten av året innehåller ingenting av det här utan är faktiskt gynnsamt för relationer.

Arbete & Karriär

Jupiter och Saturnus är dina framgångsguider 2021. Att Jupiter bildar kvadratur Uranus erbjuder en enorm potential den 17-18 januari. Underbart tillfälle att sätta igång med nya verksamheter mm. Men bara dagarna därpå 19-21 januari kommer Mars att möta Uranus. Det där är en klassisk orostransit som ofta sammankopplad med plötsliga kursfall och ekonomiska förluster. Mars möter Uranus igen den 17 november och även här utfärdas samma varning.Extra spännande är att Uranus (din styrare) vid tre tillfällen under året kommer att bilda en skarp vinkel som ger nya impulser, för in dig på vägar du kanske inte sett.

Året är oerhört spännande och aktivt. Redan i mitten av januari kan den som söker utveckling eller nya uppdrag napp. I februari kan retrograda mars försena förloppet en aning men den generella trenden är uppåt, uppåt hela vägen. Ge dig själv möjlighet att nå din sanna potential. Om det är att genom studier, utvecklas igenom ditt nuvarande arbete eller eget företagande vet bara du. Missa inte chansen.’

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00