ANNONS

Årshoroskop 2021 – Tvillingarna

/

Tvillingarna

21/5 – 20/6

Genom Jupiters & Saturnus möte i Vattumannen 21/12 gick mänskligheten i en ny 20 årig tillväxtcykel som pågår fram till nästa konjunktion mellan de två. Samtidigt startade också en större cykel den så kallade ”luftmutationscykeln” som är en 200 årig rörelse som innebär att alla de kommande Jupiter/Saturnusmöten (vart 20:e år) kommer att infalla i luftens element.

Här förutspås nytänkande, innovationer, förnuft och forskning ligga till grund för de beslut som fattas. Trenden visar att människorna tillåter sig att växa och transformeras och du föränderliga Tvillingarna är den snabbaste och mest trendkänsliga och naturligtvis rycks du med i detta superspännande flöde. Du är ju känd för att ligga i framkanten och naturligtvis fångas du av nya intressen och tankar. Mycket kan kretsa runt miljö och hälsa nu till följd av de senaste 200 årens överexploaterande av Moder jords resurser.

Den mest intressanta processen som pågår under hela 2021 är spänningen mellan Saturnus – som står ansvar och begränsning och rebelliska Uranus som handlar om nya tankar, förändring och frihet. Saturnus står för tradition – Uranus är nydanande och vill öppna mot en bättre värld. De exakta datumen är 8-24 feb, 13-19 juni, 23 -30 dec.

Årets sol och månförmörkelser infaller:

26 maj: Fullmåne och månförmörkelse i Skytten
10 juni: Nymåne och solförmörkelse i Tvillingarna
19 nov: Fullmåne och månförmörkelse i Oxen
4 dec: Nymåne och solförmörkelse i Skytten

Kärlek & Relationer

Månens norra nod rör sig igenom Tvillingarna och denna karmiska punkt styr ödet och ingenting tycks längre vara omöjligt. På det personliga planet kan vad som helst ske. Det blir spännande att se om det är vad det är ödet bär med sig till dig. Kanske kommer dina drömmar om kärlek, partnerskap och gemenskap att uppfyllas nu.

Intressantare möjligheter återkommer inte på 20 år. Kanske är det ett erbjudande, en händelse eller slumpen leder dig till rätt personer och omständigheter som sätter igång skeendena. Nödvändigtvis är det inte bara kärlek detta kan handla om – men du ska absolut inte utesluta det som en möjlighet.

Bered dig på ett synnerligen aktivt första halvår. Maj är årets charmigaste månad med mycket flirt och lek. 26/5, 10/6 och 4/12 infaller förmörkelser och dessa tillfällen är katalysatorer som sätter igång skeendena i ditt liv. Älskar, älskar inte är frågan som bearbetas här. Sommaren är lite lugnare. Okt- Dec är skruvas tempot upp igen och kärleken kan ta plats och växa sig stor.

Arbete & Karriär

I mars månad kommer planeten Mars att dundra igenom Tvillingarna och ställa saker på sin spets och om du redan känner att det finns saker du vill förändra kommer Mars närvaro att se till att du verkligen kommer till skott. Mars kan även se till att bägaren rinner över så var försiktig här under våren. Jupiter och Saturnus färdas sida vid sida igenom ditt nyfikna 9:e hus för resor, expansion och högre utbildning vilket passar din utveckling perfekt! Ditt horoskop andas frigörelse och självförverkligande och du får fritt spelrum att visa alla facetterna i din glittriga personlighet.

Börja med att släppa det som känns tungt. Utbilda eller utbildas? Det här är en tid att utveckla dina gåvor och investera i personlig tillväxt. Du kanske skaffar dig en helt ny yrkesmässig identitet nu Du kan vara både mottagare och givare nu. Arbete med information och utbildning, möten med andra människor coaching och personlig utveckling som får en extra skjuts. Vi har trätt in i de smarta lösningarnas tid.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00