ANNONS

Årshoroskop 2021 – Stenbocken

/

Stenbocken

21/12 – 19/1

Ja, det som hände 2020 kommer mänskligheten att minnas för en lång tid – men att såväl de dramatiska eklipserna och Saturnus/Pluto konjunktionen inföll just i ditt tecken var verkligen magstarkt. Ditt tecken fick oönskad uppmärksamhet hela förra året som allt skrammel ifrån universum (ett stellium) fastnade där hos dig och skapade kaos för världen under hela året. Den 21/12 vände lyckan i och med att Jupiter/Saturnus flyttade in i Vattumannen och fokus kommer på någon helt annan än dig.

Välkommen till 2021 och ditt nya liv! Här vänder vi blad och en ny epok startar för dig! Underbart! Det är idel nya och spännande influenser som kommer till dig. Din personliga utveckling fortsätter på ett positivt sätt men den sker inte lika intensivt utan nu kommer saker till dig på ett njutbart sätt.

13-14 januari är intressanta dagar när din årliga nymåne äger rum samt Solen möter Pluto i konjunktion. Ja kära Stenbock! Det här är en kraftmanifestation som heter duga. Här går ditt 2021 igång på riktigt!Den mest intressanta processen som pågår under hela 2021 är spänningen mellan Saturnus – som står ansvar och begränsning och rebelliska Uranus som handlar om nya tankar, förändring och frihet. Saturnus står för tradition – Uranus är nydanande och vill öppna mot en bättre värld. De exakta datumen är 8-24 feb, 13-19 juni, 23 -30 dec.

Kärlek & Relationer

2021 kommer att handla en hel del om dina personliga värderingar, vad som verkligen är viktigt för dig i kärleken och vad du värdesätter mest. Året både börjar och slutar i kärlekens tecken. Härligt och njutbart nog tar glider Venus in i ditt tecken den 8/1 i ditt tecken och blir kvar där månaden ut. Samtidigt tar mars tar plats i din kärlekshörna och dina intima relationer blomstrar nu.

Du vill ha allt förstås ha allt: kärlek, passion, familj, karriär och uppleva lyckan. Det skulle inte förvåna om du faktiskt kommer att få den ekvationen att fungera under året. Att Uranus befinner sig i ditt kärlekshus kan locka singeln att attraheras till andra typer än vanligt, medan du som har ett varaktigt förhållande kanske vill experimentera lite och krydda relationen. Under november, december och in i 2022 tillbringar kärlekens gudinna Venus ovanligt lång tid i Stenbocken till följd av en retrograd period. Underbart! Det är du väl värd. Kanske universums sätt att säga förlåt för det som varit?

Arbete & Karriär

Du är känd för din ständiga strävan uppåt och den starka viljan att lyckas. Universum ger dig all upptänklig hjälp med den saken under 2021 som är ett fantastiskt år för ekonomisk, och karriärmässigt förvekligande. Att Jupiter bildar kvadratur Uranus erbjuder en enorm potential den 17-18 januari som är ett tillfälle att sätta igång med nya verksamheter mm. Men bara dagarna därpå 19-21 januari kommer Mars att möta Uranus. Det där är en klassisk orostransit som ofta sammankopplad med plötsliga kursfall och ekonomiska förluster. Mars möter Uranus igen den 17 november och även här utfärdas samma varning.Ja, om du är egen företagare eller funderar på att bli så får du massor med energi att över för att nå dina mål.

Viktiga Jupiter och Saturnus gör under året gemensam sak igenom ditt ekonomiska andra hus. Expansion, tur och stabil utveckling kan utlovas. Uranus befinner sig i ditt kreativa 5:e hus så det är troligt att din kreativa stärks och du vågar gå lite mer utanför boxen än tidigare. Samtidigt kommer årets alla förmörkelser samt de karmiska noderna att röra sig igenom ditt arbetshus. Ja, det kan mycket väl vara så att du leds till det som kan upplevas som din tänkta yrkesmässiga roll, du finner mening ditt sammanhang och din ambition, motivation och framgång stiger i höjden.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@astrobloggen
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00