ANNONS

Årshoroskop 2021 – Skytten

/

Skytten

22/11 – 20/12

Åh, äntligen! I december möttes Jupiter och Saturnus den berömda ”Stora Konjunktionen” och för en tid fördas de sida vid sida och tillsammans utgör de ett oerhört kraftfullt team som för in mänskligheten i en helt ny epok som för utvecklingen till nya höjder.

Din styrande planet den expansiva, generösa Jupiter kommer att dra ifrån Saturnus eftersom han rör sig så mycket fortare och ständigt vill se till att utvecklingen går uppåt, framåt och allt ska bli bättre.

Januari är en superintressant månad som sätter tonen till året. Merkurius som är stark i början av året och 4/1 möter han den mäktiga Pluto. 8/1 träder han in i Vattumannen och 9 -13/1 bildar kvadratur till Mars, en länk till Saturnus och Jupiter och en kvadratur till Uranus. Spännande! Hemligheter, skandaler och sådant som man försökt gömma undan kan nu avslöjas och spridas till allmän kännedom och påverka politiken på jorden. Månen blir ny i Stenbocken den 13/1, Solen är i konjunktion Pluto möts den 14/1.Den mest intressanta processen som pågår under hela 2021 är spänningen mellan Saturnus – som står ansvar och begränsning och rebelliska Uranus som handlar om nya tankar, förändring och frihet.

Saturnus står för tradition – Uranus är nydanande och vill öppna mot en bättre värld. De exakta datumen är 8-24 feb, 13-19 juni, 23 -30 dec. Under dessa med Saturnus/ Uranus får mänskligheten till smarta lösningar och en positiv framtid. Nu står du inför ett utvecklande och roligt år när du kan hitta sätt att bli gladare och friare yrkesmässigt än vad du någonsin har varit.

Mest intressant för dig är förstås att månknutarna rör sig igenom Tvilingarna/Skytten. Det gör att ödet när som helst kan knacka på din dörr. På grund av nodernas läge kommer även årets förmörkelser vara av yttersta vikt för dig.

Årets sol och månförmörkelser infaller:

26 maj: Fullmåne och månförmörkelse i Skytten
10 juni: Nymåne och solförmörkelse i Tvillingarna
19 nov: Fullmåne och månförmörkelse i Oxen
4 dec: Nymåne och solförmörkelse i Skytten

Kärlek & Relationer

Singel? Ditt tecken sägs vara mer intresserat av jakten än själva relationen, att du har svårt att se dig själv i en långvarig stabil relation. Därför kan redan upptagna personer eller långdistansrelationer vara lite lättare än att välja den som står framför dig med ett öppet hjärta och utsträckta armar. Det dags att låta din sanna partner komma in.

Tillsammans: Du har uppenbarligen redan löst Skyttens dilemma och funnit din själsfrände. Grattis! För dessa par är det ett utvecklande kärleksår som väntar.

Ifrån maj 2020 – jan 2022 rör sig de karmiska noderna och samtliga förmörkelser igenom Tvllingarna/Skytten och en enorm känslomässig utveckling äga rum. Den stora förändringen äger rum inom dig, i dina programmeringar och mönster. Det som sker är inte bara enkelt alltid. Processen hjälper dig att nå din sanna potential och det är en ödmjuk och förbättrad version av dig som träder fram.

Arbete & Karriär

Jupiter och Saturnus har nu flyttat in i Vattumannens tecken och ditt ekonomiska 2:a hus.

Dessutom ser vi rebellen, och den innovativa smartskallen Uranus i ditt flitiga 6:e hus symboliserar en enorm utveckling. Du vill mer nu och troligen kan du inte stanna kvar alltför länge på din nuvarande arbetsplats.  Du kan förvänta dig en stark yrkesmässig utveckling 2021 och det finns mycket här som visar att det är fördelaktigt för dig att uppdatera sina kunskaper nu. Hel eller deltidstudier eller en kurs? Du väljer.

Ditt kommunikationshus är upphöjt så tag bladet från munnen och våga göra skillnad, Din eldsjäl behövas lokalt, nationellt eller till och med globalt. Ta för dig, tala, skriv eller uttryck dig. Om du väljer blogg eller vlogg är en smaksak bara. Förändringarnas vindar blåser nu 2021.

4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00