ANNONS

Årshoroskop 2021 – Skorpionen

/

Skorpionen

23/10 – 21/11

Vinden har vänt Skorpionen. Det skedde redan den 21/12 när Jupiter/Saturnus möttes i Vattumannen men har du inte hunnit känna av flödet ännu garanterar livet kicka igång i januari där skeendena är kraftfulla. Under året är det Jupiter, Saturnus och Uranus som är de absolut viktigaste för din personliga utveckling eftersom de ständigt finns där vid din sida lyfter dig, ger dig nya idéer och impulser och här kommer nya chanser att uppstå, ur tomma intet kan det kännas som.

Planeterna har intagit oerhört gynnsamma positioner som härifrån och genom hela 2021 pågår ett innovativt, kreativt flöde som ger lösningar till världen som hjälper oss alla. Du kära Skorpionen, tillhör dem som påverkas allra mest av superkrafterna. Personligt, ekonomiskt och emotionellt ser vi en oerhört gynnsam utveckling. Ett generellt råd till dig är att följa ditt hjärtas och inte vara rädd att följa din inre kompass.Merkurius som är stark i början av året och 4/1 möter han den mäktiga Pluto. 8/1 träder han in i Vattumannen och 9 -13/1 bildar kvadratur till Mars, en länk till Saturnus och Jupiter och en kvadratur till Uranus.

Spännande! Hemligheter, skandaler och sådant som man försökt gömma undan kan nu avslöjas och spridas till allmän kännedom och påverka politiken på jorden. Månen blir ny i Stenbocken den 13/1, Solen är i konjunktion Pluto möts den 14/1.

Den mest intressanta processen som pågår under hela 2021 är spänningen mellan Saturnus – som står ansvar och begränsning och rebelliska Uranus som handlar om nya tankar, förändring och frihet. Saturnus står för tradition – Uranus är nydanande och vill öppna mot en bättre värld. De exakta datumen är 8-24 feb, 13-19 juni, 23 -30 dec.

Kärlek & Relationer

Under detta färgsprakande, nydanade år när världen står inför en veritabel omstart återstår ju frågan om vi människor verkligen har tid för över för kärlek. Jan/feb befinner sig motiverande pådrivande mars mitt emot allt som är du vilket kan ge en hetta med i bilden. Stekhet passion eller ilska återstår att se. Uranus befinner sig i ditt relationshus sedan åratal vilket ställer saker på sin spets. Slentrianförhållanden och relationer som är byggda på rädslor kommer inte all hålla. Men kärlek, passion och sanning är Skorpionens livselixir.

Visst kommer trygga, kärleksfulla par att klara 2021 men det gäller att ni är samspelta, smidiga och är beredda på att förutsättningarna kan ändras snabbt. Det är spännande att leva nu och under dessa stjärnor blossar kärlekens flamma lätt upp igen, du får uppleva nytändning och förälskelse – antingen i partnern eller någon ny vän. Jupiters närvaro för tankarna åt det hållet och du kommer sannerlige inte att sakna chanser. April/maj och aug/sept är årets mest romantiska månader.

Arbete & Karriär

Jupiter och Saturnus kommer att befinna sig i på din hemmaplan, 4:e huset som är din bas. Det känns som du grundas, landar i dit själv och hittar din motivation. Underbart! Mitt emot dig står innovativa Uranus som är en av huvudrollsinnehavarna 2021. Det bildas ett t-kors (en kraftfull astrologisk aspekt) mellan dig och dessa tre planeter vilket förstås är oerhört utvecklande, utmanade och spännande.

Du går emot ett maxat år när du ständigt kommer att få till nya impulser och inspiration. Att vara öppen och välkomna det nya är en viktig ingrediens i framgångsreceptet.

Vill du förändra ditt liv och yrkesväg är det här rätt år att agera. Du kan skapa en helt ny tillvaro för dig själv nu karriärmässigt och ekonomiskt. Många av er kommer att investera i en sitt boende. Årets samtliga förmörkelser infaller dina ekonomiska hus vilket vara en utmärkt tid att se på privatekonomin med nya ögon, investera eller tjäna pengar på nya sätt. Väldigt goda möjligheter ges hela året.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00