ANNONS

Årshoroskop 2021 – Lejonet

/

Lejonet

23/7 – 22/8

Att säga att 2021 är intressant, omvälvande och spännande är en underdrift för skeendena under året kommer att ha mycket större betydelse för dig än så – både på det personliga planet för dig och för världen i stort. Processen drog igång när Jupiter och Saturnus möttes den 21/12, 2020 och detta kommer att påverka oss alla. Det är ett enormt skifte som har ägt rum och dess begynnelse kommer att manifesteras under mer än 20 år framöver.

Ditt liv kommer att ta en oerhört positiv vändning nu och dina drömmar kan förverkligas. Du kanske inte får allt på en gång, men ett steg i taget.  Men låt oss hålla oss här till 2021 och det faktum att Jupiter och Saturnus kommer att befinna sig mitt emot allt som är du hela året.Den mest intressanta processen som pågår under hela 2021 är spänningen mellan Saturnus – som står ansvar och begränsning och rebelliska Uranus som handlar om nya tankar, förändring och frihet. Saturnus står för tradition – Uranus är nydanande och vill öppna mot en bättre värld.

De exakta datumen är 8-24 feb, 13-19 juni, 23 -30 dec. Men här finns också Jupiter ständigt närvarande som uppmuntrar dig att expandera, våga välkomna det nya och här finns också ren och skär tur! Du kommer att ha flyt under året.

Årets sol och månförmörkelser infaller:

26 maj: Fullmåne och månförmörkelse i Skytten
10 juni: Nymåne och solförmörkelse i Tvillingarna
19 nov: Fullmåne och månförmörkelse i Oxen
4 dec: Nymåne och solförmörkelse i Skytten

Kärlek & Relationer

Det är fokus på dina relationer nu som både Jupiter och Saturnus har gått in i ditt 7: hus som rör relationer och öppna fiender. Som alltid Leo är det kärleken och ditt stora varma hjärta som gäller. 2021 tar du ta dina relationer seriöst och utmaningen för dig som är singel är att våga öppna dig för kärleken igen och våga ta emot. De Lejon som vandrar igenom livet med rosa glasögon på måste ta av dem nu. Det är viktigt att du ser sanningen om människor och ser dem för vilka de är. En sak är säker, den som blir älskad av ett Lejon möter äkta kärlek.

Merkurius är retrograd (backar) under stor del av februari, är den tiden av året som du har det som knepigast med dina nära. 12- 14 juli möts Mars och Venus i Lejonet! Underbart för kärlek och romantik.

Med detta sagt, är innebär resten av året är kort sagt underbart på relationsfronten. Den här sommaren är underbar från midsommar 23/8 har du fantastiska transiter. Mycket bra kan komma till ett avgörande exempelvis kan du komma ditt hjärtas kärlek nära, förlovning/giftermål, graviditet eller förverkligandet av annat inom relationssfären som du längtar efter kan komma nu.

Arbete & Karriär

Uranus kommer att befinna sig i ditt karriärshus under hela 2021 vilket förstås är oerhört utvecklande och kan öppna upp för nya vägar och möjligheter som du kanske inte ens visste fanns.

Se fram emot ett utvecklande och roligt år som kanske går till historien som året när du hittade rätt! Rätt partner, roll, yrke, arbete. Listan kan göras lång här.

Att Jupiter bildar kvadratur Uranus erbjuder en enorm potential den 17-18 januari. Underbart tillfälle att sätta igång med nya verksamheter mm. Men bara dagarna därpå 19-21 januari kommer Mars att möta Uranus. Det där är en klassisk orostransit som ofta sammankopplad med plötsliga kursfall och ekonomiska förluster. Mars möter Uranus igen den 17 november och även här utfärdas samma varning.

Saturnus och Jupiter gör gemensam sak under året och vid tre tillfällen triggas även Uranus, och du Lejonet dras oaktat vad du känner in detta föränderliga flöde. Räkna med att samhället förändras, villkoren ändras och att du kanske inte är kvar i samma gamla situation länge till. Skeendet håller en enorm potential till framgång, förändring, nytänkande och tillväxt. Du är nog den som blir mest förvånad över dig själv och det nya jag, den nya roll som du tar här.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@astrobloggen
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00