ANNONS

Årshoroskop 2021 – Kräftan

/

Kräftan

21/6 – 22/7

Ring klocka, ring misstänker jag att du kära Kräfta om och om säger till dig själv – ivrig att få lämna 2020 bakom dig och rikta blicken emot framtiden. I och med ”Den Stora Konjunktionen” mellan Jupiter och Saturnus den 21/12 2020 gick världen in i en helt ny fas. Nu är det luftens element förnuftet, forskningen och innovationerna kommer att leda utvecklingen. Förvänta dig nya lösningar runt kommunikation, mat, boende, energiförsörjning och mycket annat som underlättar livet. I luftens element är handlar det om att finna lösningar och kunna resonera.

2021 kommer inte att erbjuda de ständiga yrkesmässiga, praktiska problem som mången Kräfta tvingats möta och som tur är ser det också ut att lugna sig på relationsfronten.  Under dessa stjärnor kan du skapa dig en trygg tillvaro med pålitliga kärleksfulla personer runt dig.Den mest intressanta processen som pågår under hela 2021 är spänningen mellan Saturnus – som står ansvar och begränsning och rebelliska Uranus som handlar om nya tankar, förändring och frihet. Saturnus står för tradition – Uranus är nydanande och vill öppna mot en bättre värld.

De exakta datumen är 8-24 feb, 13-19 juni, 23 -30 dec. Men här finns också Jupiter ständigt närvarande som uppmuntrar dig att expandera, våga välkomna det nya och här finns också ren och skär tur! Du kommer att ha flyt under året.

Årets sol och månförmörkelser infaller:

26 maj: Fullmåne och månförmörkelse i Skytten
10 juni: Nymåne och solförmörkelse i Tvillingarna
19 nov: Fullmåne och månförmörkelse i Oxen
4 dec: Nymåne och solförmörkelse i Skytten

Kärlek & Relationer

Med förra årets extrema planethändelser i färskt minne blev vad som är viktigt i livet tydligt och du vill förstås knyta nya trygga band.

2021 kommer Jupiter och Saturnus att befinna sig i ditt djuplodade 8:e hus som handlar om att lära känna sig själv genom mötet med en annan människa. Du är en passionerad själ och släpper inte lättvindigt greppet om den du investerat din kärlek i.  Jupiter och Saturnus befinner sig i ditt djuplodade 8:e hus under året och din själsresa fortsätter.  Intimitet, sanning och de nära relationerna är väldigt viktiga för dig. Nu kan utmaningen vara att dela resurser exempelvis, om att möta det egna jaget, sexualiteten och passionen. Det mest intima mötet med en annan människa med andra ord.  Det som betyder mest för dig förstås ditt hem och dina närmsta relationer. På den fronten utlovas harmoni och lycka.

Maj och juni sänder Venus sitt magiska skimmer över dig och du drar till dig bra personer, uppmärksamhet och om du är öppen för det kanske även flirt och uppvaktning.

Hetaste och kanske även mest omtumlande månaden är november där det i värsta fall går illa men förhoppningsvis gjuter kärleksfulla du olja på vågorna och räddar hem situationen?  Om du är singel kan du vara öppen för att träffa någon ny vid den här tiden.

Arbete & Karriär

Du gör enorma personliga landvinningar nu när är Jupiter och Saturnus färdas igenom ditt 8:e hus.

 Du kan märka att du ideligen hamnar i situationer där dina styrkor testas. Möjligen är det du själv som har problem att släppa kontrollen och ha tillit till att andra kan. Prövningarna kan också komma genom att någon försöker styra över dig.

Det bästa nu är att dessa två planeter balanserar ut varandra och att du faktiskt kommer åt gamla programmeringar, rädslor eller annat som hållit dig tillbaka från att nå din potential. Med ökad självkänsla och nya kunskaper om din egen ledarskapsförmåga går du rakryggad och stärkt in nästa år. 8:e handlar även om det finansiella och du kan finna möjligheterna att bygga upp en solid ekonomi och trygghet för dig och dina nära.

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00