ANNONS

Årshoroskop 2021 – Jungfrun

/

Jungfrun

23/8 – 22/9

°Den stora konjunktionen” – mötet mellan Jupiter och Saturnus ägde rum 21/12 i ditt in i ditt strävsamma arbetshus som förutom arbete även indikerar i ditt dagliga liv och dina vanor och det är tydligt att du klarar av att genomföra det du bestämmer dig för nu. Coolt!

Du kommer att utvecklas massor under året och det som manifesteras är en uppdaterad version av dig. Mogen, medveten och målinriktad? Du växer som människa, blir tydligare med vad du vill. Troligen byter du jobb 2021.

Den mest intressanta processen som pågår under hela 2021 är spänningen mellan Saturnus – som står ansvar och begränsning och rebelliska Uranus som handlar om nya tankar, förändring och frihet. Saturnus står för tradition – Uranus är nydanande och vill öppna mot en bättre värld. De exakta datumen är 8-24 feb, 13-19 juni, 23 -30 dec.

Årets sol och månförmörkelser infaller:

26 maj: Fullmåne och månförmörkelse i Skytten
10 juni: Nymåne och solförmörkelse i Tvillingarna
19 nov: Fullmåne och månförmörkelse i Oxen
4 dec: Nymåne och solförmörkelse i SkyttenDin styrande planet Merkurius visar musklerna och visar oss vad han är kapabel till som budbärare och kommunikatör.

Skeendena i januari sätter tonen till andan 2021 och vi får se sådant som kan påverka utvecklingen under året. Merkurius som är stark och möter 4/1 den mäktiga Pluto, 8/1 träder han in i Vattumannen och 9 -13/1 bildar kvadratur till Mars, en länk till Saturnus och Jupiter och en kvadratur till Uranus. Spännande! Hemligheter, skandaler och sådant som man försökt gömma undan kan nu avslöjas och spridas till allmän kännedom och påverka politiken på jorden.

Alla årets Merkurius retrograda perioder infaller i lufttecknen. 30/1 – 21/2 vänder Merkurius retrograd i Vattumannen, 30/5 – 22/6 Merkurius retrograd i Tvillingarna,  27/9 -18/10 Merkurius retrograd i Tvillingarna

Kärlek & Relationer

Din empatiska förmåga, vänlighet och starka känslor gör att folk dras till dig. Dessvärre attraherar du även sådana människor som förväntar sig att du ska vara den som ställer upp, ordnar, fixar och ger av dig själv. Inget fel i det så länge dina gränser är etablerade och det finns en balans i relationen.

När Jupiter besöker ditt relationshus, maj – juli kommer det att vara lätt att möta kärlek. Är du redo att välkomna nya relationer i ditt liv? Du kanske har en etablerad relation redan? 12-14 juli möts Mars och Venus i Lejonet och strax efter piper de båda in i Jungfrun. Underbart! Venus kommer att göra ditt liv njutbart 22/7 -16/8 och du drar till dig positiv uppmärksamhet. Mars ger dig lusten, viljan och motivationen till att förändra din situation.  Det är många som vill ha dig så innan du öppnar ditt hjärta och engagerar dig i en annan person bör du ifrågasätta om du själv verkligen vill.  Anledningen till att jag är så rak nu är att kärlekståget går nu. Det ser ut att vara på riktigt, ett seriöst engagemang.

Arbete & Karriär

Du är känd för att kunna strukturera, skapa ordning i tingen och din starkaste gren är att se detaljerna.

Ta nu ett steg tillbaka och betrakta den större bilden nu när väckarklockan Uranus befinner sig i ditt 11:e hus och visar dig nya verkligheter. Dröm in, visualisera vad, var och med vem du vill vara innan året är till ända. Detta mirakulösa 2021 kommer Saturnus och Jupiter samman och vid tre tillfällen triggar de Uranus – vilket sammantaget sätter dig en gynnsam situation när du kan välja. Det är fokus på livstil och arbete nu och du är själv i högsta grad kapten på din skuta nu. Vill du får vi se din stjärna stiga på karriärshimlen. Bättre jobb och högre inkomst är vad 2021 frestar med. Mars befinner sig hos dig aug – 15/9, vilket är en period när din livslust, motivation och drivkraft ökar samtidigt som du ser din stjärna stiga på himlen.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00