ANNONS

Årshoroskop 2021 – Fiskarna

/

Fiskarna

19/2 – 19/3

Det har varit mycket tal om Jupiter/Saturnus på sista tiden eftersom vi precis trätt in i en ny 20 cykel med de två i huvudrollen. Men samtidigt påbörjades också en ny 200 årig epok i luftens element. Hm, vad rör det mig anar jag att du nu tänker. Det stämmer att Jupiter/Saturnus kommer att befinna sig i ditt 12:e hus – där skeenden som behöver ytterligare tid ligger och mognar – men det betyder inte för en sekund att du kommer att ha ett händelselöst år! Tvärt om Fiskarna.

Den mest intressanta processen som pågår under hela 2021 är spänningen mellan Saturnus – som står ansvar och begränsning och rebelliska Uranus som handlar om nya tankar, förändring och frihet. Saturnus står för tradition – Uranus är nydanande och vill öppna mot en bättre värld. De exakta datumen är 8-24 feb, 13-19 juni, 23 -30 dec.Din styrande planet fortsätter Neptunus färden igenom tecknet vilket ger en härlig mjuk stämning i horoskopet. Du är karismatisk, utåtriktad och öppen. Ditt kreativa väsen söker nya vägar att uttrycka sig så testa gärna runt på de områden du dras till. 2021 är inte de stora förändringarnas år, men redan nu har du föraningar och skapar i sinnevärlden förutsättningarna för det nya.

Kärlek & Relationer

Jupiter/Uranus oberäkneliga och expansiva krafter gör att den äventyrliga sidan i dig andas morgonluft. Venus är hos dig 26/2 – 22/3 och du är glittrig, karismatisk och full i sjutton. Människor dras till dig och du får uppleva stunder av sällhet. Du sänder lite dubbla signaler Fiskarna och bör göra klart åtminstone för dig själv om du vill vara ensam eller ihop. I vår är du lite mer romantisk och söker närhet och uppmärksamhet. Om du är singel kan du njuta av att leka, flirta och hålla flera personer på halster.

Maj – juli kommer Jupiter, lyckans planet och mirakelgöraren att besöka ditt stjärntecken. OK – det är bara tre månader – men du får en försmak på vad 2022 kommer att ge. Dessutom.. processer som börjar här anses vara igång ända till nästa år när Jupiter flytta in hos dig på riktigt. Det här är heta månader, starka känslor, passion och ett visst mått av osäkerhet finns med i bilden. När det är svårt blir det förstås desto intressantare. Det här är en eldfängd energi som även kan tända nya flammor i ett stagnerat förhållande. Till hösten är du nöjd och dina känslor har stabiliserats.

Arbete & Karriär

Yrkesmässigt är 2021 ett ganska normalt år. Spänningen mellan Jupiter, Saturnus och Uranus sänder impulser som ditt hypersensitiva intellekt plockar upp. Rätt som det blixtrar det till hos dig och du får klarsyn och når insikt som andra kanske kämpar med att förstå. Uranus befinner sig i ditt 3:e hus och det skulle inte förvåna om skrivande, studier eller annat utvecklande är nyckeln till framgång för dig.Generösa Jupiter gör ett kort besök maj – juli och visar dig vägen.

Skeendet öppnar för inre utveckling, en förberedelse inför det stora klivet. Om du har tur sker det redan i sommar, men ändå troligare är att det stora självförverkligandet infaller under nästa år.

Månknutarna och tre av årets Sol och Månförmörkelser passerar igenom ditt hemkära 4:e och 10:e hus vilket för tanken till nya karriärdrömmar som vävs och ett helt nytt friare förhållningssätt till arbete och även boendet. Men eftersom noderna är karmiska och ser till att ödet knackar på din dörr kan oerhört intressanta saker äga rum nu.

Årets sol och månförmörkelser infaller:

26 maj: Fullmåne och månförmörkelse i Skytten
10 juni: Nymåne och solförmörkelse i Tvillingarna
19 nov: Fullmåne och månförmörkelse i Oxen
4 dec: Nymåne och solförmörkelse i Skytten

1

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00