ANNONS

Horoskop – Vecka 53

/
fuochi-dartificio

⭐️ Väduren

Redan idag, måndag är månens närvaro påtaglig och kännbar vibbarna är redan på plats och månen är tilltagande. Det är tidigt 04:29 på onsdagsmorgonen som månen når sin totala fylla. Nyårsaftonen infaller ju dagen därpå så när klockorna ringer in det nya året är månen full i Kräftan och lyser upp ditt 4:e huset som är Kräftans domän. Superstarkt med andra ord. Det för tankarna vårt ursprung, vår familj och för att hålla oss lite här i nuet, även det nuvarande hemmet.

Din styrande planet Mars som har befunnit sig i Väduren i hela sex månader närmar sig nu slutet av vistelsen och Mars kommer nästa söndag äntligen att vara ute ur ”skuggan” dvs – den jobbiga energi som hängt över oss ända sedan i september bryts nu! Det kommer till en punkt Väduren, när man känner att man har fått nog och den gränsen misstänker jag starkt bör ha varit nådd från hösten – nu. Processen kan ha varit påfrestande men ack så nyttig! Du bör ha har hittat tillbaka till kraften, lusten och viljan igen och är redo för det nya året. Bring it on! Gott Nytt År älskade Väduren!

⭐️ Oxen

Venus befinner sig i Skyttens tecken och där skulle man kunna tro att hon lever sina gladaste dagar och slår klackarna i taket. Men nej, detta år är inte som något annat år. I samma veva som månen blir full på onsdagen kommer Venus att möta upp med den södra månknuten och samtidigt också bilda kvadratur med Neptunus. Båda dessa faktorer är hämmar Venus. Tankarna kan kretsa nu runt kärleken, kanske finns där en relation som inte blev bra, ett beteende eller en vana du måste göra dig av med. Det tål att fundera på Oxen.

När Månen blir full på onsdag morgon faller den i ditt 3:e hus där vi finner relationer, småprat och lätthet som det dagliga pratet med syskon, grannar, vänner. Det här är kommunikationens hus och det skapar ett glatt och socialt tema som du bär med dig in i det nya året. Och ja, vi vet ju redan att detta är ditt år! Vid fullmånen triggas Uranus och vi har ju redan de viktigaste komponenterna, Jupiter och Saturnus klara och färdiga. Nu laddar universum upp och vi går emot en hejdundrande nytt år där du befinner dig i händelsernas centrum. Gott Nytt År älskade Oxen!

⭐️Tvillingarna

Den tilltagande månen befinner sig i Tvillingarna nu så livet känns lättsamt, öppet och fyllt av övergranskningar och outtalade löften. Venus befinner sig i ditt sjunde hus och ja, livet är inte så oävet för dig nu för nu drar du till dig det där glittriga och mysiga i livet. Du attraherar till dig bra människor och fina situationer.På onsdag morgon lyser fullmånen upp ditt 2:a hus vilket kan dra uppmärksamheten frågor som rör dina värderingar – inte minst hur du skattar dig själv. Det är ditt egenvärde, din försörjning och ekonomi som kommer i fokus nu.

Varje fullmåne är en kulmination av en process och kan faktiskt också ses som det perfekta tillfället att fullborda en affär, signa ett kontrakt eller likande. Som månen blir full dagen före nyårsafton är det såklart perfekta tillfället att göra avtal med sig själv – nyårslöften således. Om du praktiserar ”attraktionslagen” så ger fullmånen dig en vink om vad det är du bör önska in.  Det är en starkt motiverande energi nu som manar till nya tag vad gäller ansvar, jobb och ekonomi. Det är ett möjligheternas år som väntar 2021.  Gott Nytt År älskade Tvillingarna!

⭐️Kräftan

Nu laddar universum upp och på onsdag morgon är den här – fullmånen som faller ditt eget tecken. Att månen blir full i ditt 1:a hus och tecken ger ju den oerhörd kraft till dig, den du är och det du representerar. Det som sker nu kan vara en sätter tonen och ger en fingervisning om hur det kommande året kan te sig för dig – med dig i huvudrollen! Du är verkligen värd att få uppleva detta. Se fram emot en episk nyårsafton och en motiverande start på det nya året.

Venus möter södra noden under fullmånen och dessutom bildas här en kvadratur till Neptunus och dessvärre kan det här dra ner stämningen och kanske blir det så att du färdas längst minnenas allé. Men det kan också vara så att du behöver tala ut med någon och skapa en bättre balans i relationen och kanske sätta upp gemensamma mål. Minns att en fullmåne på nyårsaftonen är en definitiv vändpunkt och en chans till varaktig förändring.  Detta är dock ytterst tillfälligt men kan komma upp här under nyårshelgen. Gott Nytt År älskade Kräftan!

⭐️Lejonet

För din skull kära Lejon hoppas jag att din ledighet fått vara lång, vilsam och härlig. Om vi ska se till horoskopet tycks det inte vara aktuellt med allt för mycket aktivitet den här veckan heller.

Kärlek, god mat och trevligt sällskap är vad du behöver mest. Månen blir på onsdagen full i ditt 12:e hus och mer mys väntar dig. Man talar ofta om det tolfte som fantasins och drömmarnas hus där själen söker vila. Men det hindrar förstås inte dig att rita upp riktlinjerna för vart du vill att livet ska föra dig under året, nyårslöften och positiva affirmationer är en god hjälp i detta.  Startskottet till ditt fantastiska 2021 smäller väl av vid nymånen om två veckor 13/1. När vi väl är där har Mars hunnit byta tecken och där aktiveras Jupiter och Saturnus och ditt år av lycka och självförverkligande är igång. Gott Nytt År älskade Lejonet!

⭐️ Jungfrun

Vi har en tilltagande måne som under måndagen befinner sig i pigga Tvillingarna. En kommunikativ och inbjudande inledning på veckan således. Solen, Merkurius och Pluto befinner sig i ditt kreativa 5:e hus vilket ger glädje och inspiration. På tisdagen skiftar månen över till Kräftan, känslorna blir stora har en tendens att bli väldigt utanpåliggande. Tidigt på onsdagsmorgonen den 30/12 blir månen full och lyser upp ditt utåtriktade 11:e hus och hjälper dig att nå ut till större sammanhang, öppnar upp för intressanta influenser från andra. Det här sätter tonen till 2021 och det är tydligt att det är nya likasinnade personer på väg in ditt liv och det kanske flyttar om positionerna din bekantskapskrets också. Du växer oerhört nu och att dela dina tankar med människor är viktigt nu. Ibland måste man sätta ner foten och se vad som är bäst för det egna jaget. Venus möte med södra noden talar just om detta, att vissa relationer kan komma till ett avslut vid den här tiden.  Om så är fallet i ditt liv är acceptans nyckelordet. Gott Nytt År älskade Jungfrun!

⭐️Vågen

Onsdagens fullmåne kommer att falla i ditt 10:e hus, karriärshuset, vilket är den synligaste delen av horoskopet som förutom ditt yrkesliv även handlar om ditt anseende och sociala position. Även om det inte tydligt syns ännu är du väldigt nära en osynlig mållinje där saker som du väntat på löser sig.

Det senaste halvåret har verkligen inte varit någon lek för dig. Jobbiga Mars vars obekväma, pockande energi, som är helt väsensfrämmande från dig har stått i opposition till allt som är du i hela sex månader. Processen förvärrades förstås i september när Mars vände retrograd. Nu är det är bara åtta dagar kvar till dess det är över men jag anar det har varit kännbart och tagit saker till sin spets på många sätt.

Venus, din styrande planet kommer under veckan att möta den södra noden som har en tendens att röra upp det förflutna och dessa dagar är inte kul. Samtidigt bildar Venus en kvadratur till Neptunus och det drar upp smärtminnen och känslor till ytan. Att detta sker i samband just med en fullmåne i känslosamma Kräftan är förstås förvånande oturligt – men det är väl i enighet med hur vi har haft det 2020. Fokus på framtiden nu! Gott Nytt År älskade Vågen!

⭐️ Skorpionen

På onsdagsmorgon infaller en fullmåne i Kräftan i ditt 9:e hus. Hm, energin här blir lite spretig i ditt fall eftersom Kräftan visar vägen hem, till ursprunget, familjen och de djupa känslorna. Det 9:e huset å andra sidan vill ta oss med till fjärran länder, andra kulturer och öppna våra ögon för nya upplevelser och äventyr. OK – kan man inte resa kanske det går bra att se en film eller ägna sig åt andliga inre resor vilket också är en 9:e hus relaterad aktivitet. Ja, denna längtan får det att värka i bröstet.Ja, onekligen har vi alla suttit fast i processer som varit svåra att hantera och ta sig igenom. Till dess får vi alla göra det bästa av situationen. Nyårshelgen innehåller dessvärre en konjunktion mellan Venus och södra månnnoden vilket drar ner på stämningen under någon dag. Mars skiftar tecken i nästa vecka och där bums aktiveras Uranus, Jupiter och Saturnus och 2021 börjar spelas upp för dina ögon. Det här är ett fantastiskt och oerhört utvecklande år som ligger framför dig. Gott Nytt År älskade Skorpionen!

⭐️ Skytten

Venus befinner sig i ditt tecken sedan 10 dagar tillbaka vilket sprider en härlig stämning och attraherar positiva personer och situationer och gör tillvaron belönande. Under onsdag/torsdag passerar Venus dock över den södra månnoden och nej – det här kan leda till en känslomässig dipp. Det är så här det ser ut i horoskopet när relationer avslutas eller när man har något annat man måste bryta med. En vana, ett känslomässigt band – det kan finnas många vägar att gå med detta. Att Venus samtidigt är i kvadratur till Neptunus river om möjligt upp det känslomässiga och kanske kommer en tår att falla?

Ut med det gamla och in med det nya blir det övertydliga meddelandet som onsdagens fullmåne i Kräftans tecken och ditt djuplodade 8:e hus bjuder på. Det är där, i det åttonde som våra innersta hemligheter göms, där man kan finna det mest intima bandet till en annan människa men också det ärvda och det gemensamma. Ok – nu var jag väldigt rättfram med vad horoskopet säger men vi är nu också väldigt nära en total vändpunkt så håll modet uppe och fokusera på framtiden.  Gott Nytt År älskade Skytten!

⭐️Stenbocken

En fullmåne är en kulmination, ett avslut av en process och därför ett passande tillfälle att göra upp notan och sätta punkt. Du har precis som alla de kardinala tecknen haft lite väl mycket på ditt bord att hantera. Vissa lättnader har redan inträffat (Jupiter och Saturnus lämnade ditt tecken) men pricken äver i:et sker i nästa vecka när Mars äntligen lämnar Väduren och lugnet inträder i den kardinala sfären. Men först har vi den här veckan att ta oss igenom. Det ska gå förstås även om inte alla delar av veckan är lättsmält.

Det är Venus möte med den södra noden som drar ner stämningen. På onsdag morgon blir månen full i Kräftans tecken och ditt relationshus. I de bästa av världar är det kärlekens låga som brinner där i ditt sjunde hus. Men, stjärnorna att döma skulle det precis lika gärna kunna vara tvivel och oro som håller dig uppe. Om du känner att du har fått nog i en relation är det viktigt att du förmedlar det. Att vara sann kan faktiskt vara det mest barmhärtiga och den bästa vägen att gå för att ge er båda en ärlig chans. Det är nystart och innovativa idéer på din nyårsmeny och du har ett riktigt utvecklande och bra år att se fram emot. Gott Nytt År älskade Stenbocken!

⭐️Vattumannen

Solen och Merkurius rör sig igenom ditt drömska 12:e hus och möjligen är det lite väl långsamt tempo för din smak. Tänk på dig själv som ett frö som ligger under jorden och gror. När tillväxtprocessen väl är igång slår du rot med en hast och får gröna blad och växer så det knakar. Det här är lugnet före men.. Tidigt på onsdagsmorgon blir månen full i Kräftans tecken och ditt flitiga 6:e hus som pekar på arbetet och de dagliga vanorna. Intressant! Som du vet ifrån tidigare astrologiska rapporter står du inför det mest utvecklande året under din levnad. Den här fullmånen ger en vink om att det just är i arbetslivet som du kommer att ta stora steg men det ena ger den andra. Förändras du på en front följer andra delar av livet efter. Fullmånen aktiverar din styrande planet Uranus sextil vinkel. Detta är en motiverande, igångsättande katalysator som genererar händelser och ett riktigt spännande 2021 väntar. Gott Nytt År älskade Vattenbärare!

⭐️Fiskarna

Mysiga du är väl ett av de få tecken som glider igenom fullmånen i Kräftan och nyårshelgen smidigt och lätt.

Ja, och detta är också svaret på varför vattnets element är det starkaste. Du erbjuder inget synligt motstånd någonsin utan glider undan och formar om dig efter vad situationen kräver. Vi befinner oss i en sådan stund nu. Känslosammare och vattnigare än en fullmåne i Kräftan finns inte. Vad gör då Fiskarna? Sätter på bra musik, brassar på lite god mat och försvinner in i kreativa skapande processer troligen? Venus möte med södra noden. Gåtfulla Fiskarna klarar den dippen också på samma sätt.

Månen blir full i ditt 5:e hus som står just för glädje, skapande och kreativitet. I detta varma hus klappar det kärleksfulla hjärtat och här bor romantiken och gemenskapen. Men det mest centrala med 5:e huset är att aktivera sig och göra någonting.  Det är inte för intet som det sägs bakom Fiskarnas rygg att du är född i det missuppfattade geniets tecken. Låt 2021 bli året när du verkligen visar världen vedu är och vad du kan. Gott Nytt År älskade Fiskarna!

11

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00