ANNONS

Fullmåne & månförmörkelse i Vattumannen

/
fmaqu811014

Nu är det eklipssäsong – ja, det är det man brukar kalla de två perioder när vi har en månförmörkelse vid fullmånen och en solförmörkelse vid nymånen.

Måndagen den 7/8 kl 20.10 har vi en Fullmåne i Vattumannen som också bär med sig en liten partiell månförmörkelse som infaller på 15°25. Om två veckor den 21/8 har vi en nymåne och en total solförmörkelse i Lejonet.

Att vi har eklipstider gör att skeendena blir lite tuffare, lite galnare, lite mer dramatiska och oväntade än vid en vanlig fullmåne. Man kan säga att det är en fullmåne på steroider eller att energin förstärks många gånger om.

Folk talar så mycket om den här förmörkelsen att nästan allt annat kommer i skuggan av den. Det här är två jätteviktiga datum för oss alla – men framförallt Vattumannen och Lejonet är extra påverkade och kan förvänta sig stora grejer. Genombrott eller sammanbrott, vinna eller försvinna? Ingen lär gå opåverkad av detta.

Augustifullmånen brukar vara den roligaste fullmånen på året eftersom den innehåller stora visioner, drömmar, glädje, generositet och bus. Romantik, glädje mellan människor, fest och mys passar extra bra nu. Våra känslor blir stora!

Här blandas Lejonets eld, passion och inre glöd med Vattumannens önskan att göra skillnad och påverka världen.

Det är jag, min utveckling, mina personliga behov, mitt ego, mina behov av att bli älskad, sedd och bekräftad som gäller säger Lejonet.

Vattumannen visar istället på hur viktigt det är att vi människor som grupp ser till det kollektiva, samhällets bästa och hur vi via våra handlingar och åsikter kan göra livet till en bättre plats att vara på. Vattumannen vill påverka massorna.

Tillhör du dem som har din Sol, Måne, Ascendent 10°- 20° i Vattumannen eller Lejonet? Då kan den här fullmånen få större betydelse för dig än du kan ana. Den exakta graden för fullmånen är 15° 25 (Fem grader upp eller ner räknas också.)

18

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00