ANNONS

Årshoroskop 2016 – Tvillingarna

/
Tvilling ormar

Tvillingarna

Jorden befinner sig transformation och du, den mest trendkänsliga och föränderliga av alla rycks med i ett superspännande flöde. Det är en helt sanslös mix av energier på gång och innan året är över har du material till en helt ny såpopera. Det är en nypa fet tur, en sked gudomlig välsignelse som blandas med inslag av action och bister verklighet. Du tillhör dem det händer allra mest för 2016. Alla de rörliga tecknen påverkas jättemycket (Tvillingarna, Skytten, Jungfrun, Fiskarna). Du befinner dig i förvandlingarnas epicentrum och fångas av nya intressen och tankar. Det är ett plus att vara lättlärd och snabb i tanken och flexibel för att fånga de möjligheter till framgång som erbjuds.

Årshoroskop kärlek Kärleken är evig och du zodiakens glittrigaste person behöver aldrig sakna romantik eller flirt. Du är ovanligt mycket exponerad av heta Mars i år och sexualitet och attraktion är den lätta biten för dig 2016. Jupiters position skapar ett härligt flöde under årets första 9 månader och bra människor dras till dig och du till dem och i perioder kan du flera intresserade på gång som surrar runt dig.

Det är som att de inte kan få nog av dig! Det är i de djupa relationerna som du stöter på patrull. I dessa förändringens tidevarv känns valet av partner inte riktig lika självklart som tidigare och du behöver fatta beslut. Den tuffa läraren Saturnus befinner sig i ditt 7:e relationshus där han skoningslöst drar åt tumskruvarna för dig. Du tvingas kliva ut ur dina drömmar och ner i verkligheten, i sanningen och känna efter hur det känns. Allvaret kommer in i kärlekslivet och ett ställningstagande måste ske. Det låter dramatiskt men vissa av er kommer välja att fördjupa sina relationer, kanske gifta sig eller slå rot genom gemensamt husköp eller liknande. Åter andra kan inse att ni kommit till vägs ände och avslutar i stället sin relation.

Årshoroskop karriär och ekonomiDet är tydligt att du vill uppnå förändring eller förbättring av ditt yrkesliv och göra skillnad så det är en ambitiösare och mer motiverad version av dig som vi ser nu. Många av er har de senaste åren fundera mycket på vilket håll som du ska gå i ditt karriärliv. Många tankar finns där och spretiga idéer. Ja, det är ju inte bara för syns skull som man ditt tecken heter Tvillingarna. Du har ju alltid flera pågående simultana tankar som är fullt genomförbara. I år får du dock massiv hjälp av Jupiter som curlar banan och Saturnus som tvingar dig att välja. Det är bra! Oavsett din ålder så kommer du att känna att du kammar hem vuxenpoäng, utvecklas och mognar. Tre av årets fyra förmörkelser i rörliga tecken vilket placerar dig i hetluften och i år kan absolut vara året när du tar stora kliv uppåt och framåt. 9/3 infaller årets första solförmörkelse fart på dina drömmar och ambitioner. Ekonomiskt går det utmärkt för dig men du inser att du behöver mer stimulans och utveckling och söker nya utmaningar.

Under året går din styrande planet baklänges (retrograd) vi fyra olika tillfällen (vilket är mycket) och alla gånger i jordtecken, och hela två gånger i Stenbocken. Det innebär att arbete och affärsliv upptar mycket av dina tankar. Maj – juni är en tid som lämpar sig så mycket bättre för ledighet, sällskapsliv och flirt än för arbete. Det är inte en bra tid för att starta upp nya projekt, söka jobb eller liknande. Augusti och september är årets intressantaste månader och många avgörande saker kan äga rum under denna tid. Våga och vinn!

Tänk på: Du befinner dig i en livsomdanande process som blir tydliggjord under 2016. Se efter förändrade matvanor, livsstil, förändrat boende och ny karriär. Inget blir som förr.

61

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00