ANNONS

Horoskop – vecka 25

/
Spirit-of-the-Night-1

☀️ Väduren

I söndags 20/6 påbörjande optimistiska Jupiter sin fyra månader långa retrograd. Minsann, ytterligare en planet som backar alltså! Ganska skönt får man lov att säga som hjulen inte kan rulla så fort längre. Utvecklingen och händelseförloppet går lite på sparlåga under sommaren. Ni vet, återblickar, tänka om och tänka bättre – men här och nu.. Ett löfte om en lång het sommar förstås.

Det är en toppenvecka som ligger framför dig som ger många positiva skiften. Denna måndagsmorgon kl 05:31 inträder sommarsolståndet – och i samma stund går härliga Solen in i Kräftans stjärntecken och ditt hemkära 4:e hus. Åh en sådan glädje! Det här är familjen eller de nära och käras tid och du mår bra att återknyta till platser och personer som har betytt mycket för dig igenom livet. Merkurius som varit retrograd i tre långa veckor vänder direkt på natten till den 23/6. Pust! Superbra tänker jag att vi allt tycker som vi behöver varken strul i midsommartrafiken eller några missförstånd emellan människor.Vi inväntar en fullmåne i Stenbockens tecken torsdagen den 24/6 kl 20:40 är den exakt och den kommer att lysa upp ditt 10:e hus.

Hm, karrär? Kanske behöver du fundera lite över dina framtidsmål nu, för midsommarhelgen bör väl snarare handla om mys och glädje. På söndag vänder även Neptunus retrograd och ytterligare en nivå av stillhet uppnås.

☀️ Oxen

Denna måndag har vi ett stort skifte på stjärnhimlen. På måndag infaller sommarsolståndet och samtidigt går Solens över till mysiga, familjära Kräftans tecken och ditt kommunikativa tredje hus där faktiskt redan din styrande planet Venus redan väntar. Vi har en kaxig fullmåne som infaller i Stenbocken som sätter ljus på ditt äventyrliga 9:e hus. Hm, någon rolig överraskning ligger i pipe line här för dig Oxen. Åh, det kommer vara en så härlig vecka som ligger framför dig när kontakt med vänner, nära och kära betyder mycket. Härligt nog gör Venus närvaro sitt till för att skapa en riktig härlig sommarstämning till skeendena.

Härligt! vad än denna midsommar kommer att innehålla så tycks det inte vara vare sig tystnad eller tristess. Nu kommer en tid när dina rötter, ditt hem, din familj och ditt eget välbefinnande måste få ta större plats i ditt liv. Kärlek och goda skratt utlovas under midsommarhelgen som blir härlig. På söndag vänder även Neptunus retrograd och ytterligare en nivå av stillhet uppnås.

☀️ Tvillingarna

Jupiter vände retrograd nu i söndags, vilket är att se som ett riktigt sommartecken. Med flera backande planeter blir tempot lite lugnare här på planeten. Utvecklingen går helt enkelt inte så fort längre.Du har all anledning att känna dig glad för nu ställs allt som eventuellt varig knepig eller prövande till rätta! Du kära Tvillingarna, kan slappna av nu luta dig tillbaka, njuta med vetskapen om att allt ordnar sig till det bästa. Denna måndagsmorgon lämnar Solen ditt tecken, sommarsolståndet och Solens inträde i Kräftans tecken är här. Nu minskar trycket på dig och du kan unna dig lite välförtjänt vila.

Du tycks vara på superbra humör nu. Natten till den 23/6 vänder Merkurius direkt! Hurra! Vilken räddning inför midsommarhelgen! Med din styrande planet på rätt köl, hemma i sitt eget tecken är perfekt! Nu återkommer den busiga glimten i ditt öga och drar du till dig härliga människor. Den 24/6 infaller en fullmåne på 3° i Stenbockens tecken som lyser upp ditt 8:e hus. Hm, denna måne kan belysa dina innersta känslor och du kanske behöver titta lite djupare på vad du verkligen känner och vill nu. På söndag vänder även Neptunus retrograd och ytterligare en nivå av stillhet uppnås.

☀️ Kräftan

Vi har ett totalt enerigskifte som äger rum på måndagsmorgon då sommarsolståndet infaller. I samma minut gör Solens entré i ditt tecken Kräftan och här börjar din tid på året, vilket förstås är underbart för dig. Ni som är födda under Kräftans sista tio dagar har möjlighet att njuta av Venus närvaro i tecknet. Hon gör som alltid världen vacker, tursam och underbar. Var än hon drar fram ökar attraktion, mys och välbehag.

Riktigt nöjda kan vi vara med det faktum att Merkurius vänder direkt 23/6. Det känns som en riktigt tursam räddning av såväl sommartrafiken som kommunikationen mellan människorna. 24/4 på torsdagskvällen får vi se månen bli riktigt full i Stenbockens tecken och den infaller i ditt sjunde hus som handlar om relationer och kärlek. Här blir känslorna stora och det är möjligt att du kära Kräftan får uppleva en dit när hjärtat flöda över av kärlek, av tacksamhet till sommaren och hur härligt allt är.

☀️ Lejonet

Under söndagen vände Jupiters bana och det är just när planeten vänder riktning den är som allra mest kraftfull. Nu är alltså 4 planeter retrograd vilket drar ner på tempot i de allra flesta människors liv – men antagligen inte i ditt fall.

På grund av heta Mars framfart igenom ditt tecken finns det ingen anledning att tänka att saker och ting ska gå lugnare till. Det är att motsägelsefulla vibbar i luften. Vissa kan uppleva detta lite som att gasa och bromsa samtidigt medan en annan människa finner inspiration och glädje i det som sker. Samtidig dundrar Mars fram igenom ditt tecken. Sommarsolståndet på måndag morgon markerar Solens ingång i Kräftans tecken. Härligt, nu är din sommar igång på riktigt! 23/6 vänder Merkurius direkt igen! Toppen! På torsdagskväll den 24/6 blir månen full i Stenbockens tecken, i Stenbockens tecken. Midsommarnatten är som gjord för klardrömmar och andligt arbete – själv eller tillsamman med andra.

Se fram emot din en riktigt fin midsommarhelg och trots heta Mars vibbar bör du försöka minnas att den här tiden ska du inte göra så mycket annat än att ta igen dig, meditera, mysa med dina vänner, nära och kära. Att koppla av,  relaxa och ha det bra tillsammans är syftet.  

☀️ Jungfrun

I söndags vände Jupiters bana och nu går planeten jättesakta baklänges i Fiskarna och ditt 7:e hus som handlar om relationer. Det blir ett lugnare tempo framöver och du ska se att saker och ting kommer att lösa sig på ett bra sätt inom kort. En bidragande orsak till det är förstås även det faktum att din styrande planet Merkurius vänder direkt på natten till den 23/6. Att Merkurius är på rätt köl igen gör underverk för kommunikationen i ditt liv och är till god hjälp vid såväl resor, förhandlingar som härliga möten med människor. Dessa båda planeter är oerhört kraftfulla nu eftersom de just stått stilla och laddat upp energi. Det är också så att de nu befinner sig så nära jordenytan de kan komma + att de båda befinner sig på hemmaplan, i tecken som de styr. 

Ett totalt skifte infaller när sommarsolståndet och Solens inträde in i Kräftan sker tidigt på måndag morgon 21/6.

Månen 24/6 blir full i ditt 5:e hus som står för glädje, gemenskap och kreativitet. Kärlek, förälskelser och romantik räknas också hit förstås hus där intressanta möten och kontakter äger rum. Om du tillhör dem som vill pröva dina vingar och rikta din energi utåt så erbjuder den här midsommaren alla möjligheter. Massor med mingel, möten och människor runt dig. Och helgen.. den lär bli som en midsommardröm. På söndag vänder även Neptunus retrograd och ytterligare en nivå av stillhet uppnås.

☀️ Vågen

Jupiters bana vände i söndags vilket gör att han under de kommande fyra månaderna backar in till Vattumannen igen. Med 3-4 planeter retrograd rullar utvecklingen inte  på så fort längre. Universum kör ett totalt förvandlingstrick denna vecka som fullkomligt knuffar oss människor rakt in i sommarens famn.

Tidig måndag morgon infaller sommarsolståndet och växlingen över till Kräftans tecken, och i och med detta kommer karriär, anseende och status i samhället att komma i 10:e hus i fokus. Hm, lite dålig timing kanske som de flesta människor såhär års hellre drömmer om att få dra sig tillbaka och ha en lång skön sommar framför sig. Natten till den 23/6 vänder Merkurius bana rätt! Underbar räddning inför midsommaren. Det kommer finnas goda chanser att vi förstår varandra.

Inom astrologin så jobbar man ständigt med polaritet. Inget kan ske i Kräftan utan att det samtidigt påverkar Stenbocken och i ditt fall det 4:e huset som står för din grund i livet så ditt hem, släktingar och familj, traditioner blir viktigt. Torsdagens fullmåne infaller i Stenbockens tecken och lyser upp ditt 4:e hus. Underbart!  Det är en känslomässigt varmare tid med mysigt umgänge, avslappning och glädje. Du hittar tillbaka till essensen av dig och förstår vad du behöver nu.

☀️ Skorpionen

Det finns ett starkt Jupitertema den kommande månaden. I söndags vände Jupiter retrograd och därför är dess energi väldigt kraftfull. Tidigt på söndag morgon infaller sommarsolståndet och Solen zoomar in i Kräftans tecken och ditt äventyrliga 9:e hus (som sorterar under Skytten och Jupiters flagg).  Wow! Det här får dig att vilja uppleva något annat än det vardagliga. Allt som höjer medvetandet, att resa och utvecklas är vad själen behöver nu. Om du inte känner dig redo att stiga in i ett flygplan ännu kanske en andlig vandring eller återföreningar med gamla vänner kan vara aktuellt? Allt som vidgar dina horisonter och din personliga utveckling är välkommet.

Natten till onsdag vänder Merkurius bana direkt! Toppenbra tror jag att vi alla tycker och en fin räddning av midsommarhelgen. Det underlättar ju verkligen umgänget om vi förstår varandra. Torsdagens fullmåne infaller i ditt pratsamma 3:e hus som står för kommunikation med också vänner och syskon. Det låter minsann som att du kommer att få en riktigt härlig midsommarhelg Skorpionen. Njut av den!

☀️ Skytten

Att din styrande planet bytte riktning i söndags och påbörjade sin fyra månader långa retrograda färd baklänges är förstås viktigt för dig som ständigt söker utveckling och expansion. Händelseutvecklingen kommer inte att rassla på så fort som det har gjort tidigare under året Skytten. Nu handlar det snarare om att fördjupa sig, att tänka nytt och tänka bättre.Sommarsolståndet infaller tidig måndagsmorgon och i samma stund lämnar Solen Tvillingarna. Detta är en energimässig tvärvändning, då du lämnar en en öppen, händelserik tid för att träda in Kräftans tecken, en position som även den bidrar till en mjukare, mer omhändertagande känsla. Det är kärleken och dina nära relationer som du bör vårda nu. Här kommer ditt känsliga 8:e hus och vattenelementet och dina djupaste känslor i fokus.

Det är inte för intet som det 8:e huset kallas för hemligheternas kammare för där kan minnen och känslor som du kanske inte ens själv till fullo förstår eller är medveten om finns.

Natten till onsdag vänder Merkurius direkt. Underbart! Nu är det lättare att navigera igen. Du ser tydligare vem som är vem men också vem som vill vad. Skönt med tydlighet! Du kommer också att kunna staka ut en tydlig målbild åt dig själv igen. Torsdagens fullmåne infaller i 2:a hus och förhoppningsvis kan du själv dina egna fördelar, kvalitéer och värderingar tydligt.

☀️ Stenbocken

Tillhör du dem som upplevt att sista tiden varit lite för mycket för dig? Merkuriusretrograden har rubbat våra rutiner, skapat missförstånd och varit generellt jobbig. Pust! Lösningen för allt detta är inte långt borta dock.

Tacka universum för de lärdomar du gjort under den gånga veckorna. Se på dig själv med kärleksfulla ögon och se att en av dina absoluta starkaste sidor är medkänsla och förlåtelse. Kanske är det så att du ställer för stora krav på dig själv.

Tidig måndagsmorgon infaller sommarsolståndet och då träder Solen in Kräftans tecken vilket förstås ändrar allting för dig. Det ger en gudomlig, mjuk och omhändertagande energi vid och du känner att allt faller på plats. Nu är det kärleken, familjen och traditioner som gäller för dig. Det är fullt ös i ditt relationshus så låt den här midsommarhelgen gå i kärlekens förtecken.

Merkurius bana vänder direkt natten till onsdag 23/6. Dina medmänniskor kommer att vara samarbetsvilliga igen och det går att göra sig förstådd igen. En sådan räddning av midsommaren och husfriden.

Torsdagens fullmåne infaller i ditt tecken Stenbocken och lyser upp ditt 1:a hus! Wow. Det är alltså du själv och din personliga utveckling som kommer i fokus nu.

☀️ Vattumannen

Tjoh Vattenbärare! Ditt horoskop matchar vädret just nu.

Det ser verkligen hett ut just nu! Mars befinner sig mitt emot allt som är du och som alltid erbjuder ha starkt motiverande och utmanade energier som får dig att vilja mer. Mars närvaro kan ge nytändning i relationer, ett hett humör och en stark närvaro. Du vet vad du vill nu och tycks ha fullt upp, många järn i elden och högtflygande planer. Det är möjligt att allt inte riktigt gått som du önskat och att det kan finnas frustration med i bilden också.

Den här veckan sker en total energiomvandling på stjärnhimlen och äntligen kommer saker som har tett sig omöjligt att bara falla på plats.

Tidig måndag morgon infaller sommarsolståndet och i samma stund träder solen in kräftans tecken. Detta ritar om allas vår verklighet för sommaren är här på riktigt. Solen lyser nu upp ditt 6:e hus som handlar om arbete, hälsa och dagliga vanor. Då kanske universum önskar att du ska ta hand om dig själv, din kropp och välmående på bästa sätt och verkligen ägna dig åt en hälsosommar? Vad sägs? Goda vanor, långa promenader och härlig samvaro?

Natten till den 23/6 vänder Jupiter direkt igen! Ah! Horoskopet andas ny glädje och nytändning igen. Allt det där som varit svårt löser sig nu på bästa sätt vilket är jätteroligt att se.

På torsdag kväll lyser en häftig fullmåne i Stenbocken upp ditt 12:e hus och den belyser ditt andliga liv och behovet att se inåt.

☀️ Fiskarna

För dig som är född i ett rörigt tecken som kommer Jupiter och Merkurius göranden att vara extra intressanta och betydelsefulla. Jupiter vände under söndagen retrograd i Fiskarnas tecken, han backar nu och går baklänges under fyra månader. Det här betyder inte att de processer som dragits igång avslutats. Snarare är så att de har tillfälle att mogna, växa till sig och samtidigt får du möjlighet att tänka om och tänka bättre?

Nu integreras utvecklingen och när Jupiter vänder igen kanske du är redo att ta nästa steg?

Merkurius kommer natten till den 23/6 att vända direkt och gå framåt igen och naturligtvis ger det en stor lättnad. Både Jupiter och Merkurius är nu hemma i tecken de är styrande och bådas banor har nyss vänt så de är väldigt potenta i sin energi nu. På söndag vänder även Neptunus retrograd och ytterligare en nivå av stillhet uppnås.

Om kärleken har varit snårig, svår att tolka och kommit med motstridiga bud kan Merkurius vändning kan hjälpa dig att rensa luften. Visst, det kanske inte är lätt att tala om känslor men nu kan du göra det utan att oroa dig över att du ska missförstås.

Denna måndag infaller sommarsolståndet och Solen går samtidigt in i Kräftan där redan Venus väntar. Det är en underbar tid du har framför dig. Energin går från superbra till ännu bättre. Det är vattenelementet om styr här. Massor roliga händelser, prat och härliga samvaro väntas. Torsdagsnattens fullmåne infaller i ditt 11:e hus. Njut nu av sommaren!

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

På Himlavalvet. – Vecka 25

/
Trygg_Sthlm_Heli_0320_1.width-1440

Stockholm i våra hjärtan.

🌟 💫 Käraste Astrologivänner💫 🌟

Nu är sommaren här på riktigt! Hurra och vi kan väl inte säga annat än att det är helt underbart!

Astrologiskt har vi ett gigantiskt skifte och det är någonting nytt och intressant som händer nästan varenda dag här. På måndag har vi sommarstolståndet och Solens ingång i Kräftan här kl 05:31. Där skapas också en stortrigon i vatten mellan månen i Skorpionen, Jupiter i Fiskarna och Solen i Kräftan. Så, när man gör ett månadshoroskop – kollar man alltid efter var månen står just i ingressen, för månen kommer att visa oss vad vi har att göra med under den här Kräfttiden. Skorpionmåne med andra ord. Hm..

Denna söndag den 20:e vänder Jupiter retrograd i Fiskarna!

Retrograda Merkurius vänder direkt vid midnatt den 23/6. Det ska verkligen bli skönt att få rätsida på kommunikationen nu lagom till all midsommartrafik. Så, tre starka händelser bara inom någon dag. I sanning betydelsefullt så det här är en speciell vecka där vi kan räkna med att se förändringar.

En annan superhändelse är fullmånen i Stenbocken som infaller den 24/6 kl 20:40.

Venus skiftar över till Lejonets sfär på söndag morgon.

Ja, hokus pokus.. och så blev det midsommar igen och framför oss ligger nu en het sommar.

🌞 SOLEN 0° -6° i KRÄFTAN

Den 21/6, kl 05:31  infaller sommarsolståndet vilket är den ”riktiga” midsommaren. Astrologiskt är det här det ögonblick som solen gör entré i Kräftans stjärntecken. När Solen träder in i Kräftan blir vi genast familjära, kärleksfulla, traditionella och vill mötas upp med våra familjer, nära och kära för att fira midsommaren.

🌒 MÅNENS FÄRD

Denna måndagsmorgon befinner sig Månen i Skorpionens tecken där den blir kvar till tisdag eftermiddag kl 15:00 när vi har ett teckenbyte. den tilltagande månen träder nu in i glada Skytten tecken! Wow! På torsdag kl 15:05 går Månen in i Stenbockens tecken där den strax där på blir full kl 20:40 på 3° 28 minuter in i Stenbocknen/Kräftan. Spännande så klart! I år firar vi alltså midsommar i fullmånens sken och man kan räkna med att en natt som denna kan det verkligen löna sig att lägga sju sorters örter under kudden för att få sanndrömmar. På lördag 26:e kl 16:10 går månen in i Vattumannen och så slutar vår midsommarvecka.

♊️  MERKURIUS DIREKT 16°08 i TVILLINGARNA 

Veckan börjar med en stationär Merkurius, i princip stillastående planet,  som står och väger på den 16° i tecknet. Det här berömda tillfället när han värmer upp och tar sats inför att verkligen vända direkt igen vilket sker natten mot den 23/6 – precis vid midnatt. När en planet precis har vänt, har han stått still i flera dagar innan. Då alstras väldigt mycket energi + att Merkurius befinner sig så nära jorden den kan komma.  Nu kan Merkurius upplevas extra intensiv i sitt uttryck. Att Merkurius är hemma i sitt eget tecken, där han är styrande planet, gör också att hans energi är maxad.

♋️ VENUS   22° KRÄFTAN

Venus är i mysiga Kräftans och befinner sig i tecknets sista dekan. Här är Venus  är energin lugnare, mer accepterande, givande och omhändertagande – som en varm filt ungefär. Här riktas energin mer emot våra inre, emot själslig balans och harmoni – för sig själv och de personer som finns runt om.  Vart än hon drar fram bidrar hon med attraktion, skönhet, pengar och nya chanser. Livet blir helt enkelt härligare och lättare att leva i hennes närhet. Venus kan även vara djup för hon representerar våra sinnen. Hon är doften, smaken, känseln, hörseln och hon vet att uppskatta det vackra inom konst, musik, mode och designen exempelvis för hon personifierar allt detta och mycket annat. På söndag kl 08:00 träder Venus i Lejonet tecken där hennes darling Mars redan väntar på henne.  Venus i Kräftan

♋️ MARS  5° – 10° i LEJONET

Fredagen 11/6 skiftade Mars över till Lejonet där han nu hunnit manifestera sin energi. I detta eldstecken kommer Mars till uttryck på ett bra sätt. Här i Lejonet är han stolt, självsäker och storslagen. Han ser till att få det han vi vill ha på ett direkt, självsäkert sätt Här är energin hög, livliga och vi får drömmer stora drömma och har sätter höga mål. Här kan Mars position ta för sig obehindrat och vara just komma med motivationen och den verkställande kraften som han älskar att vara. Bäst av allt! Med Mars här är saker och ting roligt, aktivt och kanske lite grandiost. Vi vill ha kul! Vi föredrar att inte oroa oss för detaljer och ta den minst komplicerade vägen till våra mål. Livslust och passion är nyckelord här. Mars i Lejonet

♓️ JUPITER  2° 54 i FISKARNA RETROGRAD       

I söndags kväll vände Jupiter retrograd på 2° 11 i Fiskarna.Här i Fiskarnas tecken är Jupiter högpresterande för detta är Jupiters klassiska hemmaplan där han verkligen kan göra underverk.

Drömmen blir större kan man säga. Jupiter kommer nu att gå två grader in i tecknet, bli stående där under maj, juni och juli – sedan backar Jupiter tillbaka in i Vattumannen igen.

Detta ger en väldigt finstämd, härlig tid. Här kanske fantastisk musik kan skapas, underbara filmer spelas in. Andlighet, intuition, fantasi, förståelse emellan människor, medkänsla, empati och kärlek lockas fram. Vi blir lite mjukare, lite mer lyssnande och öppna för att sträcka ut en hjälpande hand. Jupiter i Fiskarna

♒️  SATURNUS 12°  i VATTUMANNEN RETROGRAD 

Nu har Saturnus energi hunnit manifesteras ordentligt och processen är i gång. Det innebär förstås att saker och ting kan bromsa in, skeenden lugna sig.

Saturnus är den stränga fadern, den kosmiska läraren och här, i ett tecken som han styr kan han verkligen göra bra ifrån sig. Han vill se ordning, struktur, enkelhet, realism och sanning.  Saturnus närvaro i våra liv kan upplevas som en prövning men som leder oss alla till en enorm utveckling. Han kommer att sätta fingret på våra svaga punkter och visa oss på vilket sätt vi behöver utvecklas.  Med Saturnus i Vattumannen inser vi också att när vi är mer ansvariga för oss själva och för våra liv. Det finns inga gratisbiljetter här. Men vi lär oss massor om hur vi ska kunna förbättra oss själva, vår närmiljö och samhället runt oss. Saturnus i Vattumannen  

♉️ URANUS 13°41 OXEN

Förra veckans exakta kvadratur mellan Saturnus och Uranus har nu börjat glida isär en aning – men vibben kvarstår förstås under hela resten av året. Det är först i december det sista mötet äger rum. De gamla strukturernas kamp emot framtiden och utvecklingen.  Uranus är känd som ”väckarklockan”, eftersom dess aspekter och transiter ger plötsliga förändringar och chocker. Det styrs av Vattumannen, innovatören. Här handlar det om nytänkande, innovationer, utveckling, uppfinningar. Att Himlen (Uranus) möter Jorden (oxen är jordelement) är stort och vi kan förvänta oss att allt mellan himmel och jord kan äga rum.

Jordbävning är det första man tänker på, men förvänta er nytänkande runt jorden själv, länder, ägande av länder, vilket folk som ska få bo var exempelvis. Det kan också handla om nya tankar runt mat, odling och hur vi behandlar Moder Jord. Uranus är väckarklockan som får oss att vakna till liv, rebellen som kommer med nya tankar och idéer. Ekonomi är ett annat område som kommer att reformeras och skakas om här. Han öppnar vårt medvetande och banar väg till ett nytt tänkande. Uranus kommer att befinna sig i Oxen fram till juli 2025.

♓️  NEPTUNUS 23° 12 i FISKARNA

Att Jupiter befinner sig i Fiskarnas tecken stärker Neptunus. De här två planeterna har väldigt liknande energi. Det blir mer empati, mer känslor och en mjukare stämning på jorden.  Att Neptunus befinner sig Fiskarna, sitt eget tecken där Neptunus är styrare är väldigt speciellt. Det sker bara vart 165: e år ungefär men å andra sidan så stannar han många år i detta tecken från 2011 – 2026. Det här är förstås en fantastisk, utvecklande tid kreativiteten, konsten, för den egna personliga andliga utvecklingen och men även för framväxandet av ett kollektivt andligt medvetande hos mänskligheten. Neptunus vänder retrograd på söndag.

♑️ PLUTO RETROGRAD 26° 02 i STENBOCKEN

Pluto står för förändring, förvandling och transformation. Han är underjordens härskare och han kan servera tuffa livsläxor som lockar fram de innersta känslorna och hjälper en människa till utveckling. Nu när Pluto befinner sig i traditionella Stenbocken som förvaltar vårt samhälle, staten och kapitalet, lagen, ordningen och i landet leder det till att maktstrukturer ändras. Vi kan få se stora politiska och ekonomiska förändringar, paradigmskiften nu. Pluto blir kvar här i slutet av tecknet tills 2024 när han vinglar mellan två tecken och 2025 när han slutligen träder in i Vattumannens tecken.

♈️

   KIRON 12° 48 i VÄDUREN

Den sårade helaren befinner sig nu på 12°40 i Väduren.

Var än du ser att Kiron är aktiverad i ditt födelsehoroskop, i aspekt till eller på en personlig planet eller punkt så kommer han att blottlägga dina djupaste sår och rädslor.  Kiron drar fram våra sår och låter dig uppleva den smärta och det lidande som din själ behöver gå igenom för att du ska utvecklas och växa som människa. Han får oss att arbeta med självkänsla och lära oss att acceptera och älska det egna varandet. Läxan handlar om att lära oss att förstå vår själs sanna essens. Lära oss vem och vad vi själva är och få en förståelse för meningen med vår existens och vandring på jorden. Själens evolution och att höja oss över den mänskliga erfarenheten är den yttersta meningen med våra inkarnationer. Kiron i Väduren

♊️ MÅNKNUTARNA 10° 32 TVILLINGARNA & SKYTTEN ♐️

Till skillnad ifrån allt annat i horoskopet är månknutarna varken planeter eller asteroider utan två skärningspunkter. De kallas Drakens Huvud och Drakens svans, Rahu och Ketu är de vediska namnen. Oavsett vilka ord vi använder finns en nordlig och en sydlig nod/månknut. Dessa punkter visar var månens bana och ekliptikan möts. De berättar om vår själs evolutionära resa genom igenom inkarnationerna.Både den norra och den södra noden i ett horoskop är också kända som ”ödesknutarna” och är goda indikatorer på vår själsliga utveckling och pekar ut vår andliga livsväg och hur vi kan nå ett uppfyllande av dessa mål. Södra noden representerar var vi kommer ifrån i tidigare liv och vad vi tar med oss in i detta liv. Den norra noden representerar framtiden, den läxa dom du kommer att sträva emot att lära dig. Det är inte alltid så lätt att till sig den norra noden och dess lärdomar. Om du har någon planet eller annan viktig punkt på den grad där noden passerar kan det indikera att ödet knackar på din dörr och att karmiska händelser sätts igång i ditt liv.  Noderna skiftar tecken.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Grattis på födelsedagen Kräftan!

/
cangrejo-1280x720

Solen träder in i Kräftan den 21/6 kl 05:31 i år 2021.

♋️ GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN KRÄFTAN! ☀️

Mysiga du har milt yttre som inger förtroende, Du signalerar ansvar, stabilitet och medkänsla vilket för att människor litar på dig och gärna vänder sig till dig för att få goda råd och hjälp. Du är dock mycket coolare, bossigare och mer drivande, kraftfull än vad det första intrycket visar.

Vad som är lite paradoxalt med ditt stjärntecken är det hårda skalet som finns där för att skydda din superkänsliga, intuitiva, inkännande, empatiska själ. Det hårda och det mjuka skapar motsägelsefullhet och du är gåtfull och det är en sorts mystik runt din person. Säkerhet och trygghet betyder mycket för dig och därför har du starkt kontrollbehov.

Du är född i ett kardinalt tecken vilket innebär att du är stark och har utmärkta ledaregenskaper. Eftersom ditt tecken också är ett vattentecken är du djup, känslosam och intuitiv. Din styrande planet är Månen.

Hemmet, familjen och traditioner är det viktigaste i ditt liv. Du gillar att vara behövd och föräldrarollen, att ge och ta emot näring – allt ifrån känslomässig näring till mat är din grej. När du älskar någon så gör du det med hela hjärtat och är inte den som släpper taget.

Kräftans tecken är väldigt fokuserad på näring och då menar jag alla sorters näring – mat är ju förstås det första man tänker på och visst! Hos Kräftan får du alltid vällagad, utsökt, mat. Hon är väldigt beskyddande och omtänksam och planerar alltid varje detalj och eventualitet.

❤️ Därför är du underbar

Du är omtänksam, hänsynsfull och omhändertagande, mjuk, vårdande. Dessutom är du smart, kvicktänkt och har ett fantastiskt minne och en underbar skruvad humor. Du bryr dig verkligen om dina medmänniskor och kan bevara en hemlighet bättre än någon annan. Känslig men stark är du är den mest lojala och justa vän man kan ha. Har du tillåtit en person att komma nära ditt hjärta är det för livet.

🥰 Kräftan och kärleken

Du skapar starka varaktiga band till dem du älskar och detta stjärntecken har statistiskt minst antal skilsmässor. Det tar tid för Kräftan att öppna och släppa någon innanför skalet men när du väl är där inne – är kärleken oftast livslång. Kräftan är sentimental och kan hålla fast vid en dålig relation eller ännu värre – minnet av en dålig relation – hur länge som helst. De klarar inte att öppna klorna och släppa Kräftgreppet.

🍋Därför är du helt hopplös

Blir du sårad tar det en hel evighet att få dig på gott humör igen. Har du tid med att vårda dina sår i en evinnerlighet? Var inte en sån trygghetsnarkoman utan stå upp för dig själv och våga ta för dig av livet!

😎 Din hemliga sida

Du är trots din yttre säkerhet alltid innerst inne orolig att du inte ska räcka till och vara god nog. Därför överpresterar du ofta. Du är en känslomänniska och tar allt personligt.

Tecken som passar dig

Skorpionen kan se ditt innersta och matcha din passion, Stenbocken om du vill ha ett perfekt äktenskap, Fiskarna om du söker någon att ta hand om, Oxen utgör en stabil trofast partner.

Tecken du bör undvika

Tvillingen kommer aldrig att förstå dina känslor, Skytten har ett för fladdrigt temperament, Lejonets ego kan roa dig men hans brist på känslighet stör kärleken.

Är du en sann Kräfta?

Om du inte känner igen dig i minst tre av nedanstående påståenden är du ingen typisk Kräfta.

Det kan bero på att flera planeter i ditt horoskop är placerade i andra tecken. Solteckenhoroskopet visar en förenklad form av astrologi som utgår ifrån i vilket tecken solen befinner sig. Förutom solen finns det ytterligare nio planeter och andra viktiga punkter i horoskopet man måste analysera för att få en helt korrekt bild. Du är unik – det finns ingen som har ett exakt lika horoskop som du.

  • Du är en riktig ”mamma” som bryr dig om hur alla runt dig mår.
  • Du har en genomtänkt garderob och är känd för att vara chic.
  • Du kan ha svårt att komma över sårande ord eller hjärtesorg.
  • Du är stark och har en god överlevnadsförmåga.
  • Du tycker om självvald ensamhet i lagom doser.
  • Du klarar inte av när människor är råa eller för direkta i sitt sätt att vara.
0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00