ANNONS

På Himlavalvet – vecka 4

/
14094d1f4b5d4454bcdc662516bc93ec

🌟💫 Käraste Astrologivänner & Stjärnbarn💫🌟

Jag är så nyfiken på hur ni runt om i landet eller kanske världen upplevde förra veckans fullmåne? Mäktig va? Som fullmånen inföll på den 27° i Kräftan (kvadratur till min sol) blev det hela väldigt personligt. Samtidigt vände månens noder, Uranus vände direkt. Wow! Det var omskakande, igångsättande – men väldigt bra! Jag är överväldigad. Vad hände i ditt liv? Skriv och berätta! Fullmåne vittnesmålen är det bästa jag vet! För mig ändrade fullmånen ALLT.. Skeendet kickade igång det egentliga 2022. På torsdagen gick solen in i Vattumannen vilket förstås också bidrar.

Den här veckan har vi två ytterligare två väldigt positiva pusselbitar som faller på plats och det här är jag verkligen jätteglad att få berätta för det här ger oss ny energi och glädje. Jag syftar då på Mars och Venus.

Att Mars går in i Stenbocken där han är så stark, tydlig och målinriktad ger oss påtagliga resultat av vårt arbete. Det här är en superposition som hjälper oss alla i sex veckor framöver. På lördag vänder Venus direkt vilket förstås är en lättnad! Underbart! 🌈🦄💘Men det bästa med det här – det är att de båda planeterna nu befinner sig i samma stjärntecken.  Det är väldigt positivt för när de möts skapas de bästa, mest romantiska, svärmiska vibbar. Vi blir på gott humör, öppnar upp oss och välkomnar livet.

Nå.. det kommer dröja förstås tills de möts – men processen drar igång nu – själva konjunktionen mellan de två äger rum på Alla Hjärtans Dag ❤️. Lite speciellt va? Men vad som är unikt tror jag – det är att Mars och Venus fortsätter sida vid sida nästan ända bort mitten av mars månad. Så hela våren går i kärlekens tecken…

️ SOLEN 3- 11° VATTUMANNEN

I torsdags den 20/1 gick Solen in i Vattumannens tecken kl 03:39. Coolt! Den här veckan kommer Solen att färdas mellan 4° – 11° i smarta Vattumannen. Här dras vi till det intellektuella, till kunskap, erfarenhet och originalitet. Vi idealiserar utveckling och strävar efter att hitta nya perspektiv och nya sätt att göra saker på. Det är lite my way eller the highway som gäller. Du vill göra din grej.  Individens frihet blir viktig för oss. Vi strävar efter att befria oss från några av de restriktioner, hämningar och begränsningar. Grattis på födelsedagen Vattumannen!

🌓  MÅNENS VANDRING

Måndag morgon månen  är 17° 28 i Vågens tecken. Tisdag morgon kl 5:03 träder månen in i Skorpionen för två intensiva dygn.   Torsdag kl 08:35 skiftar månen över till Skytten sfär.  Lördag förmiddag kl 10:10  träder månen in i Stenbocken tecken och där blir den kvar tills veckan är slut.

♒️ MERKURIUS  RETROGRAD  2° i VATTUMAN – 25° STENBOCK

Retrograda Merkurius speedar på nu i stadig takt baklänges igenom Vattumannen anländer natten till onsdag, kl 01 till Stenbocken. Ja, här kanske vi kommer tillbaka till tankar som vi hade precis i dagarna före och efter nyår. Var på gång då inom dig?

Nu vänder vi tankarna emot det solida, stabila och trygga. Många kanske känner att det är dags att rycka tag i sig och göra något åt  karriären, framtiden och hur vi ska utvecklas och uppnå våra mål – för oss själva och våra familjer.

♑️ RETROGRADA VENUS 11° 08 STENBOCKEN DIREKT

Nu ska vi bara ta oss igenom den här sista veckan Venus är retrograd. Hon är i princip stationär, hela veckan kommer planeten att stå på den 11 graden till on slutligen under lördagen den 29/1 vänder direkt kl 09:46. Som ni trogna läsare vet, än planet alltid ”farligast” mest intensiv just i detta läge. Det beror på att planeten laddar på sig massor av energi när den står still + att planeten är så nära jordytan  den överhuvud taget kan komma. I den här stunden ska du inte bli förvånad om du upplever en våg av kärleksfulla känslor. Det indikerar en vändpunkt i himlen, då det kommer naturligt att fundera på sådant som kärlek eller pengar, konst eller skönhet, feminin energi, sensualitet.

Här kan det vara dags att våga säga vad du känner, ge en kärleksförklaring eller se din nuvarande situation med klara ögon. Någon kanske är redo nu för att öppna sitt hjärta eller visa sina sanna känslor.

♐️ MARS  4° STENBOCKEN

Under måndagen lämnar Mars Skytten och träder istället in i Stenbockens tecken vilket är en jättebra position som Mars är exalterad i Stenbocken. Det innebär att hans energi kommer ut på allra bästa sätt. I detta jordnära tecken blir Mars grundad, metodisk och målinriktad. Här håller Mars blicken riktad emot framtiden och framgången.  Han kommer inte att visa sin vanliga impulsiva ”galenpannapersonlighet” utan de strider han utkämpar är genomtänkta och har ett syfte.  Det finns en tanke bakom varje handling för i Stenbocken är det bara resultat som räknas. Ihärdig, seg, tuff, logisk och konsekvent.

Bäst med Mars i Stenbocken återfinner viljan, motivationen och lusten. Vi kan hitta vårt kall eller riktning och kan skissa upp nya mål inför framtiden. Bocken har affärsnäsa och är en naturlig ledare som är slug och vet precis hur och när han ska använda sin makt. Han omvandlar vrede till konstruktiv energi och är i princip aldrig aggressiv.

♓️  JUPITER 05° 27  – 06° 58 i FISKARNA

Den 29/12 ca kl 06 återkom Jupiter till sitt eget stjärntecken Fiskarna där han enligt den klassiska astrologin är styrande planet. Hans medstyrare är förstås Neptunus och extra härligt är att båda dessa kommer att möta på hemmaplan denna vår.

TUR, LYCKA, VÄLGÅNG, UTVECKLING, HÖGRE MEDVETANDE.

Här i Fiskarna finns inga hinder vägen och nu riktar vi uppmärksamheten utåt och uppåt emot högre värden och det som är viktigt på riktigt. Magnifika Jupiter med sin positiva, expansiva och härliga energi hjälper oss människor att tänka nytt och bättre. I hans närhet föds nya och fantastiska idéer. Expansion, flöde och medvetandehöjning bildas i Jupiters farvatten. Han är en glad optimist som skänker lycka, välstånd, främjar resor och ser till att allt ökar – blir större, mera och bättre. Han är gränslös (förknippas med det internationella och globala) och ser inga hinder för någonting. Jupiter hjälper oss att utvecklas, nå en högre kunskap och maxa vår förståelse och uppnå ett högre medvetande!

”Think Big” är grejen här för Jupiter vill att vi ska nå så långt och sikta så högt som möjligt.  Att bredda sina erfarenheter och att leva i tron på att universum är stort, kärleksfullt och välkomnande är Jupiter i Fiskarna i ett nötskal. Nu fördjupas intresset för filosofiska, andliga och kanske även religiösa frågor. Vi kan bli mer öppna och välkomnande för nya influenser, kulturer och människor. Känn efter vad som stimulerar, ger glädje och vad du längtar efter. Hittar du det inom dig är förverkligandet inte långt undan. Jupiter i Fiskarna

♒️ SATURNUS  14°  – 15° i VATTUMANNEN

Saturnus har sakta börjat få upp farten igen och rör sig några ynka bågminuter framåt under veckan. Inte helt still i alla fall. Alltid något.  Saturnus är den stränga fadern, den kosmiska läraren och här, i ett tecken som han styr kan han verkligen göra bra ifrån sig.

Han vill se ordning, struktur, enkelhet, realism och sanning.  Saturnus närvaro i våra liv kan upplevas som en prövning men som leder oss alla till en enorm utveckling. Han kommer att sätta fingret på våra svaga punkter och visa oss på vilket sätt vi behöver utvecklas.  Med Saturnus i Vattumannen inser vi också att när vi är mer ansvariga för oss själva och för våra liv. Det finns inga gratisbiljetter här. Men vi lär oss massor om hur vi ska kunna förbättra oss själva, vår närmiljö och samhället runt oss. Saturnus i Vattumannen

♉️  URANUS  10° 50 – 10° 53 i OXEN

Uranus är den stora väckarklockan och som skakar om oss så att vi inte nickar till. Han öppnar våra ögon och får oss att se saker på ett helt nytt sätt.

Uranus kan ge starka Aha-upplevelser, vara briljant, kaotisk och katastrofisk på samma gång.  Frihet är vad han vill uppnå och förändring är hans livselixir.

Att Himlen (Uranus) möter Jorden (oxen är jordelement) är stort och vi kan förvänta oss att allt mellan himmel och jord kan äga rum. Jordbävning är det första man tänker på, men förvänta er nytänkande runt jorden själv, länder, ägande av länder, vilket folk som ska få bo var exempelvis. Det kan också handla om nya tankar runt mat, odling och hur vi behandlar Moder Jord. Uranus är väckarklockan som får oss att vakna till liv, rebellen som kommer med nya tankar och idéer. Ekonomi är ett annat område som kommer att reformeras och skakas om här. Han öppnar vårt medvetande och banar väg till ett nytt tänkande. Uranus kommer att befinna sig i Oxen fram till juli 2025.

♓️   NEPTUNUS  21°  i FISKARNA

Neptunus rör sig i sakta mak igenom Fiskarna men får nu stöd av Fiskarnas andra styrande planet Jupiter. Härligt!

Det blir mer empati, mer känslor och en mjukare stämning på jorden.  Att Neptunus befinner sig Fiskarna, sitt eget tecken där Neptunus är styrare är väldigt speciellt. Det sker bara vart 165: e år ungefär men å andra sidan så stannar han många år i detta tecken från 2011 – 2026. Det här är förstås en fantastisk, utvecklande tid kreativiteten, konsten, för den egna personliga andliga utvecklingen och men även för framväxandet av ett kollektivt andligt medvetande hos mänskligheten.

♑️  PLUTO 26° 55  i STENBOCKEN

Pluto står för förändring, förvandling och transformation. Han är underjordens härskare och han kan servera tuffa livsläxor som lockar fram de innersta känslorna och hjälper en människa till utveckling. Nu när Pluto befinner sig i traditionella Stenbocken som förvaltar vårt samhälle, staten och kapitalet, lagen, ordningen och i landet leder det till att maktstrukturer ändras. Vi kan få se stora politiska och ekonomiska förändringar, paradigmskiften nu. Pluto blir kvar här i slutet av tecknet tills 2024 när han vinglar mellan två tecken och 2025 när han slutligen träder in i Vattumannens tecken.

♈️  KIRON 9° 55 i VÄDUREN

Vår HELARE, LÄKARE, LÄRARE & GURU; KIRON vände direkt den 20/12. Kiron har kallats både asteroid och dvärgplanet. Han överbryggar våra svårigheter.  Hjälper oss att ta oss förbi Saturnus restriktioner och begränsningar – han är bron/bryggan som hjälper oss att integrera och förstå revolutionära, nydanade Uranus, att inse att han inte bara är chock utan hjälpa oss att utvecklas och ta till oss det nya tänkandet. Detta gäller även Neptunus och Pluto. Var än du finner Kiron i ditt födelsehoroskop, i aspekt till eller på en personlig planet eller punkt så kommer han att blottlägga dina djupaste sår och rädslor.  Kiron drar fram våra sår och låter dig uppleva den smärta och det lidande som din själ behöver gå igenom för att du ska utvecklas och växa som människa.

Han får oss att arbeta med självkänsla och lära oss att acceptera och älska det egna varandet. Läxan handlar om att lära oss att förstå vår själs sanna essens. Lära oss vem och vad vi själva är och få en förståelse för meningen med vår existens och vandring på jorden. Själens evolution och att höja oss över den mänskliga erfarenheten är den yttersta meningen med våra inkarnationer. Kiron i Väduren

♉️ MÅNKNUTARNA 28° 58 OXEN & SKORPIONEN ♏️

Under tisdagen går noderna in i  Oxen/Skorpionens polaritet.

Till skillnad ifrån allt annat i horoskopet är månknutarna varken planeter eller asteroider utan två skärningspunkter. De kallas Drakens Huvud och Drakens svans, Rahu och Ketu är de vediska namnen. Oavsett vilka ord vi använder finns en nordlig och en sydlig nod/månknut. Dessa punkter visar var månens bana och ekliptikan möts. De berättar om vår själs evolutionära resa genom igenom inkarnationerna.

Både den norra noden visar utvecklingen och den södra noden visar det förflutna, det vi kommer ifrån. Man kan kalla dem för själens röst och strävan. De kallas ”ödesknutarna” och är goda indikatorer på vår själsliga utveckling och pekar ut vår andliga livsväg och hur vi kan nå ett uppfyllande av dessa mål. Södra noden representerar var vi kommer ifrån i tidigare liv och vad vi tar med oss in i detta liv. Den norra noden representerar framtiden, den läxa dom du kommer att sträva emot att lära dig. Det är inte alltid så lätt att till sig den norra noden och dess lärdomar. Om du har någon planet eller annan viktig punkt på den grad där noden passerar kan det indikera att ödet knackar på din dörr och att karmiska händelser sätts igång i ditt liv.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Grattis på födelsedagen Vattumannen!

/

Ja, tidigt i morse gick Solen alltså in i coola Vattumannens stjärntecken! Underbart! Nu har vi alltså hunnit en bra bit in vintern och går mot ljusare tider.

Venus i Vattumannen

♒️ Solen gick in i Vattumannen 20/1, kl 03:30

Att du  är född i det fasta lufttecknet Vattumannen gör dig till en av de där naturligt egensinniga, fritänkande individerna med massor av skinn på näsan. En av de där egensinniga hippa människorna som bara ifrån födsel och ohejdad vana är sig själva. Coolt!

Fritänkande Vattumannen har ett öppet i sinne och är intresserad av allt mellan himmel och jord. Du har inget emot att gå emot strömmen, tänka lite utanför boxen och komma med nya tankar och idéer – tvärtom!
Planeten Uranus är din styrande planet Att vara udda är tecknets signum och just därför kan ord som trendseter och cool förekomma runt dig.

”Jag vet” är tecknets nyckelord – för kunskapstörst, nyfikenhet, envishet och vetgirighet kan beskriva dig i ett nötskal. Du kan något om det mesta och har brett kunskapsregister.

DÄRFÖR ÄR DU UNDERBAR:
Den som har vunnit din vänskap har funnit en vän för livet.

Ärlighet, lojalitet och att stå vid ditt ord är en hederssak för dig. Du är en kul, social, underhållande och lättpratad person som inte är rädd för att vara dig själv och gå din egen väg i livet.

DÄRFÖR ÄR DU HELT HOPPLÖS:
Du kan vara irriterande, provocerande och blir förvånansvärt nöjd om du lyckas få igång en het debatt. Det är nästan så att man kan misstänka att du argumenterar för argumenterandets skull. Besserwisser är något som sägs om ditt tecken.

OM TECKNET:
Intressant att notera med Vattumannen är just kombinationen av ”fast energi” och ”luftens element”. Luft och fast på en och samma gång känns motsägelsefullt.. men Vattenbäraren lyckas med konststycket att vara både nytänkande framtidsmänniska och konservativa på en och samma gång! Typiskt Vattumän är att ha samma stil, möbler och prylar hur länge som helst men ändå vara innovativa och ligga i framkant med allt annat som händer i deras värld.

VATTUMANNEN OCH ARBETET:
Många av er är jätteduktiga ledare eftersom du har förmåga att se den stora bilden. En absolut styrka är att objektivt kunna se vad som är bäst för projektet eller gruppen utan att blanda in personliga känslor.
Du är bra på att lyssna och analysera det som sägs utan att vara dömande, partisk.
Du kan vara expert inom ditt ämne. Många av er är tänkare, vetenskapsmän, forskare, ekonomer, politiker, psykologer eller vilket yrke som helst som slutar med ordet -log eller -vetare.

I RELATIONER
Frågar man dig till råds är du inte rädd för att dela med dig av dina åsikter och observationer.
Vattenbäraren sägs vara okonventionell och fördomsfri. I mänskliga relationer är du unik eftersom du som är objektiv, logisk och kan hålla dig till rådande avtal.
Så har du och din partner bestämt er för att ha en öppen relation, att umgås med era ex osv – är det inte svårt för dig eftersom avtalet enklare att förstå än känslorna.


Logiska, smarta du har ett sätt som ingen annan att förhålla dig till kärleken och därför rekommenderas Vattumannen att bli ihop med någon ur sitt eget tecken.

ÄR DU I KÄRLEK:
För mycket romantik, känslomässigt eller för personlig prat är inget som du gillar direkt. Det blir för nära och för kletigt för din smak. Du känner dig mer bekväm med att diskutera fenomenet kärlek generellt än att prata om egna känslor. Om du öppnar ditt hjärta och hänger dig åt en person är banden du knyter starka och ofta livslånga.

PASSSANDE PARTNERS:
Du gillar snabbheten och intellektet hos Tvillingarna men attraheras också till Vågen som är en fin match med dig. Lejonet är en oemotståndlig utmaning för dig och där finns det mängder passion att hämta. Väduren kan vara en underhållande lekkamrat.

RELATIONER SOM KRÄVER LITE MER:
Det kan bli en maktkamp mellan dig och Stenbocken. Skorpioner kan vara mer emotionella än vad du har lust med. Kräftan är lite väl ängslig och dominerande för din smak.

ÄR DU EN SANN VATTUMAN?
Känner du inte igen dig i minst tre av nedanstående påståendena så är du ingen typisk Vattuman. Det kan bero på att din sol, måne eller ascendent kan stå i andra stjärntecken.

• Det intellektuella utbytet är det viktigaste för dig i relationer
• Du hatar orättvisa
• Du gillar att debattera
• Du hatar ytlighet och spelade artighetsfraser
• Du möblerar inte om så ofta och håller dig gärna till din smak
• Du avskyr allt som begränsar dig och din frihet
• Du gillar att organisera och leda projekt; har goda ledaregenskaper
• Lojalitet, vänskap är viktigt för dig
• Du älskar att få umgås allt från stora fester eller små intima middagar

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Horoskop – Vecka 3

/
VKBXSMZPJ5GC7PL4TBWVVTBFBM

Astrologiska förutsägelser för tiden 16 – 23 Januari, 2022. Veckan när allt händer!  Wolf moon kallas den här fullmånen i USA!

⭐️ Väduren

Det är en så maxad vecka du har framför dig käraste Vädur, när flera viktiga händelser mänskligheten väntat på kommer att infalla. Nu bjuder universum på idel nyheter som kommer att ändra massor och hjälpa mänskligheten framåt. Den 18/1 har vi en fullmåne, Uranus vänder direkt och viktigast av allt – den norra och södra noden skiftar tecken och träder in i Oxen/Skorpionens polaritet.

Nu är terminen verkligen på gång på allvar. Du tillhör ju dem som gillar som att ha mycket att göra och detta en vecka helt i din smak för den produktiv och kreativ och inte minst spännande. Bli inte förvånade om du får höra något dramatiskt, förvånande eller till och med chockerande.  Din styrare Mars befinner sig alltjämt i Skyttens tecken där han trivs och kan driva dina processer framåt.  Det är fullt ös nu Väduren! Allt kan hända och du har turen med dig. Ja, på torsdag morgon glider Solen in i smarta Vattumannen där redan retrograda Merkurius väntar!

Den superhäftiga fullmånen i Kräftan som redan nu känns så mäktig och starkt, når sin når sin fulla mognad under natten mot tisdag 18, kl 00:51 på 27° 50 i Kräftans stjärntecken. Här blandas Solen, transformativa Pluto och Månens energier.  Fullmånen är som att se som en känslomässig vändpunkt för många.  Enligt solteckenastrologin kommer fullmånen att lysa upp ditt 4:e hus som handlar om din privata sfär, hemmet och din innersta utveckling. Du kan förstås även ta fram ditt eget horoskop och se i vilket hus den faller för dig.

⭐️ Oxen

Det är en så fantastisk, storslagen vecka du har framför dig käraste Oxen! Flera av de viktiga händelser vi alla har väntat på infaller bu. Universum bjuder på idel nyheter som kommer att ändra förutsättningarna och hjälpa mänskligheten framåt.

Det första och mest uppenbara är att vi natten till den 18/1 har en fullmåne i Kräftan, Uranus vänder direkt igen, Tjoho! Men viktigast av allt – den norra och södra noden skiftar tecken och träder in i Oxen/Skorpionens polaritet. Wow! Nu kära Oxe går du in i en 18 månader lång process, där ödet kommer knacka på din dörr och händelser som påverkar din utveckling och riktning på ditt liv framöver kommer att äga rum.

Det är en utåtriktad period du går in i nu när Solen på torsdag byter stjärntecken och träder in 10:e hus. Det är bara att kavla upp ärmarna för här är jobb och påtagliga resultat som räknas.

Den superhäftiga fullmånen i Kräftan som redan nu känns så mäktig och starkt, når sin når sin fulla mognad under natten mot tisdag 18, kl 00:51 på 27° 50 i Kräftans stjärntecken. Här blandas Solen, transformativa Pluto och Månens energier.  Fullmånen är som att se som en känslomässig vändpunkt för många.  Enligt solteckenastrologin kommer fullmånen att lysa upp ditt 3:e hus som handlar om vänner, syskon, kommunikation. Du kan förstås även ta fram ditt eget horoskop och se i vilket hus den faller för dig.

⭐️ Tvillingarna

Det är en så maxad vecka du har framför dig käraste Tvillingarna, när flera viktiga händelser vi alla väntat på kommer att infalla. Vi har ett stort skifte på himlavalvet och naturligtvis påverkar detta nya oss alla mänskligheten får hjälp framåt. Den 18/1 har vi en ytterst känslosam och djuplodad fullmåne, Uranus vänder direkt och viktigast av allt – den norra och södra noden skiftar tecken och träder in i Oxen/Skorpionens polaritet.

Din styrande planet Merkurius som nyligen vände retrograd i Vattumannen befinner sig i kvadratur till Uranus vilket kanske inte bara är så himla lätt. Det gäller att tänka sig för vad man säger och faktiskt vara försiktig. Solen möter Pluto nu, och när dessa planeter smälter samman representerar det en vändpunkt, ett moment av sanning för oss alla. Pluto är intensiv, emotionell och djup.

Solen och Pluto smälter samman idag – å ena sidan kan det signalera slutet på ett åtagande – säg fullbordandet av en process.  Med Pluto i mixen krävs radikala åtgärder och det är viktigt att kunna se sanningen i situationen.

Heta Mars skickar dig en massa energi och på det hela taget kommer du att lyckas fint med allt du gör denna vecka.

Den superhäftiga fullmånen i Kräftan som redan nu känns så mäktig och starkt, når sin når sin fulla mognad under natten mot tisdag 18, kl 00:51 på 27° 50 i Kräftans stjärntecken. Här blandas Solen, transformativa Pluto och Månens energier.  Fullmånen är som att se som en känslomässig vändpunkt för många.  Enligt solteckenastrologin kommer fullmånen att lysa upp ditt 2:e hus som handlar om pengar, personliga värderingar. Du kan förstås även ta fram ditt eget horoskop och se i vilket hus den faller för dig.

⭐️ Kräftan

Tänka sig Kräftan! Nu är lilla du huvudpersonen och allas blickar vänds emot dig. Det är en så maxad vecka du har framför dig käraste Kräftan, för under denna fullmåne hamnar du osökt i fokus. Flera viktiga händelser vi alla väntat på kommer att infalla. Nu bjuder universum på idel nyheter som hjälper mänskligheten framåt. Natten till tisdag infaller förstås din fullmånen den 18/1, men Uranus vänder direkt samma dag!  Det viktigaste av allt är att Rahu/Ketu – norra och södra noden skiftar tecken och träder in i Oxen/Skorpionens polaritet. Det här är ett avgörande skifte som påverkar de kommande 18 månaderna.

Under torsdagen byter Solen stjärntecken och till Vattumannens sfär där redan retrograda Merkurius och Saturnus väntar. Du kan få saker att hända nu! Vilka saker? –Ja, det du vill ska hända!  Jobba med attraktionslagen och våga ta för dig.

Den superhäftiga fullmånen i Kräftan som redan nu känns så mäktig och starkt, når sin når sin fulla mognad under natten mot tisdag 18, kl 00:51 på 27° 50 i Kräftans stjärntecken. Här blandas Solen, transformativa Pluto och Månens energier.  Fullmånen är som att se som en känslomässig vändpunkt för många.  Enligt solteckenastrologin kommer fullmånen att lysa upp ditt 1:e hus som handlar om dig som person. Det är du som utvecklas och din årliga tid i ramljuset. Du kan förstås även ta fram ditt eget horoskop och se i vilket hus den faller för dig.

⭐️ Lejonet 

Det är en så maxad vecka du har framför dig käraste Lejon! Solen möter Pluto och känslomässiga processer kulminerar här. Arbete kan vara i fokus under denna transformerande vecka, trots att oväntade förändringar kan dyka upp. Att vara flexibel, snabb och lösningsorienterad. Ibland finner man själv kraften att förändra sin situation. Har man tur kanske livet löser saker helt utan att du behöver lägga två strån i kors.

Vi får se vad som gäller för dig den här föränderliga veckan.  Vi har flera viktiga astrologiska händelser som alla kommer att vara en god hjälp för dig. Uranus vänder direkt 18/1, men det viktigaste av allt är förstås att norra och södra noden skiftar tecken och träder in i Oxen/Skorpionens polaritet för att påverka i 18 månader. De är då i kvadratur till allt som är du och dess energi är av karmiskt betydelse.

Solen träder in i Vattumannens tecken under torsdagen och in i 7:e kärlekshus hus där redan retrograda Merkurius och Saturnus väntar. Det är viktigt att vakta sin tunga under dessa stjärnor och kanske inte säga precis allt som faller dig in..

Den superhäftiga fullmånen i Kräftan som redan nu känns så mäktig och starkt, når sin når sin fulla mognad under natten mot tisdag 18, kl 00:51mpå 27° 50 i Kräftans stjärntecken. Här blandas Solen, transformativa Pluto och Månens energier.  Fullmånen är som att se som en känslomässig vändpunkt för många.  Enligt solteckenastrologin kommer fullmånen att lysa upp ditt 12:e hus som om din andlighet, dina drömmar och din innersta själsliga utveckling. Du kan förstås även ta fram ditt eget horoskop och se i vilket hus den faller för dig.

⭐️ Jungfrun 

Din styrande planet Merkurius vände nyligen retrograd i Vattumannen. I början av veckan bildar Merkurius och Uranus kvadratur och det är ärligt talat inte en lätt transit att hantera. Håll tungan rätt i mun, var försiktig med allt du säger och dubbelchecka allt arbete du gör. Det är mitt bästa tips till dig.

I övrigt är en så supermaxad vecka du har framför dig käraste Jungfru när flera saker ställs på sin spets. Det mest uppenbara är förstås fullmånen i Kräftan.  Vi har flera andra viktiga händelser som också äger rum samtidigt.  Universum på idel nyheter som kommer att ändra det astrologiska klimatet och hjälpa mänskligheten framåt.

Den 18/1 har vi en fullmåne, Uranus vänder direkt och viktigast av allt – fen norra och södra noden skiftar tecken och träder in i Oxen/Skorpionens polaritet. Wow. På torsdag kommer även Solen att byta tecken och glida in i Vattumannens sfär och ditt arbetsamma 6:e hus.

Att vara strävsam är en dygd och det ser ut som att du tillhör dem som faktiskt har karaktär och beslutsamhet nog för att förverkliga nyårslöftena om en sundare livsstil! Du är fantastisk och unik och det är genom din inre styrka som du en dag inser att du kommit längre än alla andra. Underbara Jupiter befinner sig mitt emot allt som är du så passa på att ta för dig av livets smörgåsbord.

Den superhäftiga fullmånen i Kräftan som redan nu känns så mäktig och starkt, når sin når sin fulla mognad under natten mot tisdag 18, kl 00:51 på 27° 50 i Kräftans stjärntecken. Här blandas Solen, transformativa Pluto och Månens energier.  Fullmånen är som att se som en känslomässig vändpunkt för många.  Enligt solteckenastrologin kommer fullmånen att lysa upp ditt 11:e hus som handlar om att nå ut till grupper, möta människor – om inte annat online. Du kan förstås även ta fram ditt eget horoskop och se i vilket hus den faller för dig.

⭐️ Vågen 

Det är en så superintressant vecka du har framför dig käraste Vågen! Den superhäftiga fullmånen i Kräftan som redan nu känns så mäktig och starkt, når sin når sin fulla mognad under natten mot tisdag 18, kl 00:51 på 27° 50 i Kräftans stjärntecken. Här blandas Solen, transformativa Pluto och Månens energier.  Fullmånen är som att se som en känslomässig vändpunkt för många.  Årets första fullmåne skär igenom din livsaxels som handlar om din karriär och även om din innersta utveckling., Använd dig av attraktionslagen Vågen.

Förändringarnas vindar blåser igenom ditt liv och du har kraften nu att börja ett helt nytt kapitel i ditt liv. Historien kanske inte förtäljer exakt när ar och hur din nya väg skall uppenbara sig – men du kommer själv att veta när stunden är kommen. Eftersom Pluto är med i mixen tillsammans med Solen och Månen så kan processen vara lite smärtsam, kanske till och med tumultartad. Det gör så ont när knoppar brister – skrev Karin Boye. Det är lite den sortens kvalité som finns i dessa stjärnor.

Grundläggande förändringar kan äga rum i ditt liv nu. Om det är på hemmet eller det yttre liver som ändras återstår att se. Det här är i alla fall en fantastisk möjlighet till att börja ett nytt och bättre liv.

Det är inte bara detta som händer nu. Universum har mycket förändringar att komma med nu.  Fullmånen den 18/1 förstås och samma dag vänder Uranus bana direkt! Tjoho!  Viktigast av allt – den norra och södra noden skiftar tecken och träder in i Oxen/Skorpionens polaritet. På torsdag skiftar Solen in i Vattumannen och ditt 5:e hus och det är dags för dig att kliva ut ur garderoben och stolt visa att du finns, vem du är och vad du kan. Det är en jätterolig tid som väntar som innehåller många glada skratt, kreativitet och trevligt umgänge med andra. Det går bra för dig nu Vågen..

⭐️ Skorpionen

Det är en så maxad vecka du har framför dig käraste Skorpionen, när du lite osökt kommer i rampljuset. Det beror ju förstås på att Solen och Pluto möts och smälter samman under tisdagsnattens formidabla fullmåne i Kräftan. Var än Pluto är så lockar han ut själen på banan, det är de djupaste känslorna och mest transformativa krafterna han vill åt. Han vill, nå djupet och själens innersta sanning. Ingenting annat – bara det. Pust!

Samtidigt har universum en helomvändning på menyn. Stora astrologiska förändringar äger rum nu som  hjälpa mänskligheten att ta stora steg framåt.

Den 18/1 har vi som sagt en fullmåne, Uranus vänder direkt och viktigast av allt – den norra och södra noden skiftar tecken och träder in i Oxen/Skorpionens polaritet. Wow Skorpionen! Nu har du 18 karmiska och transformativa månader framför dig. Under torsdagen skiftar Solen tecken och träder in i Vattumannen där redan retrograda Merkurius och Saturnus väntar! Hepp!

Den superhäftiga fullmånen i Kräftan som redan nu känns så mäktig och starkt, når sin når sin fulla mognad under natten mot tisdag 18, kl 00:51 på 27° 50 i Kräftans stjärntecken. Här blandas Solen, transformativa Pluto och Månens energier.  Fullmånen är som att se som en känslomässig vändpunkt för många.  Enligt solteckenastrologin kommer fullmånen att lysa upp ditt 9:e hus som handlar om din önskan efter kunskap, utveckling och äventyr. Du kan förstås även ta fram ditt eget horoskop och se i vilket hus den faller för dig.

⭐️ Skytten

En av årets viktigaste fullmånar äger rum under natten till tisdag och intressant nog faller den i ditt 8:e hus, på din finansiella axel som förutom ekonomi och egenvärde handlar om gemensamma tillgångar. Detta är en extrem fullmåne på många sätt eftersom Pluto, Solen och Månens energier blandas samman totalt vilket i bästa fall kan leda till ekonomiska genombrott och men för någon enstaka individ orsaka finansiella härdsmältor och det är viktigt för dig Skytten att inte låta känslorna skena iväg med dig utan att du är så cool, korrekt och håller din moraliska fana högt.

Det är i sanning en oerhört utvecklande och maxad vecka du har framför dig käraste Skytten, när flera viktiga händelser som du kanske väntat på länge kommer att infalla. Universum dukar upp helt nya förutsättningar som ändrar massor och hjälpa mänskligheten framåt.

Den 18/1 har vi som sagt en fullmåne, Uranus vänder direkt och viktigast av allt – den norra och södra noden skiftar tecken och träder in i Oxen/Skorpionens polaritet i 18 månader framåt. Glada gemytliga Skytten är ju allas vår favoritperson efter som det alltid är så kul att vara i din närhet. Det här att vara social, prata för mycket och ständigt vara igång är verkligen du i ett nötskalPå torsdagen träder Solen in i Vattumannen och ditt kommunikativa tredje hus Skytten där retrograda Merkurius och Saturnus redan väntar.

Den superhäftiga fullmånen som redan nu känns så mäktig och starkt, når sin når sin fulla mognad under natten mot tisdag 18, kl 00:51 på 27° 50 i Kräftans stjärntecken. Här blandas Solen, transformativa Pluto och Månens energier.  Fullmånen är som att se som en känslomässig vändpunkt för många.  Enligt solteckenastrologin kommer fullmånen att lysa upp ditt 8:e hus som handlar om pengar och delade resurser. Du kan förstås även ta fram ditt eget horoskop och se i vilket hus den faller för dig.

⭐️ Stenbocken 

Denna måndag/tisdag kommer Solen och Pluto att smälta samman i en total maktdemonstration som inte kommer att lämna någon oberörd. Det kan vara så att du själv genomgår kommer till djuplodade insikter som leder till att du kommer vilja ändra ditt liv radikalt. Det kan vara att du känner att det är dags att förverkliga drömmar, att slå in på en helt ny kurs i livet. Ibland kan det ligga till så att det är yttre händelser som leder till att du förändras. Men alldeles oavsett kommer livet inte att förflyta lika dant i framtiden. Det här är ett enormt skifte kära Stenbock. Hoppas att jag inte skrämmer slag på dig. Jag förutsätter att en klok person som du har en plan och att förändringarna du genomför är lyckosamma, utvecklande och höjer din livskvalité.

Det minsta du kan förvänta dig nu, det är att fullmånen ger dig inspiration att tänka över ditt liv.

Det är en så maxad vecka du har framför dig käraste Stenbocken, när flera viktiga händelser mänskligheten väntat på kommer att infalla. Den 18/1 har vi som sagt redan en transformativ fullmåne, Uranus vänder direkt igen! Tjoh vad kul! Men det viktigast av allt –det är att den norra och södra noden skiftar tecken och träder in i Oxen/Skorpionens polaritet. Det här rör de karmiska händelserna och utvecklingen på jorden.

Solen kommer under torsdagen att lämna dig till förmån för Vattumannen. Nåväl.. även det är ju en trevlig position för dig.  Du hittar kraften och kommer till rätta med allehanda problem och utmaningar. Det är mycket fokus på karriär och arbete. Det går bra för dig och det är ett riktigt roligt flöde du befinner dig i.

Den superhäftiga fullmånen i Kräftan som redan nu känns så mäktig och starkt, når sin når sin fulla mognad under natten mot tisdag 18, kl 00:51 på 27° 50 i Kräftans stjärntecken.  Enligt solteckenastrologin kommer fullmånen att lysa upp ditt 7:e hus som handlar om kärleken. Du kan förstås även ta fram ditt eget horoskop och se i vilket hus den faller för dig.

⭐️ Vattumannen

Tänk kära Vattenbärare! Det här är veckan när alla nyheter tycks vara skrivna just för dig. De är alltså jättebra! Du har en så gynnsamt vecka du har framför dig käraste Vattenbärare, när flera viktiga händelser mänskligheten väntat på kommer att infalla.

Nu dukar universum upp helt nya tema som kommer att ändra massor och hjälpa mänskligheten framåt. Den 18/1 har vi en ganska dramatisk fullmåne, din styrande planet Uranus vänder riktning och går direkt igen! Underbart! Det viktigast av allt dock det är att de karmiska punkterna, norra och södra noden skiftar tecken och träder in i Oxen/Skorpionens polaritet och därmed kommer de förstås att vara i kvadratur till allt som är du under den kommande 18 månaderna.

Ja, det ser sannerligen ljust ut för dig nu för under torsdagen träder Solen in i ditt första hus och som alltid är det den tid på året som du får skina lite extra mycket. Förbered dig gärna för en tid i rampljuset så att skämma bort dig själv med en liten make-over, en liten resa eller varför inte en intressant workshop? Att Uranus vänder direkt nu är signifikant och till god hjälp i in utveckling.  Med såhär bra stjärnor är det både roligt och lätt att komma någon vart! Entusiastisk, målmedveten och sugen på nya utmaningar känner du att det är dags att söka sig en livsstil som passar den du har utvecklats till att bli idag. Ta för dig Vattenbärare och världen kommer att falla för dina fötter.

Den superhäftiga fullmånen i Kräftan som redan nu känns så mäktig och starkt, når sin når sin fulla mognad under natten mot tisdag 18, kl 00:51 på 27° 50 i Kräftans stjärntecken. Här blandas Solen, transformativa Pluto och Månens energier.  Fullmånen är som att se som en känslomässig vändpunkt för många.  Enligt solteckenastrologin kommer fullmånen att lysa upp ditt 6:e hus som handlar om hälsan, arbetet och dina dagliga vanor. Du kan förstås även ta fram ditt eget horoskop och se i vilket hus den faller för dig.

⭐️ Fiskarna

Det bästa som sker nu och som faktiskt kommer pågå i ytterligare i hela fyra månader till är underbara Jupiters rörelse igenom Fiskarnas tecken. Den ger så mycket glädje, tur och utveckling till dig Fiskarna. Tveka nu inte utan våga säga ja till livet, till kärleken och till dig själv. Massor av chanser kommer att dyka upp på din horisont under de kommande månaderna. Pluto är inte en planet som lämnar oss oberörda och neutrala så det är starka känslor i rörelse nu.

Men det är inte bara detta som sker. Samma tisdag kommer Uranus bana att byta riktning och gå direkt! Häftigt! Den sista av de yttre planeterna som vänder direkt!  Nu kommer mänskligheten att utvecklas massor och vi rullar på in i framtiden. Det viktigaste som sker nu är att de karmiska punkterna; norra och södra noden skiftar tecken och träder in i Oxen/Skorpionens polaritet där de blir kvar i 18 månader.

Den superhäftiga fullmånen i Kräftan som redan nu känns så mäktig och starkt, når sin når sin fulla mognad under natten mot tisdag 18, kl 00:51 på 27° 50 i Kräftans stjärntecken. Här blandas Solen, transformativa Pluto och Månens energier.  Fullmånen är som att se som en känslomässig vändpunkt för många.  Enligt solteckenastrologin kommer fullmånen att lysa upp ditt 5:e hus som vi brukar kalla för glädjehuset eftersom allt roligt infaller här. Det kan vara kärlek, förälskelse, kreativiteten, fest, gemenskap, samvaro, glädje, det stora varma hjärtat osv. Du kan förstås även ta fram ditt eget horoskop och se i vilket hus den faller för dig.

2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00