ANNONS

Horoskop – Vecka 42

/

jakkapan - stock.adobe.com

🌕 Käraste Astrovänner! 🌕

Astrologiskt är det en ENORM vecka vi möter och ingen kan undgå att påverka av dessa superdynamiska energier. Världen står inför förändring och vi alla kommer att känna av dessa kraftfulla skeenden som är starkt transformativa.

Nyligen vände ju både Pluto och Saturnus banor till direkt riktning. Visst, det är dagar sedan det skedde men bägge planeterna är fortfarande nästan helt stilla i skyn. Nu under måndagen är det dags för Merkurius och Jupiter att vända till direkt riktning. Wow! Även om det dröjer ett tag innan de får upp farten är det ändå så att vi härifrån är på väg mot framtiden.

Solen och Mars har färdats sida vid sida, mötts i konjunktion och Solen som har en lite hastigare rörelse drar nu ifrån Mars. Det betyder dock inte att det blir lugnt – tvärt om som Solen den 17-18 oktober bildar kvadratur Pluto. Samtidigt är Mars trigon Jupiter.

En kvadratur är aldrig en lätt sak. Det är en tuff energi som måste finna ett utlopp. Mellan så kraftfulla planeter som Solen och Pluto är det inte några lätta energier vi talar om.

Det är djupt transformativa, utmanande krafter som möts. Det kan mycket väl ske starka händelser under dessa stjärnor.

Under fredagen fortsätter kraftmätningarna genom att det istället är Mars som möter Pluto. Kaxigare får man leta efter. Positivt i den bilden är Jupiter och Mars.. de två kan bjuda på möjligheter, glädje och en känsla av att allt kan utvecklas till det bättre.

Vi har en tilltagande måne på gång som växer sig större dag för dag. Det är på onsdag blir månen full i Vädurens tecken men kraften ifrån månen är redan påtaglig. Vädursmånen är eldig, rättfram och stark. Den har en uppstartande kraft, den fyller oss med vilja att agera och lust att ta oss vidare. Det är viktigt att stå rak, våga stå upp för sin sak, våga säga vad man vill och vem man är. Det krävs ärlighet, mod och styrka nu.

️ Väduren

Kära Vädur! Se fram emot en händelserik vecka när det är dags för dig att minnas vem du är och stå upp för den du är och vad du vill. På onsdag kommer månen att bli full i ditt tecken vilket förstås speciellt eftersom den är din egen årliga fullmåne.

Det här är ingen lek för det är väldigt potenta och transformerande krafter i rörelse som Solen och Mars är så starkt triggade nu.  Just denna är ju så oerhört kraftfull, motiverande och igångsättande. Det finns massor av förändringspotential och nytändning här och den kommer med ett erbjudande om nya möjligheter. Nu ökas din lust till livet, kärleken och kreativiteten och du kan hitta på något nytt.

Du som har tillgång till ditt personliga horoskop kan gå in och kolla var den 28° i Väduren infaller för dig. Den som inte vet kan följa solteckenastrologin och se att denna fullmåne faller i ditt 1:a hus.

Det är du själv, din yta, din image, personliga stil och hur du presenterar dig själv som kommer i fokus. Är du nöjd med den du är? Om du känner att du vuxit ur din nuvarande roll är det din egen personliga utveckling som kommer i fokus nu.

  Oxen

Nu händer allting! Det som har suttit fast lossnar och du kan förvänta dig att gå in i en dynamisk tid. Allt pekar åt det hållet – läs texten ovan!

Vi har en tilltagande måne på gång som blir full i Vädurens tecken under onsdagen. Det är tuffa, eldiga planeter som aktiveras här – Solen, Mars, Jupiter och Pluto aktiveras här och ingen av dem är medlemmar i ”bussiga klubben”.

Människors känslor kan vara utanpåliggande, vreden lättväckt och kanske är det till och med överdrivna reaktioner vi stöter på. Ja, det är ju inte för intet ordet ”lunatic” (mångalning) och just som fullmånen gör en kvadratur till Pluto vilket lätt kan kryddar till det där och skapar drama.

Du som har tillgång till ditt personliga horoskop kan gå in och kolla var den 28° i Väduren infaller för dig. Den som inte vet kan följa solteckenastrologin och se att denna fullmåne faller i ditt 12:e hus. Det är ditt andliga hus och nu gynnas en utveckling av ditt inre. Be om att få vägledning i drömmen, meditera eller gör en ritual. Fullmånen här startar andliga processer inom dig.

⭐️ Tvillingarna

Åh, denna måndag vänder din styrare Merkurius bana rätt och han är inte ensam heller. Även Jupiter vänder rätt nu. Jag anar att du längtat efter den här stunden för det kommer att vara så mycket lättare för dig att göra dig förstådd.

Vi har en tilltagande måne som blir full i Vädurens tecken under onsdagen och därmed kommer den att dominera skeendena under hela veckan.

 Det kan visa sig vara både hälsosamt och listigt att hålla en lite lagom distans till människor och kanske inte ta allt som sägs på allvar. Denna vädursmåne kommer med ett T-kors till Pluto vilket kan medföra pushig och långtifrån smidig känsla och folk kanske vill driva igenom sin vilja till varje pris. Mars är också med i smeten så det är ingen lätt match.

Du som har tillgång till ditt personliga horoskop kan gå in och kolla var den 28° i Väduren infaller för dig. Den som inte vet kan följa solteckenastrologin och se att denna fullmåne faller i ditt 11:e hus. Här vidgas ditt kontaktnät och du kommer i kontakt med många nya människor. Du utvecklas genom möten med andra – det är vänner och nya kontakter, gruppaktiviteter och nätverk som gäller. Det elfte huset förknippas med världsförbättrande, eventuellt politiska tankar.

Kräftan

Denna måndag vänder både Jupiter och Merkurius riktning och går härmed åt rätt håll. Hurra! Nu går vi framtiden till mötes. Samtidigt som detta sker bildar Solen och Pluto en kvadratur. Mars aktiverar Jupiter och en mer transformativ och aktiv himmel är svårt att tänka sig. Det här gör att situationer som verkat låsta faktiskt kan finna en lösning – eller tvärt om. Det blir ett tydligt avslut. Hur som helst är detta en kraftfull tid för dig Kräftan – en kulmination. Var rädd om dina känslor för skeendena är inte finstämda utan snarare intensiva, igångsättande och motiverande. Det finns också optimism med i bilden. Vill du förändra saker i ditt liv ger dig månen all den kraft du behöver för att genomföra. Så häng på måncykeln och se hur det utvecklas.

Du som har tillgång till ditt personliga horoskop kan gå in och kolla var den 28° i Väduren infaller för dig. Den som inte vet kan följa solteckenastrologin och se att denna fullmåne faller i ditt 10:e hus och indikerar dina livsmål och din karriär.

Lycka, flöde tur och expansion förväntas inom din karriär. Du blir synliggjord och väldigt ofta kommer berömmelse och framgång som en positiv biverkan till denna lyckosamma position.

Lejonet

Solen kommer under måndagen att bilda en mycket utmanade kvadratur till Pluto vilket inte är en lättvindig sak. Det är energi som måste finna sitt utlopp på det ena eller andra sättet och alla tecken kommer att känna av detta. Vi har också en tilltagande måne på gång som blir full under onsdagen. De heta Pluto, Mars, Jupiter vibrationerna är maximalt uppskruvade. Fullmånen infaller i modiga, eldiga Väduren. Energin är framfusig och pockande. Mer dramatiska och intensiva energier än vad den här veckan har att erbjuda går knappast.

Fullmånen lyser upp ditt nyfikna 9:e hus och för många kan det vara spännande, lite kittlande känsla i luften. Det där med förändring är inte Lejonets melodi alls – men när världen kring dig ändras kan du inte undgå att rycka s med. Men tänk om du sveps med och livet bara öppnar dörrar för dig? Det är lite så det ser ut nu.

Du som har tillgång till ditt personliga horoskop kan gå in och kolla var den 28° i Väduren infaller för dig. Den som inte vet kan följa solteckenastrologin och se att denna fullmåne faller i ditt 9:e hus. Det är glädje, expansion, utveckling, tur, högre studier, internationella kontakter, resor mm. Allt kan hända och med en positiv, optimistisk, öppen och nyfiken syn vågar vi ta nya kliv i livet. Kanske välkomnar du en förändring, en flytt, resor nya kontakter mm.

Jungfrun

Bäst nu är förstås att Jupiter och Merkurius banor vänder rätt. Det där med att pusta ut är knappast på fråga – för du står inför årets hetaste vecka när alla eldiga planeter är involverade i skeendena.

Solen är kvatratur till Pluto, Mars kopplad till Jupiter och mitt i allt detta kommer under onsdagen en fullmåne i Väduren som dominerar hela veckan. Det är viktigt att du inte låter känslorna fara iväg med dig under dessa eldiga och kanske lite besatta vibbar. Om du inte passar dig kan du lätt tappa humöret och i värsta fall hamna i en liten maktkamp eller tvist. Det är lätt för dig att lägga märke till detaljer och felaktigheter men det är T-korset som nu bildats till Pluto som gör det svårt att släppa greppet om det du retat upp dig på. Nu kanske du går in i rollen som rättvisans ryttare Jungfrun fast det inte är din stil egentligen.

Du som har tillgång till ditt personliga horoskop kan gå in och kolla var den 28° i Väduren infaller för dig. Den som inte vet kan följa solteckenastrologin och se att denna fullmåne faller i ditt 8:e hus. Det handlar om djupa känslor, det gemensamma som du delar med din partner. Passion, sex räknas hit och det gör också andras pengar, delade resurser. Allt som har med psyket och förståelse av människan är 8:e huset.

Vågen

Säg vad som inte händer nu Vågen! Det är en extrem tid och antagligen aktiveras varenda cell i din kropp nu. Astrologiskt är detta en stor vecka som faktiskt öppnar portarna till en ny epok i ditt liv.  Under måndagen bildar Solen och Pluto en kvadratur. Oh, kraftfullt! Under onsdagen blir månen full i Väduren och därmed blir du förstås totalt indragen eftersom Solen är i ditt tecken och här bildas ett T-kors till Pluto där även Mars är med.  Dessa fyra himlakroppar tillsammans skapar en ytterst transformativ energi som driver fram föränderliga känslor och kanske är det dags för ett reset av ditt liv, en ny riktning och lite justa nya influenser.

Solen färdas nu framför heta Mars och de fortsätter sin färd igenom ditt första hus och även det driver på viljan till utveckling inom dig. Det är kul att se dig så bestämd och målinriktad Vågen.

Du som har tillgång till ditt personliga horoskop kan gå in och kolla var den 28° i Väduren infaller för dig. Den som inte vet kan följa solteckenastrologin och se att denna fullmåne faller i ditt 7:e hus som handlar om relationer och partnerskap och är tillhörigt Vågens tecken. Fredsälskande, balanserade Vågen söker harmoni mer än någonting annat. När nymånen faller här är det en puff för att våga ta ett nytt kliv i kärlekslivet. Det här kan också vara en helande tid när du kommer över dina gamla relationsproblem.

Skorpionen

Välkommen till en superintressant vecka som på många sätt skapar det perfekta klimatet för dig. Dina båda styrande planeter är helt och hållet triggade nu vilket gör dig tangerar Skorpiontemat så du kommer att känna dig nöjd, sedd och lyssnad till nu.

Under måndagen bildar Solen kvadratur till Pluto. Vi har en tilltagande måne som växer sig större fram till onsdag eftermiddag när den blir full Vädurens tecken. På sin väg har Månen aktiverat Jupiter, Mars och Pluto innan den slutligen står mitt emot Solen och här blir allt så maxat som det bara kan vara.

Pluto lockar som bekant fram själens röst och du gör klokt i att tona in dig på din egen inre röst och känna efter vad det är du vill. Plutos närvaro erbjuder frälsning via transformation så om det är något som gnager där inne i själen – dra fram det i ljuset nu. Som vi alla vet dör spöken i ljuset och det skulle man kunna säga om ditt problem också – fast här leds energin om till något annat och mer positivt.

Du som har tillgång till ditt personliga horoskop kan gå in och kolla var den 28° i Väduren infaller för dig. Den som inte vet kan följa solteckenastrologin och se att denna fullmåne faller i ditt 6:e hus. Det är våra dagliga vanor, arbetet och hälsan som kommer i fokus. Träning, näring och mat blir viktigt. Och när vi väl ändå är igång med att se till att vi är friska och starka – inifrån och ut. Dina andliga rutin kommer i fokus. Har du ingen sådan kan det vara dags att hitta en. Kanske är Mindfulness något för dig?

Skytten

Under måndagen vänder både din styrare Jupiter och Merkurius riktning och går härmed framåt igen! Hurra! Visst, det dröjer en stund innan de verkligen får upp farten och kan rikta energin framåt och påverka skapandeprocesser – men det är ju definitivt ett steg i rätt riktning. Vi har en tilltagande måne på gång som blir full på onsdag eftermiddag. Intressant här är att alla eldiga planeter Jupiter, Solen Mars + Månen och Pluto är involverade i det här skeendet. Wow. Under fullmånen bildas ett T-kors med dessa planeter.  Det går inte att komma ifrån att detta är väldigt utmanade energier och jag ska inte sticka under stol med att det kan uppstå komplikationer. Dina känslor ställs på sin spets, blir stora och innan veckan är över kommer du att veta vad du vill i kärlek och livet generellt. Livet knuffar ut dig på banan och du får helt nya förutsättningar.

Du som har tillgång till ditt personliga horoskop kan gå in och kolla var den 28° i Väduren infaller för dig. Den som inte vet kan följa solteckenastrologin och se att denna fullmåne faller i ditt 5:e hus. Detta är Lejonets eget hus; scenen, dramatiken, kreativiteten, fantasin och skapandets hus.

Hit räknas alla hjärtefrågor så förälskelser, kärlek, omtanke med andra, hjärtligt engagemang, sex och barn. Fest och glamour är också femtehus relaterat. Det här är tillfället att få ordning på kärlekslivet och förlåta om det råkar vara så att du har saker i ditt hjärta som du inte kommit över.

 Stenbocken

Ditt försiktiga jag kan ha tendens att hellre ta det säkra före det osäkra, hellre undvika tjuren än att ta den vid hornen. Nu kommer inte den taktiken att funka. Pluto befinner sig fortfarande i ditt tecken och denna måndag bildar Solen kvadratur Pluto. Samtidigt som den processen är igång har vi en tilltagande måne som växer sig stor och blir helt full under onsdagen i Vädurens tecken. Även den infaller kvadratur Pluto. Ja, det är ingen lätt match det här. Känslor blir stora, beslut mognar och det kan vara att du måste sätta ner din fot kära Stenbock. På fredag kommer även Mars att trigga Pluto – så ingen rast, ingen ro. Bra med det här är att du får värdefulla insikter nu. Positivt med denna måne är att den laddade dig med känslor, vilja och motivation. Ta den enorma potential som finns med här använd dig av flödet.

Du som har tillgång till ditt personliga horoskop kan gå in och kolla var den 28° i Väduren infaller för dig. Den som inte vet kan följa solteckenastrologin och se att denna fullmåne faller i ditt 4:e hus. IC utgör början till det fjärde huset och den punkten handlar om din allra innersta kärna, rotsystemet i dig. Det berör grunden, programmeringarna, de vanor och traditioner som du fick med dig i modersmjölken. Det är ditt hem, din familj och dina allra närmaste kommer upp nu.

⭐️ Vattumannen

Det händer grejer nu Vattumannen!  Magnifika Jupiter har under de senaste fyra månaderna gått retrograd igenom ditt tecken.

Nu idag, måndag vänder både Jupiter och Merkurius direkt och går därmed framlänges igen vilket förstås är väldigt bra nyheter. Kanske tillhör du dem som inte tycker att Jupiter gett vad han lovade? Att du inte fått ta del av den utlovade bonusen, glädjen och utvecklingen du längtat efter? Nu är alla hinder röjda ur vägen och ingenting bör kunna stoppa lyckan från att komma till dig nu.

Men först har vi en del akuta grejer som drabbar precis alla. Det är Pluto som kommer att bilda skarp, obehaglig vinkel till Solen, Mars och Månen vilket skapar pockande, utmanade känslor. Månen blir full i Vädurens tecken under onsdagen

Du som har tillgång till ditt personliga horoskop kan gå in och kolla var den 28° i Väduren infaller för dig. Den som inte vet kan följa solteckenastrologin och se att denna fullmåne lyser upp ditt pratsamma 3:e hus. Under det kommande månvarvet kommer fokus att ligga på möten med andra, vänner, kollegor, grannare eller andra som du möter ofta i ditt dagliga liv.

Fiskarna

Ur det astrologiska perspektivet har oktober varit en enormt innehållsrik månad när den ena stora händelsen avlöst den andra. Vi har sett Pluto och Saturnus vända riktning och gå framåt igen. Nu denna måndag följer även Jupiter och Merkurius efter. Pust och äntligen kommer du att kunna ta de efterlängtade stegen mot framtiden. Ja, kära Fiskarna – det stämmer att du har suttit fast alldeles för länge. Den här energin är förlösande.

Men det ligger också till så att Solen och Pluto kommer att bilda kvadratur redan ifrån veckostart och det här spända läget släpper inte efter. Planet efter planet kommer att utmana Pluto. Vi har en tilltagande månen som blir full på onsdag eftermiddag i Vädurens tecken. Den drar med sig Pluto, Solen och Mars i ett dramatiskt t-kors. Det är en superintressant vecka som inträder här och ingen människa kan undgå att påverkas av dessa energier. Det är lite maxat, allt eller inget som gäller nu. Pluto drar fram känslor, söker sanning och transformation. Du kan komma till insikt om sakernas förhållande nu.

Du som har tillgång till ditt personliga horoskop kan gå in och kolla var den 28° i Väduren infaller för dig. Den som inte vet kan följa solteckenastrologin och se att denna fullmåne faller i ditt 2:a hus som handlar om dina materiella tillgångar, om vad du har, vad du äger och din personliga ekonomi. Nymånen i Lejonet pekar på dina värderingar och kanske också moral i ekonomiska frågor.  Här erbjuds du tillfälle att hitta SMARTASTE lösningen på din ekonomi.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Grattis på födelsedagen Vågen

/
Full moon in Libra

🥳 Grattis på födelsedagen Vågen 🎂🌹🎁

I år träder Solen in i Vågen 22/9 kl 21:21. Många drömmer om att uppnå det du utstrålar Vågen; säkerhet och perfektion. Ja, det är inte lätt för andra att få det du har. Vågen är styrd av Venus – skönhetens gudinna – och som hennes gunstling har du en naturlig känsla för stil och klass.

God smak, skönhet och allt som är gott och vackert tilltalar vältaliga Vågen. Du älskar det sköna i livet och kan inte tänka dig att vistas i osköna miljöer. Det bara måste vara harmoni.

Du är den naturliga medelpunkten i alla sociala sammanhang och vet precis hur man handskas med människor och är en duktig värd/värdinna. Charmiga Vågen är dominant och en målmedveten ledare. Du är en världsförbättrare och drivs av en önskan att göra världen till en bättre plats. Vågen är vänlig, fredsälskande, rättvis och intellektuell. Du vet precis vad du vill men lyckas genom ditt behagfulla sätt oss kollra bort oss andra till den grad att vi inte har något alls emot att när du tar över.

Vad är då detta prat om att vågen är velig? Nja.. Vågen söker det som är perfekt.. om valet är att välja mellan några mediokra alternativt kan det vara jättesvårt för en våg som endast vill ha det bästa.

Därför är du underbar: Vi älskar dig mest att du är zodiakens vänligaste och person som vill att alla ska ha det bra. Charmig, smakfull, elegant och kvinnlig gör du allt för att behaga din omgivning. Verbal, snabbtänkt älskar du att roa och underhålla. God smak, perfekta omgivningar och mycket flirt är du i ett nötskal. Under den välpolerade ytan finns en stark, målmedveten person med starka åsikter.

Därför är du helt hopplös: Du är relationsberoende och livrädd för att vara ensam. Orättvisa gör dig förbannad men du ler hellre än att säga ifrån. Din ovilja att till att skapa dålig stämning eller rädsla för konflikt kan led dig till knasiga situationer. Sätt ner foten Vågen.

Din hemliga sida: Du är en riktig Flirt! Vissa av er håller flera personer varma samtidigt och kan vara riktigt luriga.

Det här vill du ha i kärlek: Kärlek är det viktigaste i livet för dig och dina tankar kretsar ständigt runt relationer. Du söker skönhet och harmoni, är romantisk, mysig och kul att vara med. Kan vara dominant, fåfäng och lite lat och älskar att bli uppassad.

Partners som passar dig: Tvillingarna om du vill leka och ha kul, Väduren mycket man – lite relation. Socialt sett ingen höjdare men ett klokt val om du vill ha bra sex. Oxen är ett klassiskt tryggt val. Erbjuder goda middagar, sensualism, mys och romantik. Stenbocken ger dig en stabil relation, bra ekonomi och ett tryggt äktenskap.

Partners du bör undvika:

Lejonen kan vara för självcentrerade, Fiskarna får du aldrig grepp om, Skorpionen söker ett mer krävande engagemang än vad du kan leverera.

Är du en sann våg?

Känner du inte igen dig i minst av tre nedanstående påståenden är du ingen typisk Våg. Det kan bero på att din måne, ascendent eller andra viktiga planeter är placerade i andra stjärntecken.

  • Det är bara kärlek och relationer som gäller för dig.
  • Du tycker om att ha vackra människor omkring dig.
  • Du vill vara vän med alla.
  • Du trivs bäst i ett intellektuellt yrke helst i vackra miljöer.
  • Du hatar konfrontationer och höga ljud.
  • Du är allergiskt mot det som är vulgärt eller grovt.
  • Du är en sann perfektionist.
6

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Horoskop – Vecka 41

/
saturn-and-pluto-retrograde (1)

Väduren

Det är en mäktig vecka som väntar dig Väduren men till skillnad emot de senaste veckorna  finns det lite kärlek, försoning och glädje att hämta i dessa stjärnor. Visst, jag ska inte sticka under stolen med att högpresterande Mars fortfarande – för femte veckan håller stafettpinnen och utmanar dig rejält Väduren. Det är ni vädurar som är födda i tecknets sista tio dagar som kommer att känna av honom mest nu framöver. Positivt med honom är ju att han kickar igång livet och ser till att det händer grejer. Han är ju så tävlingsinriktad att det blir svårt att få det lugn som din själ såväl behöver. Jobb och jobb! Nytt nu är att Solen tagit ledningen och Mars sackar efter lite allt eftersom. Phu vad skönt! Det gör att du kan andas ut lite.

Merkurius är kommer ifrån den 15 -21 oktober vara mitt emot Kiron vilket är väldigt speciellt Det är lite som att universum räcker ut ett vitt flagg. Fred! Här finns ett erbjudande till healing, förlåtelser och kärlek. Sumpa inte den chansen. Tipset är att faktiskt vrida och vända på vad det var som hände och se om du i detta ljus kan se en möjlighet till försoning?

⭐️ Oxen

Ingen rast, ingen ro Oxen. Du ytterligare en högpresterande flitig vecka framför dig när du stretar på med ditt dagliga värv. Ja, det är ju förstås Solen och Mars som driver upp tempot och ser till att saker går undan.  Vi har i och för sig även retrograda Merkurius som nu backar in och ställer sig mitt emot Kiron. Det här är utan tvekan veckans viktigaste transit. Merkurius han vill ju prata som alltid – medan Kiron öppnar upp för förlåtelse, helande och kärlek mellan människor. Det här kan föra dig tillbaka vad som hände i mitten av september när den här transiten senast ägde rum, men det kan likaväl vara så att ditt sår är av betydligt äldre datum. Just dessa ögonblick av ynnest, när universum leder oss tillbaka i tiden, är att se som möjlighet att helas.

Venus befinner sig i ditt 8:e hus och även den positionen hjälper till att sprida lycka över ditt kärleksliv och viskar underbara löften om attraktion, skönhet och kärlek. Härligt Oxen med lite njutbara vibbar som får dig att känna dig väl till mods och kanske uppskattad, speciell och sedd.

⭐️ Tvillingarna

Veckan börjar fint med att Månen och underbara Venus rör sig igenom Skytten tecken – vilket förstås gör att det blir liv i luckan i alla rörliga tecken – du själv inkluderad vaknar till liv. I det stora hela handlar denna vecka mycket om kreativitet och arbetet och du kommer at kunna få mycket bra saker att hända som gör dig stolt och glad.

Din styrande planet Merkurius backar nu igenom Vågens tecken och det är sista veckan som han är retrograd.

Den 15-21 oktober kommer han att stå mitt emot Kiron vilket är att se som en fantastiskt chans för alla att läka sina sår. Detta kan betyda att tala ur hjärtat, att våga visa sina känslor, även sina svagheter och sår.

Härligt nu är förstås fredagens aspekter när Solen och Jupiter möts. Det här är en väldigt fin transit som välsignar, skänker lycka och glädje, möjligheter och lösningar till de flesta situationer. Om du funderar på att göra en förändring är det dock säkrast att vänta till nästa vecka. Merkurius och Jupiters banor vänder åt rätt håll då och därifrån kan saker gå som smort.

⭐️ Kräftan

Solen och Mars färdas fortfarande sida vid sida igenom Vågens tecken. Allt detta är ju förstås i kvadratur till allt som är du Kräftan.  Detta får dig och även alla de kardinala tecknen att pressa sig över sina egna gränser. Bra nu är i alla fall att det uppstår en liten glipa där mellan Sol och Mars som kommer att öka dag för dag. Det där drar sakta men säkert ner hetsen från extremnivå till mer normalt högpresterande. Så, inte helt oväntat så ligger åter en arbetsam och flitig vecka som väntar och din vana trogen kommer du att streta vidare i livet och dra ditt strå till stacken du, plikttrogna varelse är förstås troget där och tar ansvar.

Intressant nu är att Solen under fredagen möter Jupiter i trigon och sedan på söndag är det en kraftfull kvadratur till Pluto. Dessa aspekter kommer snart Mars och sedan även Merkurius att upprepa så det är så att säga samma tryck i gång hela månaden. Det finaste som sker nu är att Merkurius blir stående på den 10° i Vågen där han kommer att under hela 6 dagar vara mitt emot Kiron. Detta kan liknas vid en gratis healing session.

Vill du hjälpa till i processerna så tar du dig en titt på de svåra situationen du har varit igenom på senaste. Kanske finns det något du kunde göra annorlunda? Här erbjuds möjlighet till förlåtelse, helande och kärleksfulla insikter.

Lejonet

Du tillhör dem som kommer att stortrivas med utvecklingen nu eftersom riktigt intressanta saker är i görningen och du kommer väl till din rätt. Saturnus bana har vänt nu vilket skapar helt andra förutsättningar. Här kommer planeten åter att färdas tillbaka samma fotspår som han redan vandrat. Det blir lite som ett återtåg. Under de kommande veckorna  får du möjlighet att kunna slutföra surdegar, kanske är det gamla projekt eller kanske har du något annat långvarigt problem som du äntligen kan sätta punkt för. Det ligger till så kära Leo, att vi egentligen bara väntar på att Merkurius och Jupiters banor ska vända direkt – vilket sker nästa måndag. Sedan är mänskligheten redo att dundra in i framtiden.

Härligt och kreativt nu är förstås Venus vistelse i ditt 5:e hus Leo. Mysigt! Här får du tillfälle att uttrycka dig och dina känslor. Romantik och kärlek hör ju hemma i detta hus så detta är verkligen goda nyheter.  Relationer är ju som alltid det viktigaste för dig och här ser det ut att finnas förutsättningar för att skapa en långvarig sådan.

⭐️ Jungfrun

Solen och Mars kommer även denna vecka att färdas nära varandra igenom ditt 2:a hus vilket håller kvar fokus vid arbete, pengar, personliga värderingar och tankar på vad som verkligen är värdefullt i livet. Har du ställt dig fråga vad det är som du vill behålla och vad som du kanske lika gärna skulle kunna klara dig bättre utan?

Att Merkurius är retrograd kan för mången Jungfru få dig att känna att du är bakbunden och hindrad i din framfart. Bra där! Det är faktiskt att ta dig tid till en tillbakablick som den här transiten tjänar till.

Ifrån den 15 – 21 kommer Merkurius att vara mitt emot helaren Kiron. Här erbjuder universum dig en chans att helas, förlåta och kanske få nya insikter som hjälper dig framåt.  Kiron är ju både lärare, läkare och själasörjare. Det skulle vara underbart om du kan använda den här energin till att kunna stänga dörren om det gamla och rikta siktet mot framtiden. Under de senaste dagarna har både Pluto och Saturnus banor vänt till direkt riktning. Nu väntar vi bara på Jupiter och Merkurius som vänder rätt nästa måndag.

⭐️ Vågen

Vi befinner oss i en oerhört kraftfull tid när Pluto och Saturnus precis vänt direkt. De är i princip stillastående i skyn nu och har genom detta en väldigt stor inverkan på allt.

Solen fortsätter sin färd igenom ditt fredsälskande tecken och precis som vi sett under de gånga veckorna fortsätter Mars att vara ytterst nära – men nu med den skillnaden att Solen tagit sig förbi honom, ligger före och kommer snart att dra från honom. Phu! Det är en lättnad faktiskt och kommer att minska stressnivåerna som kan ha blivit otillåtet höga hos mången Vågenfödd. Det är så långt ifrån ditt balanserade väsen som det går att komma.

Nåväl, du är fortsatt huvudpersonen i alla skeenden och en härlig tid med stark utvecklig runt dig väntas.  Härligt nu är att fredagens underbara transit mellan Solen och Jupiter vilket ger oss en glad, lycklig och förlösande känsla av sällhet. På söndag är det lite tvärs om för då bildar Solen aspekt till Pluto och då är det kanske en djupdykning i svåra saker som kommer att vara nödvändigt.

⭐️ Skorpionen

Det finns mycket att glädja sig åt i dessa stjärnor. Du Skorpionen är berömd för din unika förmåga att ta dig igenom precis vilka svårigheter som helst och som fågel Fenix komma ut på andra sidan förnyad, transformerad och ännu starkare. Jag tror att alla kan skriva under på att det varit en tuff höst.

Nu är det dock många bra saker som händer i ditt liv nu Skorpionen. Det viktigaste var förstås att Plutos bana vände direkt under onsdagen och Saturnus vände rätt igår. Härifrån rullar vi framåt igen, med fokus på framtiden och du kan fortsätta din strävan att bygga den den kärleksfulla, framtiden utav stål, i kärlek och trygghet som din själ längtar efter. Vi ser med spänning på hur Solen möter först Jupiter på fredagen och sedan i kvadratur med Pluto under söndagen. Det betyder mer i klartext att du får ett underbart veckoslut men att söndagen kommer att ställa saker på sin spets.

Nu väntar vi bara på att Merkurius och Jupiter ska vända direkt, vilket sker nästa måndag. Sedan är människorna redo att dundra på in mot framtiden.

⭐️ Skytten

Det har varit så vacker energi runt dig under veckoslutet och den här sälla, glittriga energin hänger med dig in den här veckan också och du kommer garanterat att få jätteroligt.

Veckan inleds med både Månen och Venus i ditt tecken vilket förstås är mer än maxat! Detta här placerar dig i händelsernas epicentrum och du kommer att vara mer populär än någonsin. Passa på nu att njuta av uppmärksamheten, glädjen och alla de sociala fördelar detta kan ge dig. Det är fullt pådrag i ditt utåtriktade 11:e hus där Solen, Mars och Merkurius samlats. Det finns inte en långtråkig minut här eftersom universum ser till att det är fullt kosmiskt pådrag i varje stund och det kommer att finnas mycket eldig, pådrivande och dramatisk energi i omlopp hela veckan faktiskt.

Solen kommer att bilda en vacker trigon till din styrande planet Jupiter. Wow.. det där sockrar verkligen situationen och helgen har förutsättning att bli helt underbar.

Men en sak du inte bör missa är det vackra som äger rum mellan retrograda Merkurius och Kiron nu.

Det här är tiden att räcka ut en försonande hand om du har smolk i din bägare, en relation eller vänskap som strandat. Kirons förmåga att läka sår och oförrätter är fantastisk.

⭐️ Stenbocken

Solen och heta Mars har kamperat i ditt karriärshus i flera veckor redan vilket förstås höjer din redan å höga ambition och tempo. Det kan vara så att oktober är så utmanande och jobbig att du kanske medvetet behöver ta dig i kragen och nu har jag din hälsa i åtanke. Ja, Mars närvaro ökar stress, produktionstakt och ger dig mer av alla de där egenskaperna du redan besitter dvs att vara zodiakens flitigaste. Det är nästan utomjordiskt höga förväntningar du har på dig själv. Nu kära Stenbock vill universum inte bara att du ska jobba, du ska arbeta smartare.  Det kan vara svårt att bryta vanor, slita sig från datorn och jobbet. Ibland kan det faktiskt vara helt okay att bara göra ett bra jobb och vara nöjd med det. Retrograda Merkurius möter upp med helaren Kiron under hela sex dagar 15-21 oktober. Underbart! Du behöver faktiskt sätta dig själv, din kropp och dina personliga behov i första rummet.

Att både Pluto och Saturnus banor vände rätt här nyligen är toppnyheter. Solen bildar en vacker trigon till Jupiter framemot fredag som utlovar en underbar helg.

⭐️ Vattumannen

För dig kära Vattenbärare är det mycket som gammalt som släpper, problem som rätar ut sig och arbete som du får ur händerna under de kommande veckorna. Att Pluto och Saturnus banor vände direkt nyligen har stor betydles för dig och gör allt så mycket enklare. Nu väntar vi på att Merkurius och Jupiter ska flöja efter (nästa måndag) och därefter är världen redo för framtiden.

På tal om Merkurius – under den här sista retrograda vecken kommer han att vara mitt emot Kiron i hela sex dagar.

Det här kan vara en tid för att försonas, helas, kasta nytt ljus över låsta relationer och situationer. Var den där generösa personen som sträcker ut handen först!

Det är en superspännande vecka vi har framför oss och universum snålar verkligen inte på något nu när Mars och Solen gör gemensam sak igenom ditt äventyrliga och kunskapstörstande 9:e hus + ditt sociala 11:e är. Sammantaget kan man säga att det är gynnsamt att vidga sina cirklar, studera, möta nya människor eller gå med i organisationer eller kurser vidgar dina horisonter. Nyfikenhet, resor, studier och andra sätt att höja medvetandet.

⭐️ Fiskarna

Solen och Mars rör sig upp och igenom Vågens tecken och ditt passionerade 8:e hus. Här berörs din innersta psykologiska utveckling så det är naturligtvis intimt och viktigt för dig på ett väldig djupt plan. Lyssna mer på din egen inre röst och lite mindre till andras behov och önskemål. Energin pushar dig mot nya höjder och många av er kan uppleva att livsglädje och alla typer av lust infinner sig. Härligt nu är förstås att Venus glädje och sötma får ditt liv att leka. Du kära Fiskarna tycks faktiskt lyckas med konststycket att hålla dig undan stressen och stå lite mer på sidan och iaktta vad som äger rum.

Det är en oerhört komplex och föränderlig stjärnhimmel nu som påverkar oss alla. Universum jobbar för högtryck och vi känner alla av dessa enorma krafter hela oktober ut. Nyss vände Pluto och Saturnus banor direkt vilket på sikt kommer att underlätta – men här och nu är de två ”farligare” eller kanske starkare i sitt uttryck än annars. Vi inväntar även att Merkurius och Jupiter ska vända direkt nästa måndag, sedan är världen redo för framtiden.

8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00