ANNONS

Horoskop – Vecka 39

/
znacheniya-nekotorih-totemov-zhivotnih_11

Vi samlar våra krafter..

⭐️ Väduren

Hallå Väduren! Idag måndag vänder Merkurius retrograd för att skapa mental oreda och trassla till saker för oss i dryga tre veckor. En sådan sak brukar skapa stora rubriker men nu är det så mycket annat som tar över i stället. När jag ser ditt horoskop tänker jag på testet med grodorna. Om värmen höjs sakta nog märker grodorna inte av att vattnet kokar – utan dör. Lite så det här med dig. Sakta men säkert hettas skeendena upp. Det är nästa vecka med den fantastiska nymånen du väntar. I onsdags 22/9 befann sig Månen i Väduren, Solen gick in i Vågen, höstdagjämningen inföll och där kickade alla de kardinala tecknen igång. Bang! Det mest intressanta här är att Mars och Solen färdas sida vid sida, nära varandra och mitt emot allt som är du. Det här får vädursblodet att koka, lusten att återvända och snart här anar jag att du har en ny plan, lösning, älskling eller vad det är du ruvar på. Något nytt ska fram!

⭐️ Oxen

Idag vänder Merkurius retrograd igen. Pust! Tre veckors potentiell oreda väntas. Även om det är en del i processen så har vi så mycket annat spännande som sker samtidigt.

Vi befinner oss nu invid ett av dessa totala energiskiften som är så häftiga eftersom man med blotta ögat kan se hur allt omkring oss skiftar och som ett gensvar till planeterna. Det var höstdagjämningen nyligen, månen är avtagande och fram emot helgen går vi in i mörkermånens tid.

I onsdags gick Solen in ditt flitiga 6:e hus där Mars redan väntar. Det är lätt att saker och ting går till överdrift här. För mycket jobb exempelvis. Det 6:e huset styr ju också dagliga rutiner, hälsan och om du vill kan du använda överskottsenergin till att ändra dina vanor. Skaffa dig en justare livsstil, karriär och hälsoförbättringar. Det är bara att snöra på sig träningsskorna och komma igång – eller dansskorna eller vad det nu är som är din grej. Det är viktigt att du sover bra, äter rätt och sunt.

Härligt för dig Oxen är att vackra Venus rör sig stadigt fram igenom ditt sjunde hus och förtrollar dig och allt i din väg.

⭐️ Tvillingarna

Idag vänder din styrande planet Merkurius retrograd och du kära Tvillingarna tillhör ju dem som brukar känna av detta mer än de flesta andra. Ja, dryga tre veckors oreda är vad du kan förvänta dig – det är den 18/10 det vänder.

Höstdagjämningen ägde rum i onsdags och i samma stund gled Solen in i ditt kreativa 5:e hus där redan Mars väntar. Oh, båda dessa eldiga tillsammans skapar naturligtvis massor med hetta och energi. De två färdas sida vid sida nu till de slutligen möts invid den superhäftiga nymånen den 6/10.Se till att använda den här underbara energin till att kicka igång ett projekt! Skapande, glädje, konst, sex och barn främjas nu. Dessutom kan överskottsenergin, dina skapande krafter också få igång allt det där som har med kärlek och romantik att göra. Oavsett

om du funderar på att slå ihop påsarna med din partner, att skaffa en ny kärlek eller på att bilda familj så följ ditt hjärta. Oerhört kraftfullt, motiverande och igångsättande!

⭐️ Kräftan

Vi står nu inför ett fantastiskt skifte på stjärnhimlen när planeterna kommer samman på ett dramatiskt sätt. Allt sedan höstdagjämningen den 22/9 och Solen trädde in i Vågens tecken ditt 4:e hus har alla de kardinala tecknen fått en massa överskottsenergi. Universum laddar upp och skeendet avslutas i nästa vecka men innan dess har massor hunnit hända.

Spännande nu är närheten mellan Mars och Solen. Det är en kaxigare sida än vi är vana att se. Bli inte förvånad Kräftan om du plötsligen framstår som en driven, energisk, modig, tuff och människa som står på dig och vill hävdar din identitet. Ord som nej, avslag och tyvärr passar inte dig under dessa stjärnor.

Astrologiskt står vi inför enormt betydelsefull månad när väldigt kraftfulla saker är på väg att äga rum. Det senaste halvåret har vi hunnit vänja oss vid att fem planeter gått retrograd. Idag, denna måndag blev det värre – för även Merkurius har vänt sin bana rätt och kommer nu att skapa oreda för oss under de kommande 3 veckorna.

Men Pluto och Saturnus står stationära (dvs stillastående) på stjärnhimlen i detta nu och är i begrepp att vända sin bana. Vid dessa tillfällen är de oerhört potenta och det finns något dramatiskt med i bilden. Det är först nästa vecka Pluto vänder och Saturnus följer hans exempel någon dag senare.

⭐️ Lejonet

Oh, här möter vi på knas på direkten Leo! Merkurius bana vänder retrograd i dag och vi vet väl alla vid det här laget att det innebär dryga tre förvirrade veckor. Förutom det är det en föränderlig, hektisk men ack så rolig vecka du har framför dig Leo!

Allt sedan onsdagens höstdagjämning har din styrande planet Solen befunnit sig farligt nära Mars De blir sjukt kaxiga tillsammans och gör lite som de vill. Nå, man antar att de är i sin fulla rätt att göra som de vill.  Med dessa två planeter ihop kanske du utgör en samhällsfara Leo? De kommer båda att plocka fram din coolhet och djuriska sexighet och ditt självförtroende stärks. Just nu befinner de båda sig i ditt kommunikativa 3.e hus och i vågens tecken där det handlar om vältalighet och mjukhet. Idag, denna måndag 27/10 har Merkurius bana vät retrograd i vågens tecken och ditt 3:e hus. Men oj, Leo! Det här blir inte lätt! Mars är den mest aggressiva planeten, ihop med Solen blir han gränslös. Det är inte alls säkert att det kommer vara så fina och genomtänkta saker du säger nu. Merkurius retrograd är sannerligen ingen hjälp heller i detta! Oh!

⭐️ Jungfrun

Oj, oj – jungfrun. Idag vänder din styrande planet retrograd och som du vet är det tre trassliga veckor som väntar när saker inte är så smidiga som man önskar. Allt sedan i onsdags har stora, dramatiska förändringar ägt rum på stjärnhimlen; Höstdagjämningen, Solen som trätt in i Vågen och nu färdas fram, sida vid sida med Mars. Det är så mycket hetta, mod, vilka och passion dessa stjärnor. Det är ekonomin och arbetet som kommer i fokus nu. Den här kaxiga energin lyser nu upp ditt 2.a hus och du kan vara mer bestämd än någonsin att få saker att hända. Jobb, inkomster och även investeringar och sparade slantar. Det är i och för sig bra för dig. Merkurius retrograd känns som ett motbud – men bry dig inte om honom. Man kan faktiskt göra bra affärer trots att han är baklänges. Det gäller bara att läsa på det finstilta lite ordentligt.

Mest intressant nu är att Pluto och Saturnus är stationära, dvs stillastående på himlen och i begrepp att vända direkt – vilket sker nästa vecka. Det är så oerhört kraftfulla energier och lite vad som helst kan hända. Ofta ser man vulkanisk aktivitet i samband med plutos vändningar.

⭐️ Vågen

Du har ju fått ett helt nytt liv Vågen sedan sist jag skrev en veckouppdatering. Det är din tid på året. Den 22/9 hade vi ju höstdagjämning, Solen trädde in i ditt tecken och färdas just nu sida vid sida med Mars. Det här är så potent, så kaxigt och de sätter ju tonen för allt i ditt liv nu! Härligt! Mars är ju alltid krigsgud, men att få skydd under självaste Solen det gör ju honom snudd på livsfarlig. Nu Vågen får du din energi tillbaka, är tuffare, argare och mer lättantändlig än annars. Du fattar blixtsnabba beslut, är glödhet i temperamentet, ball och skoningslös och sexig. Du kommer att vara mitt i händelsernas epicentrum en tid framöver. Universum fortsätter den totala transformationen som påbörjats Pluto och Saturnus är nu stillastående och vänder direkt under nästa vecka. Stor händelse som kan ge dramatiska effekter. Mars + Solkonjunktion är exakt nästa vecka och det är också den supercoola nymånen i Vågen vi inväntar den 6/10. En väldigt eldig och viljestark, het och passionerad nymåne måne som handlar väldigt mycket om din personliga vilja att styra sitt eget liv. Sådant som puttrat på – sjudit i grytan kan nu komma att koka över. Det samma gäller tankar, idéer och åsikter som du skjutit framför dig. Hela veckan påverkas av denna energi och mitt bästa tips till dig är att våga ta för dig, säg ifrån och när det gäller dina projekt eller egna företagande.. så finns det inte en bättre tid än nu att starta.

⭐️ Skorpionen

Det här är en vecka helt i din smak Skorpio! Venus fortsätter sin stilla lunk igenom ditt tecken,  hon har börjat gå långsammare inför den snart förestående retrograda perioden. Venus förtrollar allt hon rör vid så att livet blir skönt att leva, allt hon ser och gör blir vackert, njutbart och härligt. Det gäller såväl människor som det du säger, tänker, skriver eller skapar nu.

Universum har inga spärrar alls nu. Häftigast nu är förstås att Solen och din klassiska styrare Mars färdas sida vid sida igenom ditt 12.e hus, den exakta konjunktionen är nästa vecka. Solens närvaro förstärker vår krigsgud så att han blir mer macho än någonsin. Vet detta gör till dig kära Skorpion till zodiakens medelpunkt. Du kan uppleva att du blir lite utomjordiskt het, viljestark och sexig.

Som om inte det vore nog är Plutos energi förhöjd nu. Han är stillastående i sky och hans bana kommer att vända direkt. Som han är på vippen att vända laddar han upp massor av energi och det år oerhört starka krafter involverade. Det är först nästa veckan han vänder men fram till dess har världen anledning att ta sig i akt.

⭐️ Skytten

Merkurius bana vänder retrograd idag vilket gör att du kära Skytten bör försöka tänka lite extra på vad du säger eller gör under de kommande tre veckorna. Som du vet kan retrograder betyda trubbel. Men samtidigt är det så sjukt mycket annat kul på gång att ändå starkt rekommenderar att du ser till att delta i samhällslivet, träffar folk och har kul. Det är du väl värd kära Skytten.

Allt sedan 22/9 när Solen gick in i Vågens tecken och möttes med Mars har universum laddat upp. Det händer en massa kul där uppe på stjärnhimlen och det är en superrolig tid du går till mötes. Vad sägs om att få byta tankar med människor som är stimulerade och utvecklande?

Alla kul planeter befinner sig i ditt 11:e hus vilket såklart betyder mingel, bus och glädje. Livet är kul, utåtriktat och sofistikerat och du kan räkna med att möta en massa intressanta personer som ger dig något att tänka på.

Universum har dock inte riktigt hunnit klart med sin totala förändring utan processen håller på ända till långt in i nästa vecka. Mars konjunkt Sol, en jättehäftig nymåne + att Pluto och Saturnus måste vända direkt. Då först är vi klara och då är det en helt andra förutsättningar.

⭐️ Stenbocken

Ja, kära Stenbock – den 22/9 gick du in i en transformativ process som påverkar alla de kardinala tecken, men kanske dig allra mest. Det var höstdagjämning, Solen trädde in Vågens tecken och samtidigt in i ditt 10:e karriärhus och där den förstås lyser upp ditt yrkesliv, ser till att du blir sedd och uppmärksammad yrkesmässigt. Framgång utlovas!

Mest intressant nu är att Solen färdas sida vid sida av Mars ända fram till den 6/10. Det här ger dig styrka, en potent och kaxig känsla som gör dig oövervinnerlig. Känn dig som en Vädur! Nu vågar du ta ut svängarna och agera utifrån instinkt och magkänsla. Lika bra det, Stenis!  Merkurius vände retrograd idag denna måndag så det kanske inte går så bra att få kontakt med hjärnkontoret i vart fall?

Den process vi befinner oss i kommer att påverka både den här och hela nästa vecka. Universum laddar succesivt upp energierna och det är Solen konjunktion Mars, nymånen i Vågen och det är Pluto i Stenbocken +  din styrande planet Saturnus som båda varit retrograda, nu är stillastående på stjärnhimlen, och på vippen att vända direkt. Wow! A big step for humantiy – för att citera NASA .

⭐️ Vattumannen

Oj, det är så mycket som händer nu Vattenbärare!

Härligt livsbejakande energier fyller ditt horoskop nu. Du vill upp, framåt och du vill göra saker. Det är en ångade het vecka som väntar dig nu och det är en starkt motiverande, eldfängd och oförutsägbar energi som råder.

Merkurius bana vänder retrograd idag måndag! Ja, det där vet vi ju nu att detta skapar motsägelsefulla krafter. Glöm inte att han trots retrogaden är kommunikationsgud och att han fordrande fungerar. Visserligen lite mer förvirrad – men inte ur funktion.

Bästa sättet att hantera Merkurius är att köra på som vanligt men kanske inte vara allt för snabb på att ingå i avtal som du inte har tänkt igenom ordentligt i förväg.

22/9 förra onsdagen inföll höstdagjämningen, Solen gick in Vågens tecken där redan Mars och Merkurius väntade i ditt 9:e hus (resor, högre studier, internationella kontakter). Visionären och tänkaren i dig får en hel del att sysselsätta hjärnan med för det är tydligt att du gör upp planer.

Att Mars och Solen är ihop ger dig tillgång till personlig kraft och vilja. Använd den!

Bäst nu är att Pluto och Saturnus är på vippen att vända bana och gå direkt igen! Tjoho! Så stor hjälp för oss alla. Mänskligheten är redo för stora kliv.

⭐️ Fiskarna

Merkurius vänder retrograd idag. Hepp! I övrigt har vi så kraftfulla transiter på gång att man fullkomligen darrar Fiskarna. Det hela sattes igång redan förra veckan vid höstdagjämningen när Solen gick in i Vågen, mötte upp med kaxiga krigsguden Mars. Dessa båda eldiga, potenta och ack så sexiga planeter lyser nu upp ditt 8.e hus som handlar om sådant som man kanske inte alls vill offentliggöra. Det 8:e huset kallas ju ”hemligheternas kammare” just för att det där väldigt kopplat till sexualitet, passion och djuplodade känslor. Visst, det kan behandla djupa känslor och ditt psykiska mående också.

Men, det verkligt heta ämnet här är förstås ekonomi och pengar som du delar med någon annan.

Solen och Mars ihop ger dig oväntat styrka men också ökad dragningskraft. Folk kommer vilka ha dig med på än det ena, än det andra.  Om det är så att du behöver sätta ner foten, markera gränser mot någon människa eller liknande är det här ett superbra tillfälle. Du har kraften med dig.

Den här maxade processen pågår till långt in i nästa vecka. Vi väntar på den superhäftiga nymåen i Vågen, på Mars konjunkt Sol samt att Pluto och Saturnus som ska vända direkt. Allt detta är på gång.

Om du har svårt att förstå människorna nu.. Merkurius retrograd – föreslår jag att du tar med dig en het älskare och försvinner in i ditt 8:e hus på obestämd tid. Bästa verklighetsflykten..

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Att tolka horoskop som en astrolog

/
Astro+bok

Kära Astrologivänner..

Än är det inte för sent att anmäla sig till vår superkurs ”ATT TOLKA HOROSKOP SOM EN ASTROLOG.”  Klicka på röda länken så kan du läsa mer. OBS – framflyttat datum.

Det är en jättebra astrologikurs som alla kan hänga med på. Kanske riktar vi oss mest till dem som kan lite astrologi men behöver knyta ihop sina spetiga kunskaper, bredda förståelsen av allt det du redan kan. Att få uppleva glädjen och kicken som uppstår när ”polletten trillar ner” är obetalbart! Så tolkning tills dess att  du behärskar horoskopet och kan läsa det ett rinnande vatten är kursens mål.

Detta är en förberedande kurs inför vårens efterlängtade kurs i ”Predictive Astrology”. Där får eleverna lära sig olika tekniker och trick i hur man ser framtida tendenser och händelser.

Unikt med vår kurs är att vi tre lärare som var och en bidrar med sitt synsätt och kompetens.

0

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Horoskop – Vecka 38

/
vecka-38-horoskop (1)

🌕 Väduren

Det är en jättespännande tid du har framför dig när universum kommer att lyfta dig, puffa dig uppåt och framåt, hjälpa dig att fatta beslut.

Nu befinner du dig i ett skeende Väduren som är så signifikant att man baxnar. Man kan inte nu understryka hur viktiga dessa processer. I onsdags den 15/9 trädde Mars, din styrande planet, in i Vågens tecken. Det innebär att Mars är mitt emot sitt eget tecken, återaktiverar minnen och händelser och astrologiska punkter som bearbetades 28/6, 2020 – 1/6, 2021. Ja, vi har väl alla den tiden i färskt minne. Okay, det är dags göra klart det som började där.

Tisdagens fullmåne infaller på den 28° i Fiskarnas tecken kl 01:54. Om du följer soltecken astrologin är detta ditt 12:e hus. Sanningen finns inom dig!

På onsdag är höstdagjämningen här och Solen går in i Vågens tecken och här berarbetas allt som har med relationer att göra. Extra intressant är att Solen och Mars härifrån närmar sig varandra och kommer att färdas sida vid sida i flera veckor. En oerhört kraftfull period väntar.

 🌕 Oxen

Vi har en tilltagande måne på gång och energierna är jättestarka nu och vi står inför ett av dessa tillfällen när universum byter skepnad och det nästan känns som ett scenbyte på teatern. Venus, kärlekens planet, och din styrare är i Skorpionen vilket gör att du känner saker djupt och innerligt. I tider som dessa kan även förälskelse, sann kärlek och stunder av sällhet uppstå och du kära Oxe garanteras en riktigt härlig period. Häftig för dig som är Oxe är förstås att Venus och Mars befinner sig i vad som kallas ömsesidigt mottagande. Det innebär att de alltså besöker varandras hemmaplan, vilket gör att de båda är förstärkta i sin energi. Extra ångande, sensuella med andra ord.

Tisdagens fullmåne infaller på den 28° i Fiskarnas tecken kl 01:54. Om du följer soltecken astrologin är detta ditt 11:e hus.

På onsdag har vi vårdagjämning och här träder Solen in i Vågens tecken och ditt 6:e hus som sätter fokus på hälsan, arbetet och de dagliga vanorna.

🌕 Tvillingarna

Ni som är födda i rörliga tecken har förstås blivit lite bortskämda under den här härliga tiden som flera planeter varit i Jungfrun, men allt underbart har sitt slut – och så även detta.

Nu står du kära Tvillingarna, inför ett stort enerigskifte som delvis redan har iscensatts men grand final av processen möter vi när månen bli full på 28° i Fiskarnas tecken på under natten till tisdagen, kl 01:54 är den exakta tidpunkten.

Om du följer soltecken astrologin är detta ditt 10:e hus. Wow. Med andra ord så lyser fullmånen upp ditt karriärshus och det du säger och gör kan lätt bli uppmärksammat.Nästa dag, onsdag 22/9 har vi höstdagjämning och i samma stund går Solen in i Vågens tecken och ditt 5:e hus. Underbart! Vågens balanserade luftenergi passar dig perfekt.

Det finns ett underbart skapande flöde i dessa stjärnor och din kreativitet är på topp! Detta hus handlar också om party, delad glädje, ett öppet hjärta och gemenskap. Vänner, möten och roliga stunder väntar.

🌕 Kräftan

Vi har en tilltagande måne, vilket som alltid ger ett ökat tryck, fart och fläkt både i yrkeslivet och i den privata sfären. Tisdagens fullmåne infaller på den 28° i Fiskarnas tecken kl 01:54. Om du följer soltecken astrologin är detta ditt 9:e hus.

Oh, det handlar ju om medvetandehöjning, höja sinnet och ta till sig ny information. Alla vill ventilera sina tankar med dig, få råd och kanske en klapp på axeln.

På onsdag är höstdagjämningen här Solen träder in i Vågens tecken där redan Mars och Merkurius väntar. Det här ju ett av årets fyra kardinala punkter. Det som ger extra krut till den här höstdagjämningen är Mars närhet till Solen. De två kommer att färdas sida vid sida här i flera veckor. Det blir ett starkt fokus på ditt 4:e hus, dvs din hemmaplan så scenen för allt skoj ser ut att vara i en mysig, avslappnad miljö. Kanske rent av hemma hos dig Kräftan? Det ser kreativt och skapande ut så kanske kommer din husliga sida fram och du imponerar på omvärlden genom att laga en fantastisk middag? Kanske ska du passa på att köpa någonting riktigt fint till ditt hem nu?

🌕 Lejonet

Oh, den här veckan kommer med nya energier, och kan bjuda på överraskningar och verkligheten kan till och med kännas överrumplande. I det här fallet är det många bäckar små som går tillsammans och bildar en stor å.Vi har en tilltagande måne som speedar upp händelseförloppet till dess måne blir knallfull. Detta sker under natten till tisdag på den 28° i Fiskarnas tecken kl 01:54.

Om du följer soltecken astrologin är detta ditt 8:e hus som inte för intet kallas ”hemligheternas kammare” blir upplyst. Intressant! Här finns insikter att inhämtas. Du kan bli medveten om skevheter i relationer, kanske t o m sådant som kallas varaktig söndring. Detta hus rör känslor, psykologi och delade resurser. Vissa av kan bli medvetna om ekonomiska orättvisor exempelvis.

Venus möter Uranus i opposition hu vilket kan ge dig en positiv puff framåt och uppåt i din personliga utveckling. Kanske kommer du lite mer till klarhet om vilken din livsuppgift är? Det kan också hjälpa dig att se vilka förändringar du bör ta för att få ihop ditt livspussel på det allra bästa sättet.

🌕 Jungfrun

Det är spännande att vara du nu Jungfrun när universum laddar upp emot en väldigt häftig fullmåne som landar på den 28° i Fiskarnas tecken natten till tisdag kl 01:54. Följer du soltecken astrologin är det ditt 7:e hus som lyses upp. Detta hus handlar lika mycket om öppna fiender som om den valda vännen och kärleksrelationen. När en fullmåne skär över relationsaxeln händer det massor, på ont och på gott. Överenskommelser kan slutas, man kan bli ihop eller göra slut. Vackert nu är att Neptunus mjuka, medkännande strålar finns med i mixen här.

På onsdag infaller höstdagjämningen och Solen träder in Vågens tecken och glider där in i ditt 2:a hus som handlar om handlar om jobb och pengar. Det är som sagt full rulle med mycket arbete, händelser och människor runt dig nu. Undrar just om det är möjligt att få för mycket av det goda? Venus kommer att befinna si mitt emot Uranus vilket kan göra dig lite mer impulsiv än vad vi är vana att se dig.  Att stanna kvar och vara lojal med ditt arbete eller faktiskt ge efter för frihetslängtan och kasta in handduken och dra?

🌕 Vågen

Universum laddar om och lägger upp ett helt nytt scenario för dig nu kära Vågen som ändrar allt! Natten till tisdag infaller en fullmåne på den 28° i Fiskarnas tecken och följer du soltecken astrologin är detta arbetes, de dagliga vanorna och hälsans hus. Fokus på sådant alltså.

På onsdagen är höstdagjämningen här och i samma stund träder Solen in i ditt tecken och där väntar ju redan Mars och Merkurius. Wow! Den kommande Vågmånanden är så häftig, intressant och utmanande på alla tänkbara nivåer. Vips, så är du den som allas blickar faller på. Solen och Mars kommer att färdas mycket nära varandra i flera veckor nu och här kommer dina superkrafter att gå igång Det här ger intensitet, passion och lust. Det här är en entusiasmerande och rolig tid när det verkligen passar att komma i gång med nya saker. Venus och Mars befinner sig nu i vad som kallas för ”ömsesidigt mottagande” dvs de befinner hemma hos varandra, ett utbyte som gör att båda planeterna får ökad styrka och samarbetar jättebra.

Venus och Uranus utmanar världen i en kaxig opposition som troligtvis vilket gör dig lite lurig och öppen för det okända.  

🌕 Skorpionen

Det är en synnerligen intressant vecka som ligger framför dig nu. Vi har en tilltagande måne som blir full under natten till tisdag kl 01:54 på den 28 graden i Fiskarnas. Om du följer soltecken astrologin infaller den i ditt 5:e hus. Oh! Glädje, kreativitet, gemenskap och ett öppet hjärta är vad det står för. Denna fullmåne är länkad till intuitiva, medkännande Neptunus, som också främjar din intuition och fantasi. För dig som redan är så andligt öppen är dessa fullmånedagar välsignade.På onsdag är höstdagjämningen och Solens entré i Vågens tecken här. Du kan se fram emot en intensiv månad – då Solen och din styrande planet Mars kommer att färdas ytterst nära varandra.

Dessa två eldiga tillsammans är ju förstås oerhört igångsättande och motiverande. Mars och Venus befinner sig Venus och Mars befinner sig nu i vad som kallas för ”ömsesidigt mottagande” dvs de befinner hemma hos varandra, ett utbyte som gör att båda planeterna får ökad styrka och samarbetar jättebra. Relationer kan vara lite skakigt på relationsfronten. Vissa av er kanske blir förälskade nu när Venus är mitt emot Uranus. Men det skulle precis lika gärna vara tvärt om att oväntade händelser leder till att det knakar i etablerade relationer. Ta det lugnt.

🌕 Skytten

Vi andra som står utanför med vidöppna munnar och ser på dig tänker förstås att det måste vara så befriande och härligt att vara Skytt! Vi tycker att du är den coolaste varelsen som bara blåser förbi oss andra med siktet inställt på framtiden.

För dig kanske det inte är riktigt lika kul dock som vi utomstående tror. Det finns fart i dessa stjärnor och du gör klokt att dra lite i handbromsen. Natten till tisdag infaller en fullmåne på den 28 graden i Fiskarnas tecken och om du följer soltecken astrologin infaller den ditt 4:e hus som förstås har din livsaxel – hem/karriär att göra.

Dagen därpå har vi en höstdagjämningen här, och Solen träder in i Vågens tecken och ditt superkommunikativa 11:e hus som har med människor, grupper och möten att göra. Du är i ditt esse nu.

Veckan är just av den sorten när saker går för fort. Kanske fattar du lite väl spontana och plötsliga beslut, är för öppenhjärtig mot fel person? Det kan vara att känslor kan tenderar att bli väldigt stora och plötsliga.

🌕 Stenbocken

Det här med att behålla sitt yttre lugn och professionella yta kan vara en utmaning den här medryckande och ytterst händelserika vecka. Vi har en tilltagande måne, stora känslor och dramatiska händelser på gång – så långt ifrån alldaglig och känsloneutral tid som det går att komma.

Natten till tisdag infaller känslosam, fullmåne på 28° i Fiskarnas tecken. Om du följer soltecken astrologin lyser den upp ditt kommunikationshus.

Redan dagen därpå har vi nästa stora händelse, höstdagjämningen och Solens inträde i Vågens tecken här vilket förstås är kraftfullt i sig. Du går in i en superstark period med Merkurius, Solen och Mars i ditt karriärshus. Under nästan hela månaden är Mars och Solen i konjunktion vilket är mäktigt. Det ökar din ambition och viljan att komma någon vart. Du blir tuff att tas med, men å andra sidan är det inget dåligt i sig. Det är bra för dig att vara tydlig och peka ut riktningen. Du kommer långt nu.

🌕 Vattumannen

Nu går det undan kära Vattenbärare. Den tilltagande måne gör våra känslor stora fram tills den under natten till tisdag kulminerar i en fullmåne som infaller på den 28° i Fiskarnas tecken. Om du följer solteckenastrologin så pekar fullmånen på ditt ekonomiska 2:e hus. Så det är mycket som kretsar runt pengar, hur du värderar din tid, din försörjning och och hur du ska få ihop ditt livspussel på allra bästa sätt är sådant som kommer sysselsätta din hjärna. Även om du har superkoll, som ni Vattenbärare plägar ha, så kan det ändå vara jättebra att se till att du har gjort de smartaste valen gällande lån, penningplaceringar etc. Som Venus och Uranus brakar samman här kan oväntade förändringar, plötsligt uppdykande problem som har med arbetet att göra dyka upp.

Hösten är här, höstdagjämning och nu tar Solen plats i Vågens tecken och ditt medvetna 9:e hus. Det tänds en lust hos dig under den här tiden att utmana dig själv. Du vill mer helt enkelt. Mars och Solen kommer att färdas samman under nästan en hel månad så du kommer att ha gott om tid att utveckla dina idéer vidare.

🌕Fiskarna

Din tid är här Fiskarna. Vi har en tilltagande måne som blir full i ditt tecken under natten till tisdag på den 28° i Fiskarnas tecken. Om du följer soltecken astrologin lyser fullmånen upp ditt 1:e hus. Mer personligt än så här går det inte att komma. Det är du, din personlighet, dina känslor och ditt varande som kommer i fokus här. Fullmånen infaller nära din styrande planet Neptunus vilket förstås förstärker processen. Du får tillbaka din kraft, eller kanske är det mera rätt att säga att din energi höjs. Coolt! Varje fullmåne symboliserar också kulminationen av en halvårslång tillväxtcykel som startade vid nymånen i Fiskarna 13/3. Det du ser runt dig nu är en konsekvens av de val du tog för ett halvår sedan. Det skadar aldrig att tänka på dessa cykler inse hur väl de faktiskt följer vår utveckling.

Nu är inte bara sommaren utan hela sommarhalvåret över. Det stadfästes på onsdag när Solen träder in i Vågens tecken där redan Merkurius och Mars väntar. De kommer att bearbeta ditt djuplodade 8:e hus nu under den kommande månaden.  Ja, kära Fiskarna – det är ett andligt hus, som berör våra allra djupaste känslor, det innersta djupet i din själ och till och med meningen med livet. Det är en oerhört kraftfull tid du går in i. Var tacksam och ödmjuk inför livet.

3

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00