Damernas Världs bloggare

Letar du efter information om Damernas Världs bloggare? Här hittar du allt om våra influencers och länkar direkt till deras bloggar.

Här hittar du information om bloggar på Damernas Värld: 

Läs veckohoroskop i min blogg och diskutera allt mellan himmel och jord

Astrobloggen på Damernas Värld 

Margareta Hedin är Damernas Världs astrolog och astrobloggare. I hennes blogg kan du läsa veckohoroskop och diskutera allt mellan himmel och jord, men mest det som rör sig på stjärnhimlen förstås. Margareta skriver om sin stora passion i livet – astrologin. Läs bloggen här! 

 

Jennie Hammar bjuder på vardagsglimtar från livet i Los Angeles

Jennie Hammar - blogg 

Jennie Hammar bor i Los Angeles och jobbar som frilansjournalist. I hennes blogg bjuder hon på spaningar från änglarnas stad, outfits, vardagsbetraktelser och glimtar ur sitt liv. Läs bloggen här. 

 

Charlotte Perrelli är en av Sveriges mest folkkära sångerskor

Charlotte Perrelli - blogg 

Charlotte Perrelli är en av Sveriges mest folkkära sångerskor och profiler - och hon har en väldigt populär blogg! I bloggen bjuder hon på vardagsbetraktelser, hemmaliv med mat och bak, backstagematerial, karriär och mammaliv. Läs bloggen här. 

 

Vimmelmamman – har bloggat i över ett decennium

Vimmelmamman – blogg 

Lotta Gray har bloggat under namnet Vimmelmamman i snart 15 år och här varvar hon flärd, skönhet och kläder med vanlig vardag. ”Jag väjer sällan för de svåra frågorna och drivs oftast av att skriva om svärta och tillkortakommanden”. Läs bloggen här. 

 

Läs aldrig Editor's Chef på tom mage - matinspirationen är så stark och så lockande!

Editor's Chef - en blogg om mat 

I Editor's Chef får du följa Damernas Världs chefredaktör, Jonna Berghs sambo Patric Nadaluttis matäventyr. Han bjuder på recept och inspiration på god och härlig mat som passar för 2 på en date-night hemma, eller för hela familjen och vännerna. Läs bloggen här.  

 

Hållbar stilinspiration & DIY på hög nivå

Monika Kichau – en blogg om stil & mode 

Monika Kichau är TV-stylisten och modevetaren som ständigt inspirerar med sina snygga looks, smarta tips och härliga bilder. Monikas modeblogg är för dig som gillar tidlös stil, hållbarhet, DIY – och de allra senaste trenderna. Läs Monikas blogg här. 

 

Träning, yoga och mental coachning signerat Ida B Olsson

Ida B Olsson - en inspirerande blogg om hälsa och träning 

Ida B Olsson har sin bas i Båstad på västkusten och arbetar som PT, yogalärare och coach. I bloggen får vi följa hennes vardag med träning i fokus men också familj, hem och så klart en dos mode! Läs Idas blogg här. 

 

En inredningsblogg med mode och skönhet? Ja, tack!

Sanna Fischer - en blogg om inredning i första hand 

Sanna Fischer har bloggat om inredning i många år och det märks att hon även jobbar med det. Men i Sannas blogg får vi inte bara på de bästa inredningstipsen, hon inspirerar också till snyggt mode och bra skönhet! Läs Sannas blogg här.  

Aktuellt just nu