Bär oxblodsrött och du är helt rätt hösten 2012!

Två nyanser av rött, oxblodsrött och vinrött, är säsongens trendigaste nyanser hösten 2012. Nyfiken på dessa färger och hur du bäst bär upp dem? Damernas.se guidar dig till höstens röda trend efter klicket.
Hösten 2012 är det olika nyanser av rött som gäller. Men inte den klassiska klarröda nyansen. Nej, istället är det mörkare toner av rött, som oxblodsrött och vinrött, som dominerar trendbilden. Dessa röda nyanser syns hos ett stort antal designers och modehus, bland annat Miu Miu, Gucci, Haakan, YSL, Versus och Tommy Hilfiger.
Mest frekvent ser vi oxblodsrött och vinrött på kappor och byxor, men nyanserna förekommer även på klänningar. Denna trend går även in i en annan het hösttrend, nämligen skinnmodet. Skinn syns överallt i modevärlden. Svart, dramatiskt skinn och  – så klart – oxblondsrött och vinrött skinn. 

TRENDTIPS!– Skippa den svarta uniformen i höst och vinter och övergå till dessa mörkare toner av rött. Inte ett jättestort kliv för alla oss som älskar svart, men ändå en härlig och välkommen färgförändring.
– Inspireras av Miu Miu och ta dig an ett av höstens trendigaste outfits: kostymen. Matcha kavaj och byxa ton i ton.
– Sugen på denna röda trend? I morgon tipsar vi dig om de bästa köpen just nu. 

Hakaan, Diane von Furstenberg, Gucci, Roksanda Ilincic, Maurizio Pecoraro
Tommy Hilfiger, Hakaan, Miu Miu, Nina Ricci, Jason Wu
Peter Som, Chanel, Gucci, Haider Ackermann, DKNY

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Clarins för endast 199 kr. Köp nu!