Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
ANNONS Innehåll från Wrebit

Så bokför och fakturerar du i mobilen – på en minut

Evelina Parheden, marknadschef hos Wrebit.

Gör ditt inköp, fota av kvittot med appen, klart.
På bara någon minut har du bokfört helt utan krångel – direkt i mobilappen Wrebit.

– Det är jätteenkelt att komma igång, säger Evelina Parheden, marknadschef hos Wrebit.

Just nu: Testa Wrebit kostnadsfritt i ett år

En unik app för småföretagare. Så beskriver Evelina Parheden, Wrebit, appen som hjälper småföretag med fakturering och bokföring (se faktaruta).

– Det finns mängder av bokföringsprogram och kvitto-appar men vi är unika med ett bokförings- och faktureringsprogram i app-format. Inga andra program behövs, alla funktioner ett företag behöver är samlade på samma ställe, berättar Evelina Parheden.

Slipper redovisa i sista stund

Appen är utvecklad av redovisningsbyrån Wengbrand i Ulricehamn, som såg att små företag har ett stort behov av att förenkla sin bokföring. Därför anpassades Wrebit till företag upp till tre anställda som omsätter max tre miljoner kronor årligen.

– Tittar du på hur en småföretagare arbetar så är man ofta ute i sista stund med att bokföra sina kvitton/fakturor och redovisa momsen. Man sitter där med en hög kvitton kvällen innan alla underlag måste in, säger Parheden och fortsätter:

– Från byråernas synvinkel är det också ineffektivt att sortera och kontera kvitton åt någon, det kan kosta ganska mycket pengar för kunderna. Vi tänkte att den biten skulle kunna göras smidigt av kunderna själva.

"En aha-upplevelse"

I Wrebit-appen är ledordet enkelhet. Enligt Parheden behöver man egentligen inga förkunskaper alls för att kunna börja redovisningen via appen. Och behöver man ta hjälp av en redovisningsbyrå inför deklarationen går det att få ut en SIE-fil, som är kompatibel med alla bokföringsprogram på marknaden.

– Många användare vi har kontakt med har en skräck för det här med redovisning innan de börjar, men det blir verkligen en aha-upplevelse över hur enkelt det är.
I dina ögon, vilka är de största fördelarna med Wrebit?

– Förutom enkelheten så skapar den tid till kärnverksamheten. Att läsa av ett kvitto tar ca 10 sekunder, att skicka en faktura en minut. Det gör att administrationen inte blir en belastning. Dessutom får du en helt annan kontroll på företaget, du har alltid färska siffror. Tillgängligheten är en stor fördel, du kan bokföra och fakturera när som helst, var som helst.

Läs mer om hur Wrebit kan hjälpa ditt företag

FAKTA: WREBIT
Bokför själv utan förkunskaper, direkt i mobilen.
Hantera kvitton, utlägg, fakturor, momsredovisning, skapa/skicka kundfakturor med mera. Allt i samma app.
Registrera dig nu och få första året gratis. Kostar vanligtvis 99 kronor i månaden inklusive support.
Hela tjänsten är mobil och molnbaserad.
Har inga begränsningar för antalet fakturor/verifikationer.
Ladda ner på App Store eller Google Play

Tycker du att den här artikeln innehåller nyttig information?

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!