Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
ANNONSInnehåll från Tvodster

Bianca Ingrosso om hatet: ”Ibland mår man jättedåligt”

Att jobba som influencer är en dröm för många, för andra är det verklighet. I dag är influencers ofta varumärkens ansikte utåt, därför är det viktigt att förstå vem som står bakom succén – och vad det innebär.

Se alla influencers på plats på Iconfest


De har hundratusentals följare och lever ett liv som många drömmer om. I och med sin popularitet har influencers fått en större plats när det kommer till marknadsföring runt om i världen. Men vem ligger bakom den framgångsrika ytan? Och vad innebär det – egentligen?

Chans för fans att träffa youtubers och bloggare

Iconfest (Influencer Convention Festival) är ett tillfälle att interagera med bland annat influencers. Förra året fick fanns möjligheten att träffa exempelvis Viktor Frisk, Iza & Elle, Theo "Theoz" Haraldsson och systrarna Penny och Peg Parnevik – som sedan deltog i Iconfest Awards.

"Det är bara pinsamt"

Ett av de allra största på plats var Bianca Ingrosso som då korades till Årets Influencer. Under dagens meet and greet berättade Bianca bland annat om hur hon kände för de som ser ner på influenceryrket.

– Det är bara pinsamt – för dem. Vi är människor som hela tiden jobbar framåt, tänker alltid framtid. Vi är alltid öppna, trevliga och inkluderar alla. Vi sprider inget hat, i alla fall inte om man är en influencer som jag tycker om.

Hantera hatkommentarer på sociala medier

Men en del hat får influencers ändå ta emot. Hur Bianca hanterar elaka kommentarer varierar, men för det mesta väljer hon att se det som att det säger mer om de som skriver det än henne.

– Ibland mår man jättedåligt av det. Man trycker ner sig själv eller gråter, det sätter sig i huvudet. Men ibland skrattar man bara åt det. Man vet ju att det kommer från avundsjuka och bitterhet. Där är jag ganska kaxig när jag tar emot det, uppenbarligen har den personen en dålig dag, säger Bianca.

Se hela intervjun med Bianca Ingrosso på tvodster.com