Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
ANNONSInnehåll från Road To OBOS Damallsvenskan

Fotboll i världsklass – och fokus på nya talanger

EXTERN LÄNK: 8 rätt är målet – fixar du full pott?  


Linköping FC har varit ett av de absoluta topplagen i OBOS Damallsvenskan under de senaste åren. Här finns en tydlig vision om att spela damfotboll i världsklass – men också ett stort fokus på talangutveckling.

I det senaste avsnittet i serien ”Road to OBOS-Damallsvenskan” får Linköping FC besök av förre Hammarbytränaren Isak Dahlin som är på turné för att träffa alla lag i serien.


Här möter han bland annat klubbdirektören Frida Andersson som berättar om klubbens utmaningar, långsiktiga mål och hur jobbar de med sin akademi. Tittarna får också möta Andrée Jeglertz – en av ligans mest meriterade tränare – som är ny chefstränare för Linköping FC. Hon berättar om truppen, taktik, strategi och spännande framtidsvisioner.


Isak Dahlin passar också på att utmana den hyllade mittfältaren Frida Leonhardsen Maanum i den klassiska leken ”bolla gris”. Det blev en hård match som avgjordes på sista bokstaven.