Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
ANNONS Innehåll från Samsung

Nu kan du hitta din kärlek – genom att visa ditt kylskåp

Säger insidan av ditt kylskåp mer om dig än en selfie? Det anser Samsung som med dejtingtjänsten Refrigerdating vill göra det enklare för singlar att presentera sig själva på ett mer ärligt sätt.

Läs mer om Samsungs datingatjänst, Refrigerdating, här!

 

Man brukar säga att ögonen är själens spegel, men kanske är det snarare innehållet i våra kylskåp som berättar vilka vi är på insidan. För att göra det enklare för singlar att hitta den rätte har Samsung Electronics Nordic tagit fram dejtningtjänsten Refrigerdating, där en bild på insidan av ditt kylskåp ersätter den traditionella porträttbilden.

– Dagens teknik gör det möjligt att både underlätta och skapa mervärde i människors vardag – med vår kylskåpsserie Family Hub kan man tack vare kameror på insidan av kylskåpet enkelt hålla koll på sina livsmedel direkt i telefonen. När vägen till kärlek dessutom sägs gå via magen blir det också naturligt att sätta detta på prov på riktigt och fråga sig vad våra kylskåp egentligen säger om oss, när vi inte förskönar och lägger filter på våra profilbilder. Förhoppningsvis blir bilden lite mer representativ för vem personen faktiskt är, säger Mathias Johansson, Nordic Training and Communications Manager Home appliances Samsung Norden.

Ett mer ärligt sätt att dejta

Proteinshakes och kvarg eller ostron och champagne – det vi äter säger mycket om vilka vi är. Tittar vi istället på det vi delar med oss av oss själva på sociala medier handlar det snarare om vilka vi vill vara. Det menar Charlotte Sander, samtalsterapeut och grundare av relationsexperten.se.

– Många upplever att dagens dejtingkultur präglas av en ytlighet som i slutändan även kan påverka den egna självbilden, vilket i sin tur kan göra mötet med en potentiell kärlek svårare än nödvändigt. Refrigerdating är ett roligt sätt att göra det enklare för singlar att presentera sig på ett mer ärligt sätt och bjuda in till spännande samtal där paren lär känna varandra enklare, utan filter och redigerade bilder, säger hon.

 

Läs mer om Samsungs datingatjänst, Refrigerdating, här!


Så fungerar Refrigerdating

Om du vill hitta din blivande kärlek via Refrigerdating ska du ladda upp en bild på insidan av sitt kylskåp på Refrigerdating.com. Swipe-tekniken låter dig sedan välja mellan att swipa höger för att gilla eller swipa vänster för att ogilla. För att kunna prata med en person måste ni båda har tryckt "gilla" på varandras bild. Ingen användardata sparas i syfte för något annat än att skapa möjligheten för att hitta kärleken.

 

Fakta: Detta är Family Hub

■ Family Hub är ett spektakulärt kyl & frysskåp med en touchskärm som låter dig hantera dina matvaror, kommunicera med familjen och underhålla dig och dina gäster.

■ Kameror på insidan av kylskåpet tar bilder på dina livsmedel, så att du enkelt kan se i din telefon vad som behöver handlas på vägen hem. Inte så konstigt att Family Hub är hemmets nya mittpunkt.