Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
ANNONSInnehåll från Samsung

Så bra är nya modellen: ”Kameran i världsklass”

Förstklassig kamera, bättre batteritid – och redo för 5G.
Här är vad du behöver veta om Samsungs nya modell Galaxy S20.

– Oberoende experter och tester visar att det här är en utav de vassaste telefonerna på marknaden just nu, säger Andreas Bergqvist, nordisk produktchef för Samsung Smartphones.

EXTERN LÄNK:  Läs mer om och beställ Samsung Galaxy S20 här!

 

En komplett telefon. Så beskriver Andreas Bergqvist telefonen Samsung Galaxy S20 som precis lanserats i Sverige. Flera tester ger modellen höga betyg och Bergqvist räknar med succé – mycket tack vare kameran:

– Galaxy S20 har en av de bästa kamerorna som vi någonsin lanserat, och gör det dessutom lättare att ta riktigt bra bilder, säger han och fortsätter:

– Jag tycker vi tar ett gigantiskt kliv i utvecklingen och sätter en helt ny standard på de flesta områden, speciellt kameran och batteritiden men den är också förberedd inför kommande 5G-utrullning. Det gör att telefonen kommer att vara bland med de snabbaste på marknaden en lång tid framöver. Vi har verkligen satt en helt ny standard för det nya årtiondet.

Hjälper dig ta perfekta bilder

För att möta användarnas ökande krav har kameran hos Galaxy S20 utrustats med 64 megapixlars upplösning för stillbilder och inspelning i 8 K. Från klippen kan stillbilder i 32 MP-upplösning tas. Tekniken är på en sådan hög nivå att den skulle kunna användas till filmproduktion – samtidigt som den är enkel att hantera:

– Den har en kamera i världsklass, samtidigt som du inte behöver vara ett proffs för att ta en bra bild utan smarta AI-lösningar i mobilen hjälper dig att alltid få den perfekta bilden. Inte nog att den sticker ut på telefonmarknaden utan kameran är även på den nivå, att vi idag pratar med produktionsbolag där den skulle kunna användas för filmproduktion.

"Dubbelt så snabb som tidigare"

Just nu håller 5G-nätet att installeras runtom i landet. Exakt när det kommer tas i bruk är ännu oklart, men enligt Bergqvist är Galaxy S20 redo när så väl sker:

– Snabbheten att surfa kommer även att bli en helt annan upplevelse i och med att 5G-nätet byggs ut, genom att få snabbare nät innebär det även möjlighet att streama filmer i högre kvalitet, ladda upp dina filmer direkt från äventyret och spela med minimalt lagg.

Han lyfter även fram skärmens betydelse för att klara av den nya näthastigheten:

– Den är dubbelt så snabb som tidigare vilket ger ett otroligt flyt och en skönare känsla. Det är helt enkelt mjukare och snabbare att scrolla på sidor och appar, svårt att beskriva men när du en gång provat är det svårt att nöja sig med något annat.

 

Under maj har Samsung dessutom teamat upp med Comviq för att kunna erbjuda en riktigt grym deal.
"Hos Comviq får du Samsung Galaxy S20 till marknadens billigaste pris med 10 GB surf för bara 395 kr/mån i 24 mån. Just nu får du dessutom 50 GB extra surf i tre mån", säger Oscar Karlsson, Affärsområdeschef Comviq.

 

EXTERN LÄNK:  Läs mer om och beställ Samsung Galaxy S20 här!

SNABBFAKTA Samsung Galaxy S20

– Kameran fotar i 64 megapixlar, filmar i 8K och har 30x-zoom och släpper in mer ljus så blixt inte behövs.

– Super Steady Video minimerar rörelser när du filmar.

– Med ett knapptryck tar Single Take flera bilder samtidigt och väljer ut de bästa automatiskt.

– Laddar batteriet till 50 procent på 30 minuter. Surfa upp till 15 timmar i sträck en full laddning.

– Större skärm än tidigare modeller, men samma kompakta storlek som tidigare S-modeller.

– Redo för 5G-nätet när det tas i bruk.