Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
ANNONSInnehåll från Samsung

Beviset: Tar lika bra bilder – som proffset

Proffsfotograf eller glad amatör spelar ingen roll.
Nya Samsung Galaxy S20 hjälper dig ta perfekta bilder – med unik AI-teknik.

– Kameran är i proffsklass, men det är viktigt för oss att det också ska vara lätt att ta bilder, säger Andreas Bergqvist, nordisk produktchef för Samsung Smartphones.

EXTERN LÄNK: Läs mer om och beställ Samsung Galaxy S20 här!

 

Titta på bilderna ovan. Knivskarp skärpa och klara färger. De har tagits med hjälp av artificiell intelligens, AI, Samsungs nya Galaxy S20-telefon.
– Galaxy S20 är en komplett telefon som är utmärkt på flera områden. Det som vi har fokuserat på, och som är väldigt viktigt för våra användare, är kameran. Det är genom bild och video som vi kommunicerar, det är så vi förmedlar känslor och upplevelser till familj och vänner. Därför är det viktigt att kameran håller högsta klass, säger Andreas Bergqvist.

"AI gör jobbet åt dig"

Kameran i Galaxy S20 tar stillbilder i 64 megapixlars upplösning och kan spela in klipp i 8K. För att ge användaren en hjälpande hand har telefonen utrustats med AI-funktionerna Scenoptimeraren, Fotoförslag och Live fokus:
– Du får exempelvis hjälp med att ställa in färgmättnad, slutartid och färgbalans men också guide till hur du får bästa vinkeln. Även skärpedjup i bilderna och effekter kan AI sköta.
Vilken skillnad gör detta för kvaliteten på bilderna?
– För de flesta av oss, som inte kan det här med vilka inställningar som är bäst vid olika förutsättningar gör det en enorm skillnad. AI gör jobbet åt dig. Det både snabbare och smidigare samtidigt som resultat är avsevärt bättre för de flesta.

Liknar en systemkamera

Den som känner sig trygg i fotograferandet kan dock enkelt göra inställningarna själv i telefonen:
– Vi vet att det finns en massa duktiga fotografer där ute, och i kameraläget "Pro & Proffsvideo" kan man enkelt ändra inställningarna själv, allt ifrån manuell fokus och slutartid till ISO och vitbalans, som en systemkamera!
Vilken funktion tycker du gör mobilens kamera unik?
– Av egen erfarenhet så missar man ofta speciella ögonblick för att man råkat ta bilden för tidigt eller för sent. En ny funktion i Galaxy S20 är att man kan fånga stillbilder från sina videoinspelningar, som ögonblicket då en såpbubbla spricker. Eftersom S20 spelar in video i 8K är du även säker på att bilderna visar även de minsta detaljerna.

Starkt batteri och 5G-redo

Förutom en av marknadens bästa kameror har Galaxy S20 fått ännu större skärm, bättre batteritid än tidigare och är redo för 5G-nätet när det lanseras. Oberoende tester har gett telefonen höga betyg.
– Vi är stolta över att så många tycker att Galaxy S20 är en av de bästa och mest kompletta telefonerna på marknaden, vi har verkligen satt en helt ny standard för det nya årtiondet, säger Bergqvist.
Under maj har Samsung dessutom teamat upp med Comviq för att kunna erbjuda en riktigt grym deal:
– Hos Comviq får du Samsung Galaxy S20 till marknadens billigaste pris med 10 GB surf för bara 395 kronor i månaden i 24 månader. Just nu får du dessutom 50 GB extra surf i tre månader, säger Oscar Karlsson, affärsområdeschef Comviq.

 

EXTERN LÄNK: Läs mer om och beställ Samsung Galaxy S20 här!


SNABBFAKTA Samsung Galaxy S20

– Kameran fotar i 64 megapixlar, filmar i 8K och har 30x-zoom och släpper in mer ljus så blixt inte behövs.

– Super Steady Video minimerar rörelser när du filmar.

– Med ett knapptryck tar Single Take flera bilder samtidigt och väljer ut de bästa automatiskt.

– Laddar batteriet till 50 procent på 30 minuter. Surfa upp till 15 timmar i sträck en full laddning.

– Större skärm än tidigare modeller, men samma kompakta storlek som tidigare S-modeller.

– Redo för 5G-nätet när det tas i bruk.


* Batteritider kan variera beroende på avstånd till basstationer, väder, omgivande miljö, vilka funktioner som är aktiverade och dylikt
.
* 5G Ready betyder att produkten är förberedd att stödja 5G-nätverk. För mer info om lansering, tillgänglighet och stöd för din modell, kontakta din operatör. Samtliga modeller är kompatibla med 4G, 3G och 2G-nätverk.