Annons Innehåll från Samsung

Är det här marknadens mest prisvärda smartphone?

En bra skärm, ett kraftfullt batteri, kameror i toppklass – till ett lågt pris. Det är några av anledningarna till att Samsung Galaxy M20 har fått så höga betyg för användare över hela världen.
Här är allt du behöver veta om telefonen.

Mycket mobil för pengarna – här hittar du nya telefonen från Samsung

Konkurrensen på smartphone-marknaden är stenhård. De flesta nya modeller kan i dag erbjuda prestanda, skärmar och kameror som vi för några år sedan bara kunde drömma om.
På Samsung ser man vikten av att tekniken är tillgänglig för många. Därför släpper man den nya modellen Galaxy M20 för bara 2 790 kronor i Sverige (rekommenderat cirkapris).
Men för att det ska vara prisvärt behöver innehållet vara stabilt också. Här är tre viktiga anledningar till att Galaxy M20 fått så höga betyg från användare över hela världen.

1. Batteriet

Låg batteritid är ett stort irritationsmoment för många smartphone-användare. Med Galaxy M20 får du ett batteri på 5 000 mAh, att jämföra med många andra modeller på marknaden som ofta har runt 3-4 000 mAh.
– Vi har lyssnat på våra kunder och ser i våra undersökningar att batteritid är ett utav de absolut viktigaste faktorerna vi val av mobiltelefon, därför har vi utvecklat Galaxy M20 med vårt största batteri någonsin för den här prisklassen i Sverige, säger Andreas Bergqvist, produktchef på Samsung i Norden.
Vad innebär det då i praktiken? Bland annat att du med din Galaxy M20 kan lyssna upp till 100 timmar på musik – på en enda laddning. Äntligen slipper du stressa över röd batterimätare vid dagens slut.

2. Skärmen

Den 6,3" stora infinity-skärmen täcker hela framsidan av telefonen och visar en upplösning med full HD+. Passar perfekt för gaming, streaming av din favoritserie, eller visning av episka vidvinkelbilder.

3. Kameran

Med två kameror bredvid varandra skapas möjligheten till riktigt snygga effekter. Testa att fota i rejäl vidvinkel med 120°ultra wide-läget eller få ett riktigt proffsigt skärpedjup med blur-effekt och auto-fokus. Dessutom finns det en hel drös med coola filter, stickers och effekter som kan lyfta dina bilder till nästa nivå.

Säljs hos Tele2

Men telefonens kostnad spelar mindre roll om man ändå sitter fast i långa bindningstider. Därför samarbetar Samsung med Tele2 som erbjuder ett av Sveriges mest generösa abonnemangspaket.

– Med Tele2s nya familjeabonnemang kan vi erbjuda alla familjemedlemmar lika mycket mobildata till en lägre totalkostnad, utan att de behöver dela på surfpotten med någon annan. Det, i kombination med nya Galaxy M20, är en perfekt julklapp för hela familjen, säger Samuel Skott, kommersiell direktör på Tele2.

Vill du veta mer om nya succételefonen? Här hittar du allt om Samsung Galaxy M20